Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
DESPE
διαβαζω για 400 χιλ συμβολαιο του λουκας
διαβαζω για ριπορτ αλλων που δεν ελαβαν υποψιν ο φρανκ και ο ιγκορ
μαρτεενς? ιτανζ?( με επιφυλαξη) και αυτα ειναι τα φανερα
και για να παιξω το παιχνιδι σου εχεισ αποκλειστικεσ ινφο για τα περι ριπορτ?
και επειδη δεν καταλαβαινεισ και ζητασ και τα ρεστα
ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΤΕΝΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
φασκεισ και αντιφασκεισ σε καθε ποστ σου
παμε στισ φημεσ
φημες εννουμε πληροφοριεσ που δεν επιβεβαιονωνται και κυριωσ δεν ισχυουν
παμε λοιπον στα 4 ονοματα που ανεφερα
α μαρτεενσ (αφου αποφασισεισ αν εξ αρχησ ηταν εκτοσ η αν ηθελαν πρωτα να δουν) εψαχνε ομαδα ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
β περειρα ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
γ λουκας γραφουν οι ισπανοι καθε μερα ΝΑΙ Η ΟΧΙ? κανει βλακειεσ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
δ νομποα (για πολλοστη φορα) απο μεξικο κυριωσ και ρωσια βγηκαν φημεσ για εξαγορα ρητρασ αν δεν κανω λαθοσ και απο συγκεκριμενη ομαδα καποιο στελεχος
αν λοιπον αυτα για εσενα ειναι φημεσ και εγω παραλογοσ που στιριζομαι σε φημεσ ΠΑΣΟ
φημες πολυ φοβαμαι οτι θα αποδειχθουν τα δεν παει ντεπορ οχι κατω απο την ρητρα και αλλα τετοια που γραφεις
καθε μερα αυτην την εβδομαδα θα σε διαψευδει η πραγματικοτιτα θα εχει ενδιαφερον να δω αν κατανοω η οχι τι διαβαζω μετα
ΥΓ θα μου κανεισ την τιμη παραθεσησ για τα 400 χιλιαρικα συμβολαιο στον λουκας?
διαβαζω για 400 χιλ συμβολαιο του λουκας
διαβαζω για ριπορτ αλλων που δεν ελαβαν υποψιν ο φρανκ και ο ιγκορ
μαρτεενς? ιτανζ?( με επιφυλαξη) και αυτα ειναι τα φανερα
και για να παιξω το παιχνιδι σου εχεισ αποκλειστικεσ ινφο για τα περι ριπορτ?
και επειδη δεν καταλαβαινεισ και ζητασ και τα ρεστα
ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΤΕΝΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
φασκεισ και αντιφασκεισ σε καθε ποστ σου
παμε στισ φημεσ
φημες εννουμε πληροφοριεσ που δεν επιβεβαιονωνται και κυριωσ δεν ισχυουν
παμε λοιπον στα 4 ονοματα που ανεφερα
α μαρτεενσ (αφου αποφασισεισ αν εξ αρχησ ηταν εκτοσ η αν ηθελαν πρωτα να δουν) εψαχνε ομαδα ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
β περειρα ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
γ λουκας γραφουν οι ισπανοι καθε μερα ΝΑΙ Η ΟΧΙ? κανει βλακειεσ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
δ νομποα (για πολλοστη φορα) απο μεξικο κυριωσ και ρωσια βγηκαν φημεσ για εξαγορα ρητρασ αν δεν κανω λαθοσ και απο συγκεκριμενη ομαδα καποιο στελεχος
αν λοιπον αυτα για εσενα ειναι φημεσ και εγω παραλογοσ που στιριζομαι σε φημεσ ΠΑΣΟ
φημες πολυ φοβαμαι οτι θα αποδειχθουν τα δεν παει ντεπορ οχι κατω απο την ρητρα και αλλα τετοια που γραφεις
καθε μερα αυτην την εβδομαδα θα σε διαψευδει η πραγματικοτιτα θα εχει ενδιαφερον να δω αν κατανοω η οχι τι διαβαζω μετα
ΥΓ θα μου κανεισ την τιμη παραθεσησ για τα 400 χιλιαρικα συμβολαιο στον λουκας?
Καλες οι σκουπες και τα φαρασια,εγω ομως βλεπω οτι το ροστερ αδειαζει επικυνδινα.Μαρτενς,Ρατς,Γκολασα,Περειρα και αν σε αυτους προσθεσουμε τους Μαντουρο,Σαλπι που ειτε υπαρχουν ειτε δεν υπαρχουν ειναι το ιδιο και τον Τζαβελα που τουλαχιστον εγω δεν αντεχω να βλεπω μιλαμε για 7 παικτες.Να θυμισω επιςης οτι αν δεν κανω λαθος ο Κοροβεσης προχτες ηταν εκτος αποστολης.Δεν ξερω για εσας αλλα πλεον οι 3-4 προσθηκες για τις οποιες μιλαγαμε μεσα στην εβδομαδα εμενα μου φαινονται λιγες,πολυ λιγες.
προτίμησε το βολεϋ απο τώρα ώστε να έχουμε και εμείς την ηρεμία μας.
Πολυ καλος παίκτης αλλα θελει πανω απο δυο λογικά και δεν ξερω αν τα δίνουμεRizla έγραψε:Aν φυγει ο Λουκας εχω αντιδοτο...YUSSUF POULSEN,θα κανει ονομα αυτος...MANIAKOS έγραψε:Σταφ κιτσιου Μπακ,μακ ο βασικος περιφερειακός αν αποχωρήσει ο Ισπανός
http://www.transfermarkt.de/luisinho/pr ... eler/56777
Αρ Μπακ χαφ της λα Κορούνια Πορτογάλος ας μας τον δώσουν μαζι με 1.5 μυρριο
Ετσι ειναι...ο αλλος ελεγχει ομαδες,ελεγχει επο,ελεγχει πολιτικους...παιζει βρομικα...Ο Σαββιδης λεει οτι δεν θελει να παιξει ετσι...και προς το παρον αυτο δειχνει...αν αλλαξει και δουμε καμια 10ρια δανεικους δεξια αριστερα,αν βαλουμε κανεναν τσιρακι του στην ΕΠΟ,τοτε ναι θα παρουμε πρωταθλημα,διαφορετικα θα πρεπει να περιμενουμε την εξυγιανση με οτι αυτο συνεπαγεται.Black&White έγραψε: Κι ο Μελισσανίδης δεύτερος μ'αυτή τη λογική. Τότε γιατί ασχολείσαι;
Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά αν το δεχτώ θα πρέπει να σταματήσω να παρακολουθώ την ΠΑΟΚάρα γιατί εγώ θέλω να γαμάει και να δέρνει. Αν το δεχτώ πως είναι στα τέσσερα απ' τον Αύγουστο , θα προτιμήσω το βόλευ.Όπως έκανα πέρυσι.
Ασχολουμε γιατι ειμαι ΠΑΟΚ.Θα πρεπει να σηκωνω κουπες για να ασχοληθω; Ας μου δειχνει ομορφο ποδοσφαιρο η ομαδα χαριζω στα γαυρακια τους τιτλους.
- Black&White
K_geo έγραψε:προτίμησε το βολεϋ απο τώρα ώστε να έχουμε και εμείς την ηρεμία μας.
Τη μιζέρια σας θες να πεις. Τον ανταγωνισμό με τον Αστέρα Τρίπολης.
Εγώ κάθε Σεπτέμβριο, από μικρό παιδί, πιστεύω στο πρωτάθλημα . Και επί Βουλινού ακόμη με Χασάν και Μαγκντί Από Οκτωβριο-Νοέμβριο και Ιανουάριο πέρυσι ασχολούμαι με μπάσκετ , βόλευ, χάντμπολ...Το προτιμώ απ' το να βρίζω το Σαλπιγγίδη.
Μεγαλος ειναι αυτος ρε, βρες κανενα 25αρη...παλι με παπουδια θα ειμαστε στα μπακ;MANIAKOS έγραψε:Πολυ καλος παίκτης αλλα θελει πανω απο δυο λογικά και δεν ξερω αν τα δίνουμεRizla έγραψε:Aν φυγει ο Λουκας εχω αντιδοτο...YUSSUF POULSEN,θα κανει ονομα αυτος...MANIAKOS έγραψε:Σταφ κιτσιου Μπακ,μακ ο βασικος περιφερειακός αν αποχωρήσει ο Ισπανός
http://www.transfermarkt.de/luisinho/pr ... eler/56777
Αρ Μπακ χαφ της λα Κορούνια Πορτογάλος ας μας τον δώσουν μαζι με 1.5 μυρριο
Αφου το ιρακινο πουλεν μου το πήρε η Ουντινέζε , αφου
Να χουμε και καναν πιο έμπειρο γι αυτο ίσως προτιμώ ελισεου
Να χουμε και καναν πιο έμπειρο γι αυτο ίσως προτιμώ ελισεου
-
τσιριγώτης
Έφυγε ο Ace. Γιατί;Black&White έγραψε:K_geo έγραψε:προτίμησε το βολεϋ απο τώρα ώστε να έχουμε και εμείς την ηρεμία μας.
![]()
Τη μιζέρια σας θες να πεις. Τον ανταγωνισμό με τον Αστέρα Τρίπολης.
Εγώ κάθε Σεπτέμβριο, από μικρό παιδί, πιστεύω στο πρωτάθλημα . Και επί Βουλινού ακόμη με Χασάν και Μαγκντί Από Οκτωβριο-Νοέμβριο και Ιανουάριο πέρυσι ασχολούμαι με μπάσκετ , βόλευ, χάντμπολ...Το προτιμώ απ' το να βρίζω το Σαλπιγγίδη.
Μπραβο στον αρνεσεν
Οποιος δε βλεπει τι γινεται ας κλεισει κανα μηνα το λογαριασμο στο παοκμανια
Θα δουμε ωραια πραγματα τελικα
Οποιος δε βλεπει τι γινεται ας κλεισει κανα μηνα το λογαριασμο στο παοκμανια
Θα δουμε ωραια πραγματα τελικα
Μεγαλη παιχτουρα ο ελισεου,οταν επαιζε στη μαλαγα ειχε παιξει τρομερη μπαλα.
Ρε παιδια κανα κροατη δεν θα φερει ο Τουντορ;
Σαν πολυ επαγγελματικα δουλευει η ομαδα φετος,οχι τιποτα αλλο αλλα ειχαμε μαθει αλλιως τοσα χρονια και ειναι δυσκολη η προσαρμογη.
Ρε παιδια κανα κροατη δεν θα φερει ο Τουντορ;
Σαν πολυ επαγγελματικα δουλευει η ομαδα φετος,οχι τιποτα αλλο αλλα ειχαμε μαθει αλλιως τοσα χρονια και ειναι δυσκολη η προσαρμογη.
-
Asimos
Για να έχουν πάρει τέτοιες αποφάσεις για βαρβάτες αποδεσμεύσεις... Άντε επιτέλους...
Σε εμενα πηγαινε αυτο?K_geo έγραψε:προτίμησε το βολεϋ απο τώρα ώστε να έχουμε και εμείς την ηρεμία μας.
-
blackjack80
Όλα καλά με τις αποδεσμεύσεις αλλά ούτε ένας έστω μεταγραφικος παπας δεν βγήκε έστω κάτι που να λέει οτιειμαστε κοντά σε καμμιά μεταγραφουλα ,μάλλον θα σκάσει αστροπελεκι και θα ψαχνόμαστε ,τσιριγωτη ο ace αν κατάλαβα μάλωσε τον τζελα και έφυγε μόνος του .ααα