Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
blackjack80

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από blackjack80 »

σε συνεντευξη στην bild λεει για το ποσο καλα θα τα παει φετος και οτι ο προπονητης του τον δινει την τελευταια ευκαιρια για να καθιερωθει ,αρα αρχιμανδριτης το θεμα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

marley 4 έγραψε:αν κάποιος εννοεί οτι οι μεταγραφές 4 η 6 παιχτών ΒΑΣΙΚΩΝ μπορούν να γίνουν 31/8 είναι για άμεση πρόσληψη στο αρδ 24

έχουμε αργήσει είναι γεγονός μέχρι να τελειώσει ο μήνας πρέπει να γίνουν κινήσεις και θα γίνουν

παίχτη ακόμα και βασικό μπορεισ να πάρεις και 31/8 οκ αλλά μισή ομάδα δεν κλείνεις 31/8

θεωρώ γελοίο το σαπάκια τωρα η παιχταραδεσ 31/8?
παιχταράδες τώρα κύριοι ποιος σας είπε ότι δεν παίρνεισ παιχταράδες ιούλιο?

ειδικά με τισ πιθανές αποχωρήσεισ πρέπει να γίνουν προσθήκες και θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα
το είπε και ο τουντορ

οτι έχουμε αργήσει έχουμε αργήσει οτι έχουμε χρονικο περιθώριο λίγων ημερών έχουμε

Marley , θα σου πω πολύ φιλικά ότι απέχεις παρασάγγας από το να αποτελείς αρμόδιο για το πότε είναι αργά και πότε είναι νωρίς για να γίνει μεταγραφή. Όχι μόνο εσύ βέβαια αλλά ο οποιοσδήποτε μέσα εδώ. Να στο πω αλλιώς , δεν είναι δική σου δουλειά και δεν έχεις ούτε τα προσόντα αλλά ούτε και τη σχετική πληροφόρηση για να κρίνεις το αργά και το νωρίς. Και να μη το πάρεις στραβά , κι εγώ άσχετος είμαι . Όπως και όλοι ανεξαιρέτως του ΠΑΟΚμάνια. Κάποιοι έχουν επίγνωση της αναρμοδιότητάς τους και της ασχετοσύνης τους και δε μιλάνε . Κάποιοι άλλοι έχουν αρρωστήσει και περιμένουν sms στα κινητά και λένε συνεχώς αρλούμπες.

Ο λόγος που μας χαρακτηρίζω έτσι είναι απλός κι έχει να κάνει με το ότι δεν είσαι μπροστά στις κουβέντες Αρνεσεν - Σαββίδη , Άρνεσεν - Τούντορ. Αν ήσουν θα ήξερες ποιός είναι ο στόχος , τι χρονοδιάγραμμα έχει , ποιά είναι τα κομβικά σημεία για την επίτευξή του που ενδεχομένως θα πρέπει να ξαναεξεταστεί η εφικτότητα ανάλογα με τα αποτελέσματα έως τότε , τί μέσα παρέχονται για το στόχο και δεκάδες άλλες μικρόλεπτομέρειες

Τα παραπάνω που περιγράφω στη προηγούμενη παράγραφο είναι απαραίτητα για να κρίνει κάποιος αν άργησα ή αν βιάστηκα ... Αν είμαι εντός πλάνου ή αν το χάνω. Αν έπρεπε να έχω 5 βασικούς ως τώρα ή όχι.

Όλα τα υπόλοιπα είναι καλοκαιρινές π@π@ριές για να ανεβάζουμε τα ποστ μας και να εξωτερικεύουμε τα κομπλεξ και την αδυναμία διαχείρισης της οπαδικής μας ταυτότητας.

ΥΓ : Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω τίποτα προσωπικά με σένα , όσο άσχετος είσαι εσύ εγώ είμαι ακόμα περισσότερο. Για τη πλειοψηφία τα λέω.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

ace79grpaok έγραψε: μην με διαβαζεις ,και εσυ με πριζεις τα @@ λιγε :evil:
.

Δεν εχει αγνοηση των ποστ το σαιτ δυστυχως...ο χαρακτηρισμος εχει την φωτο σου απανω...
ace79grpaok έγραψε:γεια σου σουρμε με τα μπαν σου, :?,παιδια η κατασταση εχει καταντησει γελοια πλεον,να εκφραζει καθενας την γνωμη του και ο αλλος να λεει με πριξατε τα φρυδια,
Εχεις εκφρασει την ιδια γνωμη αρκετες φορες,το καταλαβαμε.Δεν ειναι αναγκη σε καθε σου ποστ να επαναλαμβανεις την κασετα.Δεν προσφερεις κατι.Την κατασταση την εφερες εσυ σε αυτο το σημειο,αρα πρεπει να σε εκφραζει απολυτα.
ace79grpaok έγραψε:Κυριοι χαρηκα για τα χρονια που περασαμε σε αυτο το φορουμ ,γελασαμε ,κλαψαμε κοντεψα να παθω ενφραγμα ανεβασα 17 πιεση μετα την ηττα απο τον οφη αλλα πλεον αυτη η κατασταση δεν με εκφραζει αλλο να ειστε γεροι και σας ευχομαι οτι καλυτερο
.

Ολοι ανεβασαμε πιεση δεν εισαι ο μονος...Θα μας λειψεις.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ελεος ρε παιδιά.

στην επόμενη 2 βδομαδούλες μπαν. και η μλκια ειναι οτι αυτες τις 2 εβδομάδες θα γίνουν και οι μεταγραφές οπότε think twice.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

giapas έγραψε:
marley 4 έγραψε:αν κάποιος εννοεί οτι οι μεταγραφές 4 η 6 παιχτών ΒΑΣΙΚΩΝ μπορούν να γίνουν 31/8 είναι για άμεση πρόσληψη στο αρδ 24

έχουμε αργήσει είναι γεγονός μέχρι να τελειώσει ο μήνας πρέπει να γίνουν κινήσεις και θα γίνουν

παίχτη ακόμα και βασικό μπορεισ να πάρεις και 31/8 οκ αλλά μισή ομάδα δεν κλείνεις 31/8

θεωρώ γελοίο το σαπάκια τωρα η παιχταραδεσ 31/8?
παιχταράδες τώρα κύριοι ποιος σας είπε ότι δεν παίρνεισ παιχταράδες ιούλιο?

ειδικά με τισ πιθανές αποχωρήσεισ πρέπει να γίνουν προσθήκες και θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα
το είπε και ο τουντορ

οτι έχουμε αργήσει έχουμε αργήσει οτι έχουμε χρονικο περιθώριο λίγων ημερών έχουμε

Marley , θα σου πω πολύ φιλικά ότι απέχεις παρασάγγας από το να αποτελείς αρμόδιο για το πότε είναι αργά και πότε είναι νωρίς για να γίνει μεταγραφή. Όχι μόνο εσύ βέβαια αλλά ο οποιοσδήποτε μέσα εδώ. Να στο πω αλλιώς , δεν είναι δική σου δουλειά και δεν έχεις ούτε τα προσόντα αλλά ούτε και τη σχετική πληροφόρηση για να κρίνεις το αργά και το νωρίς. Και να μη το πάρεις στραβά , κι εγώ άσχετος είμαι . Όπως και όλοι ανεξαιρέτως του ΠΑΟΚμάνια. Κάποιοι έχουν επίγνωση της αναρμοδιότητάς τους και της ασχετοσύνης τους και δε μιλάνε . Κάποιοι άλλοι έχουν αρρωστήσει και περιμένουν sms στα κινητά και λένε συνεχώς αρλούμπες.

Ο λόγος που μας χαρακτηρίζω έτσι είναι απλός κι έχει να κάνει με το ότι δεν είσαι μπροστά στις κουβέντες Αρνεσεν - Σαββίδη , Άρνεσεν - Τούντορ. Αν ήσουν θα ήξερες ποιός είναι ο στόχος , τι χρονοδιάγραμμα έχει , ποιά είναι τα κομβικά σημεία για την επίτευξή του που ενδεχομένως θα πρέπει να ξαναεξεταστεί η εφικτότητα ανάλογα με τα αποτελέσματα έως τότε , τί μέσα παρέχονται για το στόχο και δεκάδες άλλες μικρόλεπτομέρειες

Τα παραπάνω που περιγράφω στη προηγούμενη παράγραφο είναι απαραίτητα για να κρίνει κάποιος αν άργησα ή αν βιάστηκα ... Αν είμαι εντός πλάνου ή αν το χάνω. Αν έπρεπε να έχω 5 βασικούς ως τώρα ή όχι.

Όλα τα υπόλοιπα είναι καλοκαιρινές π@π@ριές για να ανεβάζουμε τα ποστ μας και να εξωτερικεύουμε τα κομπλεξ και την αδυναμία διαχείρισης της οπαδικής μας ταυτότητας.

ΥΓ : Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω τίποτα προσωπικά με σένα , όσο άσχετος είσαι εσύ εγώ είμαι ακόμα περισσότερο. Για τη πλειοψηφία τα λέω.

προφανώς δεν είμαι αρμόδιος και λοιπόν ΤΙ?

επίσης κάνεις λάθος στο πότε είναι αργά και πότε νώρις δεκάδες παραδείγματα χρόνων απο δεκάδες ομάδες και κοινής λογικής δίνουν την απάντηση

ουτε εσυ ησουν μπροστά στις συσκέψεις οπότε δεν μπορείς να γνωρίζεις αν λένε αν άργησαν η οχι αν είναιι κάποιο πλάνο η οχι

φιλικά και εγώ σου λέω οτι με αυτό το σκεπτικό δεν πρέπει να υπάρχει φόρουμ εφημερίδες και άρθρα κτλ
δεν έχει καμία αξία να γράφει κανένας παραμόνο τηλεγραφικά

πχ μεταγραφές 2015 ανακοινωθηκέ ο χ παίχτης και τελειώσαμε
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Θα το ξαναματαπω.
Φέρτε Κράμαριτς μωρέ!
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ραικοβιτς , σεντερ μπακ
Σουσιτς , χαφ
Λαζοβιτς , εξτρεμ , 5ετες στην Τζενοα , ακυρο
Κραμαριτς , φορ
blackjack80

κγεο ποιες βδομαδες θα γινουν οι μεταγραφες? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μεχρι 12 σεπτεμβρη ποσα 24 μενουν? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ace79 μην φυγεις μαν,ακους παε ενα ακομη θυμα της ελλειψης μεταγραφων ,τον εσκασες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
blackjack80

http://www.transfermarkt.co.uk/franco-d ... eler/59783

μολις εμεινε ελευθεος απο βερντερ τι σας λεει?
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Φοίνικας έγραψε:Θα το ξαναματαπω.
Φέρτε Κράμαριτς μωρέ!
Παιχταράς,αλλά πως να τον πάρεις όταν δε θες να δώσεις λεφτά - γιατί εγώ αυτό καταλαβαίνω - ...
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Μεταγραφή πάντος κάναμε,τον ξεχρεωστίδη!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

marley 4 έγραψε:
προφανώς δεν είμαι αρμόδιος και λοιπόν ΤΙ?

επίσης κάνεις λάθος στο πότε είναι αργά και πότε νώρις δεκάδες παραδείγματα χρόνων απο δεκάδες ομάδες και κοινής λογικής δίνουν την απάντηση

ουτε εσυ ησουν μπροστά στις συσκέψεις οπότε δεν μπορείς να γνωρίζεις αν λένε αν άργησαν η οχι αν είναιι κάποιο πλάνο η οχι

φιλικά και εγώ σου λέω οτι με αυτό το σκεπτικό δεν πρέπει να υπάρχει φόρουμ εφημερίδες και άρθρα κτλ
δεν έχει καμία αξία να γράφει κανένας παραμόνο τηλεγραφικά

πχ μεταγραφές 2015 ανακοινωθηκέ ο χ παίχτης και τελειώσαμε
Ούτε εγώ ήμουν , ούτε εσύ μπροστά . Άρα δεν έχει νόημα να το συνεχίζουμε ρε Μαρλει.. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε που θα καθήσει η μπίλια , δε ξέρεις ακόμα τι καπνό φουμάρει καθένας εκεί μέσα.

Πχ τα 2 παρακάτω σενάρια που βγάζω από τη φαντασία μου , δε μπορούν κάλλιστα να δικαιολογήσουν την αργοπορία που λες ( κι εγώ διαφωνώ μαζί σου ) ?

Αν η συμφωνία και ο στόχος είναι να πορευτεί η ομάδα έτσι μέχρι να γίνει σοβαρή αξιολόγηση του υλικού απο το προπονητή και το ΤΔ και απο το χειμώνη ή το επόμενο καλοκαίρι να γίνουν ουσιαστικές προσθήκες , τότε 25/07 είναι αργά ή νωρίς;

Αν η συμφωνία είναι η δημιουργία νεανικής ομάδας πχ κάτω των 25 και ότι όλες οι μεταγραφές θα κινηθούν εκεί ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ χρονικής πραγματοποίησης της μεταγραφής τότε είναι αργά ή νωρίς? Ανεξάρτητα από στόχους , Ευρώπες κλπ ? Μόνος στόχος σε 2 χρόνια να έχεις νεανική ομάδα που θα χτυπάει πρωτάθλημα και θα έχει υπεραξια.. Τότε θα πεις γιατί 25/07 δεν έχω πάρει βασικό αμυντικό? Γιατί δε βρήκα κάποιον με τα χαρακτηριστικά που θέλω στη τιμή που θέλω είναι η απάντηση.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

blackjack80 έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/franco-di-santo/profil/spieler/59783

μολις εμεινε ελευθεος απο βερντερ τι σας λεει?
περυσι μαζι με τον Γιουνουζοβιτς ηταν τα σημεια αναφορας της βερντερ. αν θεωρω το ραμος ουτοπικο να τον παρουμε, αυτος ειναι ενα κλικ πανω απο το ουτοπικο... περυσι αν δεν κανω λαθος ειχε κοντα στα 15 γκολ στη μπουντεσλιγκα. μιλαμε για ενα ΤΑΝΚΣ με καλη τεχνικη και οχι αργός. γενικά πολυ καλος παιχτης και σε ηλικία ταμαμ, 26 ετών. απίθανα ουτοπικα δυσκολα. για πρεμιερ λιγκ τον κοβω, στύλ γρασιανο πελλε.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ένας γράφει για ντι Σάντο ο άλλος για Ράμος
Ο ντι Σάντο παει Σαλκε και ο Ράμος αν φύγει από Dortmund θα τον θέλουν 15 ομάδες τις Bundesliga
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

οταν λεμε οτι οι μεταγραφες αργησαν με βαση τι το λεμε??

με βαση τη χρονια που ερχεται, τις συνθηκες που διαμορφωθηκαν, το τριετες πλανο, τους στοχους που κυνηγαμε? με βαση τι δηλαδη?

τα προηγουμενα χρονια δεν ηταν το θεμα το ποτε ηρθαν οι μεταγραφες αλλα το πλανο και οι ανθρωποι που ηταν υπευθυνοι για την εφαρμογη του...ανθρωποι ασχετοι, επικινδυνοι που κοιτουσαν το προσωπικο τους συμφερον, που επνιξαν τον κοσμο και τον οδηγησαν στην απαξιωση της ομαδας...με "πλανα" που ηξερες οτι θα ηταν καταδικασμενα πριν καν ξεκινησουν...

πλεον υπαρχουν οι καταλληλοι ανθρωποι στις πλεον καταλληλες θεσεις για να φτασουν τον ΠΑΟΚ εκει που πρεπει και εχουν θεσει ενα πλανο τριετιας...βαλτε το καλα στο μυαλο σας...ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΤΡΙΕΤΙΑΣ...νομιζω οτι οι ανθρωποι που καλουνται να το εφαρμοσουν εχουν την εμπιστοσυνη ολων μας...γιατι ειναι ανθρωποι που εχουν δοκιμαστει και εχουν επιτυχει στο εργο τους...

το ποτε θα ερθουν οι παιχτες ειναι το τελευταιο που με απασχολει προσωπικα πλεον...γιατι πλεον ξερω οτι θα ερθουν οι ΣΩΣΤΟΙ παιχτες...γιατι πλεον υπαρχει ΟΡΑΜΑ...λεξεις αγνωστες τα τελευταια χρονια...

γι αυτο δεν μπορω οχι απλα να καταλαβω αλλα να συνειδητοποιησω κιολας αυτο το κλιμα πανικου που παει να καλλιεργηθει...ζηταμε απο ανθρωπους που εχουν 1,5- 2 μηνες στην ομαδα να χτισουν αμεσα τον ΠΑΟΚ που εμεις ονειρευομαστε χρονια...

συγνωμη αλλα ουτε η ντορτμουντ ουτε καμια αλλη ομαδα παγκοσμιως δεν αναγεννηθηκε απο τις σταχτες της μεσα σε μια μερα ή μια χρονια...

ή θα δειξουμε υπομονη (και υπομονη δεν ειναι ουτε μια βδομαδα ουτε ενας μηνας κλπ) για μια ακομα φορα αλλα σε ΑΞΙΟΥΣ ανθρωπους αυτη τη φορα και πιστη σε αυτο το πλανο που μας τεθηκε ή θα πεσουμε στο γκρεμο ολοι μαζι...αλλα στη δευτερη περιπτωση να ξερουμε οτι δεν θα υπαρχει γυρισμος και θα ειμαστε καταδικασμενοι με τους μετριους που απλα θα μας χαιδευουν τα αυτια και εμεις θα χαιρομαστε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”