Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2015-2016
Re: Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2015-2016
και φαμω τις πληροφορησεις για ακομα μια φορα ο συγκεκριμενος...
- GiorgosAtha
Δεν είναι θέμα πληροφόρησης... μη ξεχνάμε ότι το παλικάρι έπεσε μέσα στο θέμα φανέλας την Macron.
Πολύ πιθανό ο φίλος να πήρε τηλέφωνο την ΠΑΕ -όπως πολλοί άλλοι- και ο αρμόδιος υπάλληλος να του είπε αυτά που γράφει.
Το θέμα είναι... δεν θα έπρεπε ο υπάλληλος να προσέχει τι λέει?
Πολύ πιθανό ο φίλος να πήρε τηλέφωνο την ΠΑΕ -όπως πολλοί άλλοι- και ο αρμόδιος υπάλληλος να του είπε αυτά που γράφει.
είναι λογική η άνοδος και όσο θα περνούν οι μέρες και θα σταθεροποιείται το οικονομικό/καταναλωτικό κλίμα, συν φυσικά τις προσθήκες που θα γίνουν, θα αυξάνεται και ο αριθμός των διαρκείας που θα έχουν δοθεί.
Αγαπητέ,gpap έγραψε:Αδέλφια, ένα πρόβλημα που θέλω να λυθεί:
Πήγα εχθές και πήρα ΩΣ ΟΦΕΙΛΑ το διαρκείας μου. Ανανέωση.
Ζητάω να αλλάξω θέση. Μου λέει η κοπελιά ''δεν μπορείτε να αλλάξετε θέση, έως να κλείσει η περίοδος ανανέωσης''.
Ρωτάω: ''αν κλείσει η περίοδος ανανέωσης, και θελήσω τότε να αλλάξω θέση (εφόσον η θέση δεν έχει ανανεωθεί), μπορώ'';
''Όχι'', μου απαντάει.
''Δηλαδή, τι πρέπει να κάνω, για να αλλάξω θέση'', την ρωτάω
''Θα πρέπει να περιμένετε να λήξει η περίοδος ανανέωσης, και εφόσον η θέση που θέλετε δεν έχει ανανεωθεί, να την κλείσετε'', μου απαντάει.
''Μα, αν κλείσει η περίοδος ανανέωσης, δεν θα μπορέσω να καρπωθώ την έκπτωση ανανέωσης που ισχύει σήμερα'', της λέω.
''Ναι, μου λέει, δεν θα ισχύει η έκπτωση''.
Η ΠΑΕ θα πρέπει να κάνει κάτι επί του θέματος.
Δηλαδή, αν θέλω να αλλάξω θέση, στην ουσία χάνω το προνόμιο της ανανέωσης, δηλαδή το ότι παίρνω εδώ και χρόνια διαρκείας, δεν υπολογίζεται καθόλου.
Το παραπάνω αδιέξοδο, πρέπει να αλλάξει από την ΠΑΕ. Να πιέσουμε εμείς οι φίλαθλοι να αλλάξει.
Το έχω στείλει ως παράπονο και στην ΠΑΕ, αλλά δεν έχω λάβει ακόμη επίσημη απάντηση.
ΥΣ στην πο@τσα μου για την θέση - ζήτησα να αλλάξω για να είμαι κοντά στην παρέα μου και να μην χρειαστεί να μαλώνω για να μπορώ να κάθομαι μαζί με τους φίλους μου. Αν αυτό θέλει η ΠΑΕ, στην π@υτσα μου. Μαλώνω ρε.
αν η θέση στην οποία θέλεις να μετακινηθείς (θέση διαφορετική από αυτή του διαρκείας σου) είναι ελεύθερη (δεν την είχε κάποιος κάτοχος διαρκείας πέρσι) μπορεί η αλλαγή να γίνει τώρα, πληρώνοντας την μειωμένη τιμή της ανανέωσης.
Αν η θέση στην οποία θέλεις να μετακινηθείς ανήκει σε κάτοχο περσινού διαρκείας ισχύει αυτό που σου είπε η κοπέλα.
Για να βρεις το status της θέσης μπορείς μέσα από το ticketing της ΠΑΕ https://buy.tickethour.com/paokfc-ww/se ... ct=2072579
να βρεις αν η θέση που σε ενδιαφέρει είναι πράσινη (ελεύθερη) ή κόκκινη (πιασμένη). Βέβαια μέχρι να πας στην ΠΑΕ μπορεί να έχει πουληθεί.
paoktzi αγορι μου μη πουλας τρελα,οχι τιποτα αλλο αλλα μερικοι μαλακες σαν εμενα εκαναν και ευαγγελιο τα 700-900 διαρκειας και το εριξαν στη μιζερια.
Σε παρακαλω πολυ.
Σε παρακαλω πολυ.
Και γατι να ειναι υποχρεωμενος ο υπαλληλος να απανταει ποσα δωσαμε?GiorgosAtha έγραψε:...
παοκτζη, σοβαρα αν θες πες, δημοσιαγραφος εισαι?
- GiorgosAtha
Το ίδιο λέμε αδερφέ...stelyk έγραψε:Και γατι να ειναι υποχρεωμενος ο υπαλληλος να απανταει ποσα δωσαμε?...GiorgosAtha έγραψε:...

Όχι ρε φίλε διαφωνώ. Εγώ πήγα και ανανέωσα το διαρκείας μου τώρα, χωρίς να περιμένω μεταγραφές, χωρίς να περιμένω ονόματα, χωρίς να περιμένω ''μεγάλες κινήσεις''.dimbar έγραψε: Δες το και λίγο ανάποδα, αν είχες θέση διαρκείας δίπλα στη παρέα σου κι εγώ ανανεώνοντας το διαρκείας μου πριν απο σένα, στην έπαιρνα, δεν θα είχες πρόβλημα?
Το σωστό θα ήταν κατά την ανανέωση (στην διάρκεια της πρώτης περιόδου) να μπορούμε να αλλάξουμε θέση με την προυπόθεση ότι η νέα θέση δεν ανήκει σε κάτοχο περσυνού διαρκείας.
Γιατί να περιμένω τον Χ-Ψ που περιμένει να δει τον super-duper παιχταρά για να ανανεώσει;
Δεν πρέπει να το σεβαστεί η ΠΑΕ αυτό;
Οκ, το δέχομαι. Να περιμένω. Αλλά όταν τελειώσει η περίοδος ανανέωσης, γιατί να ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ να επιλέξω άλλη θέση (πχ αν δεν έχει ανανεωθεί);;; Αυτό είναι το παράλογο.
Ναι αδελφέ, αυτό έγινε - η θέση που ζήτησα ήταν δεσμευμένη ''προς ανανέωση''.ABOLEYTOI έγραψε: Αγαπητέ,
αν η θέση στην οποία θέλεις να μετακινηθείς (θέση διαφορετική από αυτή του διαρκείας σου) είναι ελεύθερη (δεν την είχε κάποιος κάτοχος διαρκείας πέρσι) μπορεί η αλλαγή να γίνει τώρα, πληρώνοντας την μειωμένη τιμή της ανανέωσης.
Αν η θέση στην οποία θέλεις να μετακινηθείς ανήκει σε κάτοχο περσινού διαρκείας ισχύει αυτό που σου είπε η κοπέλα.
Για να βρεις το status της θέσης μπορείς μέσα από το ticketing της ΠΑΕ https://buy.tickethour.com/paokfc-ww/se ... ct=2072579
να βρεις αν η θέση που σε ενδιαφέρει είναι πράσινη (ελεύθερη) ή κόκκινη (πιασμένη). Βέβαια μέχρι να πας στην ΠΑΕ μπορεί να έχει πουληθεί.
Αυτό δεν είναι κακό.
Το παράλογο είναι πως η θέση ανοίγει ΜΟΝΟ:
α) εφόσον λήξει η περίοδος ανανέωσης - άρα χάνω την έκπτωση
β) αν πάρω την έκπτωση (δηλαδή τώρα που ανανέωσα ήδη) , δεν δικαιούμαι μετά τη λήξη της περιόδου ανανέωσης να αλλάξω θέση.
Δηλαδή εγώ για μια ζωή, θα πρέπει να ανανεώνω την ίδια θέση, ενώ πχ η άλλη θέση μπορεί να αλλάζει κάθε χρόνο κάτοχο. Εκτός αν κερδίσω το λαχείο, και πως ''όχι ρε κουφάλες, δεν ανανεώνω αλλά βγάζω από την αρχή διαρκείας μετά την λήξη της περιόδου ανανέωσης''. Κολωνάκι γίναμε.
ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΤΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΠΑΠΠΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΔΩΣΑΜΕ 900 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ 900+
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΔΩΣΑΜΕ 900 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ 900+
ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩstelyk έγραψε:Και γατι να ειναι υποχρεωμενος ο υπαλληλος να απανταει ποσα δωσαμε?GiorgosAtha έγραψε:...
παοκτζη, σοβαρα αν θες πες, δημοσιαγραφος εισαι?
Το κακό είναι το β. Ότι δεν μπορείς να αλλάξεις θέση που έχεις ανανεώσει με άλλη κενή, μετά το τέλος των ανανεώσεων. Το πρώτο είναι λογικό. Πες ότι τη θέση που θέλεις την έχω εγώ από πέρσι και θέλω να ανανεώσω την τελευταία μέρα (δεν έχω λεφτά τώρα), θα μου στερήσεις το δικαίωμα;gpap έγραψε:Ναι αδελφέ, αυτό έγινε - η θέση που ζήτησα ήταν δεσμευμένη ''προς ανανέωση''.ABOLEYTOI έγραψε: Αγαπητέ,
Αυτό δεν είναι κακό.
Το παράλογο είναι πως η θέση ανοίγει ΜΟΝΟ:
α) εφόσον λήξει η περίοδος ανανέωσης - άρα χάνω την έκπτωση
β) αν πάρω την έκπτωση (δηλαδή τώρα που ανανέωσα ήδη) , δεν δικαιούμαι μετά τη λήξη της περιόδου ανανέωσης να αλλάξω θέση.
Δηλαδή εγώ για μια ζωή, θα πρέπει να ανανεώνω την ίδια θέση, ενώ πχ η άλλη θέση μπορεί να αλλάζει κάθε χρόνο κάτοχο. Εκτός αν κερδίσω το λαχείο, και πως ''όχι ρε κουφάλες, δεν ανανεώνω αλλά βγάζω από την αρχή διαρκείας μετά την λήξη της περιόδου ανανέωσης''. Κολωνάκι γίναμε.
Ο ABOLEYTOI τα εξηγεί ωραία.
ΥΓ: Εγώ πάλι πιστεύω περισσότερο τον paoktzi, παρά τον δημοσιογράφο. Αλλά αν βλέπεις ότι οι «άλλοι» διαφημίζουν «5.000 διαρκείας, 10.000 διαρκείας, 100.000 διαρκείας» και ό,τι παραμύθα του κατεβάσει η γκλάβα του καθενός, ε, νιώθεις μειονεκτικά αν πεις «εμείς 900 και βλέπουμε». Οπότε πάρε ένα τριχίλιαρο (μήπως θα σε διαψεύσει κανείς; ), να μήν μας πρήζετε και τα σκώτια.
Πρωί πρωί (και αφού τα άκουσα από την γυναίκα μου γιατί περίμενα τόσο καιρό
) ανανέωσα το εισιτήριο.
Ελπίζω φέτος να μπορέσω να έρθω σε κάνα δυο παιχνίδια.

Ελπίζω φέτος να μπορέσω να έρθω σε κάνα δυο παιχνίδια.

- sourmenetes
- Moderator