Διακοπές
- evripidis4
Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...
Και με την ευκαιρία να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι στους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ!!!
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικά καταλήξαμε Λευκάδα και πήρα από ένα τουριστικό στο παζάριAle έγραψε:Αν κατεβείτε μοναστηράκι, μπορεί να βρείτε τίποτα μαιμού φανέλες στους μικροπωλητές.Kourdos έγραψε:Έχω ανέβει με τα μικρά Αθήνα,υπάρχει μαγαζί με μπλουζάκια η οτιδήποτε παοκτσηδικο;
Επίσης περάστε και από το καραιτάβλι, για να δουν τα παιδιά το εξοχικό μας.

Έτσι μπράβο!
Χίλιες φορές η πραγματική Ελλάδα της επαρχίας, παρά το κατάντημα της χαβούζας!

το βαζω εδω.
ξερει κανεις τι γινεται με τη γαμω-ryanair;;;;
δεν μπορώ να κλείσω εισητήριο, βασικά έχει γίνει κράτηση (μετά απο χιλιες προσπάθειες) αλλά δεν στέλνουν μεϊλ για επιβεβαίωση με τη..καμία...
τι φάση; ξέρει κανείς;
ξερει κανεις τι γινεται με τη γαμω-ryanair;;;;
δεν μπορώ να κλείσω εισητήριο, βασικά έχει γίνει κράτηση (μετά απο χιλιες προσπάθειες) αλλά δεν στέλνουν μεϊλ για επιβεβαίωση με τη..καμία...
τι φάση; ξέρει κανείς;
- sourmenetes
- Moderator
δε σε προλαβα ρε κουρδε.θα σε εστελνα στην καλυτερη ταβερνα που υπαρχει στον κοσμο.Kourdos έγραψε:Τελικά καταλήξαμε Λευκάδα και πήρα από ένα τουριστικό στο παζάριAle έγραψε:Αν κατεβείτε μοναστηράκι, μπορεί να βρείτε τίποτα μαιμού φανέλες στους μικροπωλητές.Kourdos έγραψε:Έχω ανέβει με τα μικρά Αθήνα,υπάρχει μαγαζί με μπλουζάκια η οτιδήποτε παοκτσηδικο;
Επίσης περάστε και από το καραιτάβλι, για να δουν τα παιδιά το εξοχικό μας.
- Chuck Norris
Μήπως λόγο capital control ; Τηλέφωνο δοκίμασες να πάρεις ; σίγουρα θα ξέρουν να σου πουν
Στάλθηκε από το LG-D722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το LG-D722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μπα. αυτα μονο...στο αμαζον..
την κάρτα την δέχτηκαν. μετά απο τρεις προσπάθειες μεν, αλλά την δέχτηκαν. αλλά δεν στέλνουν μειλ επιβεβαίωσης τα παλτά και δεν ξερω τι συμβαίνει. στο τηλ μου είπαν είναι αυτοματοποιημένη διαδικασία και δεν πολυβγαίνει άκρη...
αν ειναι κατι που συμβαίνει αυτές τις ημέρες να περιμένω μπας και... αλλιώς να κλείσω καρτέλες,εξπλορερς και να αρχίσω τα καριολίκια.
υγ: κεν που; στη βασιλική;
την κάρτα την δέχτηκαν. μετά απο τρεις προσπάθειες μεν, αλλά την δέχτηκαν. αλλά δεν στέλνουν μειλ επιβεβαίωσης τα παλτά και δεν ξερω τι συμβαίνει. στο τηλ μου είπαν είναι αυτοματοποιημένη διαδικασία και δεν πολυβγαίνει άκρη...

αν ειναι κατι που συμβαίνει αυτές τις ημέρες να περιμένω μπας και... αλλιώς να κλείσω καρτέλες,εξπλορερς και να αρχίσω τα καριολίκια.

τι εννοεις δεχτηκαν την καρτα.πληρωσες με καρτα.εχω ακουσει οτι μονο στα γκυσε και με ρευστο δινει εισητηρια η ryan.που ειναι και η πιο σιχαμενη εταιρια που υπαρχει.ειχα κλεισει εισητηρια με ryan και τους δειξαμε τα voucher μεσω κινητου-κατι που δεχονται σχεδον ολες οι εταιριες.αυτοι το θελαν τυπωμενο.τους λεω οκ τυπωστε το απο το mail απο το κινητο απο οπου θελετε.και μου ειπαν πως για να το τυπωσουν θελουν 60 ευρω το καθενα.μπινεδες.
υγ.στη βασιλικη πανε οι τουρισται.θα σου ελεγα αλλα δεν ειναι για εκσυγχρονιστες.
υγ.στη βασιλικη πανε οι τουρισται.θα σου ελεγα αλλα δεν ειναι για εκσυγχρονιστες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 24 Ιούλ 2015, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εγω ξερω μια στη βασιλικη που την εχει βεροιωτης. γατακι. 
ασε που εμεις οι εκσυγχρονιστες ειμαστε υπερ του καζανιου για το τσιπουρο και υπερ του αγριογουρουνου στο 1010 στα ριζωματα ή τον τεξας στη φυτειά.
εννοώ ότι έβαλα την κάρτα και μου ειπε οκ και ειμαι στη φαση που λεει:
"σας ευχαριστούμε για την κρατηση σας"
και εχει δυο κιτρινες μλκιες που η μια λεει "εκτυπωση" και η αλλη "επαναληψη αποστολης μεϊλ"
και κατω σε ενα μπλε πλαισιο γραφει "η κατάσταση πτήσης ειναι ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ".
αν εχεις κοντα σου κανα βεροιωτη τουριστα που εχει ξεμεινει κανα μηνα σαλονικη ρωτα τον πλζ.
ΥΓ:ππρια, προχθες μου λεει η γυναικα οτι εκλεισε απο ραϊαν αιρ. τι σον μπεο;

ασε που εμεις οι εκσυγχρονιστες ειμαστε υπερ του καζανιου για το τσιπουρο και υπερ του αγριογουρουνου στο 1010 στα ριζωματα ή τον τεξας στη φυτειά.

εννοώ ότι έβαλα την κάρτα και μου ειπε οκ και ειμαι στη φαση που λεει:
"σας ευχαριστούμε για την κρατηση σας"
και εχει δυο κιτρινες μλκιες που η μια λεει "εκτυπωση" και η αλλη "επαναληψη αποστολης μεϊλ"
και κατω σε ενα μπλε πλαισιο γραφει "η κατάσταση πτήσης ειναι ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ".
αν εχεις κοντα σου κανα βεροιωτη τουριστα που εχει ξεμεινει κανα μηνα σαλονικη ρωτα τον πλζ.

ΥΓ:ππρια, προχθες μου λεει η γυναικα οτι εκλεισε απο ραϊαν αιρ. τι σον μπεο;
δεν ειμαι θεσσαλονικη.ξαδερφος σου ειναι και ειναι κ τουριστας με πτυχιο.παρτον ενα τηλεφωνο.
1010 γραγρου κλπ.παιζει να ημουν 10 χρονων οταν ημουν εκει.ο κοσμος εξελισσεται και διευρυνεται.και παλι πολυ πολιτισμενη ειναι η καστανια.
1010 γραγρου κλπ.παιζει να ημουν 10 χρονων οταν ημουν εκει.ο κοσμος εξελισσεται και διευρυνεται.και παλι πολυ πολιτισμενη ειναι η καστανια.
Μάλλον θα το έχεις κάνει ήδη, αλλά στο spam mail φάκελο κοίταξες;K_geo έγραψε:μπα. αυτα μονο...στο αμαζον..
την κάρτα την δέχτηκαν. μετά απο τρεις προσπάθειες μεν, αλλά την δέχτηκαν. αλλά δεν στέλνουν μειλ επιβεβαίωσης τα παλτά και δεν ξερω τι συμβαίνει. στο τηλ μου είπαν είναι αυτοματοποιημένη διαδικασία και δεν πολυβγαίνει άκρη...![]()
![]()
![]()
- Kostomanolis
Εκλεισα σημερα για Κρητη, στο χωριο. Αυτην ξερουμε αυτην εμπιστευομαστε... 14 και σημερα...
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk