ας φερει τοτε ο μεγαλομετοχος την καψουρα του τον χατσεριδηaoratos έγραψε:O Vlaar έπαθε ζημιά στο γόνατο και θα μείνει ένα 4μηνο εκτός.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Ειμαι παντως πολυ περιεργος να δω τι θα γινει στο τελος,σιγουρα τα ονοματα που θα αποκτηθουν δεν εχουν καμια σχεση με οσα εχουν κυκλοφορησει,οι μηδενικες διαρροες δυσκολα μπορουν να ερμηνευτουν,ειναι ψυχοφθορες αλλα ο χρονος πλεον πιεζει σχεδον ασφυκτικα.Δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που θα προεβλεπε οτι 24 Ιουλιου θα ειχε γινει μονο μια προσθηκη.
- Ekatnetworkltd
«Παίρνουμε καλύτερο επιθετικό!»
Στην Μύκονο βρίσκεται ο Γιώργος Σαββίδης και μιλώντας σε φίλους του ΠΑΟΚ στο instagram, προανήγγειλε την μεταγραφή επιθετικού.
Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε: «Δεν μου αρέσει ο Φιγνμπόγκασον! Τρία γκολ σε 23 αγώνες. Έχουμε καλύτερο. Ελπίζω να υπογράψει συμβόλαιο μαζί μας.»
In paok
Στην Μύκονο βρίσκεται ο Γιώργος Σαββίδης και μιλώντας σε φίλους του ΠΑΟΚ στο instagram, προανήγγειλε την μεταγραφή επιθετικού.
Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε: «Δεν μου αρέσει ο Φιγνμπόγκασον! Τρία γκολ σε 23 αγώνες. Έχουμε καλύτερο. Ελπίζω να υπογράψει συμβόλαιο μαζί μας.»
In paok
- sourmenetes
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
- Ekatnetworkltd
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Ρέ Γιώργο Σαββίδη κάνε κανένα λογαριασμό εδώ μέσα ρε εσύ,Και ρίξε και κανένα παπά(Το φαντάζεσαι;
- desperando
- Επικοινωνία:
Το Σαλπι θα λεει που βάζει πάνω απο 3. Κοντά στα 4. Και θα μιλάει για υπογραφή ανανέωσηςEkatnetworkltd έγραψε:«Παίρνουμε καλύτερο επιθετικό!»
In paok
Άντε ρε Γιώργαρε!!!!!
Πες το μπαμπά τι θες αγόρι μου!!!
Ελικόπτερο
Θαλαμηγό
Lamborgini
Toivonen......

Πες το μπαμπά τι θες αγόρι μου!!!
Ελικόπτερο
Θαλαμηγό
Lamborgini
Toivonen......
Lisandro Lopez.
Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτός μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ως το μπαμ του καλοκαιριού.
Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτός μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ως το μπαμ του καλοκαιριού.
Παντως αν αποχωρησει ο Νομποα θες οπως και δηποτε 6-8 ρι,φευγει ο Μαρτενς θελεις επιτελικο,φευγει ο Λουκας θες περιφερειακο επιθετικο,θελαμε επιθετικο ετσι και αλλιως και δεν εχουμε φτασει ακομα στην αμυνα.Ποτε θα γινουν ολα αυτα ρε παλικαρια;
- sourmenetes
- Moderator
Γιατι να φυγει ο νομποα???ο λουκας γιατι το δεσατε σκοινι κορδονι οτι θα φυγει??
ο μαρτενς και που ηταν ειναι σαν να μην ηταν...
Γιατι τρελαινεσαι ρε joshua...
- Kostomanolis
Χασαμε τον Φινμπο ρε γαμωτο... Και τον εχω παιξει στον ξερολα τοσο καιρο... Φτου!
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sourmenetes έγραψε:Γιατι να φυγει ο νομποα???ο λουκας γιατι το δεσατε σκοινι κορδονι οτι θα φυγει??
O Κολκας γραφει με σιγουρια για πωληση λουκας,οπως και για πιθανη φυγη Νομποα.
Αποτι φαινεται θα εχουμε πολλες αποχωρησεις,ελπιζω να αντικατασταθουν ολοι και να μη μεινει το ροστερ αδειο.