Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
T.H.E.O.S

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

προσωπικα χαιρομαι που ο επιθετικος μας δεν θα ειναι ο Φινγκερτμτδσφιοθτιεθσον .Μπορει να ειναι καλυτερος του Κλαους , αλλα ειναι στο ιδιο στιλ. Εχουμε τετοιο παικτη , δεν θελουμε αλλον.
Αναμενουμε...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

T.H.E.O.S έγραψε:προσωπικα χαιρομαι που ο επιθετικος μας δεν θα ειναι ο Φινγκερτμτδσφιοθτιεθσον .Μπορει να ειναι καλυτερος του Κλαους , αλλα ειναι στο ιδιο στιλ. Εχουμε τετοιο παικτη , δεν θελουμε αλλον.
Αναμενουμε...

Φινγκερτμτδσφιοθτιεθσον???

Φινγκερτμτδσφιοθτιεθσον??????????????

Φινγκερτμτδσφιοθτιεθσον??????????????????????/////

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ace79grpaok έγραψε:Σουρμε όλα καλά πανε ρε φίλε άσε με εμένα ν λέω μαλακιες ,ειμαι ο κακός κα το τζανκι τν μεταγραφών .Στοιχημα 10 μπύρες οτι απο Αύγουστο και μετά θα πάρει παίκτες ,επίσης κατάλαβα απο τα λεγόμενα τουντορ οτι πάμε για χαμηλότερης ποιότητας παίκτες ,τωτε ρε αρνεσεν αν είναι να φέρεις φτηνούς παίκτες γιατί δεν τους έκλεισες νωρίτερα?
Δεν καταλαβαινομαστε αδελφε...

Σου ειπα εγω οτι ολα πανε καλα??

Σου λεω να μην επαναλαμβανεσαι και ιδιαιτερα με αυτο το στυλ..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

che4 έγραψε:
Sera4 έγραψε:ποιος σε ενημερωσε εσενα βρε τσε μου οτι ο παιχτης ηταν κλεισμενος απο τον ΠΑΟΚ...βασικα ποιος σε ενημερωσε οτι καναμε κατι παραπανω απο μια διερευνητικη επαφη στην αρχη? γιατι εγω αλλα ξερω γι αυτο...οπως και για τον ραικοβιτς...

Παντως ο περσινος ηταν κλεισμενος να ξερεις σιγουρα

Για αυτον πιο πολυ το θεωρω επικοινωνιακο αλλα για αλλο λογο εγραψα το ποστ δες παραπανω
Τοσο πολυ κλεισμενος ηταν που σ'ενα βραδυ μεσα(για να μην πω σε 2 ωρες μεσα) εφυγε απο τη θεσσαλονικη και κατεβηκε στο γαυρο...

Και στο κατω κατω τι μας κοφτει για τα τρυπηματα???Με τα αρδ τα εχουμε μια ζωη αλλα με τις μαλακιες τους ασχολειστε..ας τον παρει..Μπορω εγω να παρω καλυτερο με 500χιλ??Νομιζεις δεν υπαρχει...
Σιγουρα υπαρχει..
Μπορω να κανω ομαδα με το μισο μπατζετ και με παιχτες απο ακαδημιες???

τι συζηταμε για τρυπηματα και τσιμπηματα... :lol: :lol: :lol: :lol:
ομαδα θελουμε οχι εντυπωσεις...
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Όταν διαβάζετε από Χαζετα ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε παίχτη κατά 99% αυτός ο παίχτης έχει κλείσει στον Ολυμπιακό. Τρίτη σερί χρονια το κάνει δεν έχετε πάρει χαμπάρι ακόμα τι είναι το συγκεκριμένο site και τι εξυπηρετεί?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εγω χαιρομαι αν ο βασικος επιθετικος του γαυρου για φετος θα ειναι ο φιγκμπο
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

ΥΓ Μας έχουν πρήξει τόσο καιρό οι Ισπανοί και κάποια μερίδα των ελληνικών ΜΜΕ, με τον Φινμπόγκασον. Εγώ λέω πως ο ΠΑΟΚ ουδέποτε ενδιαφέρθηκε σοβαρά για αυτόν, όπως επίσης λέω πως είναι ηλίθιο να πληρώσεις 2,5εκατ. ευρώ για έναν δανεισμό ενός έτους.

Αυτό που ψάχνω, είναι να δω από πού προέρχεται η διαρροή του συγκεκριμένου ονόματος, ο οποίος σε επίπεδο χαρακτηριστικών είναι σαν τον Κλάους. Δηλαδή να πάω να δώσω δύο εκατ. ευρώ για να μην έχω κάτι διαφορετικό από αυτό που ήδη έχω.

Κατέληξα πως όντως υπάρχει ελληνική ομάδα που μιλάει με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και την ομάδα του και αυτή δεν είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι ο Ολυμπιακός. Και αν επιβεβαιωθεί αυτό, θα γνωρίζουμε καλά το ποιοι συνέβαλαν για να φανεί ο ΠΑΟΚ πως ενδιαφέρεται για τον παίκτη και βέβαια το γιατί θα φαίνεται χαμένος.

απο αρθρο του Τζορμπατζογλου στο ΠΑΟΚ24 χθες το βραδυ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ιδια λιστα λεει με δικαιωμα προσθηκης ενος παιχτη ενα 24ωρο πριν το ματς.
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

+++++++++στους 2 παρα-απο πάνω
Φτάνει με τα ΑΡΔια που είτε μας μπριζώνουν είτε την σακουλέυουν για να έχει αβάντα να σε σφάζει ο χοντρός αφου να αφού έχει καλύτερους παίκτες!

Κάτσε να τον δούμε, σε σχέση με Κλάους πάντως ο Κλάους τα 12-15 γκόλ τη χρονιά τα έχει για πλάκα!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

desperando έγραψε:εγω χαιρομαι αν ο βασικος επιθετικος του γαυρου για φετος θα ειναι ο φιγκμπο
Το έγραψα μερικές μέρες πριν ότι οι οπαδοί της Σοσιεδάδ τον θεωρούν μεγάλο παλτό και θέλουν να φύγει. Δηλαδή, πόσο καλός μπορεί να είναι ένας παίκτης για να πληρώσει κάποιος τόσα λεφτά για δάνειο, όταν πέρασε και δεν ακούμπησε απο τη Σοσιεδάδ; Μεγάλο ρίσκο για όποιον τον πάρει (αν αποδειχθεί λίγος).
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

ο παικτης μπορει να κανει μεγαλη καριερα στο ολλανδικο ή στο βελγικο πρωταθλημα οπου οι αμυνες παιζουν στο κεντρο και τα μισα γκολ που μπαινουν ειναι με καθετες στον χωρο.

στο ελληνικο πρωταθλημα ομως οπου οι αμυνες παιζουν μεσα στην μεγαλη περιοχη ενας παικτης σαν τον φιγκμπο θα εχει τεραστιο προβλημα.
εδω ειχε προβλημα στο ισπανικο με την σοσιεδαδ οπου απο πισω του ειχε παικτες να τον παιζουν καθετα οπως ο πριετο,ο βελλα και ο γκρανερο
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

στο ελληνικο πρωταθλημα με τον γαβρο θα βγει ανετα πρωτος σκορερ, και μονο τα πεναλτι να σουταρει φτανει
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

εγω το λεω...φερε στην ομαδα τον ταιβονεν,τον ζαχαβι,τον βλαρ και τον μαρκανο και θα εχεις την πιο πληρη ομαδα που ειχες ποτε
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

O Vlaar έπαθε ζημιά στο γόνατο και θα μείνει ένα 4μηνο εκτός.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

desperando έγραψε:εγω το λεω...φερε στην ομαδα τον ταιβονεν,τον ζαχαβι,τον βλαρ και τον μαρκανο και θα εχεις την πιο πληρη ομαδα που ειχες ποτε
Καλα ο τοιβονεν ειναι μπαρουτι σκετο....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”