9.Lucas Pérez Martínez
- The_Stalker
Re: 9.Lucas Pérez Martínez
Το όλο θέμα όπως παρουσιάζεται έχει τρεις παραμέτρους.
1) Ο παίκτης: Το ταλέντο του είναι δεδομένο. Ότι έβγαλε γκολ και ασίστ τη χρονιά που έπαιξε είναι γνωστό. Είναι όμως γνωστό και ότι τα γκολ και οι ασίστ βγήκαν στα ματς με μικρομεσαίους ενώ στα ντέρμπι εξαφανιζόταν και όταν μας έπαζαν σκληρά φοβόταν. Θεωρώ ακόμα ότι με ένα καλό συμβόλαιο που θα του προσέφερε τρίτη ομάδα, ο Λούκας θα ξεχάσει τη Λα Κορούνια σε χρόνο dt.
2) Οι ΑΡΔ: Η αξιοπιστία του πετρωτού είναι ανύπαρκτη, επομένως ότι και να γράφει δεν το δίνω σημασία. Οι 24αδες από την άλλη, έχοντας μόνιμη πηγή τον ΖΒ, έγραφαν ειδήσεις που ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα (άλλο θέμα ποιές διάλεγαν και πώς τις παρουσίαζαν). Η αξιοπιστία τους τώρα που έφυγε ο ΖΒ είναι υπό κρίση. Αν έχουν διατηρήσει κονέ στην ΠΑΕ θα φανεί, εγώ πάντως με όσα έως τώρα έχω διαβάσει, βλέπω υποβάθμιση στις πληροφορίες.
3) Η ΠΑΕ: Δουλειά της ΠΑΕ και του προπονητή, είναι να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας. Είτε αγωνιστικά είτε με πώληση. Επειδή πώληση με 1,5 χαρτί είναι ξεφτίλα (δεδομένου και του ποσοστού της Καρπάτι - εκτός αν τους κάνουμε το ίδιο κόλπο, δλδ πώληση μέσω δανεισμού για να το γλιτώσουμε), τα περί μυστικών συμφωνιών τα ακούω βερεσέ. Επειδή δεν πιστεύω ότι άλλαξε δραματικά προς το καλύτερο η νοοτροπία του Λούκας, θεωρώ ότι καλύτερη λύση είναι μια πώληση κοντά στα 4 χαρτιά, ενδεχομένως το Γενάρη. Μια τέτοια πρόταση από τρίτη ομάδα τις προηγούμενες χρονιές θα ήταν ανέφικτη, με τον Άρνεσεν όμως και σε συνδυασμό με μερικές ακόμα καλές εμφανίσεις του Λούκας στην Ευρώπη, θεωρώ ότι είναι εφικτή.
1) Ο παίκτης: Το ταλέντο του είναι δεδομένο. Ότι έβγαλε γκολ και ασίστ τη χρονιά που έπαιξε είναι γνωστό. Είναι όμως γνωστό και ότι τα γκολ και οι ασίστ βγήκαν στα ματς με μικρομεσαίους ενώ στα ντέρμπι εξαφανιζόταν και όταν μας έπαζαν σκληρά φοβόταν. Θεωρώ ακόμα ότι με ένα καλό συμβόλαιο που θα του προσέφερε τρίτη ομάδα, ο Λούκας θα ξεχάσει τη Λα Κορούνια σε χρόνο dt.
2) Οι ΑΡΔ: Η αξιοπιστία του πετρωτού είναι ανύπαρκτη, επομένως ότι και να γράφει δεν το δίνω σημασία. Οι 24αδες από την άλλη, έχοντας μόνιμη πηγή τον ΖΒ, έγραφαν ειδήσεις που ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα (άλλο θέμα ποιές διάλεγαν και πώς τις παρουσίαζαν). Η αξιοπιστία τους τώρα που έφυγε ο ΖΒ είναι υπό κρίση. Αν έχουν διατηρήσει κονέ στην ΠΑΕ θα φανεί, εγώ πάντως με όσα έως τώρα έχω διαβάσει, βλέπω υποβάθμιση στις πληροφορίες.
3) Η ΠΑΕ: Δουλειά της ΠΑΕ και του προπονητή, είναι να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας. Είτε αγωνιστικά είτε με πώληση. Επειδή πώληση με 1,5 χαρτί είναι ξεφτίλα (δεδομένου και του ποσοστού της Καρπάτι - εκτός αν τους κάνουμε το ίδιο κόλπο, δλδ πώληση μέσω δανεισμού για να το γλιτώσουμε), τα περί μυστικών συμφωνιών τα ακούω βερεσέ. Επειδή δεν πιστεύω ότι άλλαξε δραματικά προς το καλύτερο η νοοτροπία του Λούκας, θεωρώ ότι καλύτερη λύση είναι μια πώληση κοντά στα 4 χαρτιά, ενδεχομένως το Γενάρη. Μια τέτοια πρόταση από τρίτη ομάδα τις προηγούμενες χρονιές θα ήταν ανέφικτη, με τον Άρνεσεν όμως και σε συνδυασμό με μερικές ακόμα καλές εμφανίσεις του Λούκας στην Ευρώπη, θεωρώ ότι είναι εφικτή.
Αυτό καταλάβες ρε Pano; 500χιλ; Όλα τα δημοσιεύματα γράφουν ότι οι Ισπανοί δίνουν 1,5εκ με 2εκ.Panos Fanfaras έγραψε:Τι μυστική συμφωνία; Δηλαδή αν αυτοί δίνουν 500 χιλιάρικα, θα το δεχτούμε μόνο και μόνο επειδή θα μας κάνει την τιμή ο Λούκας να παίξει στα προκριματικά του Europa; Δεν το πιστεύω.
Η διαρροή είναι από την μεριά των διοικούντων της Λα Κορούνια, οχι από την δικιά μας ΠΑΕ.The_Stalker έγραψε:Το όλο θέμα όπως παρουσιάζεται έχει τρεις παραμέτρους.
- john4serres
πολλα μυστικά σχεδια αυτή την εποχή πάντως. λούκας, δραχμή, νέες διαστημικές γαίες... χαμός λεμαι.

- The_Stalker
Φίλε aorate,
πράγματι η διαρροή είναι από την πλευρά των Ισπανών, κάτι που ίσως έχει και τη λογική της πίεσης.
Όμως το άρθρο των 24δων μιλά ξεκάθαρα για θέση της ΠΑΕ. Εδώ είναι η ένστασή μου.
πράγματι η διαρροή είναι από την πλευρά των Ισπανών, κάτι που ίσως έχει και τη λογική της πίεσης.
Όμως το άρθρο των 24δων μιλά ξεκάθαρα για θέση της ΠΑΕ. Εδώ είναι η ένστασή μου.
ο κυριος Λουκας εχει υπογραψει ενα συμβολαιο φιλε μου...μεχρι στιγμης η μια μερια η ΠΑΕ εκπληρωνει τις υποχρεωσεις της απεναντι του αφου καθε μηνα τον πληρωνει οσα συμφωνησανε....Taseos έγραψε:Μεγαλη ηττα επειδη καποιος προτιμα την πριμερα και δεν εχει το μυαλο του εδω; Και τι να τον κανει; Τιμωρια στην γωνια με το ενα ποδι κουτσο;Athens έγραψε:μεγαλη ηττα της παε αν τον δωσει με τα λεφτα που θελουν οι ισπανοι...αν ισχυει αυτο τοτε ουτε με Φρανκ δεν υπαρχει σωτηρια
η πλευρα του παικτη τα τσεπωνει μια χαρα αλλα δεν σεβεται τον ορο της ρητρας που ειναι υποχρεωμενος....
θελεις ισπανικο πρωταθλημα? πληρωσε την ρητρα και φυγε, αλλιως τζαμπα δεν σε δινω...
αν ο ΠΑΟΚ δεχτει τον εκβιασμο του απο πισω θα ειναι αυριο μεθαυριο αλλοι παικτες...οπως Πελκας, Κατσε και σια...
ωραιο παραδειγμα δηλ θα τους δωσει....
Ρε συ stalker απο που βγαζεις το συμπερασμα και μαλιστα ξεκαθαρο οτι ειναι θεση της ΠΑΕ,στο παρακατω κειμενο δεν αναφερεσαι; αν ναι υπογραμισε μου τα σημεια που βγαιζεις αυτο το συμπερασμα.
Το PAOK24 επικοινώνησε με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στη Λα Κορούνια και γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.
Αυτό που λένε είναι πως υπάρχει μυστική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Λα Κορούνια, σύμφωνα με την οποία ο παίκτης θα παραμείνει σοβαρός μέχρι να ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, θα βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στους ομίλους του Γιουρόπα και όταν αυτό συμβεί θα πουληθεί με το ποσό που δίνει η Λα Κορούνια.
Ο ΠΑΟΚ θεωρεί πως παίκτη που δεν θέλει να μείνει δεν μπορείς να τον κρατήσει, απλά θεωρεί επίσης πως το τάιμινγκ δεν θα το επιλέξει ο ίδιος αλλά η ομάδα.
Ο Ισπανός αποδέχτηκε αυτή την πρακτική και για αυτό ήταν πολύ σοβαρός μετά την επιστροφή της ομάδας από την Κροατία, ενώ όπως είναι λογικό ο ΠΑΟΚ θα έχει βρει μέχρι τότε και τον αντικαταστάτη του.
Από την άλλη η Λα Κορούνια δεν έχει υποχρεώσεις στην Ευρώπη και δεν έχει πρόβλημα να στερηθεί τον παίκτη μία - δύο αγωνιστικές του Ισπανικού πρωταθλήματος.
Το PAOK24 επικοινώνησε με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στη Λα Κορούνια και γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.
Αυτό που λένε είναι πως υπάρχει μυστική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Λα Κορούνια, σύμφωνα με την οποία ο παίκτης θα παραμείνει σοβαρός μέχρι να ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, θα βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στους ομίλους του Γιουρόπα και όταν αυτό συμβεί θα πουληθεί με το ποσό που δίνει η Λα Κορούνια.
Ο ΠΑΟΚ θεωρεί πως παίκτη που δεν θέλει να μείνει δεν μπορείς να τον κρατήσει, απλά θεωρεί επίσης πως το τάιμινγκ δεν θα το επιλέξει ο ίδιος αλλά η ομάδα.
Ο Ισπανός αποδέχτηκε αυτή την πρακτική και για αυτό ήταν πολύ σοβαρός μετά την επιστροφή της ομάδας από την Κροατία, ενώ όπως είναι λογικό ο ΠΑΟΚ θα έχει βρει μέχρι τότε και τον αντικαταστάτη του.
Από την άλλη η Λα Κορούνια δεν έχει υποχρεώσεις στην Ευρώπη και δεν έχει πρόβλημα να στερηθεί τον παίκτη μία - δύο αγωνιστικές του Ισπανικού πρωταθλήματος.
Re: 10.Lucas Pérez Martínez
obanebane έγραψε:.
Και για να το κλεισω εδω θα γινω ξεκαθαρος.
Λοιπον κατα τη γνωμη μου ο Λουκας η θα παει στη πατριδα του με μεταγραφη η θα μεινει εδω και ολη τη χρονια θα συζηταμε για τα πειθαρχικα του παραπτωματα.
Αυτη ηταν η γνωμη μου μετα το περιστατικο με τις καλαμιδες και δεν εχει αλλαξει καθολου,απλα πιστευω οτι θα ερθει προταση απο ισπανικη ομαδα που θα ειναι στα θελω μας και δεν θα ειναι η κορουνια.
obanebane έγραψε:
ευχαριστουμε πολυ την κυρα Λα Κορουνια που μας κανει την χαρη να μας των αφησει εως τοτε...μεγαλη υποχρεωση θα σεχουμε κυρα μου
- The_Stalker
obanebane έγραψε:Ρε συ stalker απο που βγαζεις το συμπερασμα και μαλιστα ξεκαθαρο οτι ειναι θεση της ΠΑΕ,στο παρακατω κειμενο δεν αναφερεσαι; αν ναι υπογραμισε μου τα σημεια που βγαιζεις αυτο το συμπερασμα.
Re: 10.Lucas Pérez Martínez
Και εγώ αυτό πιστεύω με την διαφορά ότι θεωρώ σχεδόν απίθανο να υπάρξει άλλη ισπανική ομάδα στην συνέχεια της μεταγγραφικής περιόδου που θα προσφερει τίποτα κοντά στα 4εκ που απαιτουν οι περισσοτεροι εδω μέσα. Θεωρώ ότι αν η ισπανική αγορά κοστολογούσε τον Λούκας σε αυτά τα λεφτά θα είχε γίνει ήδη πρόταση. Έχει την πολυτέλεια ο Άρνεσεν στην χρονιά χτισίματος με ένα budget φορτωμένο με βαριά συμβόλαια με μπόλικη φοιρα και ανάγκη αποδεσμεύσεων να καρφώσει το δελτίο του Ισπανού, να σπάσει τα νεύρα του Τούντορ και να καψει 1,5-2εκ από το μεταγγραφικό χτίσιμο; Αν βασική προυποθεση του deal με την Depor είναι ο παίκτης να φύγει στο τέλος του καλοκαιριού τότε καλά το χειρίζεται ο Άρνεσεν και τοτε η πραγματικη αξία μιας προσφορας 2εκ είναι πολύ μεγαλύτερη.obanebane έγραψε:obanebane έγραψε:.
Και για να το κλεισω εδω θα γινω ξεκαθαρος.
Λοιπον κατα τη γνωμη μου ο Λουκας η θα παει στη πατριδα του με μεταγραφη η θα μεινει εδω και ολη τη χρονια θα συζηταμε για τα πειθαρχικα του παραπτωματα.
Αυτη ηταν η γνωμη μου μετα το περιστατικο με τις καλαμιδες και δεν εχει αλλαξει καθολου,απλα πιστευω οτι θα ερθει προταση απο ισπανικη ομαδα που θα ειναι στα θελω μας και δεν θα ειναι η κορουνια.
Αν δούμε να γίνεται αυτή η συμφωνία σημαίνει ότι ο Άρνεσεν κρίνει ότι δεν αξίζει να πάρει το ρίσκο να χτίσει την ομάδα πανω στον 'προβληματικό' Λούκας ή δεν πιστευει ότι μπορεί με αυτες τις συνθήκες να ανεβάζει μέσα στον επομένο χρόνο την αξία του Λούκας και να κάνει καλύτερο deal το επόμενο καλοκαίρι οπου ο παίκτης θα μπαινεί στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.
- The_Stalker
Και για να μην υπάρχει παρανόηση, δεν υποστηρίζω ότι είναι ξεκάθαρη θέση της ΠΑΕ, έγραψα ότι το αρδ24 αναφέρεται ξεκάθαρα σε θέση της ΠΑΕ. Αν ισχύει ή όχι δεν το ξέρουμε και προσωπικά δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
ΥΓ1 Επίσης παιδιά μην ξεχνάτε ότι για μεγάλη περίοδο στο ισπανικό πρωτάθλημα ο Λούκας ήταν τραυματίας. Τώρα έχουμε άλλα δεδομένα.
ΥΓ2 Επίσης νομίζω ότι συμφωνούμε οι περισσότεροι, μην χανόμαστε στις λέξεις..
ΥΓ1 Επίσης παιδιά μην ξεχνάτε ότι για μεγάλη περίοδο στο ισπανικό πρωτάθλημα ο Λούκας ήταν τραυματίας. Τώρα έχουμε άλλα δεδομένα.
ΥΓ2 Επίσης νομίζω ότι συμφωνούμε οι περισσότεροι, μην χανόμαστε στις λέξεις..
Φίλε Stalker ησουν ξεκάθαρος. Αν και τελειώς δική μου κρίση πιστεύω όταν η ΠΑΕ το θέλει κάποιοι που κάνουν ρεπορταζ έχουν πολύ ξεκάθαρη εικόνα για το πως σκέφτεται..
Τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως σε αυτον να αναφεροταν ο τουντορ μετα το ματς οταν ελεγε οτι εχει παραπονο.
Αυτο το θα παρουμε παιχτες που θελουν να παιζουν γιατον ΠΑΟΚ πιθανον να πηγαινε προς την κατευθηνση του ισπανου.
Θα δειξει,το πιθανοτερο ειναι παντως να πεσει μεσα σε μια ακομα πληροφορια του ο paoktzis
Αυτο το θα παρουμε παιχτες που θελουν να παιζουν γιατον ΠΑΟΚ πιθανον να πηγαινε προς την κατευθηνση του ισπανου.
Θα δειξει,το πιθανοτερο ειναι παντως να πεσει μεσα σε μια ακομα πληροφορια του ο paoktzis

- desperando
- Επικοινωνία:
εγω παλι πιστευω οτι αν δουνε οτι δεν μπορουν να υπολογιζουν στον λουκας και αν αυτος πιεζει για να φυγει πολυ πιθανο ο φρανκ να βρει προταση απο αλλη ομαδα.
η κορουνια τα τελευταια 4-5 χρονια δεν εχει πληρωσει ποτε πανω απο 5 κατοσταρικα για μεταγραφη και θεωρω πολυ περιεργο να δωσει ακομα και 1,5 για λουκας,εκτος και αν ξερει οτι μπορει να τον μεταπωλησει και να βγαλει κερδος
η κορουνια τα τελευταια 4-5 χρονια δεν εχει πληρωσει ποτε πανω απο 5 κατοσταρικα για μεταγραφη και θεωρω πολυ περιεργο να δωσει ακομα και 1,5 για λουκας,εκτος και αν ξερει οτι μπορει να τον μεταπωλησει και να βγαλει κερδος