Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από paoktzis »

gergeo4 έγραψε:λοιπον θελουμε

2 στοπερ(αριστερο-δεξι)
1 αριστερο μπακ χαφ
1 8αρο10αρο
1 φορ
1 περιφερειακο που ν παιζει ανετα και πλαγια για 433

παραμονη λουκας
διωξιμο μαντουρο-μαρτενς-περειρα
δανεικοι οσοι μικροι περισσευουν
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Oπως αποκαλυψε εχθες ο Κολ(α)κας και με αφορμη το σημερινο αρθρο του gavretta,o Finnbogason ειναι μια ανασα απο τον Ολυμπιακο....
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παιδιά τα σχόλια για άλλες ομάδες στο αντίστοιχο τοπικ. εδώ μιλάμε για μεταγραφές ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

K_geo έγραψε:παιδιά τα σχόλια για άλλες ομάδες στο αντίστοιχο τοπικ. εδώ μιλάμε για μεταγραφές ΠΑΟΚ.

Δηλ ο φιμπο δεν απασχολει τις μεταγραφες του ΠΑΟΚ .... Ειπαμε στηριζουμε ολοι αλλα δε θα βαλουμε και κατω απ το χαλι οτι παιχτη κλεισμενο ουσιαστικα μας τον παιρνει ο γαυρος δευτερη χρονια ιδια περιοδο
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

che...σκεψου τι και για ποιον το είπες και τι χρωστάς απο τότε. :lol: :lol:

επίσης, το είπα για να μη γίνει αχταρμάς το τοπικ.

αυτά.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κανείς δεν ειπε απο την ομαδα οτι ειναι κλεισμένος μαΙ για μενα καλυτερα μιας και θα χε ρήτρα πανω απο 6 μυρρια
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ποιος σε ενημερωσε εσενα βρε τσε μου οτι ο παιχτης ηταν κλεισμενος απο τον ΠΑΟΚ...βασικα ποιος σε ενημερωσε οτι καναμε κατι παραπανω απο μια διερευνητικη επαφη στην αρχη? γιατι εγω αλλα ξερω γι αυτο...οπως και για τον ραικοβιτς...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

K_geo έγραψε:che...σκεψου τι και για ποιον το είπες και τι χρωστάς απο τότε. :lol: :lol:

επίσης, το είπα για να μη γίνει αχταρμάς το τοπικ.

αυτά.

:nairepaok:

Γιαυτο το εγραψα ρε :lol: :lol: :lol:

Θες κι αλλο ρεπορταζ τιτοκας χθες πρωτος εγραφα τα γκολ τις ασιστ τα τακλιν τι αλλο να κανω

Παντως ο ισλανδος δε μου καθοταν καλα .... Προτιμω κατι πιο ωριμο απο βουλγαρια μερια .,, νεους εξελιξιμους εχουμε αλλωστε .... Κατι σε πιο φαλακρο λογω ηλικιας κατι σε πιο ρυτιδιασμενο προσωπο κοντα στα 34 θελω

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:

Κγεο δεν ειδα περσι να σβηνεις τα ποστ για το πατριωτακι μου και κατα του τσε στο αντιστοιχο τοπικ :opaokara:

δεν τα εσβησα βρε. τα μετέφερα σε άλλο τοπικ. ;)
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Sera4 έγραψε:ποιος σε ενημερωσε εσενα βρε τσε μου οτι ο παιχτης ηταν κλεισμενος απο τον ΠΑΟΚ...βασικα ποιος σε ενημερωσε οτι καναμε κατι παραπανω απο μια διερευνητικη επαφη στην αρχη? γιατι εγω αλλα ξερω γι αυτο...οπως και για τον ραικοβιτς...

Παντως ο περσινος ηταν κλεισμενος να ξερεις σιγουρα

Για αυτον πιο πολυ το θεωρω επικοινωνιακο αλλα για αλλο λογο εγραψα το ποστ δες παραπανω
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Σουρμε όλα καλά πανε ρε φίλε άσε με εμένα ν λέω μαλακιες ,ειμαι ο κακός κα το τζανκι τν μεταγραφών .Στοιχημα 10 μπύρες οτι απο Αύγουστο και μετά θα πάρει παίκτες ,επίσης κατάλαβα απο τα λεγόμενα τουντορ οτι πάμε για χαμηλότερης ποιότητας παίκτες ,τωτε ρε αρνεσεν αν είναι να φέρεις φτηνούς παίκτες γιατί δεν τους έκλεισες νωρίτερα?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τωρα το πιασα..για φορτουνη (που μαλλον αναφερεσαι γιοα περισυ) δεν εχω αποψη...για τον ισλανδο και για τον ραικοβιτς ξερω μονο...

απο εκει και περα οποιος νομιζει οτι επι αρνεσεν θα ξερει τα μεταγραφικα του ΠΑΟΚ γελιεται πολυ ασχημα...μονο σε περιπτωση διαρροης απο τους παιχτες μπορουν να μαθαινουν κατι...οι εποχες που οι κολκοβασιλοπουλοι λειτουργουσαν σαν γραφειο τυπου εχουν τελειωσει...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Θυμαται κανεις του ολσεν πως βγηκε και ποσες μερς πριν κλεισει εστω προφορικα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

του ολσεν η πληροφορια βγηκε οταν ο ιδιος ο παιχτης αποχαιρετησε τους συμπαιχτες του καθως ηταν ενα βημα πριν τη μετακομησησ του στον ΠΑΟΚ...δηλαδη ο ιδιος ο παιχτης ανακοινωσε ουσιαστικα την μεταγραφη του αρκετα πριν επισημοποιηθει καθως οι διαπραγματευσεις δεν ειχαν ολοκληρωθει ακομα...

αν θυμασαι κιολας χαρακτηριστικα οταν μιλουσαν για κολλημα τα μμε ηταν και η μερα που επισημοποιηθηκε η συμφωνια...τοσο μπροστα...
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Αυτη την μεταγραφικη περιοδο εχω αποστασιοποιηθει λογω Φρανκ...Ο ανθρωπος στην πρωτη του συνεντευξη ειχε πει οτι αναλαμβανει την ευθυνη για το προτζεκτ που εχει στα χερια του...Ηταν αυτος που ειχε πει στους ΑΡΔ οτι θα ειναι αυτος που θα ανακοινωνει τις μεταγραφες-αποδεσμευσεις...Μεχρι στιγμης για να μαθει καποιος για μεταγραφες και αποδεσμευσεις στον ΠΑΟΚ πρεπει να ρωτησεις τον ιδιο...Οποτε αυτα τα περι τρυπηματος επικοινωνιακων παιχνιδιων φετος ειδικα δεν τα ακουω καθολου....Υπομονη μεχρι 31/8 και μετα θα μπορεσουμε να κανουμε μια πρωτη κριτικη για τον Φρανκ που και τοτε δηλαδη θα ειναι λιγο αδικη γιατι η αποψη μου για την φετινη χρονια ο Φρανκ θα επρεπε να ηταν εδω τουλαχιστον απο τον Μαρτιο....Γνωμη μου...Κλειστε τα αυτια σας γιατι ειμαστε σε πολεμο....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο φρανκ δε μασάει ακομα και με αποκλεισμό και ετσι πρεπει εχει πλάνο και περιμένουμε να το δουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”