9.Lucas Pérez Martínez

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 9.Lucas Pérez Martínez

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εγω νομιζω οτι θέλουν να μη μας αφήνουν σε ησυχια κποι αν επαιζε μέτρια χτες τοτ δε θα βγαινε
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

[quote="MANIAKOS"]Εγω νομιζω οτι θέλουν να μη μας αφήνουν σε ησυχια κποι αν επαιζε μέτρια χτες τοτ δε θα βγαινε[/quote
Μaniak είσαι Θεός!!!Είσαι σε έξαρση και με τρελαίνει σ΄όλα τα post η καινούρια σου γραφή απ την βιασύνη..δφηνξελρηνωςελγνω΄μξσξ ω΄ξηνερθωνεωνε :D :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Έτσι ειναι :mrgreen:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

καλό θα ήταν να ξέρουμε σε τι αναφερόμαστε

ο λούκας εχει 5 εκ ρητρα
εξαίρεση η λα κορούνια που εκεί ισχύει η ρητρα των 2.5 εκ

ΣΩΣΤΑ?

ο φρανκ λοιπόν δεν μπορεί να αλλάξει τα ποσά

2.5 δεν θα πάρουμε γιατί αν υπήρχε περίπτωση να δώσει η ισπανική ομάδα αυτό το ποσό δεν θα μας ρωτούσε για τίποτα και εχθές και σήμερα και παραμονή με την σπαρτακ αγοράζει τον παίχτη

1.5 εκ και αν ..... ίσως πάμε σε μια συμφωνία με μπόνους η με κάποιους άλλους όρους πχ 1 εκ και 1 παίχτη

φυσικά μπορεί να παραμείνει εδώ η να έχει πάρει κάποιο οκ απο την παέ ότι θα φύγει και κάνει υπομονή

ΥΓ να δώσουμε με 1.5 τον λουκας αλλά με όρο να πάει και ο σάλπι εκεί :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Η ρήτρα στην λα κουρούνια προφανώς έχει πάψει να ισχύει μετά το τέλος του δανεισμού του. Από κει και πέρα αν συμφωνήσουμε στα ιδια λεφτά με τους Ισπανούς είναι αλλουνου παππα

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
marley 4

ίσως να έχει πάψει
αλλά αν μπορούσαν να δώσουν τα 2.5 θα τα είχαν δώσει

δεν νομίζω να είναι πόντιοι και να έρθουν με προσφορά πχ 4 εκ

τα 1.5 μπορούσαν 1.5 θα ξαναπροσφέρουν αντε και κανεά μπόνους η κατι άλλο μαζί

το θέμα είναι αν πήρε το οκ ότι θα φύγει η αν είσαι διαθετιμένος να χάσεις ένα ποσό
να πληρώνεις ένα συμβόλαιο και να έχεις ένα απρόθυμο να προσφέρει ποδοσφαιριστή στην ομάδα

βρε 1.5 και σάλπι για χαβαλε
1.2 και εκείνο τον μπόρχες και είμαστε οκ
3 λύση οι επαφές στο νησί και σπρώξιμο με 5 εκ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Υπονοεις κατι για τους ποντιους Marley??? :evil: :evil:

Κατα τ αλλα σιγα μην αφησει ο αρνεσεν να φευγει ο ενας και ο αλλος ετσι για πλακα..ας τα σκασει αυτος που τον θελει...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

η -οποιαδηποτε- λα κορουνια μπορει να θελει τον παικτη,αλλα ο παικτης εχει κοστολογηθει απο την ομαδα με ενα συγκεκριμενο ποσο, ή το φερνεις και παιρνεις τον παικτη ή μην μας ζαλιζετε το κκεφαλι γιατι εχουμε και αλλες δουλειες
και οτι ισχυει για τον λουκας ισχυει και για ολους τους αλλους παικτες της ομαδας οπως ο κατσε ,ο κλαους, ο νομποα κ.α.

εγω ειμαι πολυ χαρουμενος απο αυτο που ειδα απο τον χθεσινο λουκας και ειδικοτερα απο αποψη διαθεσης. ειδα εναν παικτη να σκυλιαζει, να μαρκαρει, να γυρναει πισω και να κανει τακλιν. αυτη η διαθεση με μου εδειξε παικτη ο οποιος θελει να φυγει και οτι κανει τα παντα για να παρει την ελευθερας του.
οκ μπορει να θελει να παιξει στην πολη του αλλα φαινεται να καταλαβαινει και ο ιδιος οτι κατι τετοιο ειναι αρκετα δυσκολο και οτι το πιο πιθανο ειναι να παραμεινει στον ΠΑΟΚ.

απο κει και περα ειδα οτι η χρονια στην πριμερα τον βελτιωσε κατα 30% τουλαχιστον και οτι θεωρω παραλογους αυτους που λενε ή γραφουν οτι για εναν ΠΑΟΚ πρωταθλητη δεν κανει ο λουκας.
ενας παικτης οπου αν και εχασε το πρωτο μισο της σεζον στην κορουνια καταφερε και ειχε 6 γκολ και 3 ασιστ σε μια ομαδα που επιθετικα δεν ειχε καθολου βοηθειες, ενω απο την αλλη ο καμπελ που παρα πολλοι τον εκθειαζουν σε μια πολυ καλυτερη επιθετικη ομαδα δεν καταφερε να κανει τιποτα αλλα αξιζει καμια 7-8 μυρια
marley 4

αυτα τα έχει κοστολογηθεί με το χ ποσό ειναι θεωρείες

δηλαδή αν έρθει προταση με 4 εκ δεν θα τον δώσουμε η ενα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιο θα επιμένεις στην ρήτρα?

όλα εξαρτώνται από τι ποσά μπορεις να πάρεις αν βρίσκεις 10 εκ επιμενεις εκεί αν βρίσκεις 30 στα 30
αν έχεις ρήτρα 5 εκ και βρίσκεις 1 εκ η προχωράς σε αρνησή με οσες συνέπειες έλθουν η λές ναι

δηλαδή αν ο μαντούρο έχε ρήτρα 3 εκ και έρθει πρόταση για 200 χιλ θα πεις την θεωρεία?

κάποια στιγμή πρέπει αυτός ο κόσμος να ξεμπλοκάρει και να δει την πραγματικότητα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν νομίζω να ζητάμε τη ρήτρα, αλλά σίγουρα θα θέλαμε ένα ποσό κοντά στα 2,5-3 εκ. ευρώ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μπερδευεσαι...αλλο πραγμα η ρητρα και αλλο πραγμα το ποσο κοστολογει η ομαδα εναν ποδοσφαιριστη και σε τι τιμη ειναι διατεθημενη να τον δωσει.

η ρητρα ειναι η τιμη που δεν επιτρεπει καν στην ομαδα να διαπραγματευτει.
φυσικα και αν ερθει προταση για τουν λουκας 4 μυρια θα τον δωσει η ομαδα. αλλα που 4 που 1,5...εχει μια κκαποια δαφορα.
απο κεικαιπερα παιζουν και πολλα αλλα πραγματα ρολο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου μπλεκεις τον μαντουρο για παραδειγμα που θελουμε να διωξουμε με τον λουκας που ειναι απο τους πιο ποιοτικους παικτες της ομαδας.

απο την αλλη υπαρχει και το περσινο παραδειγμα του κλαους που ο μεγαλομετοχος αν και υπηρχε περιπτωση να χασει η ομαδα τον παικτη τζαμπα, δεν δεχτηκε να τον πουλησει για ενα εκατομμυριο στην ιταλια
Demir

Δημοσίευση από Demir »

λοιπον για να ξεκα8αρισει...ομαδα ισπανιας εκτος ρεαλ-μπαρτσα-σεβιλλη-ατλετικο -βαλεν8ια -βιαγιαρεαλ κ ισωσ σοσιεδαδ ΔΕΝ μπορει να να δωσει ουτε 500.000.... η ντεπορτιβο περσι εκανε ομαδα με 10 δανεικους και 5-6 ελευτερους.... δεν εχει μαντιλι να κλαψει και ηδη εκανε μια αγορα? τον οριολ ριερα μαλλον τσαμπε...
η καλυτερη προταση που 8α ερ8ει ειναι 1-1,5 σε 4-5 δοσεις σε βαθος χρονου...
αρνουμαι να πουλησω τον λουκας 1,5 μυριο την ωρα που ο αλλος πουλαει σαμαρη 8εκ ευρω και εμπταλαουι 5-6....
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Τιτίκα ξετιτίκα, ανέβασε την ομάδα ένα σκαλί με την παρουσία του. Βρήκαν και οι υπόλοιποι κάποια σίγουρη λύση να πατήσουν στα δύσκολα. Εννοώ ότι έκανε καλύτερους και τους υπόλοιπους. Είναι αστείο να λέμε ότι δεν κάνει για έναν πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Πολύ φοβάμαι και εγώ όμως ότι έχει σύντομη ημερομηνία λήξης στην ομάδα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δεν έχει ρευστό η ντεπορ. Ας ελπίσουμε για Σοσιεδαδ Βιγιαρεάλ Σεβίλλη Βαλένθια.

Αλλιώς παραμένει στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Εγω θέλω να μείνει στον ΠΑΟΚ να κανει καλη χρονια και να φυγει του χρονου με κανα ταληρο.

Εγω προσωπικα και λογω χαρακτηρα δεν τον εχω ιδιαιτερη συμπαθεια .. ποιοτητα ομως εχει η οποια ιδιαιτερα στα μικρα ματς κανει μπαμ απο μακρια.

Το θεμα ειναι στα δυσκολα τι θα γινει...

Περισυ τον παρακολουθησα στην πριμερα και ειδα οτι στα λεγομενα μεγαλα ματς.. με αντιπαλους μεγαθηρια ηταν αυτος που πηρε πανω του την ομαδα..

Αυτο με κανει να πιστευω οτι εχει ξεπερασει τα συνδρομα της πρωτης χρονιας.

Μην ξεχναμε οτι τοτε εκτος οτι η ομαδα ηταν ψιλομπουρδελο τον βαζαμε να παιζει στον ασβεστη..

Αυτος ειναι για ελευθερο ρολο απο την μεση και μπροστα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”