Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Επίσης με 300.000 παίρνουμε 300.000 cheezeburgers απο McDonalds και τα θεωρώ καλύτερη επένδυση και value for money για το μέλλον του ΠΑΟΚ.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

σ ολες τις ομαδες του κοσμου υπαρχει καποιος που ξεχωριζει
στην Λοκομοτιβα ηταν ο ΣοΒσιτς που με την μπαλα στα ποδια ηταν πολυ καλος αλλα δεν μαρκαρε ουτε τακτικα ηταν καλος..
στον ΠΑΟΚ του Αρνεσεν δεν τον θελω στον ΠΑΟΚ του Αναστασιαδη μια χαρα θα ταν..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

kataramenos5 έγραψε:
nico4 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:... στη θεςη πρεπει να ρον δουλέψεις για μενα και σαν καιρο οκτάρι να μπορει και στη θεςη κατσε να παιξει...

....θα παιξει ρόλο στα μεγάλα μαύρους που σε μπορεις να κατέβεις...
Μανιακέ είσαι απίστευτος :lol: :lol:
:opaokara: :opaokara: Να μας πεις οπωσδηποτε τι κινητο και διορθωτή εχεις.
Θελω κι εγω ,μου φτιαχνει τη μερα.
Γράφω απο διάφορες συσκευές οποτε ειναι θεμα ταλέντου :lol:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Athens έγραψε:σ ολες τις ομαδες του κοσμου υπαρχει καποιος που ξεχωριζει
στην Λοκομοτιβα ηταν ο ΣοΒσιτς που με την μπαλα στα ποδια ηταν πολυ καλος αλλα δεν μαρκαρε ουτε τακτικα ηταν καλος..
στον ΠΑΟΚ του Αρνεσεν δεν τον θελω στον ΠΑΟΚ του Αναστασιαδη μια χαρα θα ταν..
Δεν ειπε κανεις να τον παρεις για να ειναι το αστερι της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

λοιπον θελουμε

2 στοπερ(αριστερο-δεξι)
1 αριστερο μπακ χαφ
1 8αρο10αρο
1 φορ
1 περιφερειακο που ν παιζει ανετα και πλαγια για 433

παραμονη λουκας
διωξιμο μαντουρο-μαρτενς-περειρα
δανεικοι οσοι μικροι περισσευουν
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Με αυτόν τι έγινε???
http://www.transfermarkt.co.uk/slobodan ... eler/35934
Ακόμα ψάχνετε για Γερμανία?
Ελεύθερος είναι πάντως... οπότε τίποτα ως τώρα.
Άντε παλικάρι μου έλα να πάρεις την θέση του "σέλφι"...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Άρα πάμε με τους ίδιους και με τη. Σπαρτακ παιδιά ανακοίνωση δεν βλέπω ,άσε που έχει και ζέστες πάμε Χαλκιδική για σ/κ παραμυθισαμε και τον κόσμο μέσω τουντορ οτι έρχονται σε λίγες μέρες παίκτες άσε το λαό να περιμένει ,αλλά ξέχασα 6-0 κερδίσαμε χθες τι να τους κάνω τους παίκτες? :twisted: :evil:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

GiorgosAtha έγραψε:Με αυτόν τι έγινε???
κλασσικη περιπτωση παικτη με πτωτικη πορεια που ακομα νομιζει οτι μαμαει κ δερνει κ ψαχνει πολλα λεφτα σε καλο πρωταθλημα και τελικα μενει στο ραφι κανα 6μηνο... ειδικα οι σερβοι το εχουν αυτο...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ρε συ ace πες μου λιγο το σημειο που φαγαμε παραμυθι για να το δω και εγω που ειμαι λιγο χαζουλης...μην μπερδευετε τα συναισθηματα σας με τη λειτουργια της παε...ο δανος ειπε μεχρι τελος αυγουστου γινονται οι μεταγραφες...ο τουντορ χθες ειπε σε μερικες μερες θα εχουμε νεα και για αποχωρησεις και μεταγραφες...σου εταξε κανεις τιποτα για σημερα??

ή εχεις την αισθηση οτι αν κανεις μεταγραφη σημερα θα ερθει, θα ειναι 100% σε φυσικη κατασταση, θα δεσει με την ομαδα ομαδα αμεσως και θα μπει να τους μαμησει ολους???η αληθεια ειναι λιγο διαφορετικη καθως ειτε ανακοινωθει ειτε οχι καποιος παιχτης σημερα η ομαδα με την σπαρτακ η ιδια θα ειναι...

αν ειναι δυνατον με τα χωρια να ανησυχουμε αν θα παιξουν μεταγραφες...μονο το πρωτο επισημο ματς φοβομουν επειδη δεν ειχαμε παιχνιδια στα ποδια μας αλλα αφου περασαμε δεν πρεπει να ανησυχουμε καθολου πλεον...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Demir έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:Με αυτόν τι έγινε???
κλασσικη περιπτωση παικτη με πτωτικη πορεια που ακομα νομιζει οτι μαμαει κ δερνει κ ψαχνει πολλα λεφτα σε καλο πρωταθλημα και τελικα μενει στο ραφι κανα 6μηνο... ειδικα οι σερβοι το εχουν αυτο...
φτανει πια με τον ραικοβιτς και ακριβος θα ειναι και δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο ποδοσφαιρικο...προσωπικα παρακαλαω να μην ερθει...
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Trilofiotis έγραψε:Επίσης με 300.000 παίρνουμε 300.000 cheezeburgers απο McDonalds και τα θεωρώ καλύτερη επένδυση και value for money για το μέλλον του ΠΑΟΚ.
:pano:
@@ παίρνεις 300.000 cheeseburgers!!! Μακάρι να παίρνεις 50.000! Αν και τα μόνα McDonald's που έχω πάει στη ζωή μου, ήταν στην Αυστραλία πριν 2 εβδομάδες... :mrgreen: Και δεν μπορώ να πω ότι θυμάμαι τις τιμές, αλλά αποκλείεται να έχει 1 $!
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Τον Στοχ που γύρισε Φενέρ και κάθε καλοκαίρι τον παίρνουμε και είναι παιδί του Φρανκ (αυτός τον πήγε Τσέλσι) φέτος δεν θα τον πάρουμε????????? 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ace79grpaok έγραψε:Άρα πάμε με τους ίδιους και με τη. Σπαρτακ παιδιά ανακοίνωση δεν βλέπω ,άσε που έχει και ζέστες πάμε Χαλκιδική για σ/κ παραμυθισαμε και τον κόσμο μέσω τουντορ οτι έρχονται σε λίγες μέρες παίκτες άσε το λαό να περιμένει ,αλλά ξέχασα 6-0 κερδίσαμε χθες τι να τους κάνω τους παίκτες? :twisted: :evil:
Ρε αγορι μου ποτε θα σταματησει αυτο το πραγμα???το ξερουμε μας το πες...
Φτανει πια...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το 352 θελει καλά και γρήγορα σχετικά σεντερ μπακ που να έχουν και καλές επιδόσεις στον αέρα, ειδικά οι δυο ακραίοι. πιστεύω ότι αν έρθουν 2 σεντερ μπακ, για αριστερά και δεξιά, ο Κόστα θα είναι αυτός που θα παίζει κέντρο και οι άλλοι δυο θα κάνουν τα στόπερ, με τον Πορτογάλο Ι να οδηγεί τη γραμμή και το ύψος που θα παίρνει η άμυνα. Για Βίτορ (Πορτογάλος ΙΙ) δεν ξέρω, πολύ στάσιμος έμεινε πέρυσι, ενώ είχε κάνει καλή πρώτη χρονιά. Ίσως και το επιτελείο περιμένει τα πιο... δύσκολα για να τον κρίνει με μεγαλύτερη ασφάλεια και να δούμε αν θα παμε για το 2ο σεντερ μπακ.

έπειτα, πιστεύω ότι και ο τραυματισμός Κλάους, οδηγεί στο να πάρουμε σέντερ φορ. τώρα... βλέποντας χθες τον αγώνα, παρατηρώντας την προσπάθεια το σεντερ φορ μας να τραβιέται και έξω απο το κουτί ώστε να δημιουργεί χώρους για τους 5 παίχτες που έρχονται απο την πίσω γραμμή (4 μέσοι συν το 2ο φορ) οι οποίοι με την κάθετη ή διαγώνια κίνηση να εκμεταλλεύονται τον χώρο. έχοντας Κλάους (που κάτι μου λέει ότι μπορεί να πωληθεί φέτος) και Κουλούρη, ίσως η μεταγραφή που θα γίνει πρώτα να είναι ο αντι-περέϊρα... δλδ ένας επιθετικός με καλή τεχνική και την ικανότητα να βάζει και άλλους παίχτες στο παιχνίδι....

και έπειτα θα δουμε για τον παίχτη μπροστά απο τον πέλκα (που μπορεί να είναι και ο λουκάς εν τελει :roll: ) και τέλος στα άκρα :o :P , όπου το 352 "βολεύει" τους κίτσιου/κων.νίδη αν και απο την άλλη, "ρίχνει" κάπως τον ρατς που δεν έχει καθόλου ατομική ενέργεια... ίσως ο κοροβέσης είναι αυτός που θα καθορίσει τις εξελίξεις στα άκρα με το πως θα μπορεί να ανταπεξέλθει.

παντως αν βάλουμε και τους πελκα και λούκας στην εξίσωση,αφαιρέσουμε τον περέυρα και προσθέσουμε 2 μεταγραφές στο 10 και το 9, έχουμε για τις 3 θέσεις μπροστά τους εξής:

βασικός μεταγραφή
βασικός μεταγραφή
Πέλκας
Κλάους
Κοϋλοϋρης
Λουκάς
Γκολάσας (τον μετράμε)
Σαλπιγγιδης (τον μετράμε)

πάμε για ,Κοϋλοϋρη,Γκολασα,Σαλπι, Πελκα ή/και Κλάους ή/και Λουκάς πάγκο.

εκεί είναι πιστεύω το όλο θέμα στο Πελκα ή/και Κλάους ή/και Λουκάς πάγκο. αν ο Ισπανός μείνει. 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”