Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
-
Black_White_Heart
- Trilofiotis
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Πάντως ο Πέλκας δείχνει μέχρι τώρα να είναι στο top4 της ομάδας μας. Τι άλλο περιμένουμε να δούμε από αυτόν τον παίκτη που πρέπει να μείνει πάγκο? Έχει πολύ ταλέντο και φέτος πρέπει να παίξει βασικός. Αν στην πορεία δούμε ότι δεν μπορεί ακόμη βασικός ας πάρουμε παίκτη στα τέλη Αυγούστου. Εγώ βλέπω ότι μπορεί. Αν τελικά βγάλει τη φετινή σεζόν βασικός και βελτιωθεί, τουχρόνου η ομάδα θα έχει κερδίσει ένα παίκτη του εκατομμυρίου με μισθό όσο κλείσει (φαντάζομαι γύρω στις 200,000). Έτσι χτίζεις ομάδα με πλάνο 3ετίας. Βέβαια δεν το κάνεις για τον κάθε νεαρό. Απλά ο Πέλκας έδειξε ότι μπορεί να παίξει μπάλα πολύ υψηλού επιπέδου. Ο Χαρίσης έχει επίσης μέλλον, και είμαι σίγουρος ότι θα πάρει πολλές ευκαιρίες. Καλά είναι να χαιρετίσουν άμεσα οι Σάλπι, Μαντούρο, Μάρτενς, και τυπικά να χαιρετίσει και αυτός που δεν είναι στον ΠΑΟΚ (αντίθετα είναι εχθρός του ΠΑΟΚ) από το Δεκέμβρη του 2014. Τον Φακούντο θα ήθελα να του κρεμάσουν το δελτίο για παραδειγματισμό. Τώρα για τον Λούκας ελπίζω να μείνει. Σαν 2ος επιθετικός, που εγώ πάντα πίστευα ότι ήταν η θέση του, κάνει πολύ μεγάλα πράγματα. Δεν πιστεύω να μπορούμε να βρούμε καλύτερο εύκολα. Αν μείνει έχουμε στη θέση του 2ου επιθετικού: Λούκας, Μυστακίδης, Μακ, Κουλούρης, Πόζογλου (αν μείνει), πάντα σε 3-5-2. Στη θέση φορ περιοχής έχουμε Κλάους, Κουλούρη. Εδώ μάλλον θέλουμε μία καλή μεταγραφή γιατί τα γκολ είναι ουσία και θέλεις επιλογές. Κατά προτίμηση θέλω όλοι οι παίκτες που θα αποκτήσουμε να έχουνε πολύ πνευμόνι και δύναμη. Δε θέλω άλλο παίκτες στιλ Φακούντο. Προτεραιότητα οι Κ.Αμυντικοί που θέλουμε 2 τουλάχιστον. Εγώ θα ήθελα 3 βασικά, απλά ο 3ος να είναι παίκτης στιλ Μαλεζά με συμβόλαιο γύρω στα 250,000 για βάθος πάγκου εφόσον πάμε για 3-5-2.
*Όπως είπα και παλιότερα, για τους βασικούς του παίκτες - μεταγραφές, ο ΠΑΟΚ πρέπει επιτέλους να πάει σε αγορές παικτών με προοπτική, και όχι παλαίμαχους ελεύθερους στιλ Κόστα με μεγάλο μισθό. Η αγορά των ελεύθερων έχει λίγες επιλογές. Οι καλές επιλογές δε θέλουν Ελλάδα. Αν φέρει 4 παίκτες βασικούς η ομάδα, καλό είναι οι 3 να είναι με αγορά και 1 ελεύθερος. Παίκτες ηλικίας 20-26 για να δώσουν προοπτική και μέλλον στην ομάδα, και να διακρίνονται για την ταχυδύναμή τους. Χορτάσαμε από γατάκια και πρώην ποδοσφαιριστές που παλεύουμε να λύσουν τα συμβόλαιά τους. Η απόσβεση δε γίνεται μόνο με τη μεταπολιτική αξία τέτοιων παικτών, αλλά και λόγω του χαμηλότερου συμβολαίου που παίρνουν σε σχέση με τους ελεύθερους με μισθό 700,000 - 1,5εκ (βλέπε Κόστα Νομπόα). Άνετα παίρνεις παικταράδες με 3εκ πληρώνοντας 500,000 μισθό σε 4ετές συμβόλαιο
*Όπως είπα και παλιότερα, για τους βασικούς του παίκτες - μεταγραφές, ο ΠΑΟΚ πρέπει επιτέλους να πάει σε αγορές παικτών με προοπτική, και όχι παλαίμαχους ελεύθερους στιλ Κόστα με μεγάλο μισθό. Η αγορά των ελεύθερων έχει λίγες επιλογές. Οι καλές επιλογές δε θέλουν Ελλάδα. Αν φέρει 4 παίκτες βασικούς η ομάδα, καλό είναι οι 3 να είναι με αγορά και 1 ελεύθερος. Παίκτες ηλικίας 20-26 για να δώσουν προοπτική και μέλλον στην ομάδα, και να διακρίνονται για την ταχυδύναμή τους. Χορτάσαμε από γατάκια και πρώην ποδοσφαιριστές που παλεύουμε να λύσουν τα συμβόλαιά τους. Η απόσβεση δε γίνεται μόνο με τη μεταπολιτική αξία τέτοιων παικτών, αλλά και λόγω του χαμηλότερου συμβολαίου που παίρνουν σε σχέση με τους ελεύθερους με μισθό 700,000 - 1,5εκ (βλέπε Κόστα Νομπόα). Άνετα παίρνεις παικταράδες με 3εκ πληρώνοντας 500,000 μισθό σε 4ετές συμβόλαιο
Αν ο κλαους δε λογίζεται βασικος πάμε επίσημα για το κατι παραπανω
Χαίρομαι που τι χτεσινό δεν επηρεάζει την πλειοψηφία ..
Για Πέλκα πέραν οτι δεν εχεις αλλον στη θεςη πρεπει να ρον δουλέψεις για μενα και σαν καιρο οκτάρι να μπορει και στη θεςη κατσε να παιξει
Η ομαδα στα χαφ στερείται αθλητικοτητας και δύναμης κατι που ελλαδα θα παιξει ρόλο στα μεγάλα μαύρους που σε μπορεις να κατέβεις με κατσε Πέλκα
Χαίρομαι που τι χτεσινό δεν επηρεάζει την πλειοψηφία ..
Για Πέλκα πέραν οτι δεν εχεις αλλον στη θεςη πρεπει να ρον δουλέψεις για μενα και σαν καιρο οκτάρι να μπορει και στη θεςη κατσε να παιξει
Η ομαδα στα χαφ στερείται αθλητικοτητας και δύναμης κατι που ελλαδα θα παιξει ρόλο στα μεγάλα μαύρους που σε μπορεις να κατέβεις με κατσε Πέλκα
Μανιακέ είσαι απίστευτοςMANIAKOS έγραψε:... στη θεςη πρεπει να ρον δουλέψεις για μενα και σαν καιρο οκτάρι να μπορει και στη θεςη κατσε να παιξει...
....θα παιξει ρόλο στα μεγάλα μαύρους που σε μπορεις να κατέβεις...
Ε οχι και βασικος ο Πελκας σε ΠΑΟΚ πρωταθλητισμου επειδη ηταν στους διακριθεντες με την λοκομοτιβα.Θελει παααααααρα πολυ δουλεια για να φτασει σε τοπ επιπεδο και αυτο θα ερθει απο συμμετοχες πλαι σε ικανους παικτες που θα αυξανονται σταδιακα,δεν ειναι ατρομητος ο ΠΑΟΚ.Εχει βελτιωθει πολυ σε διαθεση,βαζει τα ποδια του στην φωτια,προσπαθει να διαβασει γηπεδο αλλα στην τελικη ενεργεια εχει πολυ δρομο να διαβει ακομα,οι πετυχημενες τελικες του ειναι μετρημενες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 24 Ιούλ 2015, 13:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nico4 έγραψε:Μανιακέ είσαι απίστευτοςMANIAKOS έγραψε:... στη θεςη πρεπει να ρον δουλέψεις για μενα και σαν καιρο οκτάρι να μπορει και στη θεςη κατσε να παιξει...
....θα παιξει ρόλο στα μεγάλα μαύρους που σε μπορεις να κατέβεις...![]()
Κάντε καμια μετεγγραφη κάντε καμια κάντε καμια μετεγγραφη
- GiorgosAtha
-
john4serres
Λογικα δεν καναμε μεταγραφες γιατι φοβομασταν ενα ενδεχομενο στραπατσο με την Λοκομοτιβα.
Τωρα ομως πρεπει να γινουν οι καταλληλες κινησεις.
In Frank We Trust
Τωρα ομως πρεπει να γινουν οι καταλληλες κινησεις.
In Frank We Trust
- kataramenos5
nico4 έγραψε:Μανιακέ είσαι απίστευτοςMANIAKOS έγραψε:... στη θεςη πρεπει να ρον δουλέψεις για μενα και σαν καιρο οκτάρι να μπορει και στη θεςη κατσε να παιξει...
....θα παιξει ρόλο στα μεγάλα μαύρους που σε μπορεις να κατέβεις...![]()
Θελω κι εγω ,μου φτιαχνει τη μερα.
- ΑποστόληςΑ
Και δεν τον εχουμε παρει ακομα?ΑποστόληςΑ έγραψε:Με 300 χιλιάρικα παίρνουμε τον Damir Šovšić (κόστος κτήσης).
- Aigle_Noir
Δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά αν θα έπιανε σε μας, αλλά στο χθεσινό ματς ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Με 300 χιλιάρικα παίρνουμε τον Damir Šovšić (κόστος κτήσης).
νταξ. δεν με τρέλανε ο σοβσιτς... δεν ήταν άσχημος, αλλά και δεν με τρέλανε... 
πάντως σίγουρα θα πάμε για ψηλά σεντερ μπακ καθώς φάνηκε ξανα το πρόβλημα μας στον αέρα...
πάντως σίγουρα θα πάμε για ψηλά σεντερ μπακ καθώς φάνηκε ξανα το πρόβλημα μας στον αέρα...