Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dtrelop έγραψε: Η νίκη που κάναμε σήμερα είναι σπουδαία κατά την δική μου άποψη καθώς ο αποψινος αντίπαλος δεν διαφέρει σε τίποτα από τις μικρές ομάδες του δικού μας πρωταθληματος που πέρυσι σου κοψανε βαθμούς. Οπότε ας μην μειωνουμε την νίκη μας. Και ο ΟΦΗ χωριό ήταν αλλά το τριμπαλο το φάγαμε...
Μη ξεχνας οτι και απο αυτους χασαμε στο πρωτο παιχνιδι,οκ καλα παιξαμε σημερα αλλα ας μη πεταμε στα συννεφα,ειναι πολυ νωρις και η ομαδα χρειαζεται ενισχυση.
Μπράβο στην ομάδα για την πολύ καλή εμφάνιση μέσα στη ζέστη. Ελπίζω να ζεσταθήκαμε και την επόμενη φορά να είμαστε κοντά στις 25,000 κόσμου. Πολύ καλή αρχή με πρέσινγκ, πολλές κάθετες κινήσεις. Η ομάδα έκανε πολλά χιλιόμετρα και έδειξε πείσμα για να πάρει την πρόκριση με τούτο τον εμφατικό τρόπο. Θέλω να πω κάτι για τον Κάτσε: Είναι πολύ καλός, μαρκάρει και βρίσκεται παντού. Επιθετικά όμως πρέπει επιτέλους να μάθει τη μπάλα να τη δίνει με τη μία, και να μην κόβει το ρυθμό. Πάντα κοιτά το εξεζητημένο κρατώντας παραπάνω τη μπάλα. Ο ρόλος του αμυντικού χαφ είναι το απλό παιχνίδι. Μια απλή πάσα δίπλα σου να αλλάξει πλευρά η ομάδα. Του δίνει πάσα ο δεξίός χαφ με προορισμό τα πάει στον αριστερό χαφ. Να να μη γίνει επικίνδυνη μπαλιά με αλλαγή παιχνιδιού, δίνουν τη μπάλα στον άξονα, στον Κάτσε για να τη μεταβιβάσει αμέσως αριστερά. Εκείνος ΠΑΝΤΟΤΕ, κρατα τη μπάλα, στριφογυρίζει, άλλοτε του την κλέβουν, ή τη γυρνα πίσω αφού τον κλείσαν ή κάνει μια κάθετη ψηλή χωρίς στόχο. Που και που έχει βέβαια και καλές εμπνεύσεις, καλές προωθήσεις, καλά μακρινά σουτ. Το ζητούμενο σε παίκτες της θέσης του είναι το απλό παιχνίδι. Εδώ βλέπεις τον Πέλκα που είναι 10άρι και δικαιολογείται το "εξεζητημένο", και ωστόσο συνήθως παίζει απλά και με τη μία.
Ο Τζιώλης δυστυχώς είναι καμένος σε αυτή τη φάση. Δεν ξέρω πότε θα επανέλθει. Υπάρχει η πιθανότητα φέτος να πρέπει να αναρρώσει και να ξεκουραστεί. Ο Μαντούρος ελπίζω να φύγει. Άρα η ομάδα θα πρέπει να πάρει μία ΧΑΦΑΡΑ αναντικατάστατη.
Η άμυνα πονάει ατομικά. Σήμερα είχε λίγες βοήθειες από Τζιώλη, όπως και στο εκτός έδρας παιχνίδι, που στοίχισε. Η άμυνα πονάει απέναντι σε μικρές ομάδες. Φανταστείτε στα ντέρμπι. Εγώ θα ήθελα 2 εντεκαδάτες μεταγραφές στη θέση Κεντρικού Αμυντικού. Η μεγαλύτερη μεταγραφή μέχρι στιγμή ο Λούκας. Ας χαλαρώσουμε με τα πρόστιμα με ψήλου πηδμα, που διάβασα από συνοπαδούς, γιατί χτύπησε την μπάλα. Σιγά σιγά θα χτιστεί η πειθαρχεία. Μήπως ο Πάμπλο Γκαρσία, Ο Ζλάταν, ο Ίβιτς, ο Κοσνεϊσάο, δε κάνανε παρόμοιες κινήσεις πάνω στο πάθος τους? Πάντως πρέπει να γίνει μια παρατήρηση στον Μακ για τη φάση που του δώσανε έτοιμο γκολ και το μυαλό του κόλλησε στην πάσα που έκρινε αυτός να πάρει σε 1ο χρόνο. Κατά τα άλλα ήταν σούπερ ο Μακ, όπως και σχεδόν όλη η ομάδα. Γράφω βαθμολογίες όπως εγώ είδα σύμφωνα με τον τρόπο βαθμολόγησης του μάντζερ:
1. Όλσεν 7,2
2.
3. Βίτορ 7,1
4. Κόστα 6,9
5. Κίτσιου 8,1
6. Τζιώλης 5,9
7. Μακ 8,4
8. Κάτσε 7,5
9. Λούκας 9,0
10. Πέλκας 8,0
11. Κουλούρης 7,4
Αλλαγές:
α) Μαντούρο 6,5
β) Ρατς 6,5
γ)Μυστακίδης - (θετικός όσο λίγο έπαιξε)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 24 Ιούλ 2015, 00:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dtrelop έγραψε: Η νίκη που κάναμε σήμερα είναι σπουδαία κατά την δική μου άποψη καθώς ο αποψινος αντίπαλος δεν διαφέρει σε τίποτα από τις μικρές ομάδες του δικού μας πρωταθληματος που πέρυσι σου κοψανε βαθμούς. Οπότε ας μην μειωνουμε την νίκη μας. Και ο ΟΦΗ χωριό ήταν αλλά το τριμπαλο το φάγαμε...
Μη ξεχνας οτι και απο αυτους χασαμε στο πρωτο παιχνιδι,οκ καλα παιξαμε σημερα αλλα ας μη πεταμε στα συννεφα,ειναι πολυ νωρις και η ομαδα χρειαζεται ενισχυση.
Δεν είπα κάτι διαφορετικό. 100% χρειαζόμαστε τουλάχιστον 4 παίχτες, χωρίς βάθος στο ροστερ δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Συμφωνώ επίσης ότι είναι λάθος να πετάμε στα σύννεφα και τουλάχιστον αφελής οποίος το κάνει, απλά θεωρώ οότ η σημερινή νίκη έχει μεγαλύτερη αξία από αυτήν που της αποδιδουμε.
καλύτερος ο Κίτσιου για μένα. Μετά την κίτρινη που έφαγε, ο αντίπαλος έκανε αλλαγή και έβαλε επιθετικογενή παίχτη πάνω του. Ο Κίτσιου έκοψε το νο20 όλες τις φορές που πήγε να περάσει στο 1ο ημίχρονο και όταν κοιμήθηκε του έκλεψε την μπάλα και έβαλε το ωραιότερο γκολ της βραδιάς. Στο 2ο είχε και τις δύο πάσες πάρε βάλε στον Μακ, η μια πήγε στα περιστέρια και η άλλη γκολ.
Πάντως για να τα λαίμαι όλα, πέρσι Λούκας και Πέλκα, δεν είχες.
Όσο ανάποδα μας πήγε το πρώτο ματς, τόσο καλά ήρθε αυτό. Ήταν εμφανής η προσπάθεια να τελειώσουμε το ματς από το ημίχρονο (αφού λογικά δεν είμαστε ακόμη για 90' ένταση) και ευτυχώς στις δύο πρώτες φάσεις έγινε το 2-0 και οι άλλοι κατάλαβαν ότι αποκλείστηκαν από το 7'.
Πολύ καλοί με σειρά Λούκας, Κίτσιου, Μακ, Πέλκας, σημαντική βοήθεια από τον Κουλούρη (που ήδη είναι καλύτερος του Σαλπιγγίδη με διαφορά) και τον Κάτσε (παρά τα χαζά λάθη), καλοί και οι Πορτογάλοι.
Το πρώτο ματς μου θύμισε Λεϊσόες, το δεύτερο πιο πολύ κι από Λεϊσόες έμοιαζε με Καλλιθέα. Θα φας έξι που τόλμησες να σηκώσεις κεφάλι!
ΥΓ: Έψαξα και σήμερα να βρω τα τοστ των δύο-τριών που κάθε μα κάθε φορά αρχίζουν τη μίρλα στο τόπικ του αγώνα. Ο ένας μαζεύτηκε νωρίς, οι άλλοι δυο δεν έγραψαν τίποτα, αυτά είναι! Και εννοείται ότι δεν αναφέρομαι στον Τζος (που τελευταία «χάλασε» κι αυτός και γράφει καλές κουβέντες ).
Kostas_Peraia4 έγραψε:Θα συμφωνησω απολυτα για τον Κοστα.Απο την 3αδα των σεντερ μπακ ηταν μακραν ο καλυτερος και πιο σταθερος.Ισως επαιξε ρολο η πολυ μεγαλη εμπειρια του.Παντως δειχνει πως μπορει να βοηθησει φετος,κατι που δεν εκανε περυσι.Μακαρι να κανει καλη χρονια,γιατι προφανως τον εχουμε αναγκη
Σωστός!!!
Μέσα από το γήπεδο φαίνεται ξεκάθαρα, ότι οι άλλοι δύο όσες φορές κατέβηκαν οι αντίπαλοι, ήταν αλλού για αλλού... Ελπίζω να τα βλέπουν αυτοί που παίρνουν αποφάσεις...
Εγώ το λέω εδώ και 1,5 χρόνο για τον βιτορ. Το παιδί είναι για την Γ μπενφικα τέλος. Όσο για τον άλλον που έβγαλε την τσίχλα... Δεν έχω λόγια. Άμυνα μπασκετμπολίστα με χέρια πόδια μύτη κλπ κλπ.
Τα λέμε από τώρα που είναι νωρίς, ελπίζοντας να αλλάξει κάτι και πάντα καλοπροαίρετα (για να σας προλάβω)
επειδη ημουν στο ματς απλα ο Κοστα δεν εκανε καποιο λαθος και ηταν καλυτερος απο τον Βικτορ που νομιζω οτι απλα δεν κανει...
ο Κοστα ομως δεν εθελξε με την αποδοση του και δεν ειναι ο αμυντικος-ηγετης που χρειαζεται ο ΠΑΟΚ...το παλικαρι δεν ξερω αν θα βρει τα πατηματα του αλλα τα αγωνιστικα χαρακτηριστικα που χρειαζεται δεν τα χει...
γι αυτο λοιπον 2 στοπερ και γρηγορα
Ο Κόστα μια προώθηση πήγε να κάνει, άνοιξε τη μπάλα πολύ και παραλίγο θα τρώγαμε την αντεπίθεση. Γι αυτό έφευγε η μπάλα τόσο γρήγορα απο πίσω, έστω με λάθος πάσα, για να αποφύγουν τα χειρότερα.
Αρχίσαμε να βλέπουμε πολλά καλά στοιχεία, αλλά είδαμε, οτι πολλοί απ' αυτούς που έπαιξαν σήμερα-για να μη το πω αλλιώς- θέση στη βασική ενδεκάδα δεν έχουν.
Βίτορ, Κόστα και Τζαβέλλας εναντίον σοβαρών επιθετικών θα έχουν σοβαρό πρόβλημα.
Τζιώλης και Μαντούρο δεν μπορούν σε γρήγορο παιχνίδι λόγω σωματοδομής. Ο Μαντούρο άν έχανε είκοσι κιλά, θα ήταν ιδανικός, ο Τζιώλης ήταν, είναι και θα είναι πολύ βαρύς παίχτης, που μόνο σε μερικά παιχνίδια θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.
Απο τους άλλους που έλειψαν, δεν έχουν θέση- κατα τη γνώμη μου-ούτε ο Σαλπιγγίδης, ούτε ο Γκολάσα.
Χρειαζόμαστε τουλάχιστον πέντε παίχτες ακόμα, για να τη βγάλουμε καθαρή και φυσικά, ο,τι θέλει προκύψει...
sourmenetes έγραψε:tad και Pilotos νομιζω μας καλυπτουν γενικως...
πολυ σωστες αποψεις και κριτικη παιχτων,απλα θα εστιασω λιγο στον ολσεν...Δε βλεπω προς το παρον εξοδο.το μεγαλυτερο προβλημα ολων των τερματοφυλακων ειναι η εξοδος που ακομα και σημερα στα 2 κορνερ δεν εγινε.Με φοβιζει γιατι ολοι μας οι τερματαδες ειχαν αυτο το προβλημα.
ελπιζω να μην το εχει και αυτος.
obanebane έγραψε:Μια παρατηρηση θελω να κανω μονο,διαβαζω πολλους να γραφουν οτι ο Κοστα ηταν κακος.
Εγω σε αντιθεση με το πρωτο παιχνιδι (κατα τη γνωμη μου παντα) που πελαγοδρομουσε σημερα τον ειδα αλανθαστο.
Και στην επιθεση λιγο καλυτερη τοποθετηση αν ειχε θα ειχε σκοραρει σε καποια απο τις τρεις κεφαλιες που πηρε.
Η αληθεια ειναι οτι δεν δειχνει αυτο που ολοι ελπιζαμε αλλα ας του δωσουμε λιγο χρονο.
stephanos έγραψε:ΥΓ: Έψαξα και σήμερα να βρω τα τοστ των δύο-τριών που κάθε μα κάθε φορά αρχίζουν τη μίρλα στο τόπικ του αγώνα. Ο ένας μαζεύτηκε νωρίς, οι άλλοι δυο δεν έγραψαν τίποτα, αυτά είναι! Και εννοείται ότι δεν αναφέρομαι στον Τζος (που τελευταία «χάλασε» κι αυτός και γράφει καλές κουβέντες ).
Ο Josh έχει τεκμηριωμένη άποψη σε ό,τι λέει. Δεν είναι μίρλας, απλά επισημαίνει το πρόβλημα γιατί αυτό έχει ανάγκη να επισημανθεί και να λυθεί.
Kostas_Peraia4 έγραψε:Θα συμφωνησω απολυτα για τον Κοστα.Απο την 3αδα των σεντερ μπακ ηταν μακραν ο καλυτερος και πιο σταθερος.Ισως επαιξε ρολο η πολυ μεγαλη εμπειρια του.Παντως δειχνει πως μπορει να βοηθησει φετος,κατι που δεν εκανε περυσι.Μακαρι να κανει καλη χρονια,γιατι προφανως τον εχουμε αναγκη
Σωστός!!!
Μέσα από το γήπεδο φαίνεται ξεκάθαρα, ότι οι άλλοι δύο όσες φορές κατέβηκαν οι αντίπαλοι, ήταν αλλού για αλλού... Ελπίζω να τα βλέπουν αυτοί που παίρνουν αποφάσεις...
Εγώ το λέω εδώ και 1,5 χρόνο για τον βιτορ. Το παιδί είναι για την Γ μπενφικα τέλος. Όσο για τον άλλον που έβγαλε την τσίχλα... Δεν έχω λόγια. Άμυνα μπασκετμπολίστα με χέρια πόδια μύτη κλπ κλπ.
Τα λέμε από τώρα που είναι νωρίς, ελπίζοντας να αλλάξει κάτι και πάντα καλοπροαίρετα (για να σας προλάβω)
Λίγα λόγια για τον αγώνα όπως τον είδα εγώ:
Το σύστημα 3-5-2 πάει γάντι στον Κίτσιου, καθώς τον απαλάσσει από το άγχος του κενού που θα δημιουργηθεί από την προώθησή του. Έτσι φαίνονται περισσότερο τα επιθετικά του προσόντα (ας μην ξεχνάμε ότι ήταν χαφ και λόγω ανάγκης τον κάναμε δεξί μπακ) και παράλληλα είναι σε θέση να καλύψει πλήρως τις λιγότερες πλέον ανασταλτικές απαιτήσεις.
Η άμυνα κράτησε σχετικά καλά, παρ' όλο που μας πέρασαν μερικές κάθετες, κυρίως με Σόβσιτς. Μόνο μία φορά χρειάστηκε να επέμβει ο Όλσεν και τα πήγε πολύ καλά. Δεν ζορίστηκαν τα τρία στόπερς και ανταπεξήλθαν εύκολα. Ο Costa ήταν ο καλύτερος των τριών. Καλός ο Κάτσε, κάτω του μετρίου ο Τζιόλης, περίπου το ίδιο και ο Μαντούρος.
Ο Πέλκας ήταν καλούτσικος, αλλά δεν με ενθουσίασε, όπως τους περισσότερους εδώ μέσα. Νομίζω ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμη. Lucas, Mak ταιριάζουν πολύ καλά και όταν μάθουν ο ένας τον άλλο θα χαρούμε πολλές καλές στιγμές ανάμεσά τους. Ενθαρρυντική η πρώτη εμφάνιση του Κουλούρη που πρέπει εναγωνίως να πάρει αγώνες στα πόδια του.
Όσο πάει το 3-5-2 στον Κίτσιου, τόσο δεν πάει στον Rat. Δεν έχει την τρίπλα του Στέλιου, επομένως δεν μπορεί να παίξει σαν εξτρέμ (πού είσαι Lino) και αναγκαστικά φρενάρει την όποια επίθεση συγκλίνοντας, ή γυρίζοντας τη μπάλα πίσω.
Ο Μυστακίδης θα πάει καλά.
Ανασταλτικά η ομάδα δείχνει να έχει κενά, καθώς ο Kace και ο ανέτοιμος Τζιόλης δεν προσφέρουν πολλά και αφήνουν έκθετη την άμυνα. Χρειαζόμαστε επειγόντως ένα σωστό ανασταλτικό χαφ. Ίσως η λύση του προβλήματος να είναι ο Χαρίσης. Χρειαζόμαστε επίσης ένα επιθετικό χαφ, πέραν του Noboa.
Εν κατακλείδι χρειαζόμαστε
1. Αριστερό στόπερ
2. Ανασταλτικό χαφ,
3. Επιθετικό χαφ
4. Αριστερό εξτρέμ, καθώς πέραν του Μακ δεν υπάρχει άλλος.