Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09 & ψηφοφορία για τον mvp της χρονιάς...

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...

MVP

Γιονσεν Μπριτον
3
11%
Ουενσον Κ'ζελ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καυκης Παναγιωτης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χαρισης Χρηστος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βασιλειάδης Κωστας
2
7%
Κυρίτσης Αλεξης
5
18%
Τσιάρας Γιωργος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντιαρά Μαμουτου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γκρέγκορι Κενι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μουλαομέροβιτς Ντα.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τομάσεβιτς Ντεγιαν
16
57%
Μαρμαρινός Δημητρης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σίμτσακ Βασιλης
1
4%
Δεμερτής Ιωαννης
1
4%

Σύνολο ψήφων: 28

Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Πλακα θα χει να μας πει οτι ο Μουλα ερχεται για τον παγκο... :D :D :D

Παντως οτι γινει αν γινει γρηγορα..αφου θεέι να τον διωξει τον Πεδουλακη δεν εχει νοημα να τον κραταει περιμενωντας και αλλεσ στραβες γιατι το κλιμα θα γινει πολυ κακο..
εωρω οτι στο παγκο χρειαζομαστε μια μεγαλη προσωπικοτητα που θα δωσει οραμα..
Αληθεια ,ο δασκαλος Ντουντα που βρισκεται..
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Ναί έχει την Εθν. Σερβίας άνετα έρχεται ο ΜΕΓΑΣ Ντούντα.
Η Θεσσαλονίκη είναι κοντά και μπορεί να τα συνδυάσει και τα δύο.
Εκεί σε θέλω όμως, έχει τα οικονομικά κότσια ο πρόεδρος?

Γιατί εντάξει φάτονα τον Πεδουλάκη μετά απο 4 αγώνες, αλλά φέρε μου ένα προπονητή ΜΕΓΑ, που θσ σου αλλάξει την ροή της ιστορίας σου, με τίλους, εμπειρία και όραμα.

Μην μου φέρεις κανέναν, να μάθει προπονητική στον ΠΑΟΚ και να του φέρνεις παίκτες εσυ. ή μήπως αυτός είναι ο στόχος? Εχω μπερδευτεί πλέον... :(
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλα επειδή όπως φαίνεται. πάλι επεισόδια έχασα.. :oops:

Έχει τελειώσει ο Πεδουλάκης από τον ΠΑΟΚ? Η κουβέντα που γίνεται είναι για το αν θα μείνει η για το ποιος θα τον αντικαταστήσει?
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

+1000

Να μας πουν..Φεθγει???και το σημαντικοτερο αν φυγει..ΠΟΙΟΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?

Εγω μονο με ντουντα η κατσικαρη θα ειμαι θετικος..Διωχνεισ εναν ανθρωπο μονο για καλυτερο..
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Ο Δρόσος ζει και αναπνέει για να ειναι δημοφιλής και αρεστός. Γι αυτό αγόρασε τον ΠΑΟΚ και μάλιστα έχει και τα @ρδι@ να το δηλώσει κιόλας. Το είπε ο άνθρωπος καθαρά.
Όταν πάει στο γήπεδο και ακούει 6000 ανθρώπους να βρίζουν τον Πεδουλάκη δεν τον κρατάει ούτε δευτερόλεπτο. Ζητάει ο κόσμος άσσο παίρνει όποιον είναι διαθέσιμος και τον γνωρίζει ο μέσος ΠΑΟΚΤΣΗΣ ως όνομα = αρα Μούλα κι ας είναι και 40 χρονών.

Δεν νομίζω ότι είναι σωστή η αντίδρασή του αλλά είναι αυτή η ίδια ψυχοσύνθεση που τον οδήγησε να μας αγοράσει και να μας σώσει.
Ο Δρόσος θα κάνει ότι πιστεύει ότι θέλει ο μέσος ΠΑΟΚΤΣΗΣ έτσι ώστε να μπορεί να μπει στο γήπεδο και να του φωνάζουν είσαι μεγάλος κλπ.

Μια λύση υπάρχει να προσέχουμε τι φωνάζουμε στο γήπεδο αλλά ... χλωμό.
TOTEM

Δημοσίευση από TOTEM »

Αν ξηγηθει ετσι ο Δροσος αδειαζει ολο το τεχνικο τημ που ζητησε πιστωση χρονου μεχρι τα χριστουγεννα.Ο Τομασεβιτς ειναι στο ψυγειο μια βδομαδα και ψηλος δεν εχει ερθει .Πλειμεικερ περιμενουμε εδω και ενα μηνα.Ο μουλα εχει κλεισει εδω και κατι μερες και στο σεφ δεν επαιξε.ουτε την τεταρτη θα παιξει.Ο Λιανος του πανιωνιου εχει βαλει 4 εκατομυρια βλεπει την ομαδα του να μαζευει τις 30αρες τη μια μετα την αλλη και παει να παρει ενα πλειμεικερ ακομη και εναν ψηλο για να την ενισχυσει........ και επειδη ξερουμε και μαθηματικα απο τα 3 μυρια που ειναι να χωνει ο Δροσος τα 2 ταχει παρει ηδη πισω(3500 διαρκειας με μεσο ορο 200=700.000,00 +600.000,00 τηλεοραση =1.300.000,00 + ενα καρο χορηγιες)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Πολυ σωστα μιλας Ολι!!!!

100% σωστος!!!! Συμφωνω απολυτα μαζι σου αδελφε!!!!
TOTEM

Δημοσίευση από TOTEM »

Συμφωνω οτι δε μπορει κανεις να παιζει με το κεφαλι μονιμως στη γκιλοτινα.Απλα σιχαινομαι αυτο το @αμημενο χουι και πιστευω οτι αν δεν απαλαγεις απ'αυτο δεν μπορεις ποτε να πας μπροστα.Ηλπιζα ο ποδοσφαιρικος ΠΑΟΚ να μας γινει μαθημα αλλα δεν το βλεπω....
TOTEM

Δημοσίευση από TOTEM »

Εγω παιδια μαυτη τη νεοπλουτιστικη σκεπτικη (με τα λεφτα μου @αμω και την κυρα μου) ξενερωνω τελειως.Θα συμφωνησω ετεροχρονισμενα με τον FOTIS δε μου αρεσε καθολου που κατεβηκε στη γραματεια ο Δροσος με τον πανελληνιο.αυτο ηταν δουλεια του Μπαλογιαννη οχι του προεδρου.μπορει να φαινεται ασημαντο σε καποιους εμενα ομως μου δειχνει λαθος νοοτροπια.................
Άβαταρ μέλους
panilee

Δημοσίευση από panilee »

Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Το παρήγορο είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία εδώ είμαστε αντίθετοι στην απομάκρυνση του Πεδουλάκη και αυτό δείχνει ωριμότητα. Όσο για τον Καλαφατακη που διάβασα, θέλω να πω οτι πέρυσι λύσσαξε να μας ρίξει για να σώσει τα πατριωτάκια του. Μόνο κολοτούμπες δεν έκανε στον πάγκο. Μέχρι που κατάφερε και την διοίκηση της ΑΕΛ να πείσει, η οποία είχε άριστες σχέσεις με τον ΠΑΟΚ στον οποίο χρωστάει και την παραμωνή της επί εποχής Μπάνε Πέτζα και ΣΙΑ. Τέλος, νομίζω πως πρέπει να γεμίσει και πάλι το γήπεδο και να μην χαλαστούμε με τα τελευταία γεγονότα. Όποιες κι αν είναι οι αποφάσεις του Δρόσου πρέπει να τον στηρίξουμε.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

TOTEM έγραψε:...και επειδη ξερουμε και μαθηματικα απο τα 3 μυρια που ειναι να χωνει ο Δροσος τα 2 ταχει παρει ηδη πισω(3500 διαρκειας με μεσο ορο 200=700.000,00 +600.000,00 τηλεοραση =1.300.000,00 + ενα καρο χορηγιες)
1ον... Τα διαρκείας κοστίζουν κατα μέσο όρο λιγότερο απο 120 ευρώ αφού είναι σχεδόν όλα 80άρια και 100άρια...
2ον... Οι "ένα κάρο χορηγίες" δεν γεμίζουν ούτε μισό κάρο και επίσης, τα ποσά των χορηγικών πακέτων είναι αστεία σε σχέση με αυτά του ποδοσφαίρου, επομένως... άνθρακες ο θησαυρός!
3ον... Αν κάνεις σωστά την πρόσθεση των παραπάνω, το ποσό δεν φτάνει καν το 1,5εκ. ευρώ, πόσο μάλλον τα 2εκ. ευρώ που είπες φίλε... Άσε που το φετινό μπάτζετ συν τα συσσωρευμένα χρέη ξεπερνάνε σίγουρα τα 3εκ. ευρώ...
4ον... Το κυριότερο... Ας μου θυμήσει κάποιος με καλύτερη μνήμη απο τη δική μου ποιός και πότε ήταν ο τελευταίος που έβαλε όχι 4εκ. που βάζει ο Δρόσος, αλλα έστω 2 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ... Εδώ και καμιά δεκαετία έχουμε παράγοντες που ζούνε απο τον ΠΑΟΚ!
Επίσης, ακόμη και ο Θόδωρος τον οποίο πρέπει να ευγνωμονούμε όλοι μας που μας έκανε ομάδα και θα μας επαναφέρει τελικά στο δρόμο των επιτυχιών, δεν βάζει δικά του χρήματα στην ΠΑΕ, αλλα μεγιστοποιεί και διαχειρίζεται σωστά τα έσοδα της ΠΑΕ. Ο Δρόσος βάζει δικά του λεφτά, απο την τσέπη του... Μπορεί να είναι λίγο π@π@ρ@ς κατ'εμέ, μπορεί να νοιάζεται κατα βάση μόνο για να κάνει μόστρα, αλλά τουλάχιστον πληρώνει... Προσωπικά προτιμώ 100% το μοντέλο διοίκησης Ζαγοράκη και όχι αυτό του Δρόσου, αλλά δεν μπορώ να μην τον σεβαστώ...
TOTEM

Δημοσίευση από TOTEM »

Φιλε arisc τα διαρκειας δεν ειναι μονο 80 και 100 ευρω υπαρχουν και 400αρια και 800αρια και 1500αρια .οποτε ανεβαινει ο μεσος ορος.Αλλα και 1500.000,00 να πουμε πως ειναι δεν ειναι λιγα.Η αναφορα μου δεν εγινε για να μειωσω την προσφορα του,απλα τα 3 μυρια μπατζετ απο την τσεπη του στην ουσια ειναι 1,5 μυριο.και επαναλαμβανω δεν ειναι λιγα...........
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Προσπαθώ να βρώ κάτι έξυπνο να πώ αλλα δεν βρίσκω κάτι... :o

ίσως γιατί η όλη κατάσταση είναι λίγο γελοία. :idea:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

olivares έγραψε:Τρομερά άθλια και απίστευτα πράγματα συμβαίνουν. Λυπάμαι πραγματικά για τα χρήματα που έδωσα για το διαρκείας μου. Αν μέσα σε λιγότερο από 1 μήνα ξηλώνεται όλο το τεχνικό τιμ εξαιτίας 3 ηττών από καλύτερες ομάδες αυτή την περίοδο τότε δίνεται ξεκάθαρα η εικόνα έλλειψης σοβαρότητας, προγραμματισμού και στοιχειώδους επαγγελματικής συνείδησης. Σε ποια δουλειά μπορείς να απολύεις όλο το τιμ που εσύ προσέλαβες πριν από 2 μήνες και να πάνε τα πράγματα καλά; Ο ΠΑΟΚ είναι σύλλογος με ήθος πάνω από όλα και μπασκετικό κόσμο που έχει ωριμάσει και γαλουχηθεί με την υπομονή εδώ και χρόνια. Δεν είναι ευκαιρία ανάδειξης ή πρόχειρη κρίση 2-3 αγώνων και κανείς δε δικαιούται να μειώνει κατ' αυτό τον τρόπο την προσωπικότητα επαγγελματιών ανθρώπων του μπάσκετ που έχουν προσφέρει και στο άθλημα και στο σύλλογο.
Και παλι θα συμφωνησω με τον Ολι!!!

Η ολη κατασταση μου θυμιζει ερασιτεχνικη νοοτροπια και οσο κι αν προσπαθω να βρω μια καλη δικαιολογια για τα δρωμενα, δε μου ειναι δυνατο... Δε καταλαβαινω το σκεπτικο της αποφασης Δροσου αν και για την ωρα, μου λειπουν και οι απαραιτητες παρασκηνιακες πληροφοριες... Αλλα και παλι...η αποφαση του, δειχνει μια προχειροτητα, μια σπασμωδικη αντιδραση και μια μη αντιληψη ως προς ποιος ειναι σα προεδρος του ΠΑΟΚ...

Κριμα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”