Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2015-2016

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gkaletsi

Re: Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2015-2016

Δημοσίευση από gkaletsi »

Thanix έγραψε: Δεν το ρώτησα κάπως αδερφέ, απλα λέω μήπως βρεθήκαμε γνωστοί από το γήπεδο!
Cool. Διαρκείας παίρνω κάθε χρόνο στην 7, αλλά δύσκολο να βρεθήκαμε, γιατί λόγω απόστασης έρχομαι
μια-δυο φορές τον χρόνο.
:D :D
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Το μεταφέρω εδώ που είναι κάπως εντός θέματος.
obanebane έγραψε: Οκ ημουν υπερβολικος με τις δεκαδες χιλιαδες (αν και για τον εναν ανταγωνιστη γραφετε οτι τα ξεπερασε αλλα εσυ το αμφισβητεις) η αεκ εχει πουλησει κατω απο 5 χιλιαδες,ο βαζελος ποσα;
Τα 700 δικα μας μετα την αποπληρωμη των χρεων μας που ωφειλονται;
Ο βάζελος άρχισε τη διάθεση στις 2 Ιουνίου, μετά από - τρόπον τινά - επιτυχημένη χρονιά, ή τουλάχιστον επιτυχημένο τέλος. Οκτώ μέρες μετά γράφτηκε ότι έφτασε τα 1.000. Είκοσι μέρες μετά, τα 4.500. Σαράντα μετά, πήγαν στα 5.000. Την προηγούμενη εβδομάδα τελείωσαν οι ανανεώσεις, μετά από δύο παρατάσεις! Από 10 Ιουλίου και μετά δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τα ΜΜΕ. Ενημέρωση επίσημη από το σάιτ της ΠΑΕ δεν υπήρξε ποτέ.
Εμείς ξεκινήσαμε 1 Ιουλίου, μετά από αποτυχημένη χρονιά, τις μέρες που τα σπρεντς πετούσαν και στην χώρα επιβλήθηκε capital control. Η οικονομική σταθερότητα φαίνεται να επανήλθε μετά τη συμφωνία της προηγούμενης Κυριακής, αλλά η ψυχολογία παραμένει χαμηλά. Οι ανανεώσεις λήγουν στις 7 Αυγούστου και είναι σίγουρο ότι πολύς κόσμος - όπως πάντα - θα ανανεώσει τελευταία στιγμή.
K_geo έγραψε:παιδιά. ο καταναλωτισμός είναι θεμα ψυχολογίας. και ναι, το διαρκείας αν και δεν ειναι μέλος καταναλωτικών συηνηθειών, δεν παύει να απαιτεί χρήματα και άρα δεν είναι στην απ'έξω. πιστεύω ότι τα διαρκείας θα αρχίσουν να κινούνται απο αρχές Αυγούστου και μετα όταν και η γενικότερη καταναλωτική ψυχολογία αρχίσει να ξαναπαίρνει τα πάνω της, εκτός φυσικά αν γινει καμια μλκια. θα έχουν γινει και μια δυο τρείς κινήσεις, θα αρχίσει να γυρνάει το κλίμα λογικά...
Αυτός, ας πούμε, είναι ένας σημαντικός λόγος. Αλλά εννοείται δεν είναι ο μόνος.

Το κλέβω από το olapaok:

Σεζόν 2007-2008--> 12.259
Σεζόν 2008-2009--> 19.159
Σεζόν 2009-2010--> 21.100
Σεζόν 2010-2011--> 19.203
Σεζόν 2011-2012--> 14.139
Σεζόν 2012-2013--> 8.426
Σεζόν 2013-2014--> 12.820
Σεζόν 2014-2015--> 8.219

Αν υποθέσουμε ότι και οι 700 είναι περσινοί κάτοχοι που ανανέωσαν, υπάρχουν 7.500 που μπορεί να έχουν 7.500 λόγους για να μήν έχουν ανανεώσει μέχρι τώρα. Ακόμη και να τους ταξινομήσουμε σε κατηγορίες, πάλι θα καταλήξουμε σε πέντε-έξι λόγους: Καθαρά οικονομικοί (άνθρωποι που δεν έχουν λεφτά σήμερα), ψυχολογικοί-οικονομικοί (άνθρωποι που σήμερα έχουν, για αύριο φοβούνται), αποχής (για χψ λόγους), ξενερώματος (μεταγραφές, Λοκομοτίβα κλπ), απόστασης (άνθρωποι που μετανάστευσαν), οικογενειακοί (παντόφλα :lol: ) κλπ κλπ.

Αυτό είναι θέμα προς συζήτηση (ή και poll :lol: ).
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:lol: :lol: :lol:

θα ηθελα να δω το ποσοστο παντόφλας... :lol: :lol: :mrgreen:
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Αδέλφια, ένα πρόβλημα που θέλω να λυθεί:

Πήγα εχθές και πήρα ΩΣ ΟΦΕΙΛΑ το διαρκείας μου. Ανανέωση.
Ζητάω να αλλάξω θέση. Μου λέει η κοπελιά ''δεν μπορείτε να αλλάξετε θέση, έως να κλείσει η περίοδος ανανέωσης''.
Ρωτάω: ''αν κλείσει η περίοδος ανανέωσης, και θελήσω τότε να αλλάξω θέση (εφόσον η θέση δεν έχει ανανεωθεί), μπορώ'';
''Όχι'', μου απαντάει.
''Δηλαδή, τι πρέπει να κάνω, για να αλλάξω θέση'', την ρωτάω
''Θα πρέπει να περιμένετε να λήξει η περίοδος ανανέωσης, και εφόσον η θέση που θέλετε δεν έχει ανανεωθεί, να την κλείσετε'', μου απαντάει.
''Μα, αν κλείσει η περίοδος ανανέωσης, δεν θα μπορέσω να καρπωθώ την έκπτωση ανανέωσης που ισχύει σήμερα'', της λέω.
''Ναι, μου λέει, δεν θα ισχύει η έκπτωση''.

Η ΠΑΕ θα πρέπει να κάνει κάτι επί του θέματος.
Δηλαδή, αν θέλω να αλλάξω θέση, στην ουσία χάνω το προνόμιο της ανανέωσης, δηλαδή το ότι παίρνω εδώ και χρόνια διαρκείας, δεν υπολογίζεται καθόλου.

Το παραπάνω αδιέξοδο, πρέπει να αλλάξει από την ΠΑΕ. Να πιέσουμε εμείς οι φίλαθλοι να αλλάξει.
Το έχω στείλει ως παράπονο και στην ΠΑΕ, αλλά δεν έχω λάβει ακόμη επίσημη απάντηση.

ΥΣ στην πο@τσα μου για την θέση - ζήτησα να αλλάξω για να είμαι κοντά στην παρέα μου και να μην χρειαστεί να μαλώνω για να μπορώ να κάθομαι μαζί με τους φίλους μου. Αν αυτό θέλει η ΠΑΕ, στην π@υτσα μου. Μαλώνω ρε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Έχεις δίκαιο
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

να στείλετε όλη η παρέα μήνυμα στην ΠΑΕ, η ισχύς εν τη ενώσει!
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

gpap έγραψε:Αδέλφια, ένα πρόβλημα που θέλω να λυθεί:

Πήγα εχθές και πήρα ΩΣ ΟΦΕΙΛΑ το διαρκείας μου. Ανανέωση.
Ζητάω να αλλάξω θέση. Μου λέει η κοπελιά ''δεν μπορείτε να αλλάξετε θέση, έως να κλείσει η περίοδος ανανέωσης''.
Ρωτάω: ''αν κλείσει η περίοδος ανανέωσης, και θελήσω τότε να αλλάξω θέση (εφόσον η θέση δεν έχει ανανεωθεί), μπορώ'';
''Όχι'', μου απαντάει.
''Δηλαδή, τι πρέπει να κάνω, για να αλλάξω θέση'', την ρωτάω
''Θα πρέπει να περιμένετε να λήξει η περίοδος ανανέωσης, και εφόσον η θέση που θέλετε δεν έχει ανανεωθεί, να την κλείσετε'', μου απαντάει.
''Μα, αν κλείσει η περίοδος ανανέωσης, δεν θα μπορέσω να καρπωθώ την έκπτωση ανανέωσης που ισχύει σήμερα'', της λέω.
''Ναι, μου λέει, δεν θα ισχύει η έκπτωση''.

Η ΠΑΕ θα πρέπει να κάνει κάτι επί του θέματος.
Δηλαδή, αν θέλω να αλλάξω θέση, στην ουσία χάνω το προνόμιο της ανανέωσης, δηλαδή το ότι παίρνω εδώ και χρόνια διαρκείας, δεν υπολογίζεται καθόλου.

Το παραπάνω αδιέξοδο, πρέπει να αλλάξει από την ΠΑΕ. Να πιέσουμε εμείς οι φίλαθλοι να αλλάξει.
Το έχω στείλει ως παράπονο και στην ΠΑΕ, αλλά δεν έχω λάβει ακόμη επίσημη απάντηση.

ΥΣ στην πο@τσα μου για την θέση - ζήτησα να αλλάξω για να είμαι κοντά στην παρέα μου και να μην χρειαστεί να μαλώνω για να μπορώ να κάθομαι μαζί με τους φίλους μου. Αν αυτό θέλει η ΠΑΕ, στην π@υτσα μου. Μαλώνω ρε.
Δες το και λίγο ανάποδα, αν είχες θέση διαρκείας δίπλα στη παρέα σου κι εγώ ανανεώνοντας το διαρκείας μου πριν απο σένα, στην έπαιρνα, δεν θα είχες πρόβλημα?
Το σωστό θα ήταν κατά την ανανέωση (στην διάρκεια της πρώτης περιόδου) να μπορούμε να αλλάξουμε θέση με την προυπόθεση ότι η νέα θέση δεν ανήκει σε κάτοχο περσυνού διαρκείας.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Μόλις ανανέωσα κι εγώ το διαρκείας μου :D
Ραντεβού αύριο :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ναι αλλα με μια μονο μεταγραφη ολσεν ? ανανεωσες ? ωρε τι πελατης εισαι εσυ ? μαλλον δεν εισαι πελατης για οπαδο σε κοβω :):)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

χθες πηγαν κατι γνωστοι μου ειχε λεει κοσμο μιση ωρα ηταν στην ουρα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Και σημερα ειχε κοσμο, μακαρι να συνεχίσουμε.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

900+ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ.
αυριο περιμενουν κινηση αν πουληθουν καμια 500αρια καλα ειναι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έφυγαν πάνω από 3.000 διαρκείας

ινπαοκ - 23. Ιουλίου 2015 - 15:05 - Πάνος Γεωργογιάννης

Έντονη είναι η κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Σήμερα (Πέμπτη 23/7 20:00) έσπασε το φράγμα των 3.000 διαρκείας με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί πάνω από 3.000 κάρτες.

Τις τελευταίες μέρες παρατηρήθηκε μεγάλη κινητικότητα, ενδεικτικό είναι ότι από την Δευτέρα (20/7) μέχρι και σήμερα (23/7) έφυγαν πάνω από 2.000 εισιτήρια διαρκείας.

Αυξημένη αναμένεται να είναι η κίνηση ως είθισται και πριν από την αποψινή (23/7 20:00) αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Έφυγαν πάνω από 3.000 διαρκείας
...
paoktzis έγραψε:900+ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ...
WTF????? :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”