Cool. Διαρκείας παίρνω κάθε χρόνο στην 7, αλλά δύσκολο να βρεθήκαμε, γιατί λόγω απόστασης έρχομαιThanix έγραψε: Δεν το ρώτησα κάπως αδερφέ, απλα λέω μήπως βρεθήκαμε γνωστοί από το γήπεδο!
μια-δυο φορές τον χρόνο.

Cool. Διαρκείας παίρνω κάθε χρόνο στην 7, αλλά δύσκολο να βρεθήκαμε, γιατί λόγω απόστασης έρχομαιThanix έγραψε: Δεν το ρώτησα κάπως αδερφέ, απλα λέω μήπως βρεθήκαμε γνωστοί από το γήπεδο!
Ο βάζελος άρχισε τη διάθεση στις 2 Ιουνίου, μετά από - τρόπον τινά - επιτυχημένη χρονιά, ή τουλάχιστον επιτυχημένο τέλος. Οκτώ μέρες μετά γράφτηκε ότι έφτασε τα 1.000. Είκοσι μέρες μετά, τα 4.500. Σαράντα μετά, πήγαν στα 5.000. Την προηγούμενη εβδομάδα τελείωσαν οι ανανεώσεις, μετά από δύο παρατάσεις! Από 10 Ιουλίου και μετά δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τα ΜΜΕ. Ενημέρωση επίσημη από το σάιτ της ΠΑΕ δεν υπήρξε ποτέ.obanebane έγραψε: Οκ ημουν υπερβολικος με τις δεκαδες χιλιαδες (αν και για τον εναν ανταγωνιστη γραφετε οτι τα ξεπερασε αλλα εσυ το αμφισβητεις) η αεκ εχει πουλησει κατω απο 5 χιλιαδες,ο βαζελος ποσα;
Τα 700 δικα μας μετα την αποπληρωμη των χρεων μας που ωφειλονται;
Αυτός, ας πούμε, είναι ένας σημαντικός λόγος. Αλλά εννοείται δεν είναι ο μόνος.K_geo έγραψε:παιδιά. ο καταναλωτισμός είναι θεμα ψυχολογίας. και ναι, το διαρκείας αν και δεν ειναι μέλος καταναλωτικών συηνηθειών, δεν παύει να απαιτεί χρήματα και άρα δεν είναι στην απ'έξω. πιστεύω ότι τα διαρκείας θα αρχίσουν να κινούνται απο αρχές Αυγούστου και μετα όταν και η γενικότερη καταναλωτική ψυχολογία αρχίσει να ξαναπαίρνει τα πάνω της, εκτός φυσικά αν γινει καμια μλκια. θα έχουν γινει και μια δυο τρείς κινήσεις, θα αρχίσει να γυρνάει το κλίμα λογικά...
Δες το και λίγο ανάποδα, αν είχες θέση διαρκείας δίπλα στη παρέα σου κι εγώ ανανεώνοντας το διαρκείας μου πριν απο σένα, στην έπαιρνα, δεν θα είχες πρόβλημα?gpap έγραψε:Αδέλφια, ένα πρόβλημα που θέλω να λυθεί:
Πήγα εχθές και πήρα ΩΣ ΟΦΕΙΛΑ το διαρκείας μου. Ανανέωση.
Ζητάω να αλλάξω θέση. Μου λέει η κοπελιά ''δεν μπορείτε να αλλάξετε θέση, έως να κλείσει η περίοδος ανανέωσης''.
Ρωτάω: ''αν κλείσει η περίοδος ανανέωσης, και θελήσω τότε να αλλάξω θέση (εφόσον η θέση δεν έχει ανανεωθεί), μπορώ'';
''Όχι'', μου απαντάει.
''Δηλαδή, τι πρέπει να κάνω, για να αλλάξω θέση'', την ρωτάω
''Θα πρέπει να περιμένετε να λήξει η περίοδος ανανέωσης, και εφόσον η θέση που θέλετε δεν έχει ανανεωθεί, να την κλείσετε'', μου απαντάει.
''Μα, αν κλείσει η περίοδος ανανέωσης, δεν θα μπορέσω να καρπωθώ την έκπτωση ανανέωσης που ισχύει σήμερα'', της λέω.
''Ναι, μου λέει, δεν θα ισχύει η έκπτωση''.
Η ΠΑΕ θα πρέπει να κάνει κάτι επί του θέματος.
Δηλαδή, αν θέλω να αλλάξω θέση, στην ουσία χάνω το προνόμιο της ανανέωσης, δηλαδή το ότι παίρνω εδώ και χρόνια διαρκείας, δεν υπολογίζεται καθόλου.
Το παραπάνω αδιέξοδο, πρέπει να αλλάξει από την ΠΑΕ. Να πιέσουμε εμείς οι φίλαθλοι να αλλάξει.
Το έχω στείλει ως παράπονο και στην ΠΑΕ, αλλά δεν έχω λάβει ακόμη επίσημη απάντηση.
ΥΣ στην πο@τσα μου για την θέση - ζήτησα να αλλάξω για να είμαι κοντά στην παρέα μου και να μην χρειαστεί να μαλώνω για να μπορώ να κάθομαι μαζί με τους φίλους μου. Αν αυτό θέλει η ΠΑΕ, στην π@υτσα μου. Μαλώνω ρε.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Έφυγαν πάνω από 3.000 διαρκείας
...
WTF?????paoktzis έγραψε:900+ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ...