Maduro για αρχή που έχει περάσει και από Ισπανία και έχει φτιάξει και ένα ονοματάκι εκεί...MANIAKOS έγραψε:Για προωθήστε κανενα παίκτη μας
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- GiorgosAtha
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- ΑποστόληςΑ
Στόπερ ο πρώτος στόχος
paok next generation
Προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ αποτελεί η απόκτηση κεντρικού αμυντικού, καθ'υπόδειξιν Ιγκόρ Τούντορ. Δεν υπάρχει ούτε Φιμπόγκασσον, ούτε Σερέρο, ούτε Λαμπιάντ αν θέλετε, που περιμένει την Φίτεσε. Ο Άρνεσεν είναι σε προχωρημένες επαφές με δύο κεντρικούς αμυντικούς, ώστε ένας να κλείσει σήμερα, αύριο και να δηλωθεί την Παρασκευή στην λίστα της UEFA.
paok next generation
Προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ αποτελεί η απόκτηση κεντρικού αμυντικού, καθ'υπόδειξιν Ιγκόρ Τούντορ. Δεν υπάρχει ούτε Φιμπόγκασσον, ούτε Σερέρο, ούτε Λαμπιάντ αν θέλετε, που περιμένει την Φίτεσε. Ο Άρνεσεν είναι σε προχωρημένες επαφές με δύο κεντρικούς αμυντικούς, ώστε ένας να κλείσει σήμερα, αύριο και να δηλωθεί την Παρασκευή στην λίστα της UEFA.
- GiorgosAtha
Στάνταρ με διαβάζουν σου λέω... από την αρχή λέω ότι προτεραιότητα είναι 2 αμυντικοί... ένας "αριστεροπόδαρος ψηλός" (Rajkovic) και ένας "μπαλαδόρος λίμπερο" (Chiriches) που μαζί με Costa στα δεξιά θα φτιάξουν ένα τείχος άμυνας μπροστά από Olsen.ΑποστόληςΑ έγραψε:...Ο Άρνεσεν είναι σε προχωρημένες επαφές με δύο κεντρικούς αμυντικούς, ώστε ένας να κλείσει σήμερα, αύριο και να δηλωθεί την Παρασκευή στην λίστα της UEFA.
Δεν ξαναγράφω τίποτα...
Πέρα του χαβαλέ χρειαζόμαστε και ένα 10ρι ή 8ρο-10ρι...
- pirate_salonica
- GiorgosAtha
Αφού ρε "Πειρατή" χθες κάναμε ολόκληρη κουβέντα με τον Josh που του έλεγα ότι θεωρώ πχ. την μεταγραφή Serero ως τσάμπα λεφτά αφού υπάρχουν παίχτες στην θέση του όπως πχ. ο Kace ή ο Χαρίσης και ότι προτιμώ αυτά τα λεφτά να ξοδευτούν κάπου που έχουμε "δεδομένη τρύπα".
Και "τσούπ" σήμερα άρθρο πάνω σε αυτό... τι στο διάολο? Εδώ ξημεροβραδιάζονται? Αν είναι έτσι ας μας δώσουν εδώ μέσα και κάνα φράγκο που τους δίνουμε και τροφή να κάνουν ρεπορτάζ με τις συζητήσεις μας...
Josh πόσα να ζητήσουμε?
Και "τσούπ" σήμερα άρθρο πάνω σε αυτό... τι στο διάολο? Εδώ ξημεροβραδιάζονται? Αν είναι έτσι ας μας δώσουν εδώ μέσα και κάνα φράγκο που τους δίνουμε και τροφή να κάνουν ρεπορτάζ με τις συζητήσεις μας...
Josh πόσα να ζητήσουμε?
- pirate_salonica
Μπορεί να είναι κάποιος από δω μέσα που δεν ξέρουμε... Δεν είμαι εγώ το ξεκαθαρίζω εξ'αρχής.
- ace79grpaok
Ούτε εγώ αλλά ο τρανσφερμανιακ μας προέκυψε αρδ τοσκιστης βλέπε inpaok ,για αυτι ποτε δεν ξέρεις ποιος μπορεί να είναι ,οσο για τον next generation μάλλον δουλεύει αρένα φμ γιατί πολες φορές τον επειασα να έχει την ίδια γραμμή .Εγω δεν ειμαι αρδ,αν και έχω βγάλει περισσότερες ειδήσεις απο τον πετρωτο τα 3 τουλάχιστον χρονια

- pirate_salonica
- ace79grpaok
Λίγα τα λόγια σου για τον μυστη της παοκτσιδικης δημοσιογραφίαςpirate_salonica έγραψε:Καλά κι εσύ τον... Πετρολτό βάζεις σαν μέτρο σύγκρισης?
Κουενκα παιδιά αν έρθει θα παθουμε λαλαλο. τριπλαδόρος οσο δεν παει. μακάρι να μπορέσουμε να κανουμε τέτοιου είδους κινήσεις. όπως και ο Ρουμάνος σεντερ μπακ που λετε μερικοί εδώ.
τέτοιου είδους μεταγραφές θελω και παμε να κάνουμε ομάδα με κακαλα.
τέτοιου είδους μεταγραφές θελω και παμε να κάνουμε ομάδα με κακαλα.
- ΑποστόληςΑ
Κπ που μοιάζουν βγαίνουν γιατι προσπαθούν να κανουν λογικοφανή ρεπορτάζ χωρίς πληροφορίες κπς φορες κλέβουν ιδέες φυσικά .. Ετσι πιστευω
Σε 48 ωρες αεροδρομιο
Σε 48 ωρες αεροδρομιο
- Trilofiotis
@ΑποστόληςΑ Αν ήταν έτσι, όλοι όσοι κυκλοφορούνε θα ήταν κακοί 
Παίζουν πολλά, μην εισαι απόλυτος!
Παίζουν πολλά, μην εισαι απόλυτος!
- kataramenos5
-
ron-swanson
Ο Cuenca ηταν μεγαλο ταλεντο αλλα απο τον Μαιο του 2012 εως τον Ιουνιο του 2013 δεν επαιξε σχεδον καθολου γιατι ειχε εναν τραυματισμο στο γονατο.
Απ οτι διαβαζω, απο τοτε δεν εχει επιστρεψει στα επιπεδα που ηταν. Επισης απ οτι διαβαζω, στην Λα Κορουνια δεν επεισε γι αυτο δεν προσπαθησαν να τον κρατησουν.
Δεν ξερω τι συμβολαιο εχει αλλα εγω θα τον επαιρνα με ενα 2ετες και με ενα συμβολαιο στα 300-400 χιλιαρικα. Ειναι τεραστιο συν το οτι ειναι ελευθερος. Γιατι ο Λαμπιαντ για παραδειγμα μπορει να εχει καμια ρητρα 3-4 εκ. που δεν νομιζω να την δωσουμε.
Ο Cuenca ειναι ακομα 24 οποτε μπορει να βελτιωθει και στην Ελλαδα εχουν ερθει αρκετοι "τελειωμενοι" που τελικα επαιξαν καλη μπαλα.
Τελοσπαντων, ο Αρνεσεν ξερει καλυτερα.
Απ οτι διαβαζω, απο τοτε δεν εχει επιστρεψει στα επιπεδα που ηταν. Επισης απ οτι διαβαζω, στην Λα Κορουνια δεν επεισε γι αυτο δεν προσπαθησαν να τον κρατησουν.
Δεν ξερω τι συμβολαιο εχει αλλα εγω θα τον επαιρνα με ενα 2ετες και με ενα συμβολαιο στα 300-400 χιλιαρικα. Ειναι τεραστιο συν το οτι ειναι ελευθερος. Γιατι ο Λαμπιαντ για παραδειγμα μπορει να εχει καμια ρητρα 3-4 εκ. που δεν νομιζω να την δωσουμε.
Ο Cuenca ειναι ακομα 24 οποτε μπορει να βελτιωθει και στην Ελλαδα εχουν ερθει αρκετοι "τελειωμενοι" που τελικα επαιξαν καλη μπαλα.
Τελοσπαντων, ο Αρνεσεν ξερει καλυτερα.