Τσιγκλαω αλλα δεν
Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Nikola Markovic ο πρωτος για φετος,4αρι ειναι αυτος.
Οποιος εχει αποψη ας την καταθεσει εγω δεν ειδα παιχνιδια της ελευσινας φετος.
Υ.Γ Μοντς για ανοιξτε τη σεζον 2015-16 και το ροστερ του μπασκετ για φετος.
Οποιος εχει αποψη ας την καταθεσει εγω δεν ειδα παιχνιδια της ελευσινας φετος.
Υ.Γ Μοντς για ανοιξτε τη σεζον 2015-16 και το ροστερ του μπασκετ για φετος.
Ωραίο το διετές τον παίκτη δεν τον ξερω , ενδιαφέρον βιογραφικό παντως
Παμε για σερβοποιηση της ομαδας φετος αν ερθει και αυτος της μπιλμπαο.
Με την αποκτηση Μαρκοβιτς μας τελειωσε και ο Λανγκφορντ.
Με την αποκτηση Μαρκοβιτς μας τελειωσε και ο Λανγκφορντ.
Ίσως βεβαια τον θελει στο πέντε τον λαγκφορντ μαζι με έναν πιο ψηλο
Απο συμβόλαια απο περσι ποια εχουμε;
Απο συμβόλαια απο περσι ποια εχουμε;
Ισως εχεις δικιο και να μη μας τελειωσε ο Λανγκφορντ,δεν ξερω τι γινεται με τον Κακαρουδη εχει και φετος συμβολαιο;
margaritis-markovic sto 4. fantazomai oti tha ton afisoun ton kakaroudi (den mou kanei poli noima na ton kratisoun). apo ekei kai pera kottas sto 5 kai pame gia 2 akoma psilous, ena 5ari kai ena 5-4ari. an meinei o kakar, gia na einai kali ayti i frontline, oxi Langford alla ton Bill Russell thes sto 5...
Ετσι πιστευω και εγω,νομιζω πως ο Κακαρουδης ειχε υπογραψει για ενα χρονο.
Τωρα το δα.. για ενα και μιλούσαν για ανανέωση αλλα μαλλον δε θα γινει τελικά
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε το μεσημέρι τον Κώστα Κακαρούδη που νωρίτερα υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.
Το βρηκα στο τοπικ του παιχτη,οποτε ηρθε ο αντικαταστατης του Κακαρουδη.
Το βρηκα στο τοπικ του παιχτη,οποτε ηρθε ο αντικαταστατης του Κακαρουδη.
Τον Λάνγκφορντ από ότι προκύπτει από τα ρεπορτάζ ο Σούλης τον θέλει σαν τρελλός και θα τον περιμένει μέχρι τέλους αν δε βρεί κάποια καλύτερη προσφορά. Οπότε αν μείνει ο Λάνγφορντ, πάμε για ένα καθαρό 5άρι, ελπίζω όχι κανέναν Σκορδίλη ή Καββαδά για βασικό, αν και ο Σούλης με τους ψηλούς κάνει θαύματα, αλλά προτιμώ αμερικανό ή κανένα Μαυροειδή..!
Για τον Μάρκοβιτς δε τον ξέρω, αλλά φαίνεται ο κλασσικός Σέρβος, ψηλό κορμί που βγαίνει έξω και σουτάρει τρίποντα, δε φαίνεται πολύ γρήγορος, αλλά φαίνεται αρκετά αλτικός αν κρίνω από τα ωραία καρφωματάκια και από τα πολλά ριμπάουντ που παίρνει. Έναν πιο αθλητικό και νέο Γκετσέφσκι ίσως..Βέβαια στις βολές βλέπω έχει ένα θέμα..50%..???
Για αντι-Κακαρούδης πάντως μια χαρά φαίνεται...
Για τον Μάρκοβιτς δε τον ξέρω, αλλά φαίνεται ο κλασσικός Σέρβος, ψηλό κορμί που βγαίνει έξω και σουτάρει τρίποντα, δε φαίνεται πολύ γρήγορος, αλλά φαίνεται αρκετά αλτικός αν κρίνω από τα ωραία καρφωματάκια και από τα πολλά ριμπάουντ που παίρνει. Έναν πιο αθλητικό και νέο Γκετσέφσκι ίσως..Βέβαια στις βολές βλέπω έχει ένα θέμα..50%..???
50% Σέρβος;
Και εγω ετσι το βλεπω λαγκφορντ και καθαρό πεντάρι ... Δεν μ αρεσει ούτε ο γλυνιαδακης , κρίμα που έκλεισε ο Βουγιούκας ΑΕΚ
Και εγω ετσι το βλεπω λαγκφορντ και καθαρό πεντάρι ... Δεν μ αρεσει ούτε ο γλυνιαδακης , κρίμα που έκλεισε ο Βουγιούκας ΑΕΚ
Ο Βουγιουκας ειναι ακριβος μανιακε,τα εσκασαν για να τον φερουν.
Μακαρθι δεν ξερω γιατι αποριπτεις τον Καββαδα κατα τη γνωμη μου ειναι ανωτερος απο τον βον,εκτος αν μπορεσουμε να βρουμε καλυτερο απο τον αμερικανο.
Αν υπηρχε περιπτωση να ερθει ο Καββαδας θα τον ηθελα με χιλια,ο γαυρος αποκλειεται να τον αφησει ελευθερο γιαυτο τον βλεπω δανεικο πιθανοτατα στον συμπολιτη γιατι εμεις ως γνωστον δανεικους απο τους γαυρους δεν παιρνουμε σε κανενα αθλημα και καλα κανουμε.
Ο Μαυροειδης ειναι αστειος αμυντικος δε κανει για βασικος σεντερ σε ομαδα που κυνηγαει τετραδα.
Μακαρθι δεν ξερω γιατι αποριπτεις τον Καββαδα κατα τη γνωμη μου ειναι ανωτερος απο τον βον,εκτος αν μπορεσουμε να βρουμε καλυτερο απο τον αμερικανο.
Αν υπηρχε περιπτωση να ερθει ο Καββαδας θα τον ηθελα με χιλια,ο γαυρος αποκλειεται να τον αφησει ελευθερο γιαυτο τον βλεπω δανεικο πιθανοτατα στον συμπολιτη γιατι εμεις ως γνωστον δανεικους απο τους γαυρους δεν παιρνουμε σε κανενα αθλημα και καλα κανουμε.
Ο Μαυροειδης ειναι αστειος αμυντικος δε κανει για βασικος σεντερ σε ομαδα που κυνηγαει τετραδα.