Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από kataramenos5 »

logios έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Ερωτηση ποσο αφελης μπορει να ειναι καποιος που θελει να φερει παικταραδες αλλα παιρνει για προπονητη τον Αναστασιάδη που και οι πετρες ξερουν οτι γουσταρει να δουλευει με εργατες?Πιστευετε οτι ο Ιβαν εκανε μια αυτοκρατορια με τετοια μυαλα?Ειναι δυνατον να θες να φτιαξεις ενα καλο εστιατοριο με gourmet πιατα και ακριβα υλικα και να παρεις για μαγειρα τον Μπαμπη το σουβλατζη?Στο Μακεδονια Παλλάς πάντως ρωτησε, εψαξε και βρηκε ενα απ τους καλυτερους μαγειρες.Στο ποδοσφαιρο δεν ηξερε ο καημενος ο Ιβαν.Απο μονος του ηρθε ο Αγγελος κι αυτοπροτάθηκε.Ειναι δυνατον να θελεις να κανεις μεγαλη ομαδα, με καλες μεταγραφες, και να παιρνεις ενα εμμονικο και θρησκόληπτο προπονητη που λεει οτι "θα μας τα δωσει ολα η Παναγια"?.................................................................................................................
Διαπιστώνω ότι πολλές φορές θέλοντας να ενισχύσουμε τα γραφόμενά μας γράφουμε και πράγματα που αγνοούμε ή απλά υποθέτουμε πως έτσι έγιναν.
Με αυτή την τακτική βγαίνουν και λάθος συμπεράσματα και διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα.
Μπορεί χωρίς καμιά υστεροβουλία απλά για την αποδοχή της άποψής μας από ένα φόρουμ. Αλλά αυτό δημιουργεί εντυπώσεις που δεν ξέρεις τα αποτελέσματά τους.
Αυτό έρχεται να δέσει με αυτό που κάνουν και οι ΑΡΔ , αυτοί καθαρά υστερόβουλα, και το οποίο τόνισε ο Ιβάν, πως μάθαινε από αυτούς τι σκεφτόταν ο ίδιος.
Στο παραπανω κομμάτι της συνέντευξης δεν δόθηκε η βαρύτητα που έπρεπε.
υ.γ. ερέθισμα για τα παραπάνω αποτελεί η φράση για την επιλογή του σεφ από τον Ιβάν που μπορεί να είναι ένας από τους καλλίτερους αλλά σίγουρα δεν ασχολήθηκε ο Ιβαν, 1000%.
Τα πηρα ελαφρώς διαβάζοντας για διαστρεβλωση πραγματικοτητας και υστεροβουλια "απλά για την αποδοχή της άποψής μας από ένα φόρουμ".Εξαιρετη διαισθητικη και ψυχαναλυτικη ικανοτητα, ουτε ο Γιουρι Γκελερ κι ο Φροιντ μαζι τετοιο πραγμα .Μετα διαβασα το ΥΓ και την ψιλιαστικα.Ειναι δυνατον να καταλαβες οτι εννοω πως Ο ΙΒΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ εψαξε για το σεφ? ΗΜΑΡΤΟΝ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε: δεν μπορω να καταλαβω γιατι εσυ και πολλοι αλλοι θεωρειτε τοσο παραλογο αυτο που εγινε περσι?
και οσο περναει ο καιρος τοσο πιο ευκολο γινετε να ξεκαθαρισει καποιος τα περσινα.
ειναι λογικο οταν αναλαμβανουν ερασιτεχνες την ομαδα να γινονται αυτα που εγιναν.
κακη προετοιμασια με αποτελεσμα η ομαδα μετα απο τρεις μηνες να κλαταρει
τεχνικο τιμ που δεν ειχε ιδεα τι σημαινει ροτεισον και πως διαχειριζεσαι μια ομαδα που συμμετεχει σε τρεις διοργανωσεις.
και φυσικα αστεια προσεγγιση στα προσωπικα προβληματα με καποιους παικτες.
Γιατι ακομα κι αν συμφωνω στο 95% των παραπανω(για το ερασιτεχνες εχω μια ενσταση) δεν εξηγειται πως αυτη η ομαδα εφαγε 3 γκολ απ τα δευτερα του ΟΦΗ.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

1. Κατάλαβε τα λάθη του κ αντί για ΑγγελοΖήσηδες έχουμε επιτέλους επαγγελματίες στη θέση τους.

2. Ξεχρέωσε την Ομάδα παίδες !!!!!!!

3. Κατάφερε να μιλάει λιγότερο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αραγες , πάμε καλά ... 8-)
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Μόλις είδα την συνέντευξη.
Δεν είπε τίποτε παράλογο.
Αλλά μάλλον εμείς ψοφάμε για δράματα.
Ο ΠΑΟΚ δεν καταστράφηκε επί μπατιρούδη και ηγούμενου.
Μπορεί να καταστραφεί τώρα επί Σαββίδη;
ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ!!!
Αν δεν αλλάξει μυαλά ΠΡΩΤΑ ο κόσμος και μετά η παε.
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

λεω καλυτερα να ρθει στη μεση της βαθμολογιας,εστω και με τα 'ταλεντα' της ουτσας,γιατι αυτα τα ντοπια ζωα που παιζουν μπαλα τα χω τελειωσ χεσμενα...και ειδικα αυτα που εχει τωρα ο φουκαρας ο ΠΑΟΚ...(εκτος αμα μιλαμε για κουδα δεληκαρη σκαρταδο...αλλα τετοια πραματα δεν εχω δει εδω κι ενα τεταρτο του αιωνα)και να ξεσκαρταρει τα λωκοπανα που κουβαλησαν οι αλλοι,με τους οποιους παλι καπου εκει για τον μπουτσο θατανε πεμπτοεκτος...

δηλαδη θετικα λεω,συν του οτι πρεπει να εξαφανισει σαπλιγιδη,την αλλη την τσαπαβουρα με την τσιχλα και το σουργελο που ρθε το γεναρη για σεντερ μπακ...ασχετα απτο αμα κανει και τι κινησεις θα κανει...

μετα σκεφτομαι τετοιες μαλακιες εγω δεν εχω ξαναπει για αυτη την ομαδα κι οτι αυτα τα κουγα καποτε απτα σκουληκια,λιγες σεζον πριν ερθει το τριτο φουντο...σκεφτομαι οτι για τον ΠΑΟΚ παρολα τα χαλια του,ποτε δε βαζαμε ταβανι τις τεταρτοπεμπτες θεσεις σε ολα τα χρονια,με εξαιρεση μια-δυο χρονιες.λεω...μεχρι το φουκαρα το λιλη, τουχαμε γαμσει τον αδοξαστο στα μπινελικια οταν μας εφερνε σε τεταρτοετσι θεσεις κι οταν δεν πετυχαινε στοχους,οπως γινοταν αλλωστε στο τελος καθε χρονιασ....και λεω,πως τον καταντησες ΗΔΗ ετσι τον ΠΑΟΚ ρε λακαμα ουζμπεγκο?δηλαδη ακομη κι εμενα,μου γυρναει ωρες ωρες,αμα τον συναντουσα,κακοδιαθετος,ισως καναμε κανα εντονο διαλογο...να τον πω οταν εκανες τις εκταφες,τι στο μπουτσο εκανες εκει περα...ειδες το σημειο... 'εξαγωγης'σου?ετσι κατηντησες τον ΠΑΟΚ μωρη μιολαγα...και αλλα τετοια χαριτωμενα.και δεν αξιζει ο ανθρωπος,παρολες τις μαλακιες που κανε μεχρι τωρα τετοια αντιμετωπιση,αλλα μας εχει σπασει τα ρχδια μας εχει αηδιασει....μας εχει αηδιασει χειροτερα απτο λιλη κι οχι λιγοτερο απτο βουλινο,λιγοτερο μονο απτην αλλη τη σαβουρα που κουβαλησατε απτο ωραιοκαστρο,τες δετεκες σενεκεες μωρη...και μαυτα που αναφερω,διατυπωνω την ψυχολογια του απλου,του γνησιου οπαδου αυτης της ομαδας νομιζω.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Σοβαρά τώρα , ακόμη παραμένει το παραπάνω σχόλιο;;;;
Μην μου αναφέρετε ελευθερία απόψεων.......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος logios την Τρί 28 Ιούλ 2015, 16:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ειναι που εκφραζει το μεσο οπαδο. για αυτο...

ευτυχώς που υπάρχουν οπαδοί που προστατεύουν τον ΠΑΟΚ απο το λακαμα ουζμπεκο...

ευτυχώς που υπάρχουν οπαδοί που σέβονται την ιστορία του απόδημου, ποντιακού, ελληνισμού καταφέροντας τους ως ουζμπέκους...

θα μεινει αναρτημένο για να βλεπουμε όλοι πια ειναι μια απο τις πληγές του ΠΑΟΚ...

ο φίλος μας σταύρος, στην επόμενη θα μας αποχαιρετήσει μόνιμα...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

stavro toumpa γραψε μου καπου το μειλ σου αδερφε
staurostoumpa

ποιον ελληνισμο,τι ναυτο ρε συ?βρισια ακουγεται,ε?...αμα λαβεις υποψη τα επιθετα,τα ουσιαστικα και τα ρηματα που πραματικα το συνοδευουν.αλλαα...ειναι προσβολη το ουζμπεγκος?απο που κι ωσ που?οι ουζμπεγκοι ειναι εθνοτητα του θεουλη κι αυτοι,δεν ειναι βρισια.εχουμε λοιπον εναν παραλληλισμο πανω σε στοιχεια εθνοτικης ιδιαιτεροτητας.να μην εκφερω δικη μου αποψη....'ελληνες ειστε και φαινεστε' ΄ΠΑΟΚ αμω την ελλαδα σας' '.....η χωρα της πουστιας' κι ετσι....μαυτα τα συνθηματα μεγαλωσανε στην Αλφα...πριν καταντησει οπως καταντησε...μην εμφανιζεται αντιΠΑΟΚτσηδικη νεοτροπια καποιοι...
μπας και εισαι ο νταλικερης που ειδα χθες με την επιγραφη 'θαλαττα',της αττικης διαλεκτου!! ενα πρωτοτυπο του ησιοδου πιθανοτατα ειναι η καλυτερη συντροφια για Αυτον στα νυχτερια,στην εθνικη,στα συνορα,στο ταξιδι!
αλλα για να φησουμε τις μαλκιες δε μας αφορουν αυτα...
καταρχας κανεις τρομερο σφαλμα,εμεις δεν προστατευουμε κανενανε,ουτε εχουμε καμια τετοια προθεση...την ωμη πραματικοτητα αποτυπωνουμε.ο ΠΑΟΚ μικραινει.δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι,οι παραλλοι,η χωρα και τα τετοια μας κουνιουνται.ο ΠΑΟΚ μικραινει επικινδυνα...και δε δικαιολογειται αυτο το πραμα για τον ψευτοπλουσιο ΠΑΟΚ που θελουν να μας παρουσιαζουνε.μακαρι να ρχιζει να λλαζει ροτα...
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Μόνο εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτός καταλαβαίνει τι γράφει πέρα από τις ανοησίες περί ουζμπεκων κλπ.;
staurostoumpa

eorptol έγραψε:Αυτός καταλαβαίνει τι γράφει πέρα από τις ανοησίες περί ουζμπεκων κλπ.;

σεσενα δε προκειται να ξαναπαντησω ρε που...σεβομαι το παθος για τα ινδαλματα σου.
να,το βρηκα εδω στο 1 12' 10"
[youtube]watch?v=srFtBBAXggw[/youtube]
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σωστα και εγώ ένας ουζμπεκος είμαι γιατί να με απαντήσεις..... Μάθε πρώτα να λες αυτά που πιστεύεις χωρίς να μπερδεύεσαι και τότε απανταμε στρωτα και κατανοητά
staurostoumpa

eorptol έγραψε:Σωστα και εγώ ένας ουζμπεκος είμαι γιατί να με απαντήσεις..... Μάθε πρώτα να λες αυτά που πιστεύεις χωρίς να μπερδεύεσαι και τότε απανταμε στρωτα και κατανοητά

ξερω παιδια απτον καυκασο που τα χω σε εκτιμηση και χουμε καλη σχεση.μην μπερδευεσαι... εσυ.αυτο δεν αναιρει οτι καθε φυλη εχει τα χαρακτηριστηκα της....αυτη ειναι μεγαλη κουβεντα οπως θα ξες.οι δικοι μας ηρθαν εξαθλιωμενοι ελληνικα δε μιλουσαν....και ετυχαν μεταχειρισης ζωου τοτε.ΝΤΡΕΠΟΝΤΟΥΣΑΝ ομως να ζητησουν και τα στοιχειωδη.τα αποκτησαν σιγα σιγα.το τι εγινε οταν ηρθατε απο κει που ηρθατε(αν εισαι εκεινης της φουρνιας)...οπως ηρθατε...πως ησασταν εκει απο οπου ηρθατε δε νομιζω να χωραει ιδιαιτερη επεξηγηση.η δικη μου γνωμη δεν απεχει απο αυτα που συνεπαγεται η πραματικοτητα.το δε,ο αλλος το πηρε πολυ ορτσα,επιασε το 'ελλανιον κελευσμα' :lol: (τι απεγιναν εκεινα τα νουμερα ρε? :lol: :lol: )και οφειλα να κανω την απαραιτητη διευκρινιση
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Το ουζμπεκος τελικά που κολλάει πες ότι έκανα λάθος μην υπερασπιζεσε την κοτσάνα που πεταξες μαγκιά είναι να παραδεχομαστε κάποιο λάθος μας, από καρς του καυκασου είμαι το 1923 ηρθανε οι δικοί μου, και φυσικά μόνο ουζμπεκος δεν ειμαι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”