Δε μας φτάνουν αυτοί που έχουμε;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Ο Bakkali είναι πολύ καλός και προσιτος στο fm14. Καπου εκει τελειωνει η γνωση μου για τις ικανοτητες του.
ο Μπακαλης έληγε το συμβόλαιο του και πηγε βαλένθια οποτε μονο δανεικο και αυτο χωρίς πολλά πολλά για το μέλλον.
για τον μαροκινό πιστεύω ότι αν έρθει θα δουμε όμορφη μπαλίτσα απο το παλικάρι.
για τον μαροκινό πιστεύω ότι αν έρθει θα δουμε όμορφη μπαλίτσα απο το παλικάρι.
Magpies4 έγραψε:Bakkali και Labyad έτοιμοι προς αποχώρηση από Valencia και Sporting.
Νέο αρθράκι που μόλις βγήκε από Ολλανδία που αναφέρει οτι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Labyad. Μπορεί κάποιος να πει τι εστί Bakkali (είναι ακραίος);
The two rebels zakaria bakkali and Zakaria Labyad both already approaching the exit to their employers Valencia CF and Sporting Lisbon. Both Bakkali and Labyad slated to be rented out by their actual employers.
http://psvinside.nl/bakkali-en-labyad-s ... rev=search
ο ζάχος
ο βιειρίνια είναι ρομπερ μπροστά του δεν είναι για το βαλάντιο μας
next...
- GiorgosAtha
Josh... ο Αφρικανός είναι μέσοαμυντικός κυρίως, σε μια θέση που υπάρχουν ήδη Kace, Noboa, Τζιόλης, Χαρίσης και δεν βάζω Golasa, Maduro. Άρα ουσιαστικά την στιγμή που έχουμε αλλού μεγαλύτερα κενά είναι τσάμπα λεφτά... αφού είμαστε φουλ γεμάτοι για 2 θέσεις κέντρου στα 3-5-2, 4-2-3-1.
Μεσοεπιθετικά και επιθετικά έχουμε... Κλάους, Κουλούρη, Πέλκα, Mak, Μυστακίδη, Κοροβέση, Σάλπι , Πόζογλου... 8 παίχτες... μαζί με "ευαγγελιστή"... 9.
Αν έρθουν οι Fin, Μαροκινός θα έχουμε 11 παίχτες που μπορούν άνετα να καλύψουν τις -το πολύ- 4 θέσεις των παραπάνω συστημάτων.
Γιατί να πάρεις Σαμ? Αν φύγει ο "ευαγγελιστής" το συζητάμε. Μέχρι τότε όμως δεν υπάρχει λόγος να τον πληρώσουμε τσάμπα.
Εδώ κάνουμε κρα να ξεφορτωθούμε συμβόλαια που κάθονται. Εσύ ζητάς να φορτωθούμε κι άλλα?
Όπως προείπα... αν φύγουν κάποιοι συμφωνώ να κινηθούμε για αυτούς. Αν όχι... είναι τσάμπα "μείον" στο budget.

Μεσοεπιθετικά και επιθετικά έχουμε... Κλάους, Κουλούρη, Πέλκα, Mak, Μυστακίδη, Κοροβέση, Σάλπι , Πόζογλου... 8 παίχτες... μαζί με "ευαγγελιστή"... 9.
Αν έρθουν οι Fin, Μαροκινός θα έχουμε 11 παίχτες που μπορούν άνετα να καλύψουν τις -το πολύ- 4 θέσεις των παραπάνω συστημάτων.
Γιατί να πάρεις Σαμ? Αν φύγει ο "ευαγγελιστής" το συζητάμε. Μέχρι τότε όμως δεν υπάρχει λόγος να τον πληρώσουμε τσάμπα.
Εδώ κάνουμε κρα να ξεφορτωθούμε συμβόλαια που κάθονται. Εσύ ζητάς να φορτωθούμε κι άλλα?
Όπως προείπα... αν φύγουν κάποιοι συμφωνώ να κινηθούμε για αυτούς. Αν όχι... είναι τσάμπα "μείον" στο budget.
Ο Σερερο ειναι μια χαρα 8-10ρι,ειναι μια πολυ βελτιωμενη εκδοση του Κατσε,οσο τωρα για τους υπολοιπους αφου εχω Κοροβεση,Ποζογλου,Σαλπι,Κουλουρη,Μυστακιδη οντως γιατι να κανω αλλη μεταγραφη...
- ace79grpaok
Πάντως μέχρι την παρασκευή πρέπει να δηλώσεις τους παίκτες για τον επόμενο γύρο στην Ευρώπη,αν περάσουμε δεν νομίζω να πάμε πάλι με τους ίδιους,φέρε φινμπο,σερερο,ζαχαρια και ραικοβιτς και κλείσε τις μεταγραφές σου για φέτος κανένας δεν θα μιλησει
- GiorgosAtha
Αν αυτό κατάλαβες... δεν συνεχίζω την συζήτηση γιατί τσάμπα μιλάω.joshua έγραψε:...οσο τωρα για τους υπολοιπους αφου εχω Κοροβεση,Ποζογλου,Σαλπι,Κουλουρη,Μυστακιδη οντως γιατι να κανω αλλη μεταγραφη...
-
Μπαρκαρούτσος
Θα πουν ότι τους πήραμε αργά και δεν έκαναν προετοιμασία με τον Π.Α.Ο.Κ.!
Με μια φράση, ακυρώνεις μάνι μάνι 4 μεταγραφές! Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΣΑΙ!

Με μια φράση, ακυρώνεις μάνι μάνι 4 μεταγραφές! Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΣΑΙ!
marley 4 έγραψε:Magpies4 έγραψε:Bakkali και Labyad έτοιμοι προς αποχώρηση από Valencia και Sporting.
Νέο αρθράκι που μόλις βγήκε από Ολλανδία που αναφέρει οτι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Labyad. Μπορεί κάποιος να πει τι εστί Bakkali (είναι ακραίος);
The two rebels zakaria bakkali and Zakaria Labyad both already approaching the exit to their employers Valencia CF and Sporting Lisbon. Both Bakkali and Labyad slated to be rented out by their actual employers.
http://psvinside.nl/bakkali-en-labyad-s ... rev=search
ο ζάχοςήταν απο τα 17 του το μεγαλύτερο ταλέντο στην ευρώπη(ναι ακραίος είναι) ισάξιος του ντεπαι δεν ανανέωσε με psv(κ20 για μια χρονια) και πήγε στην νεόπλουτη βαλένθια πέρσι
ο βιειρίνια είναι ρομπερ μπροστά του δεν είναι για το βαλάντιο μας
next...
ενταξει μαρλευ δε θα παρουμε το ντι μαρια .... μπροστα σαυτον να εινια ρομπερ ο αντελινιος αλλα οχι στο ζαχαρια,
ετσι οπως ειμαστε βεβαια ειναι παιχταρας ο ζαχος
- ace79grpaok
Ελεύθερη η παναγια ακόμη δεν είχε προσφορές μετά την τραγική της πορεία περσυ στην άμυνα του ΠΑΟΚ

Δεν καταλαβα αυτο,αυτο ειπες,οτι εχω 11 παικτες για 4 θεσεις,εγω λοιπον σου λεω οτι για 5 θεσεις γιατι δεν προκειται να βγαλεις ολη την χρονια με ενα συστημα,πρεπει να εχεις 7-8 παικτες πρωτης γραμμης και 3-4 να συμπληρωνουν κυριως Ελληνες ταλεντα,ε λοιπον αυτη τη στιγμη μεσοεπιθετικα ως λυσεις πρωτης γραμμης εχεις Κλαους,Μακ και τους υπο αμφισβητηση,διωγμο τους Λουκας,Περειρα.Εγω αυτο το αποκαλω μαυρη τρυπα,αν τωρα εςυ πιστευεις οτι αρκουν 2 προσθηκες δικαιωμα σου,εγω λεω οτι και παλυ θα πονεσουν τα ματακια μας.GiorgosAtha έγραψε:Αν αυτό κατάλαβες... δεν συνεχίζω την συζήτηση γιατί τσάμπα μιλάω.joshua έγραψε:...οσο τωρα για τους υπολοιπους αφου εχω Κοροβεση,Ποζογλου,Σαλπι,Κουλουρη,Μυστακιδη οντως γιατι να κανω αλλη μεταγραφη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 21 Ιούλ 2015, 19:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokovios1974
Δεν ερχονται αυτοι οσο υπαρχει οικονομικη ασταθεια στην Ελλαδα.MANIAKOS έγραψε:Βρε φέρτε πακέτο μάρκο μαραγκουδακη Ναζλίδη ιγκορ λαζαριδη