Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από obanebane »

Σου ξαναλεω ο Νατχο ηταν κατι σαν guest star στον ΠΑΟΚ ηρθε ειδε και απηλθε.
Εγω μιλησα για μεγεθος ονοματων και εσυ μου μιλησες για ηλικιες και πρωην τραυματισμους.
Δηλαδη αν εφερνε ο Σαββιδης τον ροναλντινιο και τον μπερμπατοφ θα μου ελεγες οτι ειναι γεροι;
Οκ ημουν υπερβολικος με τις δεκαδες χιλιαδες (αν και για τον εναν ανταγωνιστη γραφετε οτι τα ξεπερασε αλλα εσυ το αμφισβητεις) η αεκ εχει πουλησει κατω απο 5 χιλιαδες,ο βαζελος ποσα;
Τα 700 δικα μας μετα την αποπληρωμη των χρεων μας που ωφειλονται;
Τα συνθηματα (νομιζω για πρωτη φορα ) εναντιον της ΠΑΕ και του ιδιου;
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Τα λιγα διαρκειας ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα και σιγουρα δεν οφειλεται στις μεταγραφες ή οχι που εχουμε κανει.
Σιγουρα 2-3 μεγαλα ονοματα μπορει να δωσουν μια μικρη ωθηση,αλλα πρωτον εχει ξεκαθαριστει οτι αυτο δεν θα γινει,2ον ο Αρνεσεν μαλλον δεν ασπαζεται αυτην την λογικη και 3ον το γηπεδο θα εξακολουθησει να ειναι αδειο αν τα αποτελεσματα δεν ερθουν,ανεξαρτητως μεταγραφων.
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

+1926 αυτη ειναι η αληθεια. Ο κοσμος θα κανει καιρο να ξαναγεμισει το γηπεδο (εκτος τα ντερπυ βεβαια).
Υπομονη (sic) θελει η υποθεση για να δουμε λιγο μπαλιτσα! το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κανουμε μεταγραφες.
Ποτε, ποσες και ποσο ποιοτικες θα ειναι αυτες? ουτε που ξερω αλλα ελπιζω οτι φετος αξιζει τον κοπο!
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ron-swanson έγραψε:Κι εγω κανω υπομονη αλλα εχω χασει λιγο την ορεξη μου με την ολη φαση.

Και για να εξηγησω τι εννοω.
Την σεζον 2013-2014, μια σεζον που ολοι μαζι λεγαμε ποσο αποτυχημενη ηταν, ο ΠΑΟΚ βγηκε 2ος στην κανονικη διαρκεια, βγηκε 1ος στα πλει-οφ (αλλα μας εκλεψαν την πρωτια), πηγε τελικο κυπελλου αποκλειοντας τον γαυρο (ειμαστε η μονη ομαδα που εχει αποκλεισει τον γαυρο απο το κυπελλο την 5ετια Μαρινακη), οριακα για ενα σουτ δεν μπηκαμε ομιλους Τσαμπιονς Λιγκ, στο Γιουροπα περασαμε στους 32 αηττητοι και ειχαμε καλους παιχτες οπως ο Στοχ, ο Λουκας, ο Νατχο, ο Ινσαουραλδε και ο Βουκιτς. Επισης ειχαμε και Λινο, Κατσουρανη (τετοιους δεν εχουμε σημερα) και για παγκιτες ειχαμε Νινη, Ολισε, Νεσιντ, Χουσεν και λοιπα που στον σημερινο ΠΑΟΚ θα επαιζαν βασικοι. Με ολα τα στραβα και τα ασχημα εκεινης της σεζον, ειδαμε και καλη μπαλα. Καναμε και 15 ανατροπες. Ριξαμε 5 στον ΟΦΗ, στην γρια, στην Βεροια και δεν θυμαμαι ποιον αλλον. Χαναμε 2-0 απο την Μακαμπι Χαιφα και το καναμε 3-2. Εκανε το σκουληκι το 0-1 μεσα στην Τουμπα και το γηπεδο εγειρε λες και επαιζε η Μπαρτσελονα με την Αλκορκον και φαγανε 3 μπαλακια σβηστα.
Για να μην συνεχισω αλλο, με ολα τα αρνητικα, ενα πραγμα ηταν σιγουρο τοτε, οτι ειχαμε καλους παιχτες.

Και για καποιο λογο αντι να παρουμε καλυτερους ή ιδιου επιπεδου, πηραμε χειροτερους.

Και εδω και 1 χρονο και κατι, ακουμε για Μολλο, ακουμε για Αμπντουν, ακουμε για Βιειρινια, ακουμε για Φινμπογκασον, ακουμε για Μπλανκο, ακουμε για τον εναν και για τον αλλον και οταν ερχεται η ωρα του αγωνα με τον Κιτσιου, τον Τζαβελλα, τον Σαλπι και τον Μακ (που φοβαται να βαλει γκολ) παιζουμε.
Και αντε 2η και 3η και 4η ευκαιρια στον Μαντουρο και τον Μαρτενς μπας και δειξουν τιποτα.

Το αστειο ειναι οτι ακουγονται τοσοι καλοι παιχτες και οι μισοι λεμε "μ αρεσει" ή "δεν μ αρεσει" και στο τελος την Πεμπτη παλι θα περιμενουμε μηπως βγαλει καμια μακρινη μπαλια ο Τζιολης ή μηπως ο Μητσος απλωσει τα ποδια του 3 εκ. πιο μπροστα και μπει το γκολ.

Δηλαδη βαρεθηκα να ακουω συνεχεια για καλους παιχτες και οταν τελικα ανοιγω την τηλεοραση για να δω τον ΠΑΟΚ, να βλεπω αυτους που βλεπω. Που τρωνε για πλακα 2 γκολ απο την Λοκομοτιβα και γλυτωνουν παρα τριχα το 3ο.

Οποτε μεχρι να δω μερικους σοβαρους παιχτες με την φανελα του ΠΑΟΚ δεν εχω και πολυ μεγαλο ενθουσιασμο.
Το καταλαβαινω οτι δεν φταει ο Αρνεσεν γι αυτο αλλα πραγματικα κι εμεις ανθρωποι ειμαστε ποση πικρα (για να μην πω τιποτα χειροτερο) να αντεξουμε;
Και το ξαναλεω οτι γελαω με τον εαυτο μου που θεωρουσε την σεζον 2013-2014 αποτυχημενη. Τουλαχιστον τοτε ειδα και μερικες γκολαρες, ειδα και λιγο ωραιο ποδοσφαιρο και γουσταρα ΠΑΟΚ.
Τωρα την Πεμπτη παλι θα κανω τον σταυρο μου ο Τζαβελλιτας και ο Κοστα να μην κανουν τσαφ, ο Λουκας που δεν μας γουσταρει να μας κανει την χαρη να παιξει και λοιπα και λοιπα.
με βρισκεις απολυτα συμφωνο ron
συμφωνω σε ολα
οχι ξαναζεσταμενο φαγητο
οχι αλλα γατια που περιμενουμε να βρυχηθουν αντι να νιαουρισουν
η μονη ομαδα που δε μπορει να αποδεσμευτει με τιποτα απο τα βαριδια ειμαστε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Φερτε μου Σερερο,Λαμπιαντ,Φιμπογκανσον και Σαμαρα μεσοεπιθετικα και θα σταματησω να γκρινιαζω.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Τη σεζόν 13/14 όμως...

- Κάναμε ήττες μέσα σε χωριά π.χ. Πλατανιάς,Πανιώνιος,Λεβαδειακός.
- Φτάσαμε στον τελικό Κυπέλλου μεν,αλλά εκεί ήρθε η σφαλιάρα του 4-1.
- Αποκλειστήκαμε με κάτω τα χέρια από το Γιουρόπα
- Και πάλι δεν ήρθε έστω ένας τίτλος
- Φάγαμε το δούλεμα της ζωής μας από γαυροβαζέλια για τα πρώτα δύο. Ειδικά για το πρώτο μας δούλευαν ως και τα σκουλήκια!
- Οι μετεγγραφές ήταν κυρίως αποτυχημένες (Νίνης,ΝΣ21,Νέσιντ,Χούσεν κτλ.)

Ειδικά μετά το στραπάτσο του τελικού Κυπέλλου θεωρώ πως πολλοί θεώρησαν την προπέρσινη σεζόν αποτυχία. Ξεκινάμε κάθε σεζόν με στόχο για τίτλο αλλά δεν παίρνουμε τίποτα. Μπορεί και να μην μπορούμε αλλά ΠΑΟΚ είσαι.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

joshua έγραψε:Φερτε μου Σερερο,Λαμπιαντ,Φιμπογκανσον και Σαμαρα μεσοεπιθετικα και θα σταματησω να γκρινιαζω.
Κι όμως... αντί να σταματήσεις... θα γκρινιάζεις διπλά. :mrgreen:
Ο λόγος? Γιατί ξοδέψαμε τόσα λεφτά για τόσους παίχτες στην επίθεση και στην άμυνα δεν πήραμε τίποτα και μείναμε πχ. με τον Τζαβέλλα. ;)

Εγώ πάλι θα ήμουν μια χαρά αν πέρναμε τους Finnbogason και Labyad.
Οι άλλοι είναι τσάμπα επιβάρυνση του budget.
Αυτή την στιγμή πχ. έχω Noboa, Kace, Lucas... γιατί να χρειάζομαι τον Serero και τον Σαμαρά από την στιγμή που στην άμυνα υπάρχει μια τρύπα μεγαλύτερη από αδαμαντορυχείο στη Ν. Αφρική?
Έκεί πρέπει πρωτίστως να πάνε τα λεφτά που θα δίναμε για τους δύο παραπάνω... αλλιώς... μια τρύπα στο νερό.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

paokovios1974 έγραψε:Απο τη μια ζητουσαμε πλανο τριετιας( που ειναι και επικαιρο λογω μνημονιου)και απο την αλλη,φερε παιχταραδες χτες.
Δεν έχω καταλάβει γιατί το ένα αναιρεί το άλλο.
Προσωπικά δεν θέλω παίχταράδες χτες, αλλά είναι φανερό ότι έχουμε αργήσει κάπως.
Έχουμε μια κακοχτισμένη ομάδα, με σοβαρές ελλείψεις και συνεχίζουμε να την έχουμε με την προσθήκη ενός τερματοφύλακα, που οκ, δεν κάνει και την διαφορά.

Έχω εμπιστοσύνη όπως όλοι φαντάζομαι στον Άρνεσεν, αλλά δεν μπορεί να είναι επιχείρημα <<δεν παίρνουμε παίχτες, λόγω πλάνου τριετίας.>> Δεν το λέω για σένα, γενικά το λέω, γιατί το βλέπω να πλησιάζει με δρασκελιές αυτό το επιχείρημα.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

pirate_salonica το γραφω και παραπανω οτι η σεζον 13/14 ηταν αποτυχημενη.

Αλλα τουλαχιστον τοτε φτασαμε τελικο αντι να αποκλειστουμε απο την Κερκυρα, τα Γιαννενα και την Καλαμαρια. Επισης στο Γιουροπα αποκλειστηκαμε απο την Μπενφικα (που πηγε τελικο, με οφσαιντ γκολ στην Τουμπα με κοκκινη Κατσουρανη εκει και λοιπα) στην φαση των 32 και οχι απο την Γκινγκαμπ στους ομιλους.
Και για τα 4 στον τελικο, για μενα ηταν μαγικη εικονα. Φαγαμε το 1ο νωρις νωρις και μετα για κανα 20λεπτο τους πατησαμε και καναμε 3 κλασσικες ευκαιριες αλλα ο σεντερ φορ μας δεν μπορουσε να σπρωξει την μπαλα σε αδειο τερμα. Αφου μια βδομαδα μετα σε γεματη Λεωφορο και με την ψυχολογια μας στο μηδεν τους πηραμε Χ. Παιχτες ειχαμε, ομαδα δεν ειχαμε. Ενω την σεζον 14/15 ουτε παιχτες ειχαμε και μετα τις 5/12 ουτε ομαδα.

Δηλαδη για μενα η σεζον 13/14 ηταν αποτυχημενη γιατι στα μεγαλα παιχνιδια τα καναμε σκατα, αλλα η σεζον 14/15 ηταν ακομα πιο αποτυχημενη γιατι δεν φτασαμε καν σε κανενα μεγαλο παιχνιδι. Με εξαιρεση το Καραισκακη που ηταν επος, δεν κερδισαμε καθολου τον βαζελο φετος (4 ηττες), την Τριπολη (2 ηττες, 2 ισοπαλιες), κερδισαμε 1 φορα τον Ατρομητο, δεν κερδισαμε καθολου τα Γιαννενα και φαγαμε και μερικες 3αρο-4αρες στην πορεια.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Φοίνικας έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Απο τη μια ζητουσαμε πλανο τριετιας( που ειναι και επικαιρο λογω μνημονιου)και απο την αλλη,φερε παιχταραδες χτες.
Δεν έχω καταλάβει γιατί το ένα αναιρεί το άλλο.το ένα αναιρεί το άλλο γιατί πολύ απλά στο ένα ζητάμε να γίνει κάτι προσεκτικά και ας πάρει όσο χρόνο θέλει, ενώ στο άλλο ζητάμε να "ρισκάρουμε" και να κινηθούμε γρήγορα
Προσωπικά δεν θέλω παίχταράδες χτες, αλλά είναι φανερό ότι έχουμε αργήσει κάπως. δηλαδή ενώ βρισκόμαστε στον 2 μήνα ενός 36μηνου πλάνου δεν ζητάμε παιχταράδες χθες αλλά έχουμε αργήσει
Έχουμε μια κακοχτισμένη ομάδα, με σοβαρές ελλείψεις και συνεχίζουμε να την έχουμε με την προσθήκη ενός τερματοφύλακα, που οκ, δεν κάνει και την διαφορά.να υποθέσω ότι τον κρίναμε ότι δεν κάνει την διαφορά μέσα από 3μισι παιχνίδια που έπαιξε στον ένα μήνα (Ιούλιο κιόλας) που βρίσκεται στην ομάδα

Έχω εμπιστοσύνη όπως όλοι φαντάζομαι στον Άρνεσεν, αλλά δεν μπορεί να είναι επιχείρημα <<δεν παίρνουμε παίχτες, λόγω πλάνου τριετίας.>> Δεν το λέω για σένα, γενικά το λέω, γιατί το βλέπω να πλησιάζει με δρασκελιές αυτό το επιχείρημα.το επιχείρημα είναι "δεν παίρνουμε παίχτες αν δεν βρεθούν οι κατάλληλοι και δεν βιαζόμαστε γιατί υπάρχει πλάνο 3ετίας"... αυτό που λες είναι το επιχείρημα που μας βολεύει να λέμε για να "γκρινιάζουμε" που δεν γίνονται οι μεταγραφές που θέλουμε τώρα αμέσως
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Δεν κάνεις 36 μήνες μεταγραφές κάνεις μέχρι τέλους Αυγούστου. Είμαστε 21-07.
Μετά ξανακάνεις ένα μήνα τον Γενάρη.
Και πάει λέγοντας.
Δεν κρίνω κανέναν με 2,5 αγώνες, είπα δεν κάνει τη διαφορά κυρίως λόγω θέσης. Δεν είναι το μεγάλο πρόβλημα του ρόστερ του ΠΑΟΚ το τέρμα. Εδώ παίζουμε με ένα εξτρέμ και κανέναν επιθετικό.

Συνεχίζει το ένα να μην αναιρεί το άλλο λοιπόν. Δεν έχουμε αργήσει για το πλάνο τριετίας, έχουμε αργήσει λίγο για φέτος, ενώ ξέραμε τις ελλείψεις από πέρυσι τέτοιο καιρό. Εδώ βέβαια το είπε κι ο Άρνεσεν ότι έχουμε αργήσει κι αυτό θα ήταν ίσως αρκετό, αφού η εμπιστοσύνη που απολαμβάνει είναι καθολική.
Δεν είπε έχουμε αργήσει αλλά έχουμε ακόμα 36 μήνες, είπε, έχουμε αργήσει.
Κι αυτό το είπε πριν 1,5 μήνα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

GiorgosAtha έγραψε:
joshua έγραψε:Φερτε μου Σερερο,Λαμπιαντ,Φιμπογκανσον και Σαμαρα μεσοεπιθετικα και θα σταματησω να γκρινιαζω.
Κι όμως... αντί να σταματήσεις... θα γκρινιάζεις διπλά. :mrgreen:
Ο λόγος? Γιατί ξοδέψαμε τόσα λεφτά για τόσους παίχτες στην επίθεση και στην άμυνα δεν πήραμε τίποτα και μείναμε πχ. με τον Τζαβέλλα. ;)

Εγώ πάλι θα ήμουν μια χαρά αν πέρναμε τους Finnbogason και Labyad.
Οι άλλοι είναι τσάμπα επιβάρυνση του budget.
Αυτή την στιγμή πχ. έχω Noboa, Kace, Lucas... γιατί να χρειάζομαι τον Serero και τον Σαμαρά από την στιγμή που στην άμυνα υπάρχει μια τρύπα μεγαλύτερη από αδαμαντορυχείο στη Ν. Αφρική?
Έκεί πρέπει πρωτίστως να πάνε τα λεφτά που θα δίναμε για τους δύο παραπάνω... αλλιώς... μια τρύπα στο νερό.
Προφανως και οι παικτες που ανεφερα δεν κλεινουν τις μεταγραφες,θες αλλους 3 για την αμυνα,συνολο 7. Λες οτι σου αρκουν μονο οι finbo και labyad,μαλλον κανεις πλακα.Αυτη τη στιγμη μεσοεπιθετικα εχεις μονο τους Πελκα,Σαλπι,Κλαους,Κουλουρη και τους υπ´ατμον Περειρα και Λουκας.Αν αποχωρησουν οι 2 τελευταιοι ειναι ιςως και λιγοι αυτοι που ειπα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Φοίνικας έγραψε:
Δεν έχω καταλάβει γιατί το ένα αναιρεί το άλλο.
Προσωπικά δεν θέλω παίχταράδες χτες, αλλά είναι φανερό ότι έχουμε αργήσει κάπως.
Έχουμε μια κακοχτισμένη ομάδα, με σοβαρές ελλείψεις και συνεχίζουμε να την έχουμε με την προσθήκη ενός τερματοφύλακα, που οκ, δεν κάνει και την διαφορά.

Έχω εμπιστοσύνη όπως όλοι φαντάζομαι στον Άρνεσεν, αλλά δεν μπορεί να είναι επιχείρημα <<δεν παίρνουμε παίχτες, λόγω πλάνου τριετίας.>> Δεν το λέω για σένα, γενικά το λέω, γιατί το βλέπω να πλησιάζει με δρασκελιές αυτό το επιχείρημα.
Δεν διαφωνω μαζι σου φιλε μου,εχω και εγω τις ιδιες αγωνιες,απλα προσπαθω να δω τα πραγματα υπο ενα διαφορετικο πρισμα.
Το κακο παρελθον μας εχει κανει ολους πολυ ανησυχους και αυτο ειναι λογικο εαν προσεγγιστει απο καθαρα οπαδικη-φιλαθλη οπτικη.
Απλα εκτιμω οτι η μεθοδος του Αθλητικου διευθυντη μας ειναι αντιστροφος αναλογη απο την διψα και την ανυπομονησια μας για μεταγραφες.Προφανως ο Αρνεσεν προσεγγιζει πιο ψυχρα πιο ψυχραιμα και προφανως πιο υπομονετικα το ζητημα "Ανοικοδομηση ομαδας ΠΑΟΚ"
Εμεις ως οπαδοι λοιπον καλα κανουμε και εχουμε τις αγωνιες μας και θελουμε να τρεξουν οι εξελιξεις αμεσα,απλα θα πρεπει να λαβουμε υποψη μας και την οπτικη Αρνεσεν .
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Bakkali και Labyad έτοιμοι προς αποχώρηση από Valencia και Sporting.

Νέο αρθράκι που μόλις βγήκε από Ολλανδία που αναφέρει οτι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Labyad. Μπορεί κάποιος να πει τι εστί Bakkali (είναι ακραίος);

The two rebels zakaria bakkali and Zakaria Labyad both already approaching the exit to their employers Valencia CF and Sporting Lisbon. Both Bakkali and Labyad slated to be rented out by their actual employers.

http://psvinside.nl/bakkali-en-labyad-s ... rev=search
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Τον Frank δεν τον πήραμε μόνο για τους μήνες των μεταγραφών αλλά και για για τους 36 μήνες που θα διαρκεί το πλάνο.
Μεταγραφές γίνονται και τον Νοέμβρη και τον Μάρτη... οι μεταγραφικές κινήσεις/συζητήσεις δεν περιορίζονται σε 4-5 μήνες τον χρόνο.
Λες ότι τα κενά ήταν γνωστά από τον χειμώνα αλλά ξεχνάς μια λεπτομέρεια... ο Frank ήρθε τον Ιούνιο, άρα αποκλείεται να είχε προσωπική άποψη για τα κενά που υπήρχαν ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για να τα καλύψει.
Λες παίζουμε με 1 εξτρεμ (που δεν είναι ένα αλλά τουλάχιστον 3 άτομα που μπορούν να παίξουν εκεί)... και αρκετό μας είναι αυτη την στιγμή αφού παίζουμε σύστημα χωρίς εξτρεμ.
Λες χωρίς επιθετικό... λες και ο Frank έπρεπε να μυρίσει τα νύχια του ότι ο Κλάους θα τραυματιστεί ενώ ο Pereyra με τον Lucas θα τον παίζουνε και θα κάνουνε μουτράκια ώστε να τρέξει να πάρει φορ για να περάσουμε την Λοκομοτίβα ή την Λινφιλντ.

Τέσπα...
Όλα θα γίνουν όπως πρέπει και όταν πρέπει... και θα κριθούν σε 34 μήνες από τώρα.
Οπότε φωνές του τύπου "αργήσαμε" και "τι κάνουν οι μ@λάκες στην ΠΑΕ" και είναι λάθος αυτή την στιγμή και δεν βοηθάνε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”