Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Εννοειται οτι απογοητευτηκα απο τον Ιβαν,ξαναγραφω ομως οτι θα περιμενω και θα στηριξω γιατι το πλανο εχει ανθρωπους που κατα γενικη ομολογια μπορουν να το υλοποιησουν.
Μακαρι ολα να πανε καλα και οπως εχω ξαναγραψει να εχουμε και λιγη τυχη στις επιλογες ποδοσφαιριστων.
Μακαρι ολα να πανε καλα και οπως εχω ξαναγραψει να εχουμε και λιγη τυχη στις επιλογες ποδοσφαιριστων.
Σωστό. Νάτκχο και Νοβόα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.obanebane έγραψε:K_geo έγραψε: η ομάδα έχει κενά, αλλά ακόμα και η ΜΙΑ μεταγραφή που εχει γίνει ΔΕΙΧΝΕΙ πολλά πράγματα. πήραμε ενα παίχτη που σε άλλες συνθήκες ΟΥΤΕ ΚΑΝ θα σκεφτόμασταν ότι μπορεί να μπορούμε να τον πάρουμε. και οι επόμενοι έτσι θα είναι. περίμενε κανείς ο ΠΑΟΚ να ακούγεται για ονόματα οπως ο Φινμπόγκασον ή ο Λαμπιάντ; έλεος ρε παιδιά.
Ρε συ γκεο εχουν παιξει στον ΠΑΟΚ πολυ μεγαλυτερα ονοματα απο τους προαναφερθεντες,πλακα μας κανεις;
Δεν λέγεται αυτό. Η επικοινωνιακή πολιτική οφείλει να είναι ενθαρρυντική, γιατί επηρεάζει και τους στόχους. Η ψυχολογία είναι κρίσιμος παράγοντας στις αγορές (και των ποδοσφαιριστών και γενικώς).obanebane έγραψε: Αν η κατασταση που επικρατει στη χωρα επηρεαζει τα θελω μας να βγουν να μας το πουν.
Η τελευταία ΕΠΙΣΗΜΗ ενημέρωση από το γαβροσάιτ (ναι μπήκα κι εκεί, δουλεύω ανθυγιεινά) ήταν στις 10 Ιουλίου και ανέφερε «2000 διαρκείας σε δύο ημέρες», χωρίς άλλες λεπτομέρειες (ακριβά, φθηνά, οργανωμένων, κέρασμα του ιδιοκτήτη σε φίλους, άλλο). Οι επόμενες αναφορές αριθμών (5.000, 10.000) υπάρχουν μόνο από δημοσιογράφους που επικαλούνται «διαρροές» και που και λάθος να αποδειχτούν, δεν επηρεάζει αυτό την - ούτως ή άλλως ανύπαρκτη - αξιοπιστία τους. Συνοπτικώς, για τα 10 χιλιάρικα διαρκείας του γάβρου κρατάω πολύ μικρό καλάθι.obanebane έγραψε:Η υπομονη εξαντλειται,αν τα 700 διαρκειας δεν ειναι σημαδι για τον ιβαν για το τι θα επακολουθησει οταν οι ανταγωνιστες του πουλανε δεκαδες χιλιαδες τοτε τι να πω δεν ξερω.
Δεν είναι άλλοθι η οικονομική κατάσταση, αλλά μέρος της πραγματικότητας. Ο κόσμος στις καφετέριες και η έξοδος του Σ/Κ είναι ένα άλλο μέρος της πραγματικότητας, πιθανόν όμως να μήν βρίσκεται εκεί η μεγάλη μερίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ.
Με βάση τα περσινά, δεν έχεις κι άδικο να απογοητεύεσαι. Με βάση την εξόφληση των χρεών (όλων των χρεών) δεν έχεις άδικο να περιμένεις.obanebane έγραψε: Δε ξερω παροτι ειμαι της υπομονης και αναγνωριζω τα οσα εχει κανει εχω αρχισει και απογοητευομαι αλλα θα περιμενω.
-
ron-swanson
Κι εγω κανω υπομονη αλλα εχω χασει λιγο την ορεξη μου με την ολη φαση.
Και για να εξηγησω τι εννοω.
Την σεζον 2013-2014, μια σεζον που ολοι μαζι λεγαμε ποσο αποτυχημενη ηταν, ο ΠΑΟΚ βγηκε 2ος στην κανονικη διαρκεια, βγηκε 1ος στα πλει-οφ (αλλα μας εκλεψαν την πρωτια), πηγε τελικο κυπελλου αποκλειοντας τον γαυρο (ειμαστε η μονη ομαδα που εχει αποκλεισει τον γαυρο απο το κυπελλο την 5ετια Μαρινακη), οριακα για ενα σουτ δεν μπηκαμε ομιλους Τσαμπιονς Λιγκ, στο Γιουροπα περασαμε στους 32 αηττητοι και ειχαμε καλους παιχτες οπως ο Στοχ, ο Λουκας, ο Νατχο, ο Ινσαουραλδε και ο Βουκιτς. Επισης ειχαμε και Λινο, Κατσουρανη (τετοιους δεν εχουμε σημερα) και για παγκιτες ειχαμε Νινη, Ολισε, Νεσιντ, Χουσεν και λοιπα που στον σημερινο ΠΑΟΚ θα επαιζαν βασικοι. Με ολα τα στραβα και τα ασχημα εκεινης της σεζον, ειδαμε και καλη μπαλα. Καναμε και 15 ανατροπες. Ριξαμε 5 στον ΟΦΗ, στην γρια, στην Βεροια και δεν θυμαμαι ποιον αλλον. Χαναμε 2-0 απο την Μακαμπι Χαιφα και το καναμε 3-2. Εκανε το σκουληκι το 0-1 μεσα στην Τουμπα και το γηπεδο εγειρε λες και επαιζε η Μπαρτσελονα με την Αλκορκον και φαγανε 3 μπαλακια σβηστα.
Για να μην συνεχισω αλλο, με ολα τα αρνητικα, ενα πραγμα ηταν σιγουρο τοτε, οτι ειχαμε καλους παιχτες.
Και για καποιο λογο αντι να παρουμε καλυτερους ή ιδιου επιπεδου, πηραμε χειροτερους.
Και εδω και 1 χρονο και κατι, ακουμε για Μολλο, ακουμε για Αμπντουν, ακουμε για Βιειρινια, ακουμε για Φινμπογκασον, ακουμε για Μπλανκο, ακουμε για τον εναν και για τον αλλον και οταν ερχεται η ωρα του αγωνα με τον Κιτσιου, τον Τζαβελλα, τον Σαλπι και τον Μακ (που φοβαται να βαλει γκολ) παιζουμε.
Και αντε 2η και 3η και 4η ευκαιρια στον Μαντουρο και τον Μαρτενς μπας και δειξουν τιποτα.
Το αστειο ειναι οτι ακουγονται τοσοι καλοι παιχτες και οι μισοι λεμε "μ αρεσει" ή "δεν μ αρεσει" και στο τελος την Πεμπτη παλι θα περιμενουμε μηπως βγαλει καμια μακρινη μπαλια ο Τζιολης ή μηπως ο Μητσος απλωσει τα ποδια του 3 εκ. πιο μπροστα και μπει το γκολ.
Δηλαδη βαρεθηκα να ακουω συνεχεια για καλους παιχτες και οταν τελικα ανοιγω την τηλεοραση για να δω τον ΠΑΟΚ, να βλεπω αυτους που βλεπω. Που τρωνε για πλακα 2 γκολ απο την Λοκομοτιβα και γλυτωνουν παρα τριχα το 3ο.
Οποτε μεχρι να δω μερικους σοβαρους παιχτες με την φανελα του ΠΑΟΚ δεν εχω και πολυ μεγαλο ενθουσιασμο.
Το καταλαβαινω οτι δεν φταει ο Αρνεσεν γι αυτο αλλα πραγματικα κι εμεις ανθρωποι ειμαστε ποση πικρα (για να μην πω τιποτα χειροτερο) να αντεξουμε;
Και το ξαναλεω οτι γελαω με τον εαυτο μου που θεωρουσε την σεζον 2013-2014 αποτυχημενη. Τουλαχιστον τοτε ειδα και μερικες γκολαρες, ειδα και λιγο ωραιο ποδοσφαιρο και γουσταρα ΠΑΟΚ.
Τωρα την Πεμπτη παλι θα κανω τον σταυρο μου ο Τζαβελλιτας και ο Κοστα να μην κανουν τσαφ, ο Λουκας που δεν μας γουσταρει να μας κανει την χαρη να παιξει και λοιπα και λοιπα.
Την σεζον 2013-2014, μια σεζον που ολοι μαζι λεγαμε ποσο αποτυχημενη ηταν, ο ΠΑΟΚ βγηκε 2ος στην κανονικη διαρκεια, βγηκε 1ος στα πλει-οφ (αλλα μας εκλεψαν την πρωτια), πηγε τελικο κυπελλου αποκλειοντας τον γαυρο (ειμαστε η μονη ομαδα που εχει αποκλεισει τον γαυρο απο το κυπελλο την 5ετια Μαρινακη), οριακα για ενα σουτ δεν μπηκαμε ομιλους Τσαμπιονς Λιγκ, στο Γιουροπα περασαμε στους 32 αηττητοι και ειχαμε καλους παιχτες οπως ο Στοχ, ο Λουκας, ο Νατχο, ο Ινσαουραλδε και ο Βουκιτς. Επισης ειχαμε και Λινο, Κατσουρανη (τετοιους δεν εχουμε σημερα) και για παγκιτες ειχαμε Νινη, Ολισε, Νεσιντ, Χουσεν και λοιπα που στον σημερινο ΠΑΟΚ θα επαιζαν βασικοι. Με ολα τα στραβα και τα ασχημα εκεινης της σεζον, ειδαμε και καλη μπαλα. Καναμε και 15 ανατροπες. Ριξαμε 5 στον ΟΦΗ, στην γρια, στην Βεροια και δεν θυμαμαι ποιον αλλον. Χαναμε 2-0 απο την Μακαμπι Χαιφα και το καναμε 3-2. Εκανε το σκουληκι το 0-1 μεσα στην Τουμπα και το γηπεδο εγειρε λες και επαιζε η Μπαρτσελονα με την Αλκορκον και φαγανε 3 μπαλακια σβηστα.
Για να μην συνεχισω αλλο, με ολα τα αρνητικα, ενα πραγμα ηταν σιγουρο τοτε, οτι ειχαμε καλους παιχτες.
Και για καποιο λογο αντι να παρουμε καλυτερους ή ιδιου επιπεδου, πηραμε χειροτερους.
Και εδω και 1 χρονο και κατι, ακουμε για Μολλο, ακουμε για Αμπντουν, ακουμε για Βιειρινια, ακουμε για Φινμπογκασον, ακουμε για Μπλανκο, ακουμε για τον εναν και για τον αλλον και οταν ερχεται η ωρα του αγωνα με τον Κιτσιου, τον Τζαβελλα, τον Σαλπι και τον Μακ (που φοβαται να βαλει γκολ) παιζουμε.
Και αντε 2η και 3η και 4η ευκαιρια στον Μαντουρο και τον Μαρτενς μπας και δειξουν τιποτα.
Το αστειο ειναι οτι ακουγονται τοσοι καλοι παιχτες και οι μισοι λεμε "μ αρεσει" ή "δεν μ αρεσει" και στο τελος την Πεμπτη παλι θα περιμενουμε μηπως βγαλει καμια μακρινη μπαλια ο Τζιολης ή μηπως ο Μητσος απλωσει τα ποδια του 3 εκ. πιο μπροστα και μπει το γκολ.
Δηλαδη βαρεθηκα να ακουω συνεχεια για καλους παιχτες και οταν τελικα ανοιγω την τηλεοραση για να δω τον ΠΑΟΚ, να βλεπω αυτους που βλεπω. Που τρωνε για πλακα 2 γκολ απο την Λοκομοτιβα και γλυτωνουν παρα τριχα το 3ο.
Οποτε μεχρι να δω μερικους σοβαρους παιχτες με την φανελα του ΠΑΟΚ δεν εχω και πολυ μεγαλο ενθουσιασμο.
Το καταλαβαινω οτι δεν φταει ο Αρνεσεν γι αυτο αλλα πραγματικα κι εμεις ανθρωποι ειμαστε ποση πικρα (για να μην πω τιποτα χειροτερο) να αντεξουμε;
Και το ξαναλεω οτι γελαω με τον εαυτο μου που θεωρουσε την σεζον 2013-2014 αποτυχημενη. Τουλαχιστον τοτε ειδα και μερικες γκολαρες, ειδα και λιγο ωραιο ποδοσφαιρο και γουσταρα ΠΑΟΚ.
Τωρα την Πεμπτη παλι θα κανω τον σταυρο μου ο Τζαβελλιτας και ο Κοστα να μην κανουν τσαφ, ο Λουκας που δεν μας γουσταρει να μας κανει την χαρη να παιξει και λοιπα και λοιπα.
Στεφανε ο Νατχο απλα περασε και ο Νομποα ακομα δεν επαιξε.
Για να στο θεσω αλλιως στον ΠΑΟΚ εχουν παιξει μεγαλυτερα ονοματα και απο το Νατχο και απο τον Νομποα χωρις να ειναι ιδιοκτητης του ο μεγιστανας Σαββιδης.
Οσο για τα του γαυρου δεν εχω λογο να αμφισβητησω αυτα που γραφεις αλλα δεν ειναι μονο αυτοι οι ανταγωνιστες μας.
Ο Βαζελος και η αεκ εχουν πολυ περισσοτερα απο 700 διαρκειας.
Οτι αφορα τα της χωρας και το ποσο επηρεαζουν τα δεδομενα των μεταγραφων,οκ το να το πουν ευθεως ειναι κατα τη γνωμη σου λαθος,το να αφησουν ομως τα αρδ της πολης να το διαρεουν μετα απο δικη τους ισως προτροπη ειναι καλυτερο;
Για να στο θεσω αλλιως στον ΠΑΟΚ εχουν παιξει μεγαλυτερα ονοματα και απο το Νατχο και απο τον Νομποα χωρις να ειναι ιδιοκτητης του ο μεγιστανας Σαββιδης.
Οσο για τα του γαυρου δεν εχω λογο να αμφισβητησω αυτα που γραφεις αλλα δεν ειναι μονο αυτοι οι ανταγωνιστες μας.
Οτι αφορα τα της χωρας και το ποσο επηρεαζουν τα δεδομενα των μεταγραφων,οκ το να το πουν ευθεως ειναι κατα τη γνωμη σου λαθος,το να αφησουν ομως τα αρδ της πολης να το διαρεουν μετα απο δικη τους ισως προτροπη ειναι καλυτερο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 21 Ιούλ 2015, 14:49, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Η μεγαλύτερη μεταγραφή σημερα είναι ο Δανός, κακά τα ψέματα. Όντως δεν υπάρχει ενθουσιασμός αλλά δεν υπάρχει και γκρίνια. Εάν δεν ήταν αυτός (να σου δημιουργεί μια ηρεμία και μια ελπίδα για το αύριο) θα κλαίγανε μανούλες με την μεταγραφική λειψανδρία και με το αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ.obanebane έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Ελα μωρε με τον κρυοκ@λο το Δανο τωρα να πουμε.Αφου εδω ειναι Βαλκανια.Βραζει το αιμα μας.Τριετες πλανο και μ@@@@2 να πουμε.
Ο Δανος ειναι εργαλειο φιλε κατ,αν τα εργαλεια πεσουν σε χερια που δεν ξερουν να τα χειριστουν οσο καλα και να ειναι δουλεια δεν κανουν.
Έτσι ακριβώς. Συμπάσχω. Και ελπίζω επιτέλους να έρθουν παίκτες που τελειώνοντας το ενενηντάλεπτο στην Τούμπα ο αντίπαλος να νοιώθει ανακουφισμένος που τελειωσε επιτέλους το μαρτύριο τουron-swanson έγραψε:Κι εγω κανω υπομονη αλλα εχω χασει λιγο την ορεξη μου με την ολη φαση.
ron-swanson
Ετσι νιωθει φιλε ο μεσος οπαδος του ΠΑΟΚ, οσο για τη χρονια Στεφενς που αναφερεις τα εχω γραψει και εγω και με βρισκεις απολυτα συμφωνο.
Ετσι νιωθει φιλε ο μεσος οπαδος του ΠΑΟΚ, οσο για τη χρονια Στεφενς που αναφερεις τα εχω γραψει και εγω και με βρισκεις απολυτα συμφωνο.
Υπομονή τελείωσε τα χρέη ποιος τα θυματε ο αρνεσεν τουρίστας..... Τριετες πλάνο; ούτε έξαμηνο πλάνο δεν μπορούμε να αντεξουμε δυστυχώς
Ωραίος ρε φίλε, μπράβο!ron-swanson έγραψε:Κι εγω κανω υπομονη αλλα εχω χασει λιγο την ορεξη μου με την ολη φαση.
- sourmenetes
- Moderator
Εχω πει πολλες φορες οτι μπορει να πηραμε παιχτες που και καλα ειχαν μεγαλο βιογραφικο αλλα στο χορταρι ειναι πατατες...
Κραζουμε το σαλπι και δεν κοιταμε ποσοι προσφερουν ομοια του σαλπι η και λιγοτερο..οταν θα ερθουν παιχτες παιχτες θα καταλαβουμε οτι οι ταχα μου δηθεν παιχταραδες ηταν σαπακια και μαλιστα ακριβοπληρωμενα...
Δε χρειαζεται να δωσεις τα τρελα φραγκα για να παρεις αξιολογους παιχτες.οχι οτι καποιες φορες δε θα χρειαστουν,αλλα κατα κυριο λογο θελει σωστη προσεγγιση και σωστο ψαξιμο...
Πιστευω στον αρνεσεν και θεωρω πως θα το πετυχει...
Κραζουμε το σαλπι και δεν κοιταμε ποσοι προσφερουν ομοια του σαλπι η και λιγοτερο..οταν θα ερθουν παιχτες παιχτες θα καταλαβουμε οτι οι ταχα μου δηθεν παιχταραδες ηταν σαπακια και μαλιστα ακριβοπληρωμενα...
Δε χρειαζεται να δωσεις τα τρελα φραγκα για να παρεις αξιολογους παιχτες.οχι οτι καποιες φορες δε θα χρειαστουν,αλλα κατα κυριο λογο θελει σωστη προσεγγιση και σωστο ψαξιμο...
Πιστευω στον αρνεσεν και θεωρω πως θα το πετυχει...
Και να σκεφτείς ότι εγώ αυτούς του δύο έχω ως πρότυπο «μεγάλου ονόματος».obanebane έγραψε:Στεφανε ο Νατχο απλα περασε και ο Νομποα ακομα δεν επαιξε.
Δεν το αμφισβητώ μέν, αλλά ρίξε έτσι δυο τρία του παρελθόντος να γίνεται κουβέντα.obanebane έγραψε:Για να στο θεσω αλλιως στον ΠΑΟΚ εχουν παιξει μεγαλυτερα ονοματα και απο το Νατχο και απο τον Νομποα χωρις να ειναι ιδιοκτητης του ο μεγιστανας Σαββιδης.
Λάβε υπ'όψιν ότι ο Νάτκχο ήρθε φτασμένος (όχι πιτσιρικάς δανεικός σαν τον Αντελίνο, ίσως τον καλύτερο ξένο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ), ηλικιακά μικρός (όχι 30συν όπως ο Παυλάρας), απολύτως υγιής (όχι από δίχρονη απουσία όπως ο Ομάρ), από ξένη ομάδα (όχι από τις ακαδημίες σαν τον Κούδα) και συνέχισε με υψηλότερο συμβόλαιο σε πλουσιότερο σύλλογο, παίζοντας ακόμη καλύτερα.
Οπότε βρες μου άλλους πέντε Νάτκχο που ήρθαν προ εποχής Σαββίδη...
Αν έγραφες «εμείς 700, οι άλλοι περισσότερα», δεν θα διαφωνούσα πουθενά και θα ψάχναμε μαζί την αιτία.obanebane έγραψε:Οσο για τα του γαυρου δεν εχω λογο να αμφισβητησω αυτα που γραφεις αλλα δεν ειναι μονο αυτοι οι ανταγωνιστες μας.
Αλλά στο «εμείς 700 και οι ανταγωνιστές δεκάδες χιλιάδες», πρώτα κόβεται η υπερβολή και μετά ξεκινάει η κουβέντα.
Δεν ξέρω πώς δουλεύουν τα ΜΜΕ, εγώ νόμιζα πως είναι ανεξάρτητη η δημοσιογραφία στην Ελλάδα.obanebane έγραψε:Οτι αφορα τα της χωρας και το ποσο επηρεαζουν τα δεδομενα των μεταγραφων,οκ το να το πουν ευθεως ειναι κατα τη γνωμη σου λαθος,το να αφησουν ομως τα αρδ της πολης να το διαρεουν μετα απο δικη τους ισως προτροπη ειναι καλυτερο;
Βασικά τα ΜΜΕ «διαρρέουν» πολλά και αντικρουόμενα πράγματα. Ο ένας λέει ότι «φοβούνται να έρθουν οι παίκτες στην Ελλάδα», ο άλλος ότι «περιμένουμε να δούμε τί θα κάνουμε στην Ευρώπη»
Βγάλε συμπέρασμα.
ωωωωωπππππααααα!!!
για να γινω κατανοητός, ξανα-γραφω.
ονόματα όπως του ζαχαρία του λαμπιάντ, είναι ονόματα που δύσκολα θα ερχόντουσαν στο παρελθόν. καθώς δεν είναι νάτχκο, αλλά μπορεί να γίνει νατχκο (και ακόμα καλύτερος!). εκεί είναι το θέμα. ο τελευταίος που πήραμε με τέτοια δεδομένα, απο όσο θυμάμαι έτσι πρόχειρα, είναι ο αντελίνιο...
ελπίζω αυτή τη φορά να ειμαι κατανοητός...

για να γινω κατανοητός, ξανα-γραφω.
ονόματα όπως του ζαχαρία του λαμπιάντ, είναι ονόματα που δύσκολα θα ερχόντουσαν στο παρελθόν. καθώς δεν είναι νάτχκο, αλλά μπορεί να γίνει νατχκο (και ακόμα καλύτερος!). εκεί είναι το θέμα. ο τελευταίος που πήραμε με τέτοια δεδομένα, απο όσο θυμάμαι έτσι πρόχειρα, είναι ο αντελίνιο...
ελπίζω αυτή τη φορά να ειμαι κατανοητός...
- paokovios1974
Απο τη μια ζητουσαμε πλανο τριετιας( που ειναι και επικαιρο λογω μνημονιου)και απο την αλλη,φερε παιχταραδες χτες.
Αγαλια αγαλια γινεται η αγουριδα μελι.
Δινω οση πιστωση χρονου θελει, στον Αρνεσεν και στον Τουντορ.
Η αισθηση μου ειναι οτι θα γινουν λιγες , Στοχοποιημενες Ποιοτικες μεταγραφες.
Το ποτε θα ολοκληρωθουν δεν θα πρεπει να μας απασχολει αφου ο οριζοντας της ομαδας που δημιουργειται ειναι σε βαθος τριετιας ουτως η αλλως(Ετσι υποτιθεται τουλαχιστον).
Στοχος για φετος πιστευω οτι ειναι ο ΠΑΟΚσης να εμπιστευτει ξανα την ομαδαν του, και να την αγκαλιασει και παλι,και αυτο θα γινει οταν θα βλεπει ωραιο ποδοσφαιρο μεσα στο χορταρι.
Ολα τα αλλα θα ελθουν ως επακολουθα.
Υπομονη παιδια,ξερω οτι ειναι καταραμενη λεξη ,αλλα ειναι επιβεβλημενη αυτη την στιγμη.
Αγαλια αγαλια γινεται η αγουριδα μελι.
Δινω οση πιστωση χρονου θελει, στον Αρνεσεν και στον Τουντορ.
Η αισθηση μου ειναι οτι θα γινουν λιγες , Στοχοποιημενες Ποιοτικες μεταγραφες.
Το ποτε θα ολοκληρωθουν δεν θα πρεπει να μας απασχολει αφου ο οριζοντας της ομαδας που δημιουργειται ειναι σε βαθος τριετιας ουτως η αλλως(Ετσι υποτιθεται τουλαχιστον).
Στοχος για φετος πιστευω οτι ειναι ο ΠΑΟΚσης να εμπιστευτει ξανα την ομαδαν του, και να την αγκαλιασει και παλι,και αυτο θα γινει οταν θα βλεπει ωραιο ποδοσφαιρο μεσα στο χορταρι.
Ολα τα αλλα θα ελθουν ως επακολουθα.
Υπομονη παιδια,ξερω οτι ειναι καταραμενη λεξη ,αλλα ειναι επιβεβλημενη αυτη την στιγμη.
- paokovios1974
stephanos έγραψε:Και να σκεφτείς ότι εγώ αυτούς του δύο έχω ως πρότυπο «μεγάλου ονόματος».obanebane έγραψε:Στεφανε ο Νατχο απλα περασε και ο Νομποα ακομα δεν επαιξε.
Δεν το αμφισβητώ μέν, αλλά ρίξε έτσι δυο τρία του παρελθόντος να γίνεται κουβέντα.Sergio conseicao, adolfo Valencia,patricio alecantro camps Ετσι κουβεντα να γινεταιobanebane έγραψε:Για να στο θεσω αλλιως στον ΠΑΟΚ εχουν παιξει μεγαλυτερα ονοματα και απο το Νατχο και απο τον Νομποα χωρις να ειναι ιδιοκτητης του ο μεγιστανας Σαββιδης.![]()
Λάβε υπ'όψιν ότι ο Νάτκχο ήρθε φτασμένος (όχι πιτσιρικάς δανεικός σαν τον Αντελίνο, ίσως τον καλύτερο ξένο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ), ηλικιακά μικρός (όχι 30συν όπως ο Παυλάρας), απολύτως υγιής (όχι από δίχρονη απουσία όπως ο Ομάρ), από ξένη ομάδα (όχι από τις ακαδημίες σαν τον Κούδα) και συνέχισε με υψηλότερο συμβόλαιο σε πλουσιότερο σύλλογο, παίζοντας ακόμη καλύτερα.
Οπότε βρες μου άλλους πέντε Νάτκχο που ήρθαν προ εποχής Σαββίδη...![]()
obanebane έγραψε:
obanebane έγραψε:;
Ο σκεπτικισμός που δέχομαι ειναι κατα ποσο υλικά στηρίξει το πλάνο αρνεσεν ο ιβαν και οχι για το δανο καθεαυτό , σε αυτο νομιζω κολλάμε λιγο κατα τα αλλα στήριξη στο δανο , ενα σημείο κλειδί ειναι αν θα φέρει κι αλλους συνεργάτες
Λοντειρο και καλού μαζι με 3,5 μυρρια έρχονται παντως με συμβόλαια βεβαια παει στα έξι πιστευω
Λοντειρο και καλού μαζι με 3,5 μυρρια έρχονται παντως με συμβόλαια βεβαια παει στα έξι πιστευω