14.Facundo Abel Pereyra

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
mbison

Re: 10.Facundo Abel Pereyra

Δημοσίευση από mbison »

GiorgosAtha έγραψε:
mbison έγραψε:Δηλαδή θα διώξουμε Περέιρα και θα κρατήσουμε Σάλπι?
Που κολλάει η ικανότητα ενός παίχτη με την συμπεριφορά απέναντι στο σύνολο? :?
Και οι 2 λογίζονται ως επιθετικοί στο ρόστερ. Το ρόστερ κοιτάω να είναι πλήρες κ δυνατό, δεν μ ενδιαφέρουν οι επικαλαμίδες, τα πρόστιμα των 100 € και άλλα τέτοια κουφά. Αυτά δεν γινονται σε επαγγελματική ομάδα, να προετοιμαζόμαστε για τη ρεβανς σε ματς ευρωπαϊκό χωρίς αύριο και να τρέχει μόνος ο βασικός σου φορ, να μην συμμετεχει στην προπονηση επειδη δεν πληρωσε 100 €???
Και να ξεκιναει ο Σάλπι στην Κροατία και να τρακαρει πάνω στον μπακ. Σε αυτόν δεν πρέπει να επιβληθεί πρόστιμο, που δεν έμαθε ακόμη να ντριπλάρει? Ή στον Κίτσιου που δεν έβγαζε σέντρες.
Ας του τα κρατησουν τα 100 απ τον μισθο του και ας παιξει. Ποιον συμφερει να παροπλιζεται ο Φακουντο, δεν μπορω να καταλαβω. Θα παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι και θα φορούν όλοι τις επικαλαμίδες τους?
Εμείς στερούμαστε αγωνιστικής πειθαρχίας, εκεί πρέπει να πέφτουν ποινές. Περιμένω απ τον Τούντορ να δω μπάλα, σωστη αμυντικη συμπεριφορά και ανάπτυξη (όχι να γυρνουν καθε 3 κ λιγο στον Ολσεν). Αν δεν τα καταφέρει, ας βάλει πρόστιμο στον εαυτό του.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ζεστη σημερα.....
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

mbison έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:
mbison έγραψε:Δηλαδή θα διώξουμε Περέιρα και θα κρατήσουμε Σάλπι?
Που κολλάει η ικανότητα ενός παίχτη με την συμπεριφορά απέναντι στο σύνολο? :?
Και οι 2 λογίζονται ως επιθετικοί στο ρόστερ. Το ρόστερ κοιτάω να είναι πλήρες κ δυνατό, δεν μ ενδιαφέρουν οι επικαλαμίδες, τα πρόστιμα των 100 € και άλλα τέτοια κουφά. Αυτά δεν γινονται σε επαγγελματική ομάδα ισα ισα στις σοβαρες ομαδες δεν υπαρχουν αυτα ,γιατι οταν και αν συμβουν οι παικτες ξερουν τι θα παθουν, να προετοιμαζόμαστε για τη ρεβανς σε ματς ευρωπαϊκό χωρίς αύριο και να τρέχει μόνος ο βασικός σου φορ,γιναν πραματα και θαματα για να μεινει ο Σαλπι ο μονος διαθεσιμος. Ο κλαους νοκ-αουτ , ο κουλουρης εθνικη, ο φακ παραπτωμα.. να μην συμμετεχει στην προπονηση επειδη δεν πληρωσε 100 €???
Και να ξεκιναει ο Σάλπι στην Κροατία και να τρακαρει πάνω στον μπακ. Σε αυτόν δεν πρέπει να επιβληθεί πρόστιμο, που δεν έμαθε ακόμη να ντριπλάρει? δεν υπαρχει ρε τρελε τετοιο προστιμο! :lol: εσυ (σε εισαγωγικα) φταις που του δινεις τοσα λευτα, τα οποια δειχνει οτι δεν αξιζει Ή στον Κίτσιου που δεν έβγαζε σέντρες.
Ας του τα κρατησουν τα 100 απ τον μισθο του και ας παιξει. Ποιον συμφερει να παροπλιζεται ο Φακουντο, δεν μπορω να καταλαβω. Θα παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι και θα φορούν όλοι τις επικαλαμίδες τους?
Εμείς στερούμαστε αγωνιστικής πειθαρχίας, εκεί πρέπει να πέφτουν ποινές. οι ποινες πρεπει να ειναι παντου αλλιως θα κανει ο καθενας οτι θελει Περιμένω απ τον Τούντορ να δω μπάλα, σωστη αμυντικη συμπεριφορά και ανάπτυξη (όχι να γυρνουν καθε 3 κ λιγο στον Ολσεν). Αν δεν τα καταφέρει, ας βάλει πρόστιμο στον εαυτό του.

Σου απανταω σε μερικα φιλικα παντα.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Μπράβο ρε Στέφανε που μας άνοιξες τα μάτια. +1926

Μετά από αυτό που αποκάλυψε ο Στέφανος πρέπει να γραφτεί και με ονοματεπώνυμα από ποιούς αρδ ξεκίνησε αλλά και αναπαρήχθηκε το παραμύθι με την αλλαγή της 1ης ώστε να φυλάγεται και ο κόσμος από τα ψευδή ρεπορτάζ τους. Νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με αφελείς που καταπίνουν αμάσητα; Στους οπαδούς άλλων ομάδων τα αμάσητα ρε :twisted: :twisted: που καλομάθατε επειδή περνούν εκεί να τα περνάτε και εδώ. Επιτέλους ως οπαδοί πρέπει να πάρουμε μέτρα με αυτήν την λαίλαπα ώστε ούτε να τους περνά από το μυαλό ότι μπορούν να βλάψουν την ομάδα με παρόμοια κατευθυνόμενα ρεπορτάζ. Μετά από τέτοιες αποκαλύψεις η τιμωρία που τους αρμόζει ώστε να μείνουν στην λήθη, στα αζήτητα και να μας είναι αδιάφορο το τι γράφουν είναι μόνο μια: μόνιμη διαγραφή του ονόματος τους και κάθε ρεπορτάζ τους από το σαιτ ως να μην υπάρχουν. Ακόμη και κανα διωρο-τρίωρο-πολύωρο μπανάκι αν ξεχαστούμε και αναφέρουμε κάτι από τα γραφόμενα του θα είναι από μένα καλοδεχούμενο για να συνέλθουμε. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

tzelas έγραψε:Μπράβο ρε Στέφανε που μας άνοιξες τα μάτια. +1926
παοκαρα23 έγραψε:
Trilofiotis έγραψε:Ή είσαι όντως αφελής και παρασύρθηκες, οπότε θα έπρεπε να εισαι πιο προσεκτικός (και να παραδεχτείς το λάθος σου, δεν ειναι κακό), ή δεν "έπεσες" στην παγίδα, με ότι αυτο συνεπάγεται.... Ένα απο τα 2 είναι.

Όταν αποφασίσεις, πες και μας. Καλημέρα και καληνύχτα.
Καταρχας δεν δεχομαι τπτ ως δεδομενο για μια κατασταση στην οποια δεν ειμαι αυτοπτης ματρυρας(και πολλες φορες και σε καταστασεις που ειμαι).Απλα μεσω της αναλυσης δεδομενων βγαζω πιθανοτητες.Κι εχω την ταση να συζηταω ακομα και τα σεναρια που μαζευουν τις λιγοτερες.Η υπαρξη ενος φορουμ ενδεικνυται για κατι τετοιο οπως κι η συζητηση πανω σε αρδοκειμενα που υπαρχουν εδω μεσα προφανως για αξιολογηση τους και πληροφορηση.Αν ηθελαν οι διαχειριστες ας μην υπηρχαν ωστε να μην συζητιουνται κι ας φωναζαμε ολοι ζητω η ΠΑΕ και τι ωραια που ντριμπλαρει ο Σαλπης. :lol: Τα αρδοκειμενα και το σαιτ της ΠΑΕ ειναι οι πηγες πληροφορησης.Προσωπικα,κανενα απ τα δυο δεν δεχομαι ως αυθεντια.
Οποτε καταληγω κι εγω:Η εισαι τοσο προβατο που οτι ακουστει ως πιθανοτητα που μπορει να προσβαλλει την ΠΑΕ το απορριπτεις χωρις να το εξετασεις κατατασοντας το κατευθειαν ως αρδοκειμενο(για δικους σου προφανως λογους που δεν θα τους αναλυσω περαιτερω) η δεν εχεις μαθει τι σημαινει εξεταση ενδεχομενων και αξιολογηση τους για κατι το οποιο δεν εχουμε επαρκη πληροφορηση κι αυτη που εχουμε πρεπει να την φιλτραρουμε η εισαι τοσο λακαμας που ψαχνεις να προσβαλλεις καποιον για λογους δικους σου(τους οποιους επισης δεν θα τους αναλυσω)
Περιμενω την καταληξη σου σε καποιο συμπερασμα ως υστατο σημαδι αυτογνωσιας εκ μερους σου.
Και παλι καλημερα!
Αφού εξισώνεις τα ΑΡΔοκείμενα με τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (γιατι σε φόρουμ του ΠΑΟΚ εισαι, ίσως έχεις μπερδευτεί), δεν έχω κάτι άλλο να πω, φάνηκαν όλα.

Συνέχισε το έργο σου να κράζεις την ΠΑΕ, πιανοντας πάτημα σε ΑΡΔιές του ελέους και άσε με εμένα να τρώω χορτο τσάκαλε... :roll:
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Trilofiotis έγραψε:
Αφού εξισώνεις τα ΑΡΔοκείμενα με τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (γιατι σε φόρουμ του ΠΑΟΚ εισαι, ίσως έχεις μπερδευτεί), δεν έχω κάτι άλλο να πω, φάνηκαν όλα.
Δεν τα εξισωσα,ανεφερα ποιες ειναι οι πηγες πληροφορησης ενος οπαδου της ομαδας.Ξεκαθαρο.
Οπως ανεφερα κι οτι δεν δεχομαι ως αυθεντια τπτ απ τα 2.Κι αυτο ξεκαθαρο.
Δεν μπερδευτηκα μαλλον εσυ μπερδευεις τον συλλογο με την ΠΑΕ(τα ατομα που την αποτελουν και χειριζονται τις υποθεσεις της).Εγω λοιπον σε ατομα δεν εχω ποτε απολυτη εμπιστοσυνη.Απο κει και περα τα ΠΑΟΚτσηδικομετρα τα αφηνω σε σενα και στους "χορτοφαγους"(οπως αυτοαποκαλεστηκες).

Συγχαρητηρια που αποκαλυψες τους πονηρους σκοπους μου. :lol: :lol:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

BACK TO REALITY

δεν μιλάει κανείς για την πρώτη προπόνηση
το όλο θέμα αφορά την άρνηση του παίχτη να πληρώσει το πρόστιμο των 100 ευρω που έφαγε μαζί με τον λούκας

γιατί δεν πληρώνει?

α) θεωρεί οτι δεν εκανε κάτι
β) δεν θέλει να μείνει
γ)υπάρχει πρόβλημα με τον προπονητή
δ)υπάρχει κατι άλλο που δεν ξέρουμε

το α και γ είναι εσωτερικό θεμα
δ δεν μπορούμε να εκφρασομε άποψη

αρα β

βρήκε άλλη προσφορά και θέλει να φύγει η απλά θέλει να φύγει απο έμας ?
αν υπάρχει άλλη ομάδα θα το δούμε απο τα χρήματα και την διάρκεια συμβολαίου
αν θέλει απλά να μην είναι εδώ θα πρέπει να σκεφτούμε την αιτία

το πατροπαράδοτο έθιμο να εξευτελίζουμε μέχρι τέλους κάθε παίχτη που δεν θέλει(?) να παραμείνει σε εμάς
μόλις δωθεί το εύνασμα δείχνει λαό και πρακτικές χαμηλού επιπέδου και άλλων καθεστώτων

είναι τόσο περίεργο να μην επίθυμει να συνεχίσει ένας παίχτης για μια σειρά λόγων και πρέπει να είναι τσιγγούνης παλιοχαρακτήρας.......................................... εγκέφαλος της 11/9?

ο χ παιχταράς μέχρι εχθές γίνεται παλτό σήμερα και ζητάμε να λυθεί το συμβόλαιο χωρίς οικονομικά οφέλη?

αυτό δεν λέγεται ΠΑΕ και φίλαθλος κόσμος αλλά κάτι άλλο κάτι πολύ άσχημο

όταν ο κόσμος βρει το θάρρος να απομακρυνθεί απο τα στερεότυπα άλλων εποχών θα έρθει μια νέα και ωραία μέρα
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

marley 4 έγραψε:...είναι τόσο περίεργο να μην επίθυμει να συνεχίσει ένας παίχτης για μια σειρά λόγων και πρέπει να είναι τσιγγούνης παλιοχαρακτήρας.......................................... εγκέφαλος της 11/9?...
Οι χαρακτηρισμοί στον παίχτη δεν ειναι (για μένα έστω) επειδή θέλει να φύγει, ειναι επειδή δεν φοράει παντελόνια.

Αν ήθελε να φύγει και είχε @@, θα έλεγε κύριοι δε θέλω να μείνω, σας χαρίζω το υπόλοιπο συμβόλαιο και υπογράφω ότι σε Ελληνική ομάδα δε πάω.

Θα του έλεγε κανεις τίποτα; Ώρα καλή θα του λέγαμε.

Τα καραγκιοζηλίκια που κάνει τώρα, ο παλιμπαιδισμός και το στραβό του το κεφάλι ειναι ο λόγος που του βγαίνει το όνομα, ούτε εμείς φταίμε ούτε ο Άρνεσεν ούτε ο Τζακ ούτε οι Νεφελιμ....
marley 4

Trilofiotis έγραψε:
marley 4 έγραψε:...είναι τόσο περίεργο να μην επίθυμει να συνεχίσει ένας παίχτης για μια σειρά λόγων και πρέπει να είναι τσιγγούνης παλιοχαρακτήρας.......................................... εγκέφαλος της 11/9?...
Οι χαρακτηρισμοί στον παίχτη δεν ειναι (για μένα έστω) επειδή θέλει να φύγει, ειναι επειδή δεν φοράει παντελόνια.

Αν ήθελε να φύγει και είχε @@, θα έλεγε κύριοι δε θέλω να μείνω, σας χαρίζω το υπόλοιπο συμβόλαιο και υπογράφω ότι σε Ελληνική ομάδα δε πάω.

Θα του έλεγε κανεις τίποτα; Ώρα καλή θα του λέγαμε.

Τα καραγκιοζηλίκια που κάνει τώρα, ο παλιμπαιδισμός και το στραβό του το κεφάλι ειναι ο λόγος που του βγαίνει το όνομα, ούτε εμείς φταίμε ούτε ο Άρνεσεν ούτε ο Τζακ ούτε οι Νεφελιμ....

δεν φοράει παντελόνια καραγκιοζιλίκια παλιμπαιδισμός
αυτοί οι χαρακτηρισμοί θέλεις να πεις ότι δεν προέκυψαν επειδή θεωρείς ότι θέλει να φύγει? είχες την ίδια άποψη και πριν?

και στον επόμενο περέιρα είμαι βέβαιος ότι τα ίδια θα λες

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ

ΟΧΙ δεν υπάρχει θέλω να φύγω σας χαρίζω λεφτά αντιος αμιγκος

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΨΗ

είναι ενάντια στα συμφέροντα της ομάδας
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
ο λουκας έχει ρήτρα 5 και 2.5 εκ
αν αποδεχθούμε το σκεπτικό σου θα φευγει κάθε παίχτης όποτε επίθυμει χωρίς η παε να κερδίζει τίποτα
οπως καταλαβαίνεις πάμε προς τον γκρεμό

μήπως θα πρέπει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα?
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

marley 4 έγραψε: δεν μιλάει κανείς για την πρώτη προπόνηση
το όλο θέμα αφορά την άρνηση του παίχτη να πληρώσει το πρόστιμο των 100 ευρω που έφαγε μαζί με τον λούκας
Αδερφέ, σε έχω σε μεγάλη εκτίμηση, αλλά αυτό το «κανείς δεν είπε...» εδώ μου κάθεται. Κάποιος είπε.

Ο δημοσιογράφος του Metrosport (και όσοι εν συνεχεία έχουν αναπαράγει το άρθρο, δημοσιογράφοι ή φίλαθλοι) μιλάνε για την πρώτη προπόνηση. Κι επειδή δεν θέλω να παραθέσω τώρα σχόλια παιδιών που - προφανώς - παρασύρθηκαν από λάθος πληροφορίες, βάζω το αρχικό κείμενο:

Εικόνα
http://www.metrosport.gr/article/gi-aft ... -o-pereira

Το υπογράφει ο - συνήθως πολύ αξιόλογος και προσεκτικός - Γιώργος Ζαΐρης, βασιζόμενος σε «πληροφορίες».

Εδώ διαφωνώ με τον Tzela. Για μένα μετράει και ο πρότερος έντιμος βίος. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο αρνητικό από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, οπότε το θεωρώ λάθος του και το συγχωρώ. Συγχωρώ όμως δεν σημαίνω ξεχνάω, όπως επίσης περιμένω από τον ίδιο να ζητήσει μια συγνώμη - όχι από εμάς - από το κοινό του.

Το ίδιο διάστημα, η «ομάδα metrosport» ανέφερε και ένα σενάριο πιθανού ενδιαφέροντος του γάβρου. Ομολογώ ότι ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, διαβάζοντας για αυτή την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του παίκτη. Από ότι φαίνεται τουλάχιστον άλλοι δύο (η metrosport και ο Κούρδος) σκέφτηκαν το ίδιο, ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο, κάτι που δεν κάνει το σενάριο αληθινό, αλλά πιθανό για αρκετό κόσμο.
marley 4

δεν έχεις εμένα σε εκτίμηση

δεν είμαι ο μπομπ έκανα κατάληψη τον λογαριασμό του

ακόμα και αν είναι αληθινό το δημοσίευμα
αποτελεί παρελθόν
ο περέιρα μετά από αυτό συμμετείχε κανονικά στην ομάδα και έπαιξε στα φιλικά
το πρόστιμο πληρώθηκε εν ολίγοις το θέμα έχει λήξει

εδώ το όλον θέμα υπάρχει για νέο παράπτωμα(μαζί με τον ισπανό) και άρνηση πληρωμής του προστίμου
για αυτό και ΟΧΙ για το υπαρκτό η μη ζήτημα της πρώτης προπόνησης

αν λοιπόν εφευρεύθηκε ενδιαφέρον απο μαρινάκη η είναι πράγματι υπαρκτό θα το δούμε
γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο είναι ακόμα μια πέτρα στον λιθοβολισμό στον παίχτη
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

αμα θελει να την κανει το μπευμπυζ ρητρα κανα 2 μυρια για μεταγραφη σε ελληνικη ομαδα για ενα χρονο τουλαχιστον ουτε στο γαβρο ουτε στο νουμι ναμη παει στη π@@στια οπως αλλοι αουες τυπου τζανδαρ , αμα δε θελει να να κατσει ουτε απαιξει καλα αρα η μεταξυ παγκου κ εξεδρας η αντε γεια αλλα οχι χωρις καβατζες για μας
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

marley 4 έγραψε: ΟΧΙ δεν υπάρχει θέλω να φύγω σας χαρίζω λεφτά αντιος αμιγκος

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΨΗ

είναι ενάντια στα συμφέροντα της ομάδας
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
ο λουκας έχει ρήτρα 5 και 2.5 εκ
αν αποδεχθούμε το σκεπτικό σου θα φευγει κάθε παίχτης όποτε επίθυμει χωρίς η παε να κερδίζει τίποτα
οπως καταλαβαίνεις πάμε προς τον γκρεμό
Ναι σε αλλη περιπτωση θα λεγα ετσι ειναι
Αν ομως καιγεσαι για να αδειασεις το ροστερ οπως εμεις τωρα,ισως να σε βολεύει κιολας.
Μπορει ο Φακ να μην ηταν η πρωτη επιλογη αλλα δε παυει να γεμιζει το ροστερ και να επιβαρύνει το μπατζετ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Επειδή ειναι καλος παίκτης τζάμπα δε θα τον άφηνα με 600 και άνω ναι
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Και ας πάει στον γαύρο;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”