14.Facundo Abel Pereyra

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: 10.Facundo Abel Pereyra

Δημοσίευση από stephanos »

Και γ@μώ τα ρεπορτάζ από τη μέτρο.

Σε όσα άρθρα έχω διαβάσει, πουθενά δεν αναφέρεται αλλαγή ημερομηνίας της πρώτης συγκέντρωσης:
  • «Ειδοποιήθηκαν όλοι για την Παρασκευή» (Παρασκευή είναι η 26η Ιουνίου)
    http://www.paokmania.gr/stiles/mme/8728 ... -paraskevi

26/06: «Ο νέος αθλητικός διευθυντής του «δικεφάλου του βορρά» βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ, μαζί με τον Ιγκόρ Τούντορ και το επιτελείο του, από τις 08:30 το πρωί, εξέτασαν ξανά όλους τους χώρους της Νέας Μεσημβρίας κι έπειτα περίμεναν τους παίκτες, με τους οποίους ο Δανός είχε την πρώτη κουβέντα, καλωσορίζοντας τον καθένα ξεχωριστά».
    http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... =130098628

26/06: «Αργοπορημένος έφτασε στην πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν ο Φακούντο Περέιρα, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Ιγκόρ Τούντορ.
    Ο Αργεντινός πήγε στη Νέα Μεσημβρία κατευθείαν από το αεροδρόμιο, ο Κροάτης προπονητής όμως δεν δέχθηκε τη δικαιολογία του και δείχνοντας πως η πειθαρχία είναι βασικό ζητούμενο στη σχέση με τους ποδοσφαιριστές τον τιμώρησε με πρόστιμο 500 ευρώ
    ».
    http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 49259.html

26/06: «Mε τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο κατέστησε σαφές ο Ιγκόρ Τούντορ ότι δεν θα συγχωρεί πειθαρχικά παραπτώματα από τους παίκτες του.
    Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ είδε στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας τον Φακούντο Περέιρα να φτάνει με καθυστέρηση στο προπονητικό κέντρο της Νέας και δεν του... χαρίστηκε.
    Πιο συγκεκριμένα ο Αργεντινός κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 500 ευρώ, δείχνοντας με τη συγκεκριμένη κίνηση παραδειγματισμού, ότι πρόκειται να είναι αυστηρός με τους παίκτες του ώστε να εφαρμόζονται οι κανονισμοί της ομάδας και να επικρατεί πειθαρχία
    ».
    http://www.zougla.gr/sports/article/pao ... on-tountor
Πιθανόν βέβαια ο δημοσιογράφος να είδε αυτό
https://www.youtube.com/watch?v=9_IzxYW5t4w
και σου λέει «επίσημο σάιτ της ΠΑΕ και έχει σκηνές από την πρώτη συγκέντρωση στις 25 Ιουνίου». Μόνο που είναι του 2014.

Ας δούμε και το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ, όπου στις 25/06 γράφει:
  • «Η πρώτη προπόνηση της σεζόν θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (26.06), στις 10:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους».
και στις 26/06:
  • «Οι διακοπές και η ξεκούραση τελείωσαν, τώρα είναι ώρα για δουλειά. Ο ΠΑΟΚ εγκαινίασε τη νέα σεζόν με την πρώτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (26.06) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».
Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε, όλη η ιστορία με την αλλαγή της ημερομηνίας, τα εισιτήρια και την γνώμη του Περέιρα είναι προϊόν μυθοπλασίας και οφείλω να ομολογήσω ότι η αντίστοιχη ιστορία του Κούρδου μου άρεσε περισσότερο. :lol:
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Τώρα αναρωτηθείτε κάποιοι γιατι ΣΩΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ βαλθήκατε να πάρετε το μέρος του Περέιρα και των ΑΡΔ που με ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΔΟΛΟ είπαν ψέματα για να τον δικαιολογήσουν.

Προβληματιστείτε, καλό κάνει.

ΥΓ: Τον τελευταίο καιρό βλέπω μια νέα μόδα. Διάφοροι να πατάνε πάνω στους ΑΡΔ και να ενισχύουν την παπαριά τους βάζοντας το κλασικό "ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, ΤΟΤΕ ...". Και μετά συνεχίζουν και οι ίδιοι το σπόρο που φύτεψε ο ΑΡΔ για να καρποφορήσει διχόνοια και νευρα.

Είτε σκεφτείτε τι γράφετε και τι υποστηρίζετε και προσέξτε γιατι εκτίθεστε ανεπανόρθωτα, είτε πάτε στο φόρουμ της ομάδας σας. :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Trilofiotis την Δευ 20 Ιούλ 2015, 10:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Δηλαδή θα διώξουμε Περέιρα και θα κρατήσουμε Σάλπι?
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

mbison έγραψε:Δηλαδή θα διώξουμε Περέιρα και θα κρατήσουμε Σάλπι?
Που κολλάει η ικανότητα ενός παίχτη με την συμπεριφορά απέναντι στο σύνολο? :?
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Τριφιλιοτη αν η σποντιτσα παει για μενα,ευχαριστω αλλα δεν εχω να προβληματιστω για κατι διοτι κανενος το μερος δε πηρα εχοντας κατι κατα νου απλα τονισα το τι συμπερασμα βγαζω προσωπικα αν ισχυουν καποια γεγονοτα που παρατεθηκαν.
Ευτυχως τονισα το ΑΝ θελοντας να δειξω οτι μιλαμε για υποθετικο σεναριο(δηλαδη μιλησα για το συγκεκριμμενο σεναριο ως υποθεση χωρις να θεωρησω οσα παρατεθηκαν ως δεδομενα) και να αποφυγω καποιο κακεντρεχες σχολιο καποιου γνωστου-αγνωστου το οποιο δυστυχως δεν επετευχθη.
Μπραβο Στεφανε και χαρας το κουραγιο σου να τα ψαξεις ολα αυτα.
παοκαρα23

Trilofiotis έγραψε:
ΥΓ: Τον τελευταίο καιρό βλέπω μια νέα μόδα. Διάφοροι να πατάνε πάνω στους ΑΡΔ και να ενισχύουν την παπαριά τους βάζοντας το κλασικό "ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, ΤΟΤΕ ...". Και μετά συνεχίζουν και οι ίδιοι το σπόρο που φύτεψε ο ΑΡΔ για να καρποφορήσει διχόνοια και νευρα.
Κι ο στρατος του Λιακοπουλου προετοιμαζεται να μας σωσει απ τα Νεφελιμ.. :lol: :lol:
Darkphobia

Δημοσίευση από Darkphobia »

Ρήτρα για άλλη ελληνική ομάδα και στο καλό.

Αυτές οι συμπεριφορές είναι ο,τι το χειρότερο. Για παίκτη με κανα 250αρι συμβόλαιο να κάνει ολόκληρη μανούρα για τα 100€. Μέχρι και ο π@παρας ο Λούκας το πλήρωσε. Έκανες - δεν έκανες τη βλακεία, πλήρωνε και τέλος. Κανένας λόγος για μανούρα εκτός κι αν το θες πραγματικά.

Για να γίνουμε κανονική ομάδα κι όχι ρδελομπου, τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να περνάνε με τίποτα. Πειθαρχία και στήριξη στον προπονητή πάνω απ'όλα μπας και πάμε επιτέλους μπροστά.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

παοκαρα23 έγραψε:Δεν προσπαθω να κανω τπτ με το ζορι Γιωργαρε.Ειδικα να βγαλω το τωρινο επιτελειο λαθος για εναν Περειρα.
Ουτε εχω καμια καψα να τα βαλω στη παρουσα φαση με τους διοικουντες.
Απλα αν ισχυουν οσα παρεθεσε ο Κρις,στο συγκεκριμμενο περιστατικο ο Φακουντο εχει δικιο.Αλλαξε το προγραμμα χωρις να αλλαξουν τα εισητηρια του.Λεει κι αυτος με το δικιο του τι φταιω εγω που αλλαξε το προγραμμα χωρις να τροποποιηθει η αφιξη μου ωστε να ειμαι συνεπης.
Δεν εξεταζω ουτε την προιστορια του,ουτε αν το ποσο ειναι απειροελαχιστο σε σχεση με τις απολαβες του.Μιλαω μονο για το συγκεκριμμενο περιστατικο και κατα ποσο ειναι δικαιη η αδικη η τιμωρια του.Δεν θα βασιστω στην καλη του θεληση για να ειναι συνεπης.Θα κοιταξω πρωτα απ την δικη μου πλευρα(σαν σοβαρο κλαμπ) να ειμαι σωστος ωστε να μην υπαρχουν περιθωρια για "δικαιολογιες".
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Με λίγα λόγια κάποιοι πιστεύουν ότι η ΠΑΕ έστειλε αργοπορημένα εισιτήρια στον Φακούντο και όταν αυτός ήρθε σύμφωνα με τα εισιτήρια (σύμφωνα δηλαδή με τις ημερομηνίες που του είχε πει η ΠΑΕ), τον τιμώρησε!
Εδώ μιλάμε για Ηράκλειο κατόρθωμα, γιατί θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια νοητικής δυσλειτουργίας για να αποδεχθείς ότι τα πράγματα έγιναν έτσι. Ουσιαστικά η κατάσταση απαιτεί νοητικό παροξυσμό 3ου βαθμού.
παοκαρα23

Ευχαριστω που παρεθεσες το κειμενο και φαινεται ξεκαθαρα το τονισμενο αν.Τωρα αν αυτο ειναι για να ενισχυσω την παπαρια μου/τους η ειναι συζητηση πανω σε μια υποθεση το αφηνω στην κριση του καθενος.Μυαλο σ οποιον θελει να βλεπει φαντασματα και αορατους εχθρους που προπαγανδιζουν εδω μεσα δεν προτιθεμαι να βαλω ουτε να πεισω οτι δεν ειμαι καποιος αφελης παρασυρμενος απ οτι μλκια γραφεται.Καλημερα και ευχαριστω για τον εποικοδομητικο διαλογο.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Ή είσαι όντως αφελής και παρασύρθηκες, οπότε θα έπρεπε να εισαι πιο προσεκτικός (και να παραδεχτείς το λάθος σου, δεν ειναι κακό), ή δεν "έπεσες" στην παγίδα, με ότι αυτο συνεπάγεται.... Ένα απο τα 2 είναι.

Όταν αποφασίσεις, πες και μας. Καλημέρα και καληνύχτα.
παοκαρα23

ΑποστόληςΑ έγραψε:Με λίγα λόγια κάποιοι πιστεύουν ότι η ΠΑΕ έστειλε αργοπορημένα εισιτήρια στον Φακούντο και όταν αυτός ήρθε σύμφωνα με τα εισιτήρια (σύμφωνα δηλαδή με τις ημερομηνίες που του είχε πει η ΠΑΕ), τον τιμώρησε!
Εδώ μιλάμε για Ηράκλειο κατόρθωμα, γιατί θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια νοητικής δυσλειτουργίας για να αποδεχθείς ότι τα πράγματα έγιναν έτσι. Ουσιαστικά η κατάσταση απαιτεί νοητικό παροξυσμό 3ου βαθμού.
Οι παικτες εφυγαν πριν ερθει ο καινουριος προπονητης με καθορισμενες(προφανως) ημερομηνιες επιστροφης.εαν οντως ειχε αλλαξει η ημερομηνια συγκεντρωσης μετα απο αποφαση του προπονητη δεν θα ταν τοσο παραδοξο να προκληθει μια ανακατωσουρα με τις επιστροφες των παικτων απο χωρες εκτος Ευρωπης.Ουτε θα ταν παραδοξο να τιμωρησει ο προπονητης οποιον αργησε(παρολο την ανακατωσουρα που θα χε προκληθει) θελοντας να δειξει ποιος ειναι το αφεντικο και να κοψει τον αερα απο νωρις σε παικτες που ως γκρουπ εχουν ιστορια πειθαρχικων παραπτωματων.
Συνολικα λοιπον δεν νομιζω οτι το σεναριο ηταν τοσο μη ρεαλιστικο ωστε να μην αποτελει πιθανοτητα οποτε ουτε και θεμα συζητησης.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Προς έξοδο γράφουν
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Κρίμα πάντως μιας και τον συμπαθώ τον μπαγάσα! Μάλλον γενικά ήθελε να φύγει και απλά βρήκε την αφορμή!
Κρίμα ρε Φανούρη! :|
παοκαρα23

Trilofiotis έγραψε:Ή είσαι όντως αφελής και παρασύρθηκες, οπότε θα έπρεπε να εισαι πιο προσεκτικός (και να παραδεχτείς το λάθος σου, δεν ειναι κακό), ή δεν "έπεσες" στην παγίδα, με ότι αυτο συνεπάγεται.... Ένα απο τα 2 είναι.

Όταν αποφασίσεις, πες και μας. Καλημέρα και καληνύχτα.
Καταρχας δεν δεχομαι τπτ ως δεδομενο για μια κατασταση στην οποια δεν ειμαι αυτοπτης ματρυρας(και πολλες φορες και σε καταστασεις που ειμαι).Απλα μεσω της αναλυσης δεδομενων βγαζω πιθανοτητες.Κι εχω την ταση να συζηταω ακομα και τα σεναρια που μαζευουν τις λιγοτερες.Η υπαρξη ενος φορουμ ενδεικνυται για κατι τετοιο οπως κι η συζητηση πανω σε αρδοκειμενα που υπαρχουν εδω μεσα προφανως για αξιολογηση τους και πληροφορηση.Αν ηθελαν οι διαχειριστες ας μην υπηρχαν ωστε να μην συζητιουνται κι ας φωναζαμε ολοι ζητω η ΠΑΕ και τι ωραια που ντριμπλαρει ο Σαλπης. :lol: Τα αρδοκειμενα και το σαιτ της ΠΑΕ ειναι οι πηγες πληροφορησης.Προσωπικα,κανενα απ τα δυο δεν δεχομαι ως αυθεντια.
Οποτε καταληγω κι εγω:Η εισαι τοσο προβατο που οτι ακουστει ως πιθανοτητα που μπορει να προσβαλλει την ΠΑΕ το απορριπτεις χωρις να το εξετασεις κατατασοντας το κατευθειαν ως αρδοκειμενο(για δικους σου προφανως λογους που δεν θα τους αναλυσω περαιτερω) η δεν εχεις μαθει τι σημαινει εξεταση ενδεχομενων και αξιολογηση τους για κατι το οποιο δεν εχουμε επαρκη πληροφορηση κι αυτη που εχουμε πρεπει να την φιλτραρουμε η εισαι τοσο λακαμας που ψαχνεις να προσβαλλεις καποιον για λογους δικους σου(τους οποιους επισης δεν θα τους αναλυσω)
Περιμενω την καταληξη σου σε καποιο συμπερασμα ως υστατο σημαδι αυτογνωσιας εκ μερους σου.
Και παλι καλημερα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”