Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
-
makispaspartou
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Ρε φιλε ο,τι θελουμε θα λεμε εντος των πλαισιων που δε θιγουμε ή δεν προσβαλλουμε καποιον..Και το οτι την στηνεις για να κανεις παρατηρηση ασχετα αν το κανεις σε μενα ή σε καποιον αλλον με προσβαλλει..Δεν ειναι επιοικοδομητικός διάλογος αυτο που κάνεις..
-
makispaspartou
Τελικά έχεις δίκιο φιλε..Σήμερα έκλεισε Tzenoa..Οπότε πάει κι αυτός...omerta76 έγραψε:Nομιζω ότι τον Μουνιοζ οι Ιταλοί τον δίνουν παίχτη της Τζένοα...Σερερο χλωμό το κόβω για ακόμα ενα ποκεμον, εκτός αν πωληθεί ο Κάτσε ...makispaspartou έγραψε:Χρειαζόμαστε 3 παίκτες πρώτης γραμμής στον άξονα...
επιθετικό--> Finnbogason
αμυντικό-->Munoz ή Chiriches
μέσο ποιοτικότατο-->Serero
Και έναν πλάγιο μεσοεπιθετικό-->ιδανικά Vargas που κολλάει και στο 3-5-2
Και εννοείται να μείνει Lucas-Pereyra
Οι μεταγραφες ειναι μεταγραφες τωρα αν εσυ καταλαβαινεις κατι αλλο οκ,ολοκληρο ζητημα το εκανες κλεινω εδω γιατι εσυ θα μας φας στο τελος.
Παιδιά σόρι για το οφτόπικ, αλλά το φόρουμ πλέον δεν έχει πολλούς συμμετέχοντες, ούτε το βλέπω και πολύ ζωντανό. Λίγο τα μπάνια και οι ζέστες, λίγο η απουσία μεταγραφών. Έχει άπειρα μέρη το φόρουμ και συνήθως κανείς δεν τα διαβάζει. Άρα τι να ποστάρεις? Για να το διαβάζεις μόνος σου? Καλά είναι να έχουμε 3-4 θέματα πέραν του ρόστερ, και ότι γουστάρουμε να γράφουμε.
Να το κάνω λίγο ον-τόπικ το ποστ του φίλου παραπάνω: Το πειθαρχικό του Φακ, ίσως ανοίξει μία θέση περιφερειακού επιθετικού στην ομάδα εκτός του επιθετικού περιοχής. Εγώ θα ήθελα να του κρεμάσουμε το δελτίο αν κάνει 1 ακόμη πειθαρχικό και δεν μετανοήσει.
Να το κάνω λίγο ον-τόπικ το ποστ του φίλου παραπάνω: Το πειθαρχικό του Φακ, ίσως ανοίξει μία θέση περιφερειακού επιθετικού στην ομάδα εκτός του επιθετικού περιοχής. Εγώ θα ήθελα να του κρεμάσουμε το δελτίο αν κάνει 1 ακόμη πειθαρχικό και δεν μετανοήσει.
Ειμαι βεβαιος οτι σε λιγες μερες θα βουλωσει πολλα στοματα ο Αρνεσεν.
- sourmenetes
- Moderator
- xrictoforoc
Κριμα για τον Μουνιοζ.Μεγαλη παιχτουρα..
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δες και αυτό φίλε, Μουνιοζ εδώ και μερες ήταν κοντά στην Τζένοα, το transfermarkt μην το πολυεμπιστευεστε για άμεσες ανανεώσεις...makispaspartou έγραψε:Ελπιζω ο Φρανκ να εχει πραγματι προσυμφωνιες με παικτες και απλα μια μερα να μας κανει πλακα με μια λιτη ανακοινωση απόκτησης 2-3 μεταγραφων...
Ο Munoz φερεται ως ελευθερος στο transfermarkt και δεν εχω λογο να το αμφισβητω...
Για Serero δεν πολυτρελαινομαι..συμφωνω οτι θελουμε και υψος εκει..
Παντως ο Chery που ακουστηκε πραγματικα παικταρας...τουρμπο..κριμα που κλεινει ΚΠΡ..Θα ηταν ποιοτικη αναβαθμιση για το roster...
http://www.calciomercato.com/news/serie ... ali-832177
-
Μπαρκαρούτσος
paokpantou έγραψε:μην αγχωνεστε σημερα εγινε συσκεψη...απο αυριο θα αρχισουν οι μεταγραφες.βεβαια αν κατι δεν παει καλα θα ξαναγινει συσκεψη την αλλη πεμπτη μετα το ματς με την λοκομοτιβα για να μπουνε στην τελικη ευθεια οι μεταγραφες,αν στραβωσουν και παλι θα γινει συσκεψη οταν ξαναερθει ο ιβαν στην ελλαδα τον αυγουστο...![]()
![]()
Ρε μην τα λέτε έτσι δημόσια τα σχέδια της ομάδας και μπλέκει μετά το forum με τη Π.Α.Ε.! Θέλετε να μας πάει η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. στα δικαστήρια;;;
Άσε που μπορεί να δει κανείς από τη Π.Α.Ε. γαύρος και να μάθουν τα σχέδιά μας και να χάσουμε το πρωτάθλημα εξ αιτίας σου!
Mods, να το σβήσω;
Finnbogason kai Borini.
Αφου τα ΑΡΔ δεν το έχουν βγάλει ακόμα. Βγαζω πρώτος ένα σημερινό αρθράκι από
futbol.as.com
19-July-2015
The possible arrival of Borini would mean more than safe departure of Alfred Finnbogason given towards Greece, where the PAOK Salonica is very interested in taking your assignment for next season and patient waiting a final response from the Real and the Icelandic striker himself . He is willing to wait until the end of summer, because it is their striker elected to strengthen their attack, diminished by the injury to his striker holder . Finnbogason , while training with the Royal waiting in Zubieta , trying to convince a Moyes that sports management asked one front other than the Icelandic style.
Αφου τα ΑΡΔ δεν το έχουν βγάλει ακόμα. Βγαζω πρώτος ένα σημερινό αρθράκι από
futbol.as.com
19-July-2015
The possible arrival of Borini would mean more than safe departure of Alfred Finnbogason given towards Greece, where the PAOK Salonica is very interested in taking your assignment for next season and patient waiting a final response from the Real and the Icelandic striker himself . He is willing to wait until the end of summer, because it is their striker elected to strengthen their attack, diminished by the injury to his striker holder . Finnbogason , while training with the Royal waiting in Zubieta , trying to convince a Moyes that sports management asked one front other than the Icelandic style.
- ace79grpaok
Η σοσιεδαδ πήρε και άλλο σέντερ φορι και σύμφωνα με της ασ ο φινμπογκασον παραχωρηται άμεσα και ο παοκ είναι ο ποιο πιθανός προορισμος
- pirate_salonica
Το θέμα είναι πόσο λίγες θά'ναι αυτές οι μέρες...obanebane έγραψε:Ειμαι βεβαιος οτι σε λιγες μερες θα βουλωσει πολλα στοματα ο Αρνεσεν.
το πραγματικό θέμα είναι το πόσα στόματα.pirate_salonica έγραψε:Το θέμα είναι πόσο λίγες θά'ναι αυτές οι μέρες...obanebane έγραψε:Ειμαι βεβαιος οτι σε λιγες μερες θα βουλωσει πολλα στοματα ο Αρνεσεν.
Για τον Finnbo για παράδειγμα, οι φίλοι της Σοσιεδάδ στο AS τον θεωρούν παλτό. Εύχομαι στο δικό μας πρωτάθλημα να κάνει την διαφορά.giapas έγραψε:το πραγματικό θέμα είναι το πόσα στόματα.pirate_salonica έγραψε:Το θέμα είναι πόσο λίγες θά'ναι αυτές οι μέρες...obanebane έγραψε:Ειμαι βεβαιος οτι σε λιγες μερες θα βουλωσει πολλα στοματα ο Αρνεσεν.