Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

δε νομιζω οτι η ατζεντα του Αρνεσεν περιοριζεται σε πρωη διεθνεις ελληνες
ειτε σε παιχτες που εχουμε αντιμετωπισει σαν αντιπαλοι και εκαναν 1-2 καλα παιχνιδια και μας γυαλισαν
αν ηταν μεναμε με τον ζησακο
ο ΠΑΟΚ θελει ταχυτητα, αθλητες καλους, και προσωπικοτητες
εχουμε να δουμε σωστη αντεπιθεση καμια τριετια, προσθεστε κανα πνευμονι στην ομαδα
αν ερθει κανας σαμαρας, που το θεωρω απιθανο,θα μετανιωνει και ο νσ21 μετα που εφυγε
με κοντο,τζιολη,σαμαρα θα εκλειναν την τετραδα τους για μπουρλοτ στις αποστολες.. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σαμαρα τον εχω γράψει πολλές φορες και ήμουν σίγουρος οτι θα παιξει για μας .. Δε θα κανω κωλοτουμπα αλλα πλεον μονο σαν έξτρα κίνηση τον θελω .. Παίκτης με μια χρονια χαμένη τελειως με κίνητρο με ερωτηματικά κλπ

Παίζει βεβαια και εξτρεμ ναι φορ αλλα...
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Πάντως εγώ πιστεύω πως τζάμπα τό'χουμε ακόμα ανοιχτό αυτό... Μακάρι να διαψευστώ.
Άβαταρ μέλους
Mr.Charlie

Δημοσίευση από Mr.Charlie »

Αυτος ο Chery μαλλον κλεινει στη QPR. Κριμα γιατι θα μπορουσαμε να ξαναπουμε το συνθημα ' Σταζει πιπερι η μαυρη π@υτσα του Τσερι...' :mrgreen: :opaokara:
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

H ομάδα θέλει τουλάχιστον 4 βασικές μεταγραφάρες!
απο 3 μύρια η καθεμια.
Σέντερ Μπακ Χ 2 βασικούς άμα παίξουμε με 3ις πίσω- + Φορ βασικό + 2 μεσοεπιθετικούς!!
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

pirate_salonica έγραψε:Πάντως εγώ πιστεύω πως τζάμπα τό'χουμε ακόμα ανοιχτό αυτό... Μακάρι να διαψευστώ.
Και εγώ αυτό πιστεύω. Με αυτούς τους παίχτες θα πάμε την επομενη τριετία. αυτό είναι το πλανο. Και σιγά σιγά θα φεύγουν κιόλας μέχρι να μείνουμε μονο με τον σαλπιγκολ και να κάνουμε ένα closing party στην Τούμπα με τον John Digweed και να κλαίμε όλοι αγκαλιά που κλείνει το κεφαλαιο ΠΑΟΚ και μετά θα ασχοληθούμε με το μπατμιντον :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Ζεστες....πιασανε οι ζεστες!
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Θελεις και Digweed :lol: Κολακας και Ραπτοπουλος θα τραγουδανε ντουετα μεχρι πρωϊς :nairepaok:
!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ο σερερο φευγει από αγιαξ υπάρχει περίπτωση να έρθει σε εμάς?αλλά και εγώ πιστεύω και φέτος θα έχουμε τα περσυνα στις μεταγραφές λίγες καθ αργα
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Δεν νομιζω οτι παιζει οντως του Σερερο. Εχουμε Κατσε σ εκεινη τη θεση και σ αυτο το υψος. Και Σερερο και Κατσε στην ιδια ενδεκαδα δεν νομιζω οτι χωρουν, υπαρχει κι ο κινδυνος να παιζει κι ο Σαλπι μπροστα, οποτε ο Ολσεν θα νοιωθει πως ειναι η Χιονατη στην ομαδα των εφτα νανων.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

θελουμε 6-8 μεταγραφές ακομα και να μεινουν λουκας-περευρα μετα απο κουβεντα

για βασικοι(μαζι με ολσεν,νομποα,κατσε,λουκας και σκονδρσ ή δ.κωνσταντινιδη)
2 βασικα σεντερ μπακ
αριστερο μπακ-χαφ
8αρι
δεξι εξτρεμ
βασικο φορ

+
περιφερειακο φορ
3ο τερμα
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

gergeo4 έγραψε:θελουμε 6-8 μεταγραφές ακομα και να μεινουν λουκας-περευρα μετα απο κουβεντα

για βασικοι(μαζι με ολσεν,νομποα,κατσε,λουκας και σκονδρσ ή δ.κωνσταντινιδη)
2 βασικα σεντερ μπακ
αριστερο μπακ-χαφ
8αρι
δεξι εξτρεμ
βασικο φορ

+
περιφερειακο φορ
3ο τερμα
Θεωρητικά έχεις απόλυτο δίκιο...μαζί με τις αναγκαίες αποδεσμεύσεις..Πρακτικά όμως τρεις παίκτες στον άξονα δηλ. κεντρικός αμυντικός,μέσος,επιθετικός και ίσως ένας πλάγιος επιθετικός/εξτρεμ και πολύ μας είναι!
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Χρειαζόμαστε 3 παίκτες πρώτης γραμμής στον άξονα...
επιθετικό--> Finnbogason
αμυντικό-->Munoz ή Chiriches
μέσο ποιοτικότατο-->Serero
Και έναν πλάγιο μεσοεπιθετικό-->ιδανικά Vargas που κολλάει και στο 3-5-2
Και εννοείται να μείνει Lucas-Pereyra
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Thanix έγραψε:
pirate_salonica έγραψε:Πάντως εγώ πιστεύω πως τζάμπα τό'χουμε ακόμα ανοιχτό αυτό... Μακάρι να διαψευστώ.
Και εγώ αυτό πιστεύω. Με αυτούς τους παίχτες θα πάμε την επομενη τριετία. αυτό είναι το πλανο. Και σιγά σιγά θα φεύγουν κιόλας μέχρι να μείνουμε μονο με τον σαλπιγκολ και να κάνουμε ένα closing party στην Τούμπα με τον John Digweed και να κλαίμε όλοι αγκαλιά που κλείνει το κεφαλαιο ΠΑΟΚ και μετά θα ασχοληθούμε με το μπατμιντον :opaokara: :opaokara: :opaokara:

ΚΛΑΙΩΩΩ! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Thanix έγραψε:

συζητανε λεει για τον μεταγραφικό σχεδιασμο και το τριετες γινετε πενταετες πλανο χωρις καμμια μεταγραφη με σκοπο να διατηρησουμε τον κορμο που εχουμε για να αποκτησει συνοχη η ομαδα επιτελους :):)
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Το χω μεράκι να δω επιτέλους τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη ( χωρίς χρέη πλέον) να σκάει ένα σοβαρό ποσό (άνω των 2 μυρίων) για αγορά παίκτη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”