Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09 & ψηφοφορία για τον mvp της χρονιάς...
Η στήριξη του Δημήτρη Δρόσου στους ανθρώπους με τους οποίους... οραματιζόταν το νέο ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι... εξανεμίστηκε σε τέσσερις αγωνιστικές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «ισχυρός άνδρας» του «δικεφάλου» έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές, θεωρώντας προφανώς πως το υπάρχον σχήμα δεν μπορεί να αποδώσει καρπούς.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Δρόσος έχει συμφωνήσει ήδη με τον Βόσνιο πρώην τεχνικό του Πανιωνίου, Νέναντ Μάρκοβιτς, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα, πριν καν ανακοινωθεί στον Αργύρη Πεδουλάκη η απόλυση του.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Δρόσος έχει ήδη ενημερωσεί για τις προθέσεις του, τους Μπουντούρη-Μπαλογιάννη, οι οποίοι δεν είναι καθόλου, μα καθόλου βέβαιο ότι συμφωνούν με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν εξελίξεις, ειδικά με τον πρώτο που είχε εγγυηθεί προσωπικά για τον Πεδουλάκη.
Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ώρες, όταν ο Δρόσος θα έχει επαφή με τον Πεδουλάκη, για το τυπικό (πλην όμως και ουσιαστικό) ζήτημα της λύσης της συνεργασίας.
Παρά το γεγονός ότι ο «Αρτζι» είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή υπομονή προκειμένου ο ΠΑΟΚ να μπει σε έναν διαφορετικό δρόμο και τρόπο λειτουργίας, δεν βρήκε ανταπόκριση από τον πρόεδρο του «δικεφάλου».
Η φούρια μάλιστα του Δρόσου να πραγματοποιηθούν τώρα οι αλλαγές είναι και λόγω προγράμματος, καθώς ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Ολύμπια στη Λάρισα για το Κύπελλο και την προσεχή Κυριακή το Αιγάλεω στην Πυλαία. Παιχνίδια δηλαδή ανοικτά, που αν κατακτηθεί η νίκη, το υπάρχον καθεστώς θα ενισχυόταν...
http://www.novasports.gr/basketball/a1/ ... aid=162957
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Δρόσος έχει συμφωνήσει ήδη με τον Βόσνιο πρώην τεχνικό του Πανιωνίου, Νέναντ Μάρκοβιτς, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα, πριν καν ανακοινωθεί στον Αργύρη Πεδουλάκη η απόλυση του.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Δρόσος έχει ήδη ενημερωσεί για τις προθέσεις του, τους Μπουντούρη-Μπαλογιάννη, οι οποίοι δεν είναι καθόλου, μα καθόλου βέβαιο ότι συμφωνούν με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν εξελίξεις, ειδικά με τον πρώτο που είχε εγγυηθεί προσωπικά για τον Πεδουλάκη.
Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ώρες, όταν ο Δρόσος θα έχει επαφή με τον Πεδουλάκη, για το τυπικό (πλην όμως και ουσιαστικό) ζήτημα της λύσης της συνεργασίας.
Παρά το γεγονός ότι ο «Αρτζι» είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή υπομονή προκειμένου ο ΠΑΟΚ να μπει σε έναν διαφορετικό δρόμο και τρόπο λειτουργίας, δεν βρήκε ανταπόκριση από τον πρόεδρο του «δικεφάλου».
Η φούρια μάλιστα του Δρόσου να πραγματοποιηθούν τώρα οι αλλαγές είναι και λόγω προγράμματος, καθώς ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Ολύμπια στη Λάρισα για το Κύπελλο και την προσεχή Κυριακή το Αιγάλεω στην Πυλαία. Παιχνίδια δηλαδή ανοικτά, που αν κατακτηθεί η νίκη, το υπάρχον καθεστώς θα ενισχυόταν...
http://www.novasports.gr/basketball/a1/ ... aid=162957
Αυτή η φράση με προβλημάτισε...scouser4 έγραψε:.... ο Δρόσος έχει ήδη ενημερωσεί για τις προθέσεις του, τους Μπουντούρη-Μπαλογιάννη, οι οποίοι δεν είναι καθόλου, μα καθόλου βέβαιο ότι συμφωνούν με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν εξελίξεις, ειδικά με τον πρώτο που είχε εγγυηθεί προσωπικά για τον Πεδουλάκη.

Γιατί τόση βιασύνη για αποτελέσματα...
Μετα απο μόλις 4 αγωνιστηκές να αλλάξουμε προπονητη?
Fotis52, ο Κατσικάρης είναι ωραίος και καλός προπονητής, θυμάμαι μάλιστα οτι είχε φάει μια καρέκλα στο κεφάλι στο παλατακι και δεν το έκανε και θέμα το παιδι...
Απο την άλλη έγω θέλω Ivkovic...
Tέλος πάντων, ότι και αν συμβεί τελικά ελπίζω να είναι για καλό. Χρειαζόμαστε Playmaker και κανένα Σέντερ ακόμα.

Απο την άλλη έγω θέλω Ivkovic...

Tέλος πάντων, ότι και αν συμβεί τελικά ελπίζω να είναι για καλό. Χρειαζόμαστε Playmaker και κανένα Σέντερ ακόμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LoverBoy την Δευ 03 Νοέμ 2008, 17:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ποιος μαρκοβιτς τωρα καιχαζομαρες..?εδω ο πανιωνιος βγηκε ευρωλιγκα(επειδη δεν υπηρχε αρης και αυτοκτονησε το μαρουσι του καλυτερου ελληνα προπονητη) και τον εδιωξε κ εμεινε και ανεργος..χωρις καμια εμπειρια..μεχρι κ ο φλεβαρακης τον κερδισε περσυ..
συμφωνω με μπαλογιαννη μπουντουρη.ο δροσος νομιζει οτι ξερει μπασεκτ μου φαινεται..αν ειχαμε σοβαρο ή ηταν πιο ετοιμοι οι υπαρχοντες πλει μεικερ θα κερδιζαμε και πανιωνιο και πανελληνιο..κ οι πλει μεικερ δεν επιλεχθηκαν απο τον πεδουλακη αλλα απο τον δροσο..
βαρεθηκα να αλλαζω προπονητες καθε μηνα και να μην ειναι ποτε ο επομενος καλυτερος απο τον προηγουμενο..την κυριακη ολοι παλατακι!!
συμφωνω με μπαλογιαννη μπουντουρη.ο δροσος νομιζει οτι ξερει μπασεκτ μου φαινεται..αν ειχαμε σοβαρο ή ηταν πιο ετοιμοι οι υπαρχοντες πλει μεικερ θα κερδιζαμε και πανιωνιο και πανελληνιο..κ οι πλει μεικερ δεν επιλεχθηκαν απο τον πεδουλακη αλλα απο τον δροσο..
βαρεθηκα να αλλαζω προπονητες καθε μηνα και να μην ειναι ποτε ο επομενος καλυτερος απο τον προηγουμενο..την κυριακη ολοι παλατακι!!
Hmoun ex arxis antithetos me pedoulaki alla epeidi kai egw exw varethei ti sunexi allagi proponitwn kai tous aplista paremvatikous proedrous thelw na pw oti sumfwnw me tin allagi pedoulaki gia tous eksis logous..
den exei dwsei stin omada kamia psyxologia oti mporei na kerdizei paixnidia
den exei kataferei na dwsei kanena apo ta xaraktiristika tou stin omada
kai to simantikotero einai oti oi paiktes(epiloges drosou sxedon oloi)den einai paiktes me tous opoious mporei na doulepsei o ped.
Isws ta prwta 2 siga siga na mporousan na allaksoun alla epeidi to mpasket einai athlima psyxologias kai polu suxna mono mia me duo allages mporoun na se anevasoun polla epipeda (opws otan ferame markopoulo kai apo omada upovivasmou mesa se ena gyro kunigousame euroliga)mono kalo tha kanei i allagi.
kai gw ektimw ton markovic, pantws tha apoluthei kai katsikaris apo valencia
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
den exei dwsei stin omada kamia psyxologia oti mporei na kerdizei paixnidia
den exei kataferei na dwsei kanena apo ta xaraktiristika tou stin omada
kai to simantikotero einai oti oi paiktes(epiloges drosou sxedon oloi)den einai paiktes me tous opoious mporei na doulepsei o ped.
Isws ta prwta 2 siga siga na mporousan na allaksoun alla epeidi to mpasket einai athlima psyxologias kai polu suxna mono mia me duo allages mporoun na se anevasoun polla epipeda (opws otan ferame markopoulo kai apo omada upovivasmou mesa se ena gyro kunigousame euroliga)mono kalo tha kanei i allagi.
kai gw ektimw ton markovic, pantws tha apoluthei kai katsikaris apo valencia
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Μπουρδ... γιναμε πάλι...
Πρέπει να σπάσαμε ΡΕΚΟΡ με την αντικατάσταση του Πεδουλάκη μετά απο μόλις 4 αγωνιστικές. Δεν θυμάμαι άλλο προπονητη να έχει κάτσει μόνο 4 αγώνες. Ακόμα και o Σκάιλς πρέπει να είχε κοουτσάρει πιο πολύ...
Τέλος πάντων, για μένα ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ τέτοια δραματική απόφαση ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ αλλιώς δεν δικαιολογείται η απόφαση του...
Εγώ προσωπικά Θέλω Ivkovic. Aπο εκεί και πέρα το χάος...
Βέβαια, ο Κατσικάρης και ο Μαρκόπουλος είναι σαφώς καλύτεροι απο τους υπόλοιπους που ακούγονται και έχουν και ευρωπαϊκή εμπειρία.

Πρέπει να σπάσαμε ΡΕΚΟΡ με την αντικατάσταση του Πεδουλάκη μετά απο μόλις 4 αγωνιστικές. Δεν θυμάμαι άλλο προπονητη να έχει κάτσει μόνο 4 αγώνες. Ακόμα και o Σκάιλς πρέπει να είχε κοουτσάρει πιο πολύ...
Τέλος πάντων, για μένα ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ τέτοια δραματική απόφαση ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ αλλιώς δεν δικαιολογείται η απόφαση του...
Εγώ προσωπικά Θέλω Ivkovic. Aπο εκεί και πέρα το χάος...
Βέβαια, ο Κατσικάρης και ο Μαρκόπουλος είναι σαφώς καλύτεροι απο τους υπόλοιπους που ακούγονται και έχουν και ευρωπαϊκή εμπειρία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LoverBoy την Δευ 03 Νοέμ 2008, 21:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Η δικια μου εκτιμηση ειναι οτι ο νεος προπονητης του ΠΑΟΚ θα ειναι ο Πινι Γκερσον και για μενα δεν ειναι αποτυχημενος προπονητης. Δεν μου το σφυρηξε κανεις απλα ειναι το προαισθημα μου. Οσο για την αξια του Γκερσον...Ο γαυρος ηθελε με πολυ χειροτερο υλικο απο τον βαζελο και με μια ομαδα που φτιαχτηκε σε 1 καλοκαιρι να παρει πρωταθλημα...Ε αυτα δεν γινονται ουτε στο ουζμπεκισταν και ο Γκερσον εφυγε σαν αποτυχημενος.
+1fotis52 έγραψε:Eιναι αδικο να φαει χρεωμα ο Μπουντουρης για τα λαθη του Δροσου, χωρις κιολας να υπαρχει ουσιαστικος λογος, καθως ειμαστε μολις στη τεταρτη αγωνιστικη!
Ποιος πανηγυριζε για υπερβαση με τον Τομασεβιτς Δροσε?
Ποιος μας εφερε τον Σιμτσακ και τον Μαρμαρινο και δεν ηθελε τους αξιοπρεπεστατους Χαριτοπουλο και Τσιακο?
Ποιος νομιζε οτι ο Ουεσον εχει κοινοτικο διαβατηριο? Γιατι σαν κοινοτικος αξιζει, αλλα σαν Αμερικανος μπορουσαμε σιγουρα να βρουμε καλυτερο παικτη....
Και γιατι δεν αφηνει την ομαδα να δεσει με Μουλα και ψηλο? Αυτη ηταν η πιστη του στον Πεδουλακη και στον Μπουντουρη? Και γιατι δεν τον εδιωξε μετα τον Πανελληνιο? Περιμενε να κερδισει τον Ολυμπιακο?
τους μπουντουρη και μπαλογιαννη γραμμενους τους εχει..ας χαλαρωσει λιγο κ ας καταλαβει οτι δεν τα ξερει ολα αυτος..με εγωισμους δουλεια δεν γινεται..αν φερει μεγαλο προπονητη ομως θα τον παραδεχτω..ολοι οσοι ακουγονται ομως ειναι μπαρμπα-παρασχοι του μπασκετ(πλην κατσικαρη)..
-
Ουτε εγω ηθελα την αποπομπη του Πεδουλακη και ας μου ειναι τελειως αντιπαθεις σαν προπονητης. Γιατι τοσα χρονια εχω μαθει να κανω υπομονη. Αυτο που με χαλαει στην ολη ιστορια ειναι να βλεπω οτι οι μεταγραφες στον μπασκετικο ΠΑΟΚ γινονται απο τον προεδρο και οχι απο τον προπονητη. Μακαρι ο προεδρος να δικαιωθει γιατι δεν μπορω να βλεπω τον καθε νιονιο και τον καθε πανελληνιο να μου κανουν πλακα μεσα στην πυλαια. Γιατι περι πλακας προκειται αυτο που εγινε σε αυτα τα 2 παιχνιδια. Δεν εχω την απαιτηση για φετος να νικαω οποιον ερχεται στην πυλαια αλλα δεν γουσταρω να βλεπω τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ να κανει κλαρινα με κατεβασμενα τα χερια απο την καθε γειτονια της Αθηνας.