29.Róbert Mak

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 11.Róbert Mak

Δημοσίευση από desperando »

φυσικα την β΄γερμανιας αλλα ξερεις γιατι δεν πανε εκει κατι μακ?
γιατι εκει πανω απο 150 καθαρα δεν προκειται να παρουν ουτε στα ονειρα τους και δεν ξερω κι ολας αν θελουν παικτες επιπεδου μακ.

το παιδακι που ειπε καλυτερα να παιζουμε χωρις κοσμο ( δεν πρειπει να εχει γινει πιο αστοχη δηλωση, αν ειναι ετσι ας παει να παιζει μπαλα μονο με τους φιλους του στα 5χ5),σημερα εβαλε φαρδια πλατια το ποδι του ωστε να δυσχαιρανει το εργο της ομαδας για ποιοτικη ενισχυση.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Για το αν θα έλεγε σε κάποιον παίκτη να έρθει στην Ελλάδα: «Δεν έχει να κάνει με τον σύλλογο, με την ομάδα, αν κάποιος παίκτης μου έλεγε ότι θέλει να έρθει στην Ελλάδα, δεν θα του έλεγα να έλθει».

Για το αν μετάνιωσε την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Δεν έχω μετανιώσει και δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ, έχει να κάνει με το Ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν είναι πράγματα που βοηθούν ένα ποδοσφαιριστή να παίζεις ένα παιχνίδι με φιλάθλους τρία χωρίς και αυτό έχει να κάνει γενικά με το Ελληνικό πρωτάθλημα».
Παρεξηγήσιμη δήλωση μέν (τό 'χει η μέρα φαίνεται μετά το τουίτ Καμμένου, ίσως νά' ναι ο Ερμής ανάδρομος :lol: ), αλλά συμφωνώ επί της ουσίας με τον Κορίνθιο.
Ο Μπεργκ εκθείασε τις ομορφιές της χώρας. Λογικό είναι αφού τον βάζελο δεν τον έσκισαν πέρσι τόσο, όσο τον ΠΑΟΚ κι ας λένε άλλα οι βαζελοαντικειμενικοί.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Δεν θέλω να μεγαλοποιήσω κάτi obanebane.

Δεν ξέρω πως να το πώ , αλλά κάπου κ κάπως πρέπει να τιμάς το ψωμί που τρως κ να νοιώθεις κ μια ευγνωμοσύνη.

Καλά θα ήτανε να τον ρωτήσει η ομάδα αν νοιώθει δυσαρεστημένος.

Οχι τπτ άλλο , να αρχίσουν να σφίγκουν οι "πόλοι" κ να καταλάβουνε ότι δεν είμαστε "παιδική χαρά ο ΠΑΟΚ".
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Και μένα η γνώμη είναι πως είπε μ@λακίες και καλό είναι να πέφτει και κάνα πρόστιμο σε παρόμοιες καταστάσεις!
Πρέπει να τιμάς το χέρι που σε ταΐζει και πόσο μάλιστα όταν καιγόμαστε για να φέρουμε καλούς παίχτες!
Κάποιος καχύποπτος θα έλεγε πως το έκανε επίτηδες για να φαίνεται αυτός πως είναι ο καλύτερος χωρίς καλές μεταγραφές ... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εσυ ρε χαζουλη καθε φορα που το ανοιγεις το ρημαδι σου μας δειχνεις το ποσο χαμηλο iq εχεις...πραγμα το οποιο βγαζεις και στο γηπεδο βεβαια...

ας του απαγορεψει καποιος να μιλαει μπας και πεσει λιγο η πιεση μας οχι τιποτα αλλο...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ας τον βάλει κάποιος να προπονηθεί στα σουτ μου γύρισε τα μυαλά σήμερα :evil:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ευθυγράμμιση,ζυγοστάθμιση επειγόντως.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

kat τα πηγε καλα ομως στην προσπεραση στο τελος :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν περναει κτεο ουτε για πλακα :ugeek:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Ας τον βάλει κάποιος να προπονηθεί στα σουτ μου γύρισε τα μυαλά σήμερα :evil:
Θυμαμαι Βιειρινια την 1η χρονια και ελπιζω πως θα μαθει :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τον παικτη δεν τον ηξερα οταν αποκτηθηκε αλλα του ειχα ριξει τρελο κραξιμο,θυμαται ο obanebane,διαβαζοντας τα στατιστικα του,αν θυμαμαι καλα καπου στα 90 παιχνιδια με 6 γκολ και 4 ασιστ,οπως και δηλωσεις οσων τον ηξεραν που ελεγαν πως οταν φτανει κοντα στο τερμα σχεδον παντα τα σκατωνει.Περσι ξεκινησε εντυπωσιακα θα ελεγα και ετοιμαζομουν για τις κωλοτουμπες του αιωνα,απο ενα σημειο ομως και μετα μαλλον αποφασισε να θυμιθει τα παλια και δεν ξερω αν εχει γυρισμο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ειναι καθαρα θεμα ψυχολογιας κατα την αποψη μου..
Δεν ειναι λιγος ο μακ.Αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να παιζει συνεχεια ή οτι δε θες καλυτερο.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ναι εγω ελεγα οτι ηταν χασογκολης αλλα στη γερμανια τουλαχιστον τεχνικα τα σουτ του ηταν πιο σοβαρα...εδω αυτο που κανει με τα τελειωματα ειναι παιδικο πολλες φορες...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Για αυτο λεω οτι ειναι θεμα ψυχολογιας..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ησουν ανς απο τους τρεις λογους του ναυγιου.
δεν με πηραζει που εισαι ενας μετριος εξτρεμ,δεν με πηραζει που εισαι αγχωδεις και οταν φτανεις μπροστα στο γκολ ανεβαζεις 200 σφυγμους απο τον φοβο της αποτυχιας (τι να κανουμε το ψυχολογικο ειναι κατι το οποιο δεν μπορει ζεις ευκολα να αλλαξει). αυτο ομως που δεν μπορω να συγχωρισω και με βγαζει απο τα ρουχα μου ειναι το ποσο φλωρος εισαι,δεν βαζεις ποτε τα ποδια σου στην φωτια και παντα ενεργεις με σκεψει μην σε χτυπησει-τραυματισει ο αντιπαλος.
με αυτα τα μυαλα δε σε βλεπω καλα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”