και οι ρώσοι πως το δείχνουν;και σε αυτούς μέσω δορυφόρου δεν πάει το σήμα;δεν μας τα λεν καλά από την νόβαobanebane έγραψε:vs40 έγραψε:Παιδιά η Νόβα γιατί δεν το δείχνει? το έχει στο πρόγραμμα, αλλά δεν παίζει στο novasport2. Δείχνει άσχετες συνεντεύξεις στοίβου.
Εχει τεχνικο προβλημα.
NK Lokomotiva Zagreb-Π.Α.Ο.Κ. 16/7 21:00,NS2 & NS2HD
Re: NK Lokomotiva Zagreb-Π.Α.Ο.Κ. 16/7 21:00,NS2 & NS2HD
χαρισης στη θεση του τζιολη και κοροβεσης στη θεση του κιτσιου....αμεσα μπας και σωθει η παρτιδα...μπροστα επειδη ο παλιμαχος ειναι παλαιμαχος ας μπει ο μυστακιδης μηπως και κατα λαθος γινει καμια ιστορια...
2-2 προβλεψη...
2-2 προβλεψη...
Και πρωτάθλημα να πάρεις, εμένα η άποψη μου για κάποιους δεν αλλάζει
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Φυσικά εννοείται περιμένουμε από Σαλπι και Τζιωλη και Κιτσιου και Σκονδρα και Τζαβελλα και λοιπά παλτα να αναστηθουν μετά την προτοιμασια όπως κάνουν κάθε χρόνια. Ο κλασικός γκρινιαρης ΠΑΟΚτσης
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ποιος περπατουσε(σταματησε κιολας!) στο 1-0 και δεν καλυψε αριστερα;
Γενικώς παίζουμε χάλια, μετα το κέντρο ψάχνουνε να δούνε που θα πετάξουνε την καυτή πατάτα. Το γεγονώς ότι είναι μαλωμένοι με τα δίχτυα είναι απλά bonus.
- sourmenetes
- Moderator
- Καπετάνιος
Παιδια υπαρχει καποιο αλλο καναλι σε καποιον που εχει νοβα να το δει;
αν είναι ο τζαβε προστιμο κ αποβολη απο την ομάδα οπως φακ-λου!
-
Πίστευε ότι αυτοί οι παίχτες που διασυρθηκαν πέρσι από Γιάννενα πανθρακικους και αλλά λίμα μπορούν να κερδίσουν έστω αυτή την ομάδα..έλεγα πριν ένα μήνα Διωξτους όλους σχεδόν αλλά........tasos81pl έγραψε:πες τα...με το χερι στην σκανδαλη ο λαος του ΠΑΟΚ μας...εαν γυρισει το ματς να σας δω...PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν παίζουμε καλά στα πρώτα 45' της χρονιάς και άρχισαν τα όργανα από τον, πάντοτε υπομονετικό, λαό του ΠΑΟΚ.
Πηγαίνετε κάντε ένα μπάνιο, αφού δεν την σηκώνετε την μπάλα.
Γεια σου ρε τζαβελινιο...παλι βολτες έκοβες στο πρωτο γκολ! Επειδη σαρεσουν οι δύσκολες ερωτήσεις και λες αλήθειες το αναφέρω παλικαρε μου!
Sent from my mind using boobs power
Τα σημερινά, για όσους υποστήριζαν με θέρμη ότι χωρίς μεταγραφές περνάς αέρα. Λυπάμαι αλλά η μπάλα δεν είναι τετράγωνη.
- Ekatnetworkltd
NK Lokomotiva Zagreb-Π.Α.Ο.Κ. 16/7 21:00,NS2 & NS2HD
Ναί λές και θα σε ακούσηThanix έγραψε:Γεια σου ρε τζαβελινιο...παλι βολτες έκοβες στο πρωτο γκολ! Επειδη σαρεσουν οι δύσκολες ερωτήσεις και λες αλήθειες το αναφέρω παλικαρε μου!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ekatnetworkltd την Πέμ 16 Ιούλ 2015, 20:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το λαθος του Τζαβελλα εννοεις? Συμβαινουν αυτα...αφου ειχε φυγει 5 μετρα ο αλλος τι να τρεξει να κανει?gergeo4 έγραψε:Ποιος περπατουσε(σταματησε κιολας!) στο 1-0 και δεν καλυψε αριστερα;
Τουλαχιστον κρατησε δυναμεις για μετα,ηταν ο μονος που πηδηξε στο κορνερ...