Εθνική Νέων
Re: Εθνική Νέων
Λίγα λεπτά που πρόλαβα να δω στο τέλος, από την Ελλάδα ξεχώρισα τον 16 και τον 3. Αντίθετα ο 19 είναι ντιπ άμπαλος.
Αν ξέρει κανείς ονόματα, ας τα γράψει, διότι ο γερμαναράς του σπικάζ δεν το καταδέχεται να μας τα πει.
Υ.γ.: Τί μαλλί έχασες, ρε Ευθύμη.
Αν ξέρει κανείς ονόματα, ας τα γράψει, διότι ο γερμαναράς του σπικάζ δεν το καταδέχεται να μας τα πει.
19 ΒέργοςAle έγραψε:Λίγα λεπτά που πρόλαβα να δω στο τέλος, από την Ελλάδα ξεχώρισα τον 16 και τον 3. Αντίθετα ο 19 είναι ντιπ άμπαλος.
Ο Τσελεπίδης είναι το 5.
- ΑποστόληςΑ
γάβρο και τρίποληAle έγραψε:Έτσι εξηγείται. Τσιμίκας και Κυριακόπουλος πού παίζουν;
Όλοι οι παίκτες της U19 παίζουν στις δυνατές ομάδες της λίγκας με εξαίρεση τους 17.Μαυρία (σέντερφορ της Καρδίτσας) και 11.Κυνηγόπουλο (δεξί εξτρέμ Αιγινιακός) που δεν ξεκίνησαν σήμερα.
Τσακώνοντας Τσιμίκα, ισοφαρίζεις Τζανδάρη και καλύπτεις και το κενό στο αριστερό μπακ.
Άντε, ξύπνα, Φρανκ!
Εγώ θα στα λέω;
Άντε, ξύπνα, Φρανκ!
Εγώ θα στα λέω;
-
john4serres
- ΑποστόληςΑ
Έχω την άποψη πως ο τίτλος του παρόντος topic πρέπει να αλλάξει σε Εθνική U-19 όπως έχει επικρατήσει διεθνώς.
H εθνική U19 παίζει για τους προκριματικούς αγώνες αυτήν την ώρα απέναντι στην Ουαλία στην έδρα της. Στο 65΄λεπτό προηγείται με 1-0 με ασσίστ του Σταθόπουλου, ο οποίος μαζί με τον Σιαμπάνη ξεκίνησαν στην αρχική 11αδα.
Είμαστε στον ίδιο όμιλο και με τις ομάδες του Λουξεμβούργου και τις Αγγλίας τις οποίες θα αντιμετωπίσουμε στις 12 και 15 Νοεμβρίου αντίστοιχα.
Εδιτ: 0-2 τελικό, αλλαγή στο 70' ο Σταθόπουλος.
Είμαστε στον ίδιο όμιλο και με τις ομάδες του Λουξεμβούργου και τις Αγγλίας τις οποίες θα αντιμετωπίσουμε στις 12 και 15 Νοεμβρίου αντίστοιχα.
Εδιτ: 0-2 τελικό, αλλαγή στο 70' ο Σταθόπουλος.