20.Ricardo Costa
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Re: 20.Ricardo Costa
Αυτο που ξερω εγώ ειναι οτι πριν 6 μηνες στόπερ ψάχναμε και μεχρι σημερα στοπερ δεν εχουμε.
- ΑποστόληςΑ
οτι και να ειναι, προκαλω (πραγματικα) εναν να μου θυμισει μια φορα που τον περασαν σε 1με1. 

- desperando
- Επικοινωνία:
τι νούμερα και μακακιες.Φοίνικας έγραψε:Αν μου πεις τι εννοείς πρωταθληματάρα, τι νούμερα κτλ, έφυγε το στοίχημα.desperando έγραψε:Εγώ βάζω τώρα σε όποιον θέλει στοίχημα ότι θα κάνει πρωταθληματαρα (εκτός και αν έχει κανένα σοβαρό τραυματισμό)
πρωταθληματαρα εννοώ ότι τουλάχιστον στα 2/3 των παιχνιδιών που θα αγωνιστεί θα είναι μέσα στους καλύτερους 5 της αναμέτρησης
- ΑποστόληςΑ
Θα δούμε σήμερα.K_geo έγραψε:οτι και να ειναι, προκαλω (πραγματικα) εναν να μου θυμισει μια φορα που τον περασαν σε 1με1.
με βάση τι;desperando έγραψε:τι νούμερα και μακακιες.Φοίνικας έγραψε:Αν μου πεις τι εννοείς πρωταθληματάρα, τι νούμερα κτλ, έφυγε το στοίχημα.desperando έγραψε:Εγώ βάζω τώρα σε όποιον θέλει στοίχημα ότι θα κάνει πρωταθληματαρα (εκτός και αν έχει κανένα σοβαρό τραυματισμό)
πρωταθληματαρα εννοώ ότι τουλάχιστον στα 2/3 των παιχνιδιών που θα αγωνιστεί θα είναι μέσα στους καλύτερους 5 της αναμέτρησης
το ρεπορταζ και τη βαθμολογία του Κόλκα πχ;
θα φωναζουμε εσενα να μας βαζεις ενα νουμερο και στο τελος θα δουμε με μια διαίρεση...
Ρε αφήστε τα αυτα
Σαν λαος παντως ψάχνουνε αφορμή για φασαρία μονίμως έστω και μέσω φόρουμ
Μακαρι να παιξει καλα έως τωρα σαφώς δε δικαιολογεί τη φήμη και το συμβολαιο του εχει δειξει κπ ψήγματα ομως παρολαυτα ..
Μακαρι και γκολ σημερα μετα απο κόρνερ του κατσε
Σαν λαος παντως ψάχνουνε αφορμή για φασαρία μονίμως έστω και μέσω φόρουμ
Μακαρι να παιξει καλα έως τωρα σαφώς δε δικαιολογεί τη φήμη και το συμβολαιο του εχει δειξει κπ ψήγματα ομως παρολαυτα ..
Μακαρι και γκολ σημερα μετα απο κόρνερ του κατσε
Δεν καταλαβαίνω τον γκαϊλέ σου φίλος.Thracian έγραψε:ε αφου θες νουμερα να σε χαλασουμε χατίρι;
Λέει ότι στα 2/3 των ματς του πρωταθλήματος δηλαδή στα 20/30 θα είναι στους πέντε καλύτερους.
Με 15/30 εντός που ΠΑΟΚ είσαι και φαβορί από χέρι και ουσιαστικά μόνο άλλες τρεις ισοδύναμες με τον ΠΑΟΚ ομάδες, έτσι όπως το λέει, το χει σίγουρο το στοιχηματάκι.
Δεν είμαι εκκλησία να με κλέψει, συγνώμην κιόλας.

Απο που προκυπτει οτι στα εντος εδρας παιχνιδια ειναι σιγουρο πως ο Κοστα θα ειναι μεσα στους πεντε καλυτερους? Νομιζω πως η πιθανοτητα να ειναι μεσα στους διακριθεντες ενος παιχνιδιου ειναι 0.5 (ή θα ειναι ή δεν θα ειναι) ανεξαρτητως εδρας.
Και στο κατω κατω, και παρολο που κι εγω πιστευω πως ο Κοστα θα κανει πρωταθληματαρα, ας κερδιζει ο ΠΑΟΚ, κι ας κανει ο,τι θελει ο Κοστα.
Και στο κατω κατω, και παρολο που κι εγω πιστευω πως ο Κοστα θα κανει πρωταθληματαρα, ας κερδιζει ο ΠΑΟΚ, κι ας κανει ο,τι θελει ο Κοστα.
Δεν ξέρω ποιοι σε πιστεύουν ξέρω πάντως ότι απ την μέρα που ήρθες το over δεν χαλάει...παλαίμαχος...
- sourmenetes
- Moderator
Πραγματικα απορω...
Δε θελω να κανω καμια συγκριση γιατι θα φανει υπερβολικη, αλλα περναει απο το μυαλο μου.Ας ελπισουμε οτι κατι θα αλλαξει.
Δε θελω να κανω καμια συγκριση γιατι θα φανει υπερβολικη, αλλα περναει απο το μυαλο μου.Ας ελπισουμε οτι κατι θα αλλαξει.