Παιδιά η ομάδα μπορεί να παίζει 4-2-3-1 ή 3-5-2 με δεκάρι (Πέλκα). Και στις 2 περιπτώσεις το σύστημα παίζεται με 2 αμυντικά χαφ. Ιδανικά έχεις 1 deep lying playmaker (Noboa) και 1 ball winning midfilder, δηλ καθαρό κόφτη me agressive στοιχεία. Μπορεί ο Χαρίσης και ο Κάτσε σε αυτό το ρόλο. Ο Χαρίσης μπορεί και deep lying playmaker. Μετά η σεζόν έχει πάρα πολλά παιχνίδια για να πάρουν όλοι οι καλοί μας πάνω από 30! Όσο για τον Τζιώλη δεν αντέχει πολλά παιχνίδια και έχει τραυματισμούς. Ίσως παίξει και πολλά παιχνίδια στην άμυνα. Έχει ύψος πάνω από 1,90, έχει δύναμη και μυαλό για τη θέση και οργανωτικές ικανότητες. Ο Μάρτενς έχει κλείσει παιδιά τι θα κάνει? Τα νέα παιδιά είναι η αδυναμία του Άρνεσεν και του Τούντορ, οπότε μη φοβάστε. Πιο πιθανό είναι να γκρινιάξουμε για την υπερβολική τους πίστη σε νέους, παρά από τη μικρή τους συμμετοχή.MANIAKOS έγραψε:Συμφωνώ αλλα αναδεικνύεται το πρόβλημα ανισσοροπιας του ρόστερ γι αυτο και ειπα για Τζιόλη πισω σαν εγκεφαλικό παίκτη και Μαντούρο στη Βίλεμ ..και εχεις και ενα Χαρίση που χει μπει αγριεμένος και ειναι κρίμα να μην παιξει
Οποτε με Τζιόλη πισω ευχής έργου ειναι να ρθει οι ραικοβιτς και με νομποα κατσε και εύχομαι παίκτη στυλ κρανιτσαρ να κλείσεις για πισω απο τους φορ
Τωρα για φορ μας τα μπέρδεψε η αριστερή πλατφόρμα οποτε ίσως πάμε και για δυο
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
IBAN: βρε καντε καμια μεταγραφη!! εγω τα βαζω...
Αρνεσεν:...............................................
Οπαδοι: τι μου θυμιζει αυτο, τι μου θυμιζει...
Αρνεσεν:...............................................
Οπαδοι: τι μου θυμιζει αυτο, τι μου θυμιζει...
- ΑποστόληςΑ
Συμφωνώ σε όλα.desperando έγραψε:στις θεσεις 6 και 8 ειμαστε καλυμενοι θα πρεπει να κλεισουμε και την τρυπα στο 10 με μια υπερπαικτουρα.
εναν αμυντικο που να ξερει μπαλα και για την επιθεση ολα θα εξαρτηθουν απο το τι θα γινει με τον λουκας.αν φυγει πρεπει να παρθουν δυο επιθετικοι με διαφορετικα χαρακτηριστηκα μεταξυ τους.
απο κει και περα ειναι λαθος να χωριζουμε τους παικτες σε βασικους και αναπληρωματικους σε μια χρονια που μπορει να εχουμε πανω απο 60 παιχνιδια και αν θελουμε η ομαδα να ειναι φιτ δεν πρεπει να υπαρχει παικτης με περισσοτερες απο 40 συμμετοχες.
θα πρεπει να υπαρχει μια 18αδα- 20αδα παικτων που να θεωρουνται παικτες πρωτης γραμμης και να μην θεωρειται η οποια συμμετοχη τους αναγκαστικη
τη τη στιγμη δεν ειναι πανω απο 14-15 μαζι με τους δυο τερματαδες,χωρις να υπολογιζω λουκας-περειρα (αν και τον περειρα δεν τον θεωρω παικτη τον οποιο μπορεις να βασιστεις) και παιχτες ερωτηματικα οπως κων/δης,πελκας,γκολασα
Επειδή θα παίζουμε Πέμπτη - Κυριακή χρειαζόμαστε 22 ετοιμοπόλεμους παίκτες. Απλά το 10ρι που ψάχνουμε είναι δύσκολο να είναι από το πάνω ράφι γιατί κανείς τέτοιος δεν έρχεται στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Είτε κάποιος νέος και φέρελπις, είτε κάποιος που ατύχησε μέχρι σήμερα, αλλά έχει δυνατότητες που έχει αναγνωρίσει ο Φρανκ.
αν ο Αρνεσεν με δικτυο σε ολο τον κοσμο δεν μπορει να κανει μεταγραφες και καταληξει στον Χριστοδουλοπουλο τοτε λυπαμαι τον Ιβα....που τον επελεξε
Το αποκλείω να ισχύει...Προφανώς παιχνίδια του μάνατζερ τώρα που πάει να μείνει ελεύθερος για να ακουστεί το όνομα του
- kataramenos5
Πολλη και ανεξήγητη ησυχία.Η περιμενουμε την εκβαση του προκριματικου ή καποιος..τυφωνας ετοιμαζεται να ξεσπάσει χωρις να παρει χαμπαρι κανείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 16 Ιούλ 2015, 08:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- GiorgosAtha
Η όλη ιστορία ξεκίνησε από τον Ιταλό "φίλο των μανατζαρέων" και "μέγα παπατζή" Di Marzio στο site του.
Δεν νομίζω να ισχύει... βασικά κατά 99% είμαι σίγουρος ότι απλά κάνει εξυπηρέτηση στον μάνατζερ του οικοδόμου και δημιουργεί σενάρια απλά για να ακουστεί το όνομα του πελάτη του αφού μένει ελεύθερος από την ομάδα που ανήκει.
Ανάξιο προσοχής δημοσίευμα... πάμε παρακάτω...
ΥΣ.1 Πλάκα θα έχει να τον τσιμπήσει κάνας gay και να βγουν να μιλάνε για κλοπή από τον ΠΑΟΚ!
ΥΣ.2 Αν... λέω ΑΝ... το δημοσίευμα βγει αληθινό (εξού και το 1% που άφησα), θα κάνω τουμπεκί και δεν θα γκρινιάξω μόνο και μόνο επειδή είναι επιλογή Frank. Για να τον φέρνει κάτι παραπάνω θα ξέρει...
Δεν νομίζω να ισχύει... βασικά κατά 99% είμαι σίγουρος ότι απλά κάνει εξυπηρέτηση στον μάνατζερ του οικοδόμου και δημιουργεί σενάρια απλά για να ακουστεί το όνομα του πελάτη του αφού μένει ελεύθερος από την ομάδα που ανήκει.
Ανάξιο προσοχής δημοσίευμα... πάμε παρακάτω...
ΥΣ.1 Πλάκα θα έχει να τον τσιμπήσει κάνας gay και να βγουν να μιλάνε για κλοπή από τον ΠΑΟΚ!
ΥΣ.2 Αν... λέω ΑΝ... το δημοσίευμα βγει αληθινό (εξού και το 1% που άφησα), θα κάνω τουμπεκί και δεν θα γκρινιάξω μόνο και μόνο επειδή είναι επιλογή Frank. Για να τον φέρνει κάτι παραπάνω θα ξέρει...
Αλλος ένας παίκτης που κανείς δεν ξέρει την θέση του.Athens έγραψε:αν ο Αρνεσεν με δικτυο σε ολο τον κοσμο δεν μπορει να κανει μεταγραφες και καταληξει στον Χριστοδουλοπουλο τοτε λυπαμαι τον Ιβα....που τον επελεξε
Τραγική επιλογή που δεν χωράει στο σύστημα Τudor. Αλλά μιας και δεν έχουμε ΖΒ, πιστεύω ότι είναι (καρα)παππάς.
Εμενα καλη επιλογη μου κανει ο οικοδόμος και δεύτερος φορ θεωρητικά και δεκάρι και εξτρεμ παίζει τπτ τέλεια αλλα καλα
Αλλα δεν πιστευω οτι ισχυει
Τεσπα απο αυριο μεθαύριο αεροδρομιο
Αλλα δεν πιστευω οτι ισχυει
Τεσπα απο αυριο μεθαύριο αεροδρομιο
ρε φρανκ ημαρτον...16 ιουλιου και καναμε 1 μεταγραφη....αντε λιγο... η ομαδα που κατεβαινει σημερα ειναι το περσινο δραμα αποδυναμωμενο..... απιστευτο...
για το οτι ο περειρα ειναι κωλοπαιδο το ακουσα απο παικτη περσυ αλλα δεν το πιστευα...
την τιτικα την λες οτι 8α παει οπουδηποτε, ΕΚΤΟΣ λα κορουνια, με 2 εκ ευρω... εκει μονο αν δωσουν 5!
για το οτι ο περειρα ειναι κωλοπαιδο το ακουσα απο παικτη περσυ αλλα δεν το πιστευα...
την τιτικα την λες οτι 8α παει οπουδηποτε, ΕΚΤΟΣ λα κορουνια, με 2 εκ ευρω... εκει μονο αν δωσουν 5!
- ace79grpaok
16/7 και ούτε καν παίζει κάποιο ονομα,ο παπας δεν έρχονται Ελλάδα λόγω γρεξιτ μας τελείωσε και αυτός ,εγώ ξέρω οτι πάω σε ευρωπαϊκό παιχνίδι χωρίς φορ ,πάλι με 1 εξτρεμ και κατ 90% με τη ομάδα που περσυ βγήκε 5η ,αλλα ξέρω οι παίκτες δεν έρχονται Ελλάδα ,καλός,χρυσός ο αρνεσεν αλΛα δεν ζητήσαμε ούτε τον καβανι ,ουτε τον ντε μαρια ,3 παίκτες σε θέσεις ομάδα έχει πρόβλημα και μέχρι τώρα μόνο τέρματα πήρες για να καλύψεις το κενό ιτανζ ,δεν συνεχίζω άλλο για ν μην χαρακτηριστώ πάλι κάπως από συγκεκριμένους ,αλλα ιδη νιώθω ντεζαβου το περσυνο καλοκαιρι
- kataramenos5
Εχουμε θεμα..Δε μαμαει ο κοσμος πλεον κι αυτο εχει παρενεργειες.Που να μην ήμασταν κι ερωτικη πολη.
εδιτ:Δε παει στο ΜΑΝΙΑΚΟ
εδιτ:Δε παει στο ΜΑΝΙΑΚΟ
- GiorgosAtha
Ρε Frank... τράβα πάρε 5-6 παίχτες από όπου βρεις, να είναι ξένοι κατά προτίμηση ώστε να μας κάνουν "κλικ".
Μη σε νοιάζουν οι ικανότητες, αν κάνουν στο σύστημα που θέλει ο προπονητής, αν έχουν το κατάλληλο potencial, αν είναι σε καλή ηλικία. Γράψε και στον π*υτσο σου το 3ετές πλάνο και αφού κάνεις ότι κάνεις σήκω φύγε... Γκοου βίλατζ!
Μη χαλιέσε τσάμπα εδώ. Δεν έχουμε ιδέα από λέξεις όπως "πλάνο", "σχέδιο" κτλ. Στα @ρχίδια μας. Φέρε τον Paltovic και τον Gounarinho και ας τους διώξουμε τον χειμώνα... αρκεί να φέρεις κάτι να νιώσουμε γεμάτοι. Του χρόνου έχει ο Θεός.
Πραγματικά... δεν μας αξίζει τίποτα...
Μη σε νοιάζουν οι ικανότητες, αν κάνουν στο σύστημα που θέλει ο προπονητής, αν έχουν το κατάλληλο potencial, αν είναι σε καλή ηλικία. Γράψε και στον π*υτσο σου το 3ετές πλάνο και αφού κάνεις ότι κάνεις σήκω φύγε... Γκοου βίλατζ!
Μη χαλιέσε τσάμπα εδώ. Δεν έχουμε ιδέα από λέξεις όπως "πλάνο", "σχέδιο" κτλ. Στα @ρχίδια μας. Φέρε τον Paltovic και τον Gounarinho και ας τους διώξουμε τον χειμώνα... αρκεί να φέρεις κάτι να νιώσουμε γεμάτοι. Του χρόνου έχει ο Θεός.
Πραγματικά... δεν μας αξίζει τίποτα...