Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από ace79grpaok »

[quote="obanebane"]ασε αντι να κανεις σαν αγαμητη γκομενα δεν ειναι καλυτερα να κανεις αυτο που κανεις καθε χρονο εδω μεσα ενημερωνοντας μας για το τι γραφουν εξω για τις μεταγραφες του ΠΑΟΚ;
Εγω αυτο θυμαμε απο εσενα και αυτο θελω να συνεχισεις να κανεις,αρκει να το θελεις και εσυ βεβαια.[/quo

σε παρακαλω να με μιλας καλυτερα δεν σε εχω χαρακτηρισει ποτε και θελω αν μπορεις να το παρεις πισω,για το τι θα λεω εινα ιδικος μου λογαριασμος και δεν θα με ορισει κανεναν το τι θα λεω,
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το ινπαοκ αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Καπίνο από την Meinz.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ace79grpaok έγραψε:
obanebane έγραψε:ασε αντι να κανεις σαν αγαμητη γκομενα δεν ειναι καλυτερα να κανεις αυτο που κανεις καθε χρονο εδω μεσα ενημερωνοντας μας για το τι γραφουν εξω για τις μεταγραφες του ΠΑΟΚ;
Εγω αυτο θυμαμε απο εσενα και αυτο θελω να συνεχισεις να κανεις,αρκει να το θελεις και εσυ βεβαια.[/quo

σε παρακαλω να με μιλας καλυτερα δεν σε εχω χαρακτηρισει ποτε και θελω αν μπορεις να το παρεις πισω,για το τι θα λεω εινα ιδικος μου λογαριασμος και δεν θα με ορισει κανεναν το τι θα λεω,

Σιγα ρε φιλικα στο λεω μετα απο τοσα χρονια εδω μεσα πιστευα οτι μιλαμε σαν φιλοι,αν σε πειραξε τοσο το παιρνω πισω.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

οκ σε συνχωρω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

paidia κατι μου λεει οτι θα κλεισουμε φιγκανοσον ,δεν ξερω να παιζει τοσες μερες και να ειναι παπας λιγο δυσκολο ,αν και κατα την γνωμη μου οι δανεικοι ειναι ιδανικη περιπτωση για φετος γιατι καπτεις τις αμφιβολιες του για ελλαδα με την λογικη οτι αν δεν τους αρεσει μπορουν το καλοκαιρι να φυγουν χωρις να δεσμευονται με 3ετη συμβολαια και πιστευω οτι για αρχη πρεπει να κλεισουμε τον ισλανδο και τον ραικοβιτς αμεσα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

O Alfreð Finnbogason είναι έτοιμος και από πλευράς φυσικής κατάστασης αφού μετέχει στην προετοιμασία της Ρεάλ Σοσιεδάδ και έχει παίξει και σε ένα φιλικό.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

vs40 έγραψε: Το σημαντικότερο όλων είναι ο αμυντικός να είναι ποιοτικός και να θέλει να παίξει για τον ΠΑΟΚ (όχι σαν κάτι Λουκάδες). Κατά τα άλλα η ομάδα ιδανικά χρειάζεται ισορροπία σε όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά και είναι σημαντικό και το ύψος. 1/3 κεντρικούς αμυντικούς πρέπει να είναι ψηλός, καλό είναι και 1 τουλάχιστον στο κέντρο. Η ομάδα έφαγε πάρα πολλά γκολ την τελευταία 2ετία (μετά Σιντελφελντ εποχή) στα στημένα και δεν απειλεί στα επιθετικά της στημένα. Γεμίσματα αντιπάλων από το ημικύκλιο του κέντρου και μύριζαν γκολ. Το ύψος βέβαια να συνοδεύεται με δύναμη. Ένα ψηλολέλεκα τι να τον κάνεις... Μετά σίγουρα θέλεις και έναν γρήγορο. Τον Βίτορ πάντως αργό δεν τον λες. Το κάθετο τρύπημα της άμυνας είναι θέμα συνολικής αμυντικής συμπεριφοράς. Τα ρίσκα που έπαιρνε πχ ο Άγγελος πέρυσι ήταν τεράστια. Μετά είναι θέμα συγκέντρωσης, όπως έλεγε συνέχεια ο Σάντος, και φυσικά τακτικής παιδείας και ταχύτητας (και στη σκέψη). Δε γίνεται να παίζεις με το Δέλλα 1,98 ύψος στα 37 του βασικό με μηδέν ταχύτητα. Σε fm stats θέλω (για τον ψηλό αμυντικό) μίνιμουμ χαρακτηριστικά: 12επιτάχυνση - 12 ταχύτητα, 11 ευκινησία, 16 άλμα (με ύψος μέσα), 15 δύναμη, 14 μαρκάρισμα, 14 τάκλιν, 14 κεφαλιά, και σχετικά καλά mental (με προτίμηση: concentration, determination, agressiveness, potitioning)
Η ισορροπία σε χαρακτηριστικά είναι σωστή προσέγγιση.
Αλλά μπορείς να μου θυμίσεις κι εμένα τα γκολ που φάγαμε από κεφαλιές; Όχι από στημένα μόνο (καθώς ΚΑΙ τα στημένα είναι θέμα συνολικής ομαδικής συμπεριφοράς). Προχθές πάντως βάλαμε δύο γκολ από κεφαλιά σε στημένο. Γενικώς ο Κόστα και ο Βίτορ τα πάνε καλά στον αέρα, άλλες είναι οι ελλείψεις τους.
Τέλος, ψηλός και δυνατός ήταν και ο Κατσικάς, το 80% των οπαδών (κι εγώ μέσα) δεν τον ήθελαν. Ψηλός και δυνατός είναι και ο Σανκαρέ, αλλά για να χρησιμοποιήσω μία έκφραση από το παιχνίδι που σου αρέσει, «σπανίως βλέπει οτιδήποτε άλλο πέρα από την μπάλα». Θα τον ήθελες για αμυντικό, εγώ πάντως όχι.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εγω παντως τον φιγκμπογκασον δεν τον θελω με την καμια
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

Για ποιο λογο;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Προφανώς γιατί δεν θα βλέπει τον Σαλπι.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

τρακερνει με τον κλαους
θα ηθελα εναν επιθετικο με διαφορετικα στοιχεια,τυπου μιραλας ή οπως λεει και μια ψυχη πιο τζιμπουροηδες (τον παλιο καλο τζεμπουρ)
ΑποστόληςΑ έγραψε:Προφανώς γιατί δεν θα βλέπει τον Σαλπι.
πως γινετε τα πιο πετυχημενα σου ανεκδοτα να τα λες παντα σε αλλο τοπικ :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Θα βρει ο Θεοδώρου χώρο και για τους δύο.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

desperando έγραψε:εγω παντως τον φιγκμπογκασον δεν τον θελω με την καμια
Γιατι ρε ντεσπε??? επειδή θα κανεις 5 λεπτά να γράψεις το όνομα του στα τοπικ??? ντροπή σου...βάφτισε τον Θεόφιλο που έλεγε και μια ψυχή....χαχαχα
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Εγώ γιατί νομίζω ότι ο Ισλανδός είναι τζιμπουροειδές?
Πρόβλημα ο Κλάους θα είχε αν παίρναμε τότε τον Vossen αφού ο Βέλγος είναι παίχτης "περιοχάτος" και της μιας επαφής όπως ο αρχηγός μας.
Ο Ισλανδός από αυτά που έχω δει είναι σαφώς πιο γρήγορος ενώ έχει και τεχνική που τον βοηθά να κουβαλήσει μπάλα και να παίξει και εκτός κουτιού.

Εντιντ: Στην Ισλανδία όποτε παίζει... αγωνίζεται ως 2ος φορ. ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τετ 15 Ιούλ 2015, 13:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πηξαμε σε Priest ,pastor εδω μεσα και στις μεταγραφες ουτε ενας σοβαρος παπας ρε γμτ. :(
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Συμφωνω με τον αθα ο ισλανδος ειναι εντελως διαφορετικος ποδοσφαιριστης απο τον κλαους.
Μπορει σωματικα να μοιαζουν πολυ,και ο καβανι με τον ιμπραιμοβιτς μοιαζουν αλλα ειναι διαφορετικοι ποδοσφαιριστες.
Χρειαζομαστε οπωςδηποτε εναν πολυ καλο επιθετικο και ο ισλανδος ειναι τετοιος.
Ολα τα παραπανω με την προυποθεση οτι θα παιζουμε με δυο επιθετικους γιατι με εναν δεν χωρανε και οι δυο στην 11αδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”