κατ αρχας το προβλημα σου φαινεται απο τις λεξεις που χρησιμοποιεις. το ρημα απαιτω μπορεις α το χρησιμοποιεις στην προσωπικη σου ζωη ή μεσα στο σπιτι σου οχι ομως στα του ΠΑΟΚ.ace79grpaok έγραψε:Despe εσύ είπες οτι δεν ειμαι παοκ και ειμαι μόνο ένα πρεζακι των μεταγραφών ?έχεις δίκιο ,εγώ πρεζακι που θέλω επιτέλους ένα ψηλό σέντερ Μπακ,έναν καλό δημιουργικο χαφ και εναν φορ με ατομική ενέργεια επιτέλους ,εσύ που δεν είσαι αποθέωσε τον μάγκα τουντορ που πάει χωρίς επιθετικό με λοκομοτιβα και αποθέωσε που θα πας με τον σαλπι βασικό ,παοκτση εσύ εγώ που είμαι πρεζακι θα απαιτώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να καλυφθούν τα κενα άμεσα και οχι 14/7 να πηγαίνεις με την περσινή ομάδα .Απαιτώ να ανακαλέσεις τον χαρακτηρισμό που με έκανες αλλιώς θα έχω ρο ελεύθερο να λέω και εγώ οτι θέλω για εσένα γκεγκε?
0
ΠΑΟΚ γράφω με μικρά επειδή ξεχνάω καμμισ φορα αλλα για εσένα είναι δείκτης ΠΑΟΚτσηδοσυνης
παμε στα αλλα που λες τωρα. σου ειπε κανεις οτι εμεις οι υπολοιποι δεν θελουμε μεταγραφες και παικταραδες?φυσικα και θελουμε και θα παρουμε, αλλα για να παρουμε τους παικτες που θελουμε πρεπει να κανουμε υπομονη.
απο κει και περα εγω ειμαι ΠΑΟΚ και το καλο του ΠΑΟΚ δεν ειναι οι μεταγραφες γιατι οσες μεταγραφες και αν κανεις αν δεν θεσπισεις κανονες οπου θα τους τηρουν ολοι δεν προκειται να κανεις ποτε ομαδα και θα βριζεις καθε μαιο τους παικτες που θα ερχονται και θα ζηλευεις αυτους των αλλων ομαδων.
και απο την στιγμη που βλεπω εναν προπονητη να κανει αυτο που πρεπει για να γινει ο ΠΑΟΚ πρωτα ομαδα εγω αυτον τον ανθρωπο θα τον στηριξω με ολη μου την δυναμη και ας κατεβαινει να παιξει ενα τοσο δυσκολο (
απο κει και περα μπορεις να λες για μενα οτι θελεις δεν εχω κανενα προβλημα και ουτε με νοιαζει και σου ξαναλεω το συγκεκριμενο ρημα να το χρησιμοποιεις αλλου