φιλε οι κανονικες της macron (μονο για την κοντομανικη μπλυζα μιλαω) ειναι ιδια για ολες τις ομαδες. οσες εχουν ξεκινησει προετοιμασια την ιδια φορανε εκτος απο εμαςpirate_salonica έγραψε:Αφού η συμφωνία είναι με την ίδια την εταιρία κι όχι με κάποιον αντιπρόσωπο,λογικό. Αναρωτιέμαι αν οι στολές προπόνησης είναι κι αυτές προσωρινές ή οι τελικές πάντως...
Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Κάπου είδα τον Άρνεσεν να φοράει το άσπρο...ελπίζω να τα φέρουν στη μπουτίκ όταν ανοίξει

45€fossa έγραψε:Κάπου είδα τον Άρνεσεν να φοράει το άσπρο...ελπίζω να τα φέρουν στη μπουτίκ όταν ανοίξει![]()
- pirate_salonica
Και μια φανέλα - σα δευτεροτρίτη - με τέτοιες λεπτές οριζόντιες - ή και κάθετες - ρίγες θά'ταν καλή φάση. Εννοείται χωρίς γιακά όμως 

εγω ειμαι τεραστιος φαν του γιακαpirate_salonica έγραψε:Και μια φανέλα - σα δευτεροτρίτη - με τέτοιες λεπτές οριζόντιες - ή και κάθετες - ρίγες θά'ταν καλή φάση. Εννοείται χωρίς γιακά όμως
fossa έγραψε:Κάπου είδα τον Άρνεσεν να φοράει το άσπρο...ελπίζω να τα φέρουν στη μπουτίκ όταν ανοίξει![]()
πιασε δυο και για μενα

- pirate_salonica
Αν τα μπλουζάκια είναι ενδεικτικά της φανέλας,θα έχουμε την καλύτερη φανέλα μας μετά την Adidas...
η μπλουζα φοβερη. αλλα μπορ να πω οτι επαθα ενα αισθητικο σοκ. μετα τα πεδιλα με καλτσα των γερμανων, εχουμε το ποδοσφαιρικη καλτσα με σορτσακι των πορτογαλων
Υποθέτω ότι μετά την καμπάνα σε Ισπανό και Αργεντινό, φυσάνε και το γιαούρτι. Ποδοσφαιρική κάλτσα για να μπαίνουν εύκολα οι επικαλαμίδες.
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxxaxaxaxaxaxstephanos έγραψε:Υποθέτω ότι μετά την καμπάνα σε Ισπανό και Αργεντινό, φυσάνε και το γιαούρτι. Ποδοσφαιρική κάλτσα για να μπαίνουν εύκολα οι επικαλαμίδες.

- ΑποστόληςΑ
- john4serres
απαραδεκτη η παε ουτε μια ενημερωση για τις νεες εμφανισεις
εκτος εαν ειναι προσωρινες οπως γραφτηκε και οι επισημες ειναι για σεπτεμβρη
εκτος εαν ειναι προσωρινες οπως γραφτηκε και οι επισημες ειναι για σεπτεμβρη
Εγω παντως το εμβλημα στη φανελα, χθες το ειδα μεγαλυτερο σε σχεση με περυσι, μακαρι να ειναι και στις επισημες φανελες ετσι.
Δε νομίζω να είναι μεγαλύτερο αλλά η γραμματοσειρά ήταν ίδια κάτι που σημαίνει πως μάλλον έγινε στα γρήγορα η δουλειά με προσωρινές φανέλες. Με αλλαγή εταιρείας θα είναι αρκετά σπάνιο να μην αλλάξουν και γραμματοσειρά.
Μια ανακοίνωση δεν είναι δύσκολο πράγμα...
Και καμιά μεταγραφή βέβαια!!!
Μια ανακοίνωση δεν είναι δύσκολο πράγμα...
Και καμιά μεταγραφή βέβαια!!!