Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
αυτό που θεωτείται τον κάτσε κόφτη ενώ δν μπορεί τη θέση δν το καταλαβαίνω..ειδικά σε συνθήκες πίεσης το κράτημα της μπάλας του δν είναι καλό! είναι καλός στο 8 όμως με εναν χαρίση η νομπόα ίσως πίσω η με τζιόλη που είδαμε πέρσι όσο άντεχε το σύστημα γιούργια οτί κουμπούνουν καλά!
- ace79grpaok
Γύρισα και εγω το πρεζόνι των μεταγραφών που δεν ειμαι PAOK,όλα πάνε καλά στον PAOK μας θα παίξει μετον σαλπι μπροστά που όπως μαθαίνουμε πάει καλά στην προετοιμασία,μεταγραφικές αναζητήσεις μετά τον αγώνα με την λοκομοτιβα ε?όλα τρυγυρω αλλαζουνε και όλο τα ίδια μένουν ,ζήση βρυζα δεν έφυγες ποτε.
ΠΑΟΚ με κεφαλαια.
sourmenetes
Ευχαριστώ σουρμε για την σύσταση που έκανες σε αυτούς που με έλεγαν junkie και όχι παοκ
ΠΑΟΚ με κεφαλαια.
sourmenetes
Ευχαριστώ σουρμε για την σύσταση που έκανες σε αυτούς που με έλεγαν junkie και όχι παοκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Τρί 14 Ιούλ 2015, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Που ναι τα ωραια δημοσιεύματα μονο αν περάσουμε μετεγγραφες η μονο αν φυγει κπς
Παταγος εντός 75,3 ωρών
Παταγος εντός 75,3 ωρών
- ace79grpaok
Παιδιά για μεταγραφές καλό αυγουστο και μόνο αν περάσουμε ομίλους μπαμ σε 25 μερες

- desperando
- Επικοινωνία:
ρε συ φιλε που δεν γραφεις ποτε το ονμα της ομαδα σου κεφαλαια,οταν γραφεις ΄΄όλα τρυγυρω αλλαζουνε και όλο τα ίδια μένουν ,ζήση βρυζα δεν έφυγες ποτε.΄΄ πως θες ο αλλος να σε αντιμετωπισει ?
- ace79grpaok
Despe εσύ είπες οτι δεν ειμαι παοκ και ειμαι μόνο ένα πρεζακι των μεταγραφών ?έχεις δίκιο ,εγώ πρεζακι που θέλω επιτέλους ένα ψηλό σέντερ Μπακ,έναν καλό δημιουργικο χαφ και εναν φορ με ατομική ενέργεια επιτέλους ,εσύ που δεν είσαι αποθέωσε τον μάγκα τουντορ που πάει χωρίς επιθετικό με λοκομοτιβα και αποθέωσε που θα πας με τον σαλπι βασικό ,παοκτση εσύ εγώ που είμαι πρεζακι θα απαιτώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να καλυφθούν τα κενα άμεσα και οχι 14/7 να πηγαίνεις με την περσινή ομάδα .Απαιτώ να ανακαλέσεις τον χαρακτηρισμό που με έκανες αλλιώς θα έχω ρο ελεύθερο να λέω και εγώ οτι θέλω για εσένα γκεγκε?
0
ΠΑΟΚ γράφω με μικρά επειδή ξεχνάω καμμισ φορα αλλα για εσένα είναι δείκτης ΠΑΟΚτσηδοσυνης
0
ΠΑΟΚ γράφω με μικρά επειδή ξεχνάω καμμισ φορα αλλα για εσένα είναι δείκτης ΠΑΟΚτσηδοσυνης
-
makispaspartou
1.Νομίζω οτι το να αποκλείεις δυο από τους ποιοτικότερους παίκτες του roster τη στιγμή που υπάρχει ένδεια ποιότητας δε δείχνει ποδοσφαιρική λογική.Καλή η πειθαρχία αλλα σε μια σκληρή προετοιμασία όπου η κουραση και οι σφυγμοι ανεβαινουν θεωρω οτι το να μη φορεσεις τις επικαλαμιδες δεν πρεπει να αναχθει σε τοσο μεγαλο θεμα..
2.Ανησυχω που συμβαντα απολυτα φυσιολογικα μεσα σε μια ομαδα βλεπουν τοσο αμεσα τα φωτα της δημοσιοτητας και διογκωνονται..
3.Φυσικα και ο τροπος γραφης του ΠΑΟΚ δεν ειναι κριτηριο μετρησης της αγαπης και της ανησυχιας μας για την ομαδα.
Θελουμε επειγοντως μεταγραφες ποιοτικες(στοπερ,φορ,μεσο) αρχικα και 2ο στοπερ,εξτρεμ,αρ μπακ ισως μελλοντικα.
4.Ελπιζω να βαλουν νερο στο κρασι τους και οι δυο πλευρες..Αλλωστε οσο κακο ειναι να βαζει πανω απο την ομαδα το ονομα του ενας παικτης το ιδιο ειναι και ενας προπονητης...
2.Ανησυχω που συμβαντα απολυτα φυσιολογικα μεσα σε μια ομαδα βλεπουν τοσο αμεσα τα φωτα της δημοσιοτητας και διογκωνονται..
3.Φυσικα και ο τροπος γραφης του ΠΑΟΚ δεν ειναι κριτηριο μετρησης της αγαπης και της ανησυχιας μας για την ομαδα.
Θελουμε επειγοντως μεταγραφες ποιοτικες(στοπερ,φορ,μεσο) αρχικα και 2ο στοπερ,εξτρεμ,αρ μπακ ισως μελλοντικα.
4.Ελπιζω να βαλουν νερο στο κρασι τους και οι δυο πλευρες..Αλλωστε οσο κακο ειναι να βαζει πανω απο την ομαδα το ονομα του ενας παικτης το ιδιο ειναι και ενας προπονητης...
ace καταρχην φιλε μου δεν υπαρχει ξεχναω να γραφω το ΠΑΟΚ με κεφαλαια...αμα το 79 κιολας ειναι η χρονια της γεννησης σου δεν δικαιολογεισαι δεν εισαι κανα παιδακι...θα πεσει φωτια να μας καψει δηλαδη...αυτο το ξεκαθαριζω για να μην ξανασταθουμε στην πορεια...
απο εκει και περα θα ηθελες να μου αναλυσεις το σκεπτικο σου περι του ζηση βρυζα που δεν εφυγε ποτε??θεωρεις οτι ο ΠΑΟΚ εχει την ιδια λειτουργια οπως την εποχη ζησαουα? επισης θα ηθελα να μαθω εχεις καμια ενσταση σχετικα με τι τιμωριες των λουκας και φακουντο? γιατι κατι τετοιο καταλαβαινω απο τα λεγομενα σου...γενικα θα ηθελα να μου αναλυσεις τις ενστασεις σου να κανουμε μια κουβεντα στην τελικη...
απο εκει και περα θα ηθελες να μου αναλυσεις το σκεπτικο σου περι του ζηση βρυζα που δεν εφυγε ποτε??θεωρεις οτι ο ΠΑΟΚ εχει την ιδια λειτουργια οπως την εποχη ζησαουα? επισης θα ηθελα να μαθω εχεις καμια ενσταση σχετικα με τι τιμωριες των λουκας και φακουντο? γιατι κατι τετοιο καταλαβαινω απο τα λεγομενα σου...γενικα θα ηθελα να μου αναλυσεις τις ενστασεις σου να κανουμε μια κουβεντα στην τελικη...
τι θες να πεις δηλαδη οτι ο κανονισμος στην ομαδα και γενικοτερα οπουδηποτε εφαρμοζεται κατα το δοκουν??του στυλ "α τωρα δεν εχω παιχτες ασε τους μωρε" , "α αυτοι ειναι σημαντικοι παιχτες ας μη δωσω σημασια" ,"α αυτος ειναι πιτσιρικος βαρα στα αυτια δεν πειραζει", "α τωρα εχω παιχτες παρτε ολοι να μαθετε" κλπ?makispaspartou έγραψε:1.Νομίζω οτι το να αποκλείεις δυο από τους ποιοτικότερους παίκτες του roster τη στιγμή που υπάρχει ένδεια ποιότητας δε δείχνει ποδοσφαιρική λογική.Καλή η πειθαρχία αλλα σε μια σκληρή προετοιμασία όπου η κουραση και οι σφυγμοι ανεβαινουν θεωρω οτι το να μη φορεσεις τις επικαλαμιδες δεν πρεπει να αναχθει σε τοσο μεγαλο θεμα..
αυτα που γραφεις δεν γινονται πουθενα και ειναι κιολας ο νο1 λογος που το σωματειο ειναι ξεφραγο αμπελι τα τελευταια χρονια...
απο εκει και περα το θεμα δεν ειναι οι καλαμιδες...που ειναι εξισου σημαντικο αν θες να το αναφερουμε...γιατι ο παιχτης ειναι περιουσιακο στοιχειο...δηλαδη πληρωνεται βρεξει χιονισει...παιζει δεν παιζει...ειναι δεν ειναι τραυματιας...αμα αυτος δε φοραει καλαμιδες και σε μια διεκδικηση στην προπονηση τον σκισει ο αλλος το ποδαρι ποιος θα φταιει μετα που θα τον πληρωνω για να καθεται??
αλλα φευγουμε απο αυτο...το θεμα ειναι η ανυπακοη προς τον προπονητη (μη πληρωμη προστιμου παρα την ξεκαθαρη εντολη)...καταλαβαινεις οτι υπαρχει μια διαφορα θαρρω...
εξαλλου τοσο ο λουκας οσο και ο περρευρα καταφεραν σε δυο βδομαδες προετοιμασιας να εχουν απο 3-4 σοβαρα πειθαρχικα παραπτωματα...ουτε αυτο πειραζει φανταζομαι ετσι??
ετσι δεν παμε μπροστα φιλε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τρί 14 Ιούλ 2015, 18:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θωμά νομιζω οτι ειναι και στοχευμένη η τιμωρία με βάση τα όσα δε μάθαμε περσι...πρόπερσιmakispaspartou έγραψε:1.Νομίζω οτι το να αποκλείεις δυο από τους ποιοτικότερους παίκτες του roster τη στιγμή που υπάρχει ένδεια ποιότητας δε δείχνει ποδοσφαιρική λογική.Καλή η πειθαρχία αλλα σε μια σκληρή προετοιμασία όπου η κουραση και οι σφυγμοι ανεβαινουν θεωρω οτι το να μη φορεσεις τις επικαλαμιδες δεν πρεπει να αναχθει σε τοσο μεγαλο θεμα..
Κπ μικρά βγαίνουν ήδη..
Για μενα καλώς γίνονται ακομα και σε περιπτωση ζημιάς
- ace79grpaok
Η άποψη μου για λουκας είναι ,πιάνεις τον μάνατζερ του και λες να πείσει τον πελάτη του να είναι τύπος και υπογραμος και να κόψει τις μαλακιες γιατί αν συνεχίσει θα τον στείλει δανεικό στην Βέροια η να φέρει 2 εκ όσο για τον φακ θα τον έλεγα να σταματήσει τις μαλακιες νς τον λουκας γιατί αν τον στειλεις πάγκο για κανα εξάμηνο το καλοκαίρι που τελειώνει το αυμβολαιο του σε κανέναν πλατάνια τον κόβω.Η λειτουργεια της ομάδας όσο αφορά τα μεταγραφικά είναι ακόμη επιπέδου ζήση αφού 14/7 μόνο ένα κενό από τα 3 που είχες κάλυψες και πας στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με βασικό τον 42/3
και με τον Αρνεσεν ο ΠΑΟΚ εχει παθογενειες που δεν αντιμετωπιστηκαν..
η ελλειψη σημαντικων παικτων στο συνολο που θελει να δημιουργησει...
οι βεντετισμοι αρκετων παικτων...
η μειωμενη διαθεση του κοσμου να παρακολουθησει ξανα μανα Σαλπι-Τζαβελλα και το κακο συναπαντημα......
Καντε καμια σπουδαια μεταγραφη να αναψουν τα αιματα γιατι τεταρτοπεμπτους μας βλεπω ειτε με 3-5-2 ειτε με οποιοδηποτε συστημα
η ελλειψη σημαντικων παικτων στο συνολο που θελει να δημιουργησει...
οι βεντετισμοι αρκετων παικτων...
η μειωμενη διαθεση του κοσμου να παρακολουθησει ξανα μανα Σαλπι-Τζαβελλα και το κακο συναπαντημα......
Καντε καμια σπουδαια μεταγραφη να αναψουν τα αιματα γιατι τεταρτοπεμπτους μας βλεπω ειτε με 3-5-2 ειτε με οποιοδηποτε συστημα
Δεν τους έστειλε Θες/νίκη για τις επικαλαμίδες. Για τις επικαλαμίδες η 'καμπάνα' ήτανε 100ευρώ πρόστιμο. Διάβασε το ρεπορταζmakispaspartou έγραψε:.Καλή η πειθαρχία αλλα σε μια σκληρή προετοιμασία όπου η κουραση και οι σφυγμοι ανεβαινουν θεωρω οτι το να μη φορεσεις τις επικαλαμιδες δεν πρεπει να αναχθει σε τοσο μεγαλο θεμα..
Επίσης καλό είναι να υπάρχει ενημέρωση για τους παίκτες που μένουν εκτός αποστολής.
οσο αναφορα τον φακ και τον λουκας φιλε μου δεν παιζουμε κανα μανατζερ να πατας το κουμπι και να γινονται καλα παιδια...υπαρχουν οι κανονισμοι της ομαδας και εφαρμοζονται...ισως να εφαρμοζονται και για πρωτη φορα μετα απο αρκετα χρονια...επισης μη νομιζεις οτι ο λουκας παρασερνει τον φακ αυτο ειναι τελειως λαθος...ace79grpaok έγραψε:Η άποψη μου για λουκας είναι ,πιάνεις τον μάνατζερ του και λες να πείσει τον πελάτη του να είναι τύπος και υπογραμος και να κόψει τις μαλακιες γιατί αν συνεχίσει θα τον στείλει δανεικό στην Βέροια η να φέρει 2 εκ όσο για τον φακ θα τον έλεγα να σταματήσει τις μαλακιες νς τον λουκας γιατί αν τον στειλεις πάγκο για κανα εξάμηνο το καλοκαίρι που τελειώνει το αυμβολαιο του σε κανέναν πλατάνια τον κόβω.Η λειτουργεια της ομάδας όσο αφορά τα μεταγραφικά είναι ακόμη επιπέδου ζήση αφού 14/7 μόνο ένα κενό από τα 3 που είχες κάλυψες και πας στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με βασικό τον 42/3
ας πουμε δεν παρεσυρε ο λουκας τον φακ που περισυ αργησε τουλαχιστον 3 φορες σε προπονηση...δεν τον παρεσυρε να παρει αεροπλανο απο αργεντινη τη μερα της συγκεντρωσης με αποτελεσμα να καθυστερησει...καταλαβαινεις τι θελω να παω...
απο εκει και περα μεταγραφικα τα πραγματα ειναι δυσκολα οσο αναφορα τις συνθηκες...ο αρνεσεν εχει 1 μηνα στην ομαδα ενω μην ξεχνας οτι θες να πεισεις ποιοτικους παιχτες σε καλη ηλικια να ερθουν στον 5ο (περισυ) της ελλαδας που παιζει απο τον ιουνιο προκριματικα, σε μια χωρα υπο διαλυση (και μεχρι προσφατα και με το ενα ποδι εκτος ευρωζωνης) και σε ενα πρωταθλημα της φουτσας...παρολα αυτα στο τελος των μεταγραφων ειμαι σιγουρος οτι ο αρνεσεν θα δικαιωσει τις προσδοκιες ολων...
το να βαζεις στην ιδια προταση τον αρνεσεν με τον ζησακο ειναι σαν να βαζεις τη μπελουτσι με την ελενη λουκα στην προταση...και σιγουρα ειναι κατι το προκλητικο...