8. Χάρης Χαρίσης
- back in black
Re: Χάρης Χαρίσης
Οι πρώτες του εμφανίσεις αφήνουν σημαντικές ελπίδες. Δεν τον ήξερα και νόμιζα ότι ήταν ακόμη ένας ζουμπάς τρεχαλατζής!!! Καμμία σχέση είναι ψηλος, δυνατός , προστατευει καλά την μπάλα, είναι ψύχραιμος δεν κρύβεται και ναι συμφωνώ απόλυτα με όσους είπαν πριν ότι η κοψιά του γενικά θυμίζει Εκείνον.
- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- kataramenos5
Τον πιστεύω όσο δεν παει και αν δουλέψει θα αφήσει εποχή στον ΠΑΟΚ, να το θυμάστε!
Θα το γραφω συνεχεια. Αν συνεχιζεις να δουλευεις ετσι θα αφήσεις εποχή στον ΠΑΟΚ! Δεν χρειαζεται τελικα να ξανα ψάξουμε ουρουγουαη για χαφ υψηλού επιπέδου!
Ταλε κουάλε είσαστε , σωματοδομικα, στυλ κίνησης και τρεξίματος , ακομα και τις επιτόπιες περιστροφές του εχεις!
Γραψε μας στα @@@@@ σου .Αν τα πιστεψεις ολα αυτα τελειωσες.Τιποτα δεν εκανες ακομα.Χαμηλα το κεφαλι και ΔΟΥΛΕΙΑ.Το ξέρω ότι προτρέχω,αλλα το στυλ του και το κράτημα της μπάλας στο κέντρο είναι σαν να βλεπω τον Pablo Garcia στο ξεκίνημα της καριέρας του!
.
- kataramenos5
Ναι ρε γιαυτο σου λεω σωραιος! Γιατι περνας πολυ σωστο μνμ!
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power
εεεε;;MANIAKOS έγραψε:Ωραίος κΆι σημερα μου θυμίζει Κατσουράνη βασικά
Μακαρι να συνεχίσει ετσι μπραβο στην απερχόμενη μετεγγραφική ομαδΑ
ουτε γκαρσιες ουτε κατσουρανηδες ουτε δεν ξερω γω τι...
ειμαι σιγουρος οτι τον χαριση τα επομενα χρονια θα τον θυμομαστε σαν τον χαριση, εναν παιχτη που ειναι ο,τι καλυτερο εχει βγει στα ελληνικα χαφ τα τελευταια χρονια...και ετσι πρεπει...
ειμαι σιγουρος οτι τον χαριση τα επομενα χρονια θα τον θυμομαστε σαν τον χαριση, εναν παιχτη που ειναι ο,τι καλυτερο εχει βγει στα ελληνικα χαφ τα τελευταια χρονια...και ετσι πρεπει...
Χωρικός έγραψε:εεεε;;MANIAKOS έγραψε:Ωραίος κΆι σημερα μου θυμίζει Κατσουράνη βασικά
Μακαρι να συνεχίσει ετσι μπραβο στην απερχόμενη μετεγγραφική ομαδΑ
Μπραβο και σε αυτούς που τον έφεραν , να μαστε δίκαιοι
Αν είχε λιγο ύψος παραπανω θα ταν πιο καλα τωρα με κατσε και Πέλκα παρτενέρ δεσμευόμαστε με ψηλο εξαρι
- pisakaipoupoula
Το παιδί ξέρει μπάλα, δε του τη παίρνεις εύκολα, και πάει πάρα πολύ δυνατά σε φάσεις σαν κλασσικό 6άρι. Για βασικό τον κόβω από πολύ νωρίς.
Re: 21. Χάρης Χαρίσης
τον Χαριση δεν τον ειχα παρακολουθησει παρα στον αγωνα με τον ΠΑΟΚ στην τουμπα οπου δεν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση...
διαβαζα τα σχολια σας και ειπα να δω λιγο Χαρισι...
"χανεται η μπαλα στο κεντρο και φευγει επικινδυνα απο αριστερα ο Ουκρανος ποδοσφαιριστης....πιο πισω και πλαγια ενας αγνωστος για μενα ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ τρεχει σκυλιασμενα για να τον κοψει....α καλα λεω απο μεσα μου..κι ομως το παλικαρι κανει ενα φοβερο τακλιν γεματο παθος, εξω απο την περιοχη και παιρνει την μπαλα κατεβαινωντας μεχρι το κεντρο...Θεε μου ειπα...ποιος ειναι αυτος? μετα ακουσα οτι ειναι ο Χαρισης και σκεφτηκα οτι δεν θ αργησει η ωρα που θα αλλαξω το αβαταρ μου..."
διαβαζα τα σχολια σας και ειπα να δω λιγο Χαρισι...
"χανεται η μπαλα στο κεντρο και φευγει επικινδυνα απο αριστερα ο Ουκρανος ποδοσφαιριστης....πιο πισω και πλαγια ενας αγνωστος για μενα ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ τρεχει σκυλιασμενα για να τον κοψει....α καλα λεω απο μεσα μου..κι ομως το παλικαρι κανει ενα φοβερο τακλιν γεματο παθος, εξω απο την περιοχη και παιρνει την μπαλα κατεβαινωντας μεχρι το κεντρο...Θεε μου ειπα...ποιος ειναι αυτος? μετα ακουσα οτι ειναι ο Χαρισης και σκεφτηκα οτι δεν θ αργησει η ωρα που θα αλλαξω το αβαταρ μου..."