Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
-
paokpantou
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
με ποιον επιθετικο, γνωστο, σε στυλ μοιαζει ο Ισλανδος? Ετσι για ιδεα γιατι δεν τον ξερω. 
-
paokpantou
δες τον σε κανενα βιντεακι...stelyk έγραψε:με ποιον επιθετικο, γνωστο, σε στυλ μοιαζει ο Ισλανδος? Ετσι για ιδεα γιατι δεν τον ξερω.
- Josey Wales
[youtube]hD72y366FB8[/youtube]
Βρήκα αυτό από την τελευταία του χρονιά στην Ολλανδία. Καλός μέσα στη περιοχή, αλλά δείχνει και να μπορεί να κάνει και 10-15 μέτρα με τη μπάλα πριν σουτάρει.
Βρήκα αυτό από την τελευταία του χρονιά στην Ολλανδία. Καλός μέσα στη περιοχή, αλλά δείχνει και να μπορεί να κάνει και 10-15 μέτρα με τη μπάλα πριν σουτάρει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Josey Wales την Τρί 07 Ιούλ 2015, 20:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Παντως δεν μπορει να παιζει η ειδηση εδω και 1 μηνα και μην υπαρχει τιποτα...
Ειναι στο προφίλ ψηλός φορ που ξέρει και μπάλα οποτε θα προτάθηκε πιστευω
Η ένσταση μου ειναι στην εξωπραγματική πιθανώς ρήτρα
Η ένσταση μου ειναι στην εξωπραγματική πιθανώς ρήτρα
Klaus, Σάλπι, Loukas, σε έναJosey Wales έγραψε:[youtube]hD72y366FB8[/youtube]
Εγω παλυ δεν νομιζω οτι ταιριαζει ο Ισλανδος με τον Κλαους,ενα Τζιμπουροειδες στα καλα του χρειαζομαστε.
Δεν τον ξερω τεχνικά αλλα πιστευω να ξέρει και λιγο μπάλα
Ενα αλλο σε αυτο που λεει ο ντεσπε δίκιο εχει η στηρίζει η δεν στηρίζεις ενδιάμεσα δεν εχει
Και ξαναλέω ειμαστε ποδοσφαιρικα ιθαγένεις ας αφήσουμε έναν ξέρει μια φορα χωρίς χαζά
Ενα αλλο σε αυτο που λεει ο ντεσπε δίκιο εχει η στηρίζει η δεν στηρίζεις ενδιάμεσα δεν εχει
Και ξαναλέω ειμαστε ποδοσφαιρικα ιθαγένεις ας αφήσουμε έναν ξέρει μια φορα χωρίς χαζά
- Josey Wales
Πιθανότατα δεν θα παίζουν συχνά και οι δύο μαζί, αν με το καλό έρθει.joshua έγραψε:Εγω παλυ δεν νομιζω οτι ταιριαζει ο Ισλανδος με τον Κλαους,ενα Τζιμπουροειδες στα καλα του χρειαζομαστε.
Λααααάζααααρρε,ΑποστόληςΑ έγραψε:Φέρτε Λάζαρο να γουστάρουμε...
δεύρω εξω!!!
Τζόσεϊ αύριο για το φιλικό, κερνάω καφέ!!Josey Wales έγραψε:Πιθανότατα δεν θα παίζουν συχνά και οι δύο μαζί, αν με το καλό έρθει.joshua έγραψε:Εγω παλυ δεν νομιζω οτι ταιριαζει ο Ισλανδος με τον Κλαους,ενα Τζιμπουροειδες στα καλα του χρειαζομαστε.
Υ.Γ. Σόρρυ για το οφ τοπικ
- Josey Wales
Συνεχίζω οφ τόπικ, μάλλον μέχρι Σάββατο θα μείνουμε εδώ, να δούμε με τα πεθερικά τι θα κάνουμε από ρευστότητα.nikolasf έγραψε:Τζόσεϊ αύριο για το φιλικό, κερνάω καφέ!!Josey Wales έγραψε:Πιθανότατα δεν θα παίζουν συχνά και οι δύο μαζί, αν με το καλό έρθει.joshua έγραψε:Εγω παλυ δεν νομιζω οτι ταιριαζει ο Ισλανδος με τον Κλαους,ενα Τζιμπουροειδες στα καλα του χρειαζομαστε.
Υ.Γ. Σόρρυ για το οφ τοπικ
3 4 παικτες ειπε ο λεκο
Οποτε φορ cb Επ χαφ
Οποτε φιμπονανσον ραικοβιτς κρανιτσαρ
Η Τζανής Φυντανίδης κλειτον
Οποτε φορ cb Επ χαφ
Οποτε φιμπονανσον ραικοβιτς κρανιτσαρ
Η Τζανής Φυντανίδης κλειτον