Φανέλα ΠΑΟΚ
Φανέλα ΠΑΟΚ
Την εποχή που σε καθε ομαδα, ανεξάρτητα απο το τι φορούσε όλη η ομαδα, ο τερματοφύλακας φορούσε στολή uhlsport και γάντια reusch
ΥΓ θελω να δω τερματοφύλακα μας παλι με μακρια φορμα απο κατω και οχι παντελονάκι!
Sent from my mind using boobs power
ΥΓ θελω να δω τερματοφύλακα μας παλι με μακρια φορμα απο κατω και οχι παντελονάκι!
Sent from my mind using boobs power
- ΑποστόληςΑ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Οι ρίγες δεν θα είναι πλέον μονότονες, κατακόρυφες δηλαδή, αλλά θα έχουν ένα μικρό σπάσιμο...
- GiorgosAtha
Τι εννοεί ο ποιητής Απόστολος?
Ρίγες όχι κατακόρυφες αλλά με σπάσιμο?
Μπουκλέ?
ΥΣ. Πότε προβλέπεται να παρουσιαστούν οι νέες φανέλες? Θα τις φοράμε στο πρώτο επίσημο που θα δώσουμε? Αν ξέρει κανείς, απαντά...

Ρίγες όχι κατακόρυφες αλλά με σπάσιμο?
Μπουκλέ?

ΥΣ. Πότε προβλέπεται να παρουσιαστούν οι νέες φανέλες? Θα τις φοράμε στο πρώτο επίσημο που θα δώσουμε? Αν ξέρει κανείς, απαντά...
- pirate_salonica
Κυρ-Απόστολε μίλα,λέγε τι ξέρεις,λέγε ρε!
Πέρα απ'την πλάκα τώρα γιατί να μην είναι κάθετες κανονικές? Γιατί μωρή Μακαρόνα μας χαλάς τη φανέλα?

Πέρα απ'την πλάκα τώρα γιατί να μην είναι κάθετες κανονικές? Γιατί μωρή Μακαρόνα μας χαλάς τη φανέλα?
Μην τολμήσουν και κάνουν τίποτα διαγώνιες τις ρίγες.
Θα ζητούν συμβουλές διαφυγής από τον γδ.
- ΑποστόληςΑ
- pirate_salonica
Ale έγραψε:Μην τολμήσουν και κάνουν τίποτα διαγώνιες τις ρίγες.

θα τριβετε τα ματια σας μονο αυτο εχω να πω. τωρα αυτα που γραφουν οι αρδ μην ακουτε τιποτα
- pirate_salonica
Ωπ νά'σαι κι εσύ... Να σε ρωτήσω μιας και τό'χω απορία: Οι φανέλες είναι στοκατζίδικες ή "ειδικές" για τον ΠΑΟΚ?
Το αν έχεις δίκιο θα φανεί,αλλά κάνεις λες και ξέρεις οπότε ίσως μπορείς να μου απαντήσεις...
Το αν έχεις δίκιο θα φανεί,αλλά κάνεις λες και ξέρεις οπότε ίσως μπορείς να μου απαντήσεις...
ολες εκτος του τερματα που θα ειναι οπως της λατσιο θα ειναι αποκλειστηκα φτιαγμενες για εμαςpirate_salonica έγραψε:Ωπ νά'σαι κι εσύ... Να σε ρωτήσω μιας και τό'χω απορία: Οι φανέλες είναι στοκατζίδικες ή "ειδικές" για τον ΠΑΟΚ?
http://www.footyheadlines.com/2015/06/v ... 6-kit.html η στολη του τερματα θα ειναι αυτη σε αλλο χρωμα βεβαια
- pagotatzis