9.Lucas Pérez Martínez

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: 10.Lucas Pérez Martínez

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε παιδια ας μη κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας,γελακια ο λουκας, αφοσιωμενος στον ΠΑΟΚ ο λουκας, ευδιαθετος ο λουκας,αλλα και πρωτος που αμφισβητει αποφαση του προπονητη.
Πιστεψτε εσεις οτι θελετε δικαιωμα σας.
Α και φιλε αθα μη ξεχασεις και σημερα να γραψεις τιποτα υποτιμητικο για τους αντιπαλους μας και τους ποδοσφαιριστες τους.
Σε εμας ολοι ειναι καλα παιδια παιχταραδες και επαγγελματιες γιαυτο τους εχουμε πηδηξει ολους χωρις σαλιο.
Αρκετα οποιος δε θελει σπιτι του,ευτυχως το κανει πραξη ο προπονητης και φαινεται κατι να αλλαζει.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

νομίζω οτι ο Τούντορ απο χθες εχει γινει το πουλέν του che! :lol:

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Αμα δεν γουσταρει να παιξει στον ΠΑΟΚ και δεν φερνει και προταση για να φυγει .. Προτινω καρφωμα το δελτιο και στην εξεδρα . Να δω που θα παιξει μετα.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εγω το ξαναλεω.
1,5 εκ. η Λα Κορουνια και 700 χιλιαρικα ο Λουκας απο την τσεπη του και στο καλο.
Αν πραγματικα αγαπαει την Λα Κορουνια ας τα σκασει απο την τσεπη του. Αλλιως ας σκασει και να μην μας τα κανει τσουρεκια.
Ακουσε εκει να του δινουμε 600 χιλιαρικα το χρονο και να το παιζει και μαγκας.

Δυστυχως ενω αγωνιστικα τον θελω στην ομαδα, με αυτα που εχει κανει δεν θελω ουτε να τον βλεπω.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

K_geo έγραψε:νομίζω οτι ο Τούντορ απο χθες εχει γινει το πουλέν του che! :lol:

:opaokara: :opaokara:
Τι πουλεν και πρασινα αλογα.

Την φωτογραφια του εχει βαλει στο εικονοστασι του.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Obane... δεν ήξερα ότι πρέπει για να θεωρούμε ΠΑΟΚαρας πρέπει να κράζω τους παίχτες της ομάδας μου και να αποθεώνω τους αντιπάλους.
Αυτό αν θες κάντο εσύ... αν γουστάρεις να αποθεώνεις τον κάθε Τζανδάρη και να κράζεις τον Noboa δικαίωμα σου. Αλλά δεν θα μου υποδείξεις τι θα κάνω εγώ. Γκέγκε? Άντε μπράβο...

Αν το κατάλαβες δεν υποστήριξα τον παίχτη αλλά την νοοτροπία του ΠΑΟΚαρχη που είναι έτοιμος να εκτελέσει ακόμα και την ίδια την ομάδα ως σύνολο μόνο και μόνο επειδή έχει προσωπικό κόμπλεξ ή πρόβλημα με κάποιον ή επειδή νομίζει ότι μόνο αυτός ξέρει ποιο είναι το σωστό.
Δεν σε είδα να κράζεις τον Pereyra για το παράπτωμα που είχε κάνει. Στον Lucas ήσουν με το δάχτυλο στην σκανδάλη.
Το ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει είναι θέμα του προπονητή και του ΤΔ.
Αν αυτοί αποφασίσουν να μείνει, θεωρείς ότι ο παίχτης θα αποδίδει 100% εαν έχει μια κερκίδα έτοιμη να κράξει? Εσύ θα αποδεχτείς την απόφαση του προπονητή αδιαμαρτύρητα ή στην πρώτη "στραβή" θα αρχίσεις να πυροβολείς και αυτόν επειδή πήρε μια απόφαση που δεν θα συνάδει με τα πιστεύω σου?

Και κάτι τελευταίο...
Εσύ αν νομίζεις ότι δεν γίνονται τέτοια πράγματα όπως αυτό με τον Lucas σε άλλες ομάδες... είσαι βαθιά νυχτωμένος και δεν έχεις καθόλου γνώση το τι γίνεται σε προετοιμασίες ή και προπονήσεις ομάδων.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ντιπ μυαλό ρε Συ Λουκας :(
Άβαταρ μέλους
obanebane

Τα γκεγκε καλο θα ηταν να λειπουν,διαβασε καλυτερα τι γραφω και αν δεν θελεις να σου απαντανε στο υφος που γραφεις τοτε το προβλημα ειναι δικο σου.
Μαθε να σεβεσαι τον συνομιλητη σου και σταματα να πιστευεις οτι τα ξερεις ολα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Είναι προφανές πως τον θέλουμε. Είναι προφανές πως δεν μας θέλει. Ή φέρνει πρόταση και πάει στο καλό ή παίζει. Άλλη οδός δεν υπάρχει.

Στον Λούκας και στον κάθε Λούκας που γκρινιάζει τα πρόστιμα θα τους βάλουν στον ίσιο δρόμο του Θεού.

Βοήθεια μας, Ευλόγησον και πάμε παρακάτω...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ρε παιδιά υπάρχουν τόσοι λόγοι να πλακωθούμε -πλεον- στο Λουκά θα κολλήσουμε τώρα; :P

ήρεμα παρακαλώ!
Άβαταρ μέλους
obanebane

GiorgosAtha έγραψε:Obane... δεν ήξερα ότι πρέπει για να θεωρούμε ΠΑΟΚαρας πρέπει να κράζω τους παίχτες της ομάδας μου και να αποθεώνω τους αντιπάλους.
Αυτο θα ηταν αρκετο ως απαντηση σε αυτο που σου εγραψα.

Αυτό αν θες κάντο εσύ... αν γουστάρεις να αποθεώνεις τον κάθε Τζανδάρη και να κράζεις τον Noboa δικαίωμα σου. Αλλά δεν θα μου υποδείξεις τι θα κάνω εγώ. Γκέγκε? Άντε μπράβο...
Επειδη ετσι σου καπνισε μου χρεωνεις κατι που δεν εχω κανει ποτε κοινως με τσουβαλιαζεις με κατι που διαβασες απο αλλον μονο και μονο για τις εντυπωσεις.

Αν το κατάλαβες δεν υποστήριξα τον παίχτη αλλά την νοοτροπία του ΠΑΟΚαρχη που είναι έτοιμος να εκτελέσει ακόμα και την ίδια την ομάδα ως σύνολο μόνο και μόνο επειδή έχει προσωπικό κόμπλεξ ή πρόβλημα με κάποιον ή επειδή νομίζει ότι μόνο αυτός ξέρει ποιο είναι το σωστό.
Αυτος ειμαι εγω; ηρθες εχθες στο φορουμ και με βαφτιζεις ΠΑΟΚαρχη μετα απο 6 χρονια εδω μεσα,χωρις να εχεις διαβασει ουτε το 1/50 απο τα ποστ μου. :lol:

Δεν σε είδα να κράζεις τον Pereyra για το παράπτωμα που είχε κάνει. Στον Lucas ήσουν με το δάχτυλο στην σκανδάλη.
Ειναι ιδιο παραπτωμα το να αργησεις 30 λεπτα στην προπονηση με το να ειρωνευτεις τις επιλογες του προπονητη σου;

Το ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει είναι θέμα του προπονητή και του ΤΔ.
Αν αυτοί αποφασίσουν να μείνει, θεωρείς ότι ο παίχτης θα αποδίδει 100% εαν έχει μια κερκίδα έτοιμη να κράξει? Εσύ θα αποδεχτείς την απόφαση του προπονητή αδιαμαρτύρητα ή στην πρώτη "στραβή" θα αρχίσεις να πυροβολείς και αυτόν επειδή πήρε μια απόφαση που δεν θα συνάδει με τα πιστεύω σου?

Απο ποτε ειναι ευθηνη το αν θα φυγει η αν θα μεινει καποιος του οπαδου που λεει τη γνωμη του;

Και κάτι τελευταίο...
Εσύ αν νομίζεις ότι δεν γίνονται τέτοια πράγματα όπως αυτό με τον Lucas σε άλλες ομάδες... είσαι βαθιά νυχτωμένος και δεν έχεις καθόλου γνώση το τι γίνεται σε προετοιμασίες ή και προπονήσεις ομάδων.
Σου ξαναγραφω σταματα να νομιζεις οτι τα ξερεις ολα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ολα τα ξερω μονο εγω. και πριν πειτε τι και γιατι. δειτε τον περυσινό ξερόλλα.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Λήξαν λέει θεωρείται το θέμα με Lucas...
Μα κάλα... αφού εδώ αποφασίσαμε και κρίναμε ότι ο παίχτης ότι ο παίχτης θέλει και προσπαθεί να φύγει και πρέπει να τον διώξουμε. Τι τον κρατάει ο άσχετος Κροάτης...? Μας ρώτησε?
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Μ' αρέσει που πέφτουμε από τα σύννεφα για τη συμπεριφορά του Λούκας. Και πρόπερσι σε εμάς και πέρσι το καλοκαίρι («εδώ έμεινε μόνο η Κ20») και στη Λα Κορούνια πέρσι, πάνω-κάτω έτσι συμπεριφέρεται, σαν πριμαντόνα. Αν κάνει λάθος ο ίδιος σηκώνει το χέρι και ζητάει συγνώμη ή τρέχει να το διορθώσει, αλλά μόνο το δικό του λάθος. Αν κάνει λάθος ο συμπαίκτης του τον κράζει και αφήνει τους άλλους να ξανακερδίσουν την μπάλα!
Τα «θέλει να φύγει», «τον ορμήνευσαν» κλπ είναι πολύ βιαστικές εκτιμήσεις.

Αν ο Τούντορ πιστεύει ότι μπορεί να δώσει περισσότερο ομαδικό πνεύμα στον παίκτη, θα τον κρατήσει γιατί ως ποδοσφαιριστής είναι καλός. Αν κρίνει ότι η κατάσταση δεν αλλάζει και η ζημιά που κάνει είναι μεγαλύτερη από το πιθανό όφελος, θα τον στείλει.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

stephanos έγραψε: Τα «θέλει να φύγει», «τον ορμήνευσαν» κλπ είναι πολύ βιαστικές εκτιμήσεις.

Αν ο Τούντορ πιστεύει ότι μπορεί να δώσει περισσότερο ομαδικό πνεύμα στον παίκτη, θα τον κρατήσει γιατί ως ποδοσφαιριστής είναι καλός. Αν κρίνει ότι η κατάσταση δεν αλλάζει και η ζημιά που κάνει είναι μεγαλύτερη από το πιθανό όφελος, θα τον στείλει.
Το αυτό...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”