Αλήτικη Κυριακή στην ΝΕΤ και άλλα κανάλια του W.C

Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

"Ο Γιώργος Σφύριξε" λέγεται η εκπομπή και ο Μητσικώστας σατυρίζει όλες τις αθλητικές εκπομπές και γενικά τα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Καλούτσικη μου φαίνεται μέχρι στιγμής, αν και δεν συμπαθώ ιδιαίτερα το χιούμορ του συγκεκριμένου.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

+φωνώ!!
nalp9

Δημοσίευση από nalp9 »

Εγώ πάντως σήμερα γούσταρα Γιώργο Μίνο..
Δεν κρατιόταν..και ούτε κώλωσε όταν πετάχτηκε η γριά από δίπλα του να πει τις μ@λ@ες της..

ΓΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ
ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ.......
ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ..ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΓΟΥΣΤΑ..
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ.
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

παντος να ξερεται οτι γιναιται και αθλητικη δευτερα στην ερα σπορ 5 με 7 καθε δευτερα τα μηνηματα κοστηζουν 0.10 λεπτα οσο ενα απλο μηνημα στο 54160 γπαφεις( σπορ) μεταενα κενο και αρχιζεις να λες την αληθεια στην ελλαδα αυριο να στειλουμε για κραξημο στο παπασταματη αντε το λαμογιο :?
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

εγω θα σημειωσω οτι η ερτ χθες χειριστηκε το ματς πολυ καλυτερα απο το νοβα. 10 λεπτα το νοβα με κυρια αναφορα στον κοσμο που γυροφερνε εντος αγωνιστικου χωρου(αν και σ'αυτο δεν διαφωνω μαζι τους),και λογικη αντιμετωπιση των αμφισβητουμενων,αλλα 40 περιπου λεπτα του βαζελου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(δεν ακουσα και πολλα για το μπουκαλι στον εποπτη) ηδη τους "παιζουν" ως πρωτο βιολι!
πολυ μεγαλυτερο χρονο στο ντερμπυ απο ερτ και λογικες αναφορες για τις αμφισβητουμενες επισης. μαλλον μας φλερταρουν λιγο γιατι αλλιως τους περιμενα.
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Το πιο τρελό που ακούστηκε στην αθλητική κυριακη αναφορικά με το ματσ με τον Ηρακλη είχε να κάνει με τα σχόλια που έκανε για το ματσ το γατάκι ο δημοσιογράφος που περιέγραφε τα βασικότερα σημεία του αγώνα. Και λέει ο γελίος το απίστευτο. " Ε ναι σημερα είχαμε ένα ματσ χωρις πολλές φάσεις και χωρίς ρυθμό"! Δεν θυμάμαι το όνομά του. Ένα έχω να του πω: Ρε φίλε αφού δεν το είδες το ματσ τι μπαστακώνεσαι εκεί και μας πετάς τα τούβλα σου εκτός αν μπερδεύτηκες και πήγες σε άλλο γήπεδο. Ή εκτός αν δεν ξέρεις και από μπάλα το οποίο είναι και το πιο πιθανό!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πουρουπουπού ονομάζεται ο εν λόγω..
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Όχι ρε παιδιά τους ξέρω αυτούς. Ένα από τα τσιράκια τους ήταν....
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Προκληση

πριν λιγο ενω ασχολουνται οι χαμουτζηδες με το ντερμπυ τους καλεσαν το βαρουχα για να σχολιασει τις αμφισβητουμενες φασεις με τον πανιωνιο.(θυμηστε μου αν εχει γινει ποτε κατι αναλογο σε αγωνα,και αν καθολου σχετιζεται με την επομενη αγωνιστικη...εε??? κυριε πουρουπουπου???????????)

ο βαρουχας δεν συμπεριελαβε τα αναποδα σφυριγματα υπερ του πανιωνιου στο β ημιχρονο στις αμφισβητουμενες φασεις,βουτηξε ο ζλαταν και τις 2 φορες(συμφωνω),βουτηξε ο ιβιτς την 1η φορα,αλλα τη 2η ηταν πεναλτυ(επισης συμφωνω).Πεναλτυ του πανιωνιου.

Απαραδεκτος ο δηθεν ανυπαρκτος παλαιμαχος τριφυλλοφορος κωνσταντινου που εσπευσε να σχολιασει με υφακι οτι ομαδες με ονοματα που σχετιζονται με διαιτητες στη διοικηση(γκαγκατσης) ευνοουνται..

Με τον κυρκο τι ελεγες ρε στην ανατροπη του ζλαταν απο το βυντρα??
ανυπαρκτε.δυναστη του ελληνικου ποδοσφαιρου.
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

Με πρόλαβες ΠΑΟΚ87.Να παρέμβει η διοίκηση και να ζητήσει να ανακαλέσει.Οχι τώρα το βράδυ που έχουν την περισσότερη τηλεθέαση.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

επισης ανυπαρκτο ενα οφσαιντ στο ζλαταν.
ντροπη σου κωνσταντινου.
θυμιζω:
οφη-ΠΑΟΚ:μη αποβολη κουνενακη,σταυρακακη#μη καταλογισμος πεναλτυ υπερ του οφη
ΠΑΟΚ-44: τραγικος παμποριδης οχι φαουλ στο ζλαταν(αγκωνιες..),μη κιτρινη στο μπασινα
πανθραξ-ΠΑΟΚ:μη κοκκινη στον ολισε
ΠΑΟΚ-ρουλα:μη απελαση στον καλικαντζαρο που παραλιγο να κοψει την καριερα στο βιειρινια
εργοτελης-ΠΑΟΚ:δεν θυμαμαι κατι.
ΠΑΟΚ-παναθηναικος:πεναλτι στον ζλαταν πιο κραυγαλεο απο του μαντζιου
ΠΑΟΚ-λειβαδια:αριστη διαιτησια.απαρατηρητος
γρια-ΠΑΟΚ:ολοι ειδαμε τι εγινε.ακυρωση γκολ μπακα και πεναλτυ στο ζλαταν

ο υιος του γκαγκατση κανει πολυ δουλεια κωνσταντινουυυυυυυυυυυ
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Sidpanos κανένα υποννοούμενο δεν άφησε.Ξεκάθαρα το είπε.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

ΕΡΤ: Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης, τηλ. 210 6066851, 6066852

δεν τα βρισκω πουθενα.ψαξτε και εσεις...ουτε τα τηλεφωνα ρε δεν δινουν.!!!!!

το θεμα ειναι μειζον. να παρεμβει και η διοικηση.
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Κος με παθητική στάση δεν κερδίζεις τίποτα.Στην Ελλάδα είμαστε.9 αγωνιστικές δοκιμάσαμε την πειθώ της ευγένειας.Ας κάνουμε και κάτι πιο επιθετικό και βλέπουμε αν θα υπάρξουν αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Πωω το άκουσα και εγώ και μου γύρισε το κεφάλι ανάποδα. Άντε βρε καραγκιοζάκο που θα μιλήσεις και για διαιτησίες. Πρέπει να βγει ο ΤΕΟ και να τον ξεφτιλίσει τον φουσταρά! Είναι κάτω από τα @@ μας και τους πονάει...
ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΝΕΤ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ!!

Καλά που δεν μας πήρε τα δικαιώματα η κρατική ξεφτίλα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “TV”