Ανέκδοτα
Re: Ανέκδοτα
Mπαινουμε στη λίστα με Ζιμπάμπουε, Σουδαν και Κουβα
αφου δεν πληρωσαμε το Δ.Ν.Τ.
Ευτυχως αποφυγαμε τα Φεροε.

αφου δεν πληρωσαμε το Δ.Ν.Τ.
Ευτυχως αποφυγαμε τα Φεροε.

Μένουμε Ευρώπη λέει ο ένας. Να μή φύγουμε από την Ευρώπη ο άλλος.
Έχει γ@μηθεί να βρέχει όλο το καλοκαίρι, γ@μώ τον κωλόκαιρο της Ευρώπης.
Δεν γυρνάμε καλύτερα Ελλάδα;
Έχει γ@μηθεί να βρέχει όλο το καλοκαίρι, γ@μώ τον κωλόκαιρο της Ευρώπης.
Δεν γυρνάμε καλύτερα Ελλάδα;
- kataramenos5
- kataramenos5
Υπέγραψε ο Κατσικάς
Παίκτης της Τβέντε είναι και επίσημα από σήμερα ο Γιώργος Κατσικάς.
Συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με δυνατότητα επέκτασης υπέγραψε σήμερα το απόγευμα με την Τβέντε ο Γιώργος Κατσικάς.
Ο τεχνικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας παρουσίασε τον πρώην παίκτη του Δικεφάλου και δήλωσε πως η ομάδα του απέκτησε έναν παίκτη που κέρδισε εμπειρίες σε Ελλάδα και Ευρώπη με τον ΠΑΟΚ και έχει… ηγετικό χαρακτήρα στο γήπεδο.
«Θέλω να βοηθήσω τους νεαρούς παίκτες με την εμπειρία μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός και τόνισε πως μιλούσε με την Τβέντε εδώ και… 18 μήνες.
εψαχνα αλλο τοπικ για παλιους παιχτες, αλλα δεν το βρηκα.
Παίκτης της Τβέντε είναι και επίσημα από σήμερα ο Γιώργος Κατσικάς.
Συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με δυνατότητα επέκτασης υπέγραψε σήμερα το απόγευμα με την Τβέντε ο Γιώργος Κατσικάς.
Ο τεχνικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας παρουσίασε τον πρώην παίκτη του Δικεφάλου και δήλωσε πως η ομάδα του απέκτησε έναν παίκτη που κέρδισε εμπειρίες σε Ελλάδα και Ευρώπη με τον ΠΑΟΚ και έχει… ηγετικό χαρακτήρα στο γήπεδο.
«Θέλω να βοηθήσω τους νεαρούς παίκτες με την εμπειρία μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός και τόνισε πως μιλούσε με την Τβέντε εδώ και… 18 μήνες.

εψαχνα αλλο τοπικ για παλιους παιχτες, αλλα δεν το βρηκα.

Οριστε! Αυτες ειναι διαρκειες διαπραγματευσεων! Αν τους πηρε 18 μηνες για να πεισουν τον Κατσικα, τι κανουν με τους κανονικους παικτες? Αρχιζουν να τους ψηνουν απο 18 χρονων, ωστε να καταφερουν να τους κλεισουν στα 35?
- sakis_the_fraud
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Το ερωτημα που με βασανιζει και θα ηθελα να γινει δημοψηφισμα ειναι το εξης,...........................στο τσιπουρο πρεπει να υπάρχει γλυκάνισος;;..............ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;;