Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Thracian

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από Thracian »

ρε δεν πα να γκρινιάζετε... ξενος παίχτης και δη ευρωπαίος δεν ερχεται μεχρι να λήξει η υποθεση με την ευρώπη
natante

Δημοσίευση από natante »

κανενας παικτης ο οποιος ξερει το τοπι και εχει φιλοδοξιες στην καριερα του και δεν ειναι ενας παικτης ο οποις ψαχνει μια προταση τελευταια για ενσημα η απλα για να καβατζωθει θα θελησει να ερθρει σε μια χωρα που χρεοκοπει απο οσα ακουει, και σε ενα τοσο υποαναπτυκτο πρωταθλημα 65 μερες πριν το τελος της μεταγραφικης περιοδου χωρις να θελει να κοιταξει και αλλες επιλογες...

να εχουμε και αυτο στον νου μας.

μπορει ο ιβαναρος να ειναι σπαθι αλλα καποια πραγματα σε τρομαζουν
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εγώ προσωπικά αν ήμουν παίχτης στο εξωτερικό και έβλεπα την πολιτική καφρίλα/αβεβαιότητα που επικρατεί στο Ελλαδιστάν, δεν θα ερχόμουν ούτε για διακοπές! Ποιος ο λόγος να πάει κάποιος να δουλέψει σε μια χώρα που είναι με το ένα πόδι στην χρεοκοπία ??
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Ο ίδιος λόγος που εδώ και πέντε χρόνια έρχονται παίκτες τύπου Στοχ, Νάτχο, Μιραλάς, Σισσέ κοκ στην χώρα που είναι υπό χρεοκοπία. :o
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Έξυπνο αυτό που λες ... αλλά προφανώς αναφέρομαι στον τελευταίο γελωτοποιό που πήρε την σκυτάλη για να κάνει και αυτός το κομμάτι του, που προβλέπετε πως θα είναι και το κύκνειο άσμα του ευρώ στην Ελλάδα!
Πέρα από αυτό, είπα --->> εγώ προσωπικά αν ήμουν! Ήταν προσωπική γνώμη για το ΑΝ ήμουν παίχτης!
Με κουράζετε ρε παιδιά όταν με βάζετε να γράφω περισσότερα! :lol:

offtopic οπως και χθες ο paoktzis .1 μερα ξεκουραση.δεν ειναι εδω τοπικ για να μιλησετε για τσιπρες κτλ κτλ.εχω ξηγηθει.
Sourmnetes
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μεταγραφες μετα τις 5 του Ιουλη.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

hasio_john έγραψε:Έξυπνο αυτό που λες ... αλλά προφανώς αναφέρομαι στον τελευταίο γελωτοποιό που πήρε την σκυτάλη για να κάνει και αυτός το κομμάτι του, που προβλέπετε πως θα είναι και το κύκνειο άσμα του ευρώ στην Ελλάδα!
Πέρα από αυτό, είπα --->> εγώ προσωπικά αν ήμουν! Ήταν προσωπική γνώμη για το ΑΝ ήμουν παίχτης!
Με κουράζετε ρε παιδιά όταν με βάζετε να γράφω περισσότερα! :lol:
Μην το παίρνεις προσωπικά ρε Γιάννη. Δεν είχα σκοπό να σε βάλω να.. δευτερολογήσεις. :)

Επισημαίνω απλώς ότι εδώ και πέντε χρόνια όχι μόνον είμαστε υπό χρεοκοπία, αλλά έχουμε ήδη χρεοκοπήσει κιόλας, αφού το κούρεμα ήταν μια μορφή χρεοκοπίας.

Εξάλλου ο Ιβάν δεν έχει έδρα του την Ελλάδα εξ όσων γνωρίζω. ;)
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Αδερφέ Οthin , εννοείτε πως καλαμπούρι κάνουμε! Έτσι όπως γίναμε αυτό μας έμεινε μόνο!
Όπως και να έχει πάντως θα γίνει αυτό που λέει ο k_geo ..., μετά της 5 Ιουλίου και αν!
Πάλι καλά που έχει Copa και ξεχνιόμαστε λίγο! Μακάρι να ψωνίζαμε μερικούς παίχτες από εκεί, αλλά... :|
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Οντως, οσο ειμαστε στον αερα πολιτικα, παικτες σοβαροι δε θα ερχονται.
Ομως το ΠΑΟΚτσακι ο Φρανκ, πως ηρθε?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλό θα ήταν τις πολιτικές μας αναφορές να τις γράψουμε σε άλλα τόπικς, για να μην μπερδεύονται όσοι μπαίνουν εδώ για να μάθουν μεταγραφικά νέα.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Sportday - "τρελος του χωριου"
Φινμπόγκασον κοιτάει ο Άρνεσεν

Σάββατο 27/06/2015

Τον θυμάστε τον Ισλανδό που ήθελε ο Ολυμπιακός; Ο Δανός του ΠΑΟΚ μίλησε με τον μάνατζέρ του και οι «ασπρόμαυροι» σκέφτονται να τα σκάσουν.

Eλα, πάρε... πάρε... Εχω φρέσκο πράμα που σαλεύει! Την ψάρεψα την είδηση και την αμολάω:
Ο ΠΑΟΚ απλώνει τα χέρια του στον Φινμπόγκασον! Ομολογώ πως στο σεξ και στις αποκαλύψεις δεν μ' αρέσουν τα προκαταρτικά, αλλά οφείλω να ρίξω έναν πρόλογο, διότι δεν είστε υποχρεωμένοι να το θυμάστε όλοι αυτό το αγόρι.
Αναφέρομαι στον Ισλανδό επιθετικό που ήταν πέρυσι το καλοκαίρι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» όμως δεν ανέβηκαν στα ποσά που ήθελε η Χέρενφεϊν για τον «Φίνμπο» και το παλικάρι πήγε στη Σοσιεδάδ με κάτι παραπάνω από 8 εκατ. Δεν του βγήκε, όμως, σε καλό.
Ενας τραυματισμός στο ξεκίνημα της σεζόν τον έφερε πίσω και δεν μπόρεσε να μπει στο κλίμα των Βάσκων και της Πριμέρα Ντιβιζιόν, με αποτέλεσμα να ψάχνουν πλέον μια λύση γι' αυτόν. Κι αυτή η λύση ίσως έρθει από τα μέρη μας. Για τον Ολυμπιακό δεν αποκλείω τίποτα, διότι υπάρχει μεγάλη εκτίμηση στον Σκανδιναβό φορ. Η πρώτη κίνηση, όμως, δεν έγινε από τον Πειραιά, αλλά από τη Σαλονίκη και τον ΠΑΟΚ!
Πριν λίγες ημέρες, ο Φρανκ Αρνεσεν μίλησε με τον μάνατζερ του Φινμπόγκασον, για να μάθει τι ακριβώς παίζει. Πώς έχει το έργο. Όπως διαπίστωσε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, δεν είναι δύσκολο να φέρει τον παίκτη στην Τούμπα.
Τι χρειάζεται; Ενα εκατομμύριο για τον παίκτη (αυτό το συμβόλαιο έχει) κι άλλο ένα που ζητεί η Σοσιεδάδ για να τον δανείσει. Για να μην αποτρέπουν τον Αρνεσεν αυτά τα λεφτά, καταλαβαίνω πως ο ΠΑΟΚ έχει χρήμα να ρίξει για τον νέο επιθετικό. Που θα είναι βασικός...
Αυτος επιθετικος στυλ Κλαους δεν ειναι; Δηλαδη μονο τελειωνει φασεις ή εχει και τεχνικη;

YΓ ειδα βιντεο. Εχει και τεχνικη. Φερτον χθες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κατ' εμέ πρέπει πρώτα να αποκτήσουμε στόπερ, επιτελικό χαφ και δύο εξτρεμ. Έχουμε 4 φορ και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Σωστος!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

O Finnbogason ειναι παιχταρας.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ποιους 4 φορ εχουμε;; Εκτος απο τον κλαους, ο περειρα μπορει να παιξει μονο ως δευτερο φορ, δε νομιζω να εχει παιξει ποτε του κορυφη, ο κουλουρης εχει μερικα μονο παιχνιδια ως επαγγελματιας στην πλατη του και δεν εχει δειξει ακομη για τι ειναι ικανος... Οσο για τον τεταρτο... Ποιος να ειναι ο τεταρτος, ποιος να ειναι ο τεταρτος...;;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”