Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από nothu »

Demir έγραψε:http://www.paokfc.gr/nea/20150626-eikones-apo-tin-proponisi/
ποιος ειναι αυτος με τα κοκκινα μποτακια?????????? δεν ειναι απο μικρους μας.... στην 7η φωτο...
Τερματοφυλακας. Απ το πιο μικρους μας ειναι. Σιαμπανης.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ο αρνεσεν μπορει να μιλησε αλλα τελικα δεν καταλαβαμε τιποτα απο αυτα που μας ειπε...

η ομαδα θα ξαναχτιστει απο την αρχη σιγα σιγα γιατι το μονο που εμεινε μετα απο 5 χρονια "φοβερων" χειρισμων ειναι καμμενη γη...

δεν φταιει ο αρνεσεν που η Παναγια και οι διαβολοι καναν τον ΠΑΟΚ να παιζει σε 2 βδομαδες επισημο ματς και εμεις του ζηταμε να εχει κανει μεταγραφες σε 10 μερες που ειναι στην ομαδα...δυστυχως θα παμε ρισκαροντας στους πρωτους αγωνες...αλλα ειναι επιτακτικη η αναγκη αυτη ετσι ωστε μακροπροθεσμα να εχουμε την επιτυχια και τον καλυτερο δυνατο μεταγραφικο σχεδιασμο...

το ρισκο ειναι υπολογισμενο...γιατι αυτη τη φορα δεν το παιρνει ουτε η παναγια ουτε οι δοσιλογοι και τα παρεακια...

σαφως υπαρχει κινδυνος προορου αποκλεισμου και σαφως καλο θα ηταν να υπηρχε ολη η ομαδα κλπ...αλλα τι να κανουμε πιασαμε τον πατο μας και απο εκει δε σηκωνεσαι σε μια μερα...

η ομαδα βρισκεται σε καλα χερια πλεον...οποτε εγω επιλεγω το δρομο της υπομονης (δυσκολο βεβαια για τον ΠΑΟΚτση να ζητας υπομονη μετα απο τοσα χρονια) :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Demir έγραψε:http://www.paokfc.gr/nea/20150626-eikones-apo-tin-proponisi/
ποιος ειναι αυτος με τα κοκκινα μποτακια?????????? δεν ειναι απο μικρους μας.... στην 7η φωτο...
σιαμπανης τερματας κ17 ισως (για να μην πω σιγουρα) το μεγαλυτερο ταλεντο στη θεση του στην ελλαδα :ugeek:
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Παιζει να ειναι ο Μαριος Σιαμπανης, ο τερματοφυλακας της Κ17 που εδω και μερικους μηνες κανει προπονησεις με τους μεγαλους και ακουγονται πολυ καλα λογια γι αυτον.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

kataramenos5 έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε:διαφωνω οτι με τον κοντο θα περασω τους κροατες.
Αυτο το ροστερ κερδισε γαυρο στο λιμανι και περασε ομιλους Europa χαλαρα περσι.Μη τα μηδενιζουμε ολα.
Η εικονα χωριού που ειδαμε στο β γυρο δεν αντανακλα τις δυνατοτητες του ροστερ.Με σοβαρότητα και πειθαρχία στο πλανο του προπονητη δε θα χουμε κανενα πρόβλημα.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Θανο μη κολλάς σ ενα παικτη ,και περσι επαιζε(γκουχ γκουχ).
Σερα, τρια μνημονια κατάπιαμε στον ΠΑΟΚ θα κολλήσουμε? Υπομονη να φαν κι οι κοτες :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Πάντως από Σερβία μεριά λέει βγαίνει πληροφορία πως για τον Ραϊκοβιτς μένει μόνο η ανακοίνωση... Αν δεν το πήραν από τα δικά μας ΑΡΔ νομίζω πως δείχνει πως κάτι θα γίνει και πριν τη Λοκομοτίβ...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αφού κάθεται ο τουρίστας αφού
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Εμενα μου άρεσε η φώτο του Μάρτενς πολύ.
:pano:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

ace79grpaok έγραψε:kala εγω ειμαι εξαρτημενος απο τις μεταγραφες ?κατσε τοτε με τον σαλπι και τον τζαβελλα και μην εχεις απαιτησεις,το να παρεις ψηλο σεντερ μπακ ,6αρι και αριστερο εξτρεμ ειναι πολυτελεις και οχι βασικες ελλειψεις που σε καταντησαν 5ο ,εγω φταιω που θελω 10 παικτες ,βρε δεν τραβαμε τα βυζια μας λεω εγω
Απόλυτα σωστός σε όλα. Για αυτό μια ζωή είμαστε στην καρπαζια.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Απαιτήσεις έχουμε, ηρθανε όμως νέοι άνθρωποι και θέλουμε σε μια εβδομάδα να κάνουμε δέκα μεταγραφες..... Ειναι εφικτό αυτό σε οποιαδήποτε σοβαρή ομάδα; τώρα έχουμε έναν σοβαρό άνθρωπο που παίρνει αποφάσεις ας τον στηριξουμε
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Ρε «...». Μεχρι χθες τα ειχατε με τα παρεακια, του ανικανους, τους μιζαδορους, τις θεουσες, την ανοργανωσια μας τους τουριστες ..κ δεν ξερω εγω τι αλλη ταμπελα κολουσατε σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ειχε την παραμικρη σχεση με την ομαδα.

Τωρα που κλαιγεστε παλι, μπορειτε τουλαχιστον να μου πειτε ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΕΧΕΤΕ;
Τουλαχιστον αφου αντιδρατε δεν μας εξηγειτε ποιος σας φταιει;
Ο Σαββιδης; Εδωσε εν λευκω την οργανωση στο Αρνεσσεν.
Ο Αρνεσσεν; Πειτε το καθαρα τουλαχιστον.........

ΠΟΙΟΣ;;;;;;;;;;;;;;

Εχετε καταντησει οποινδηποτε περναει απο τον ΠΑΟΚ να φευγει εχοντας να πει και μια κακη κουβεντα για τη νοοτροπια μας....καπιοι τα λενε μαλιστα και ενω εινα ακομα εδω. Εχετε καταντησει εναν λαο που καποτε ηταν λογος να μην θελει καποιος να φυγει και να βαζει τα κλαμματα οταν τον αναγκαζαν, τα τελευταια 4-5 χρονια να παρακαλαν να παιζουν χωρις την παρουσια μας....μας εχετε κοψει πολλους το γηπεδο γιατι δεν ανεχομαστε να συνυπαρχουμε με σας στον ιδιο χωρο. Δινεται ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ στα λικια κ γαυρους που αναφερονται σε μας με εκφρασεις «καθυστερημενοι», «στοκοι», «ουγκ»...

ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΑΞΤΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΡΕ ΦΤΑΝΕΙ...ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ........φταααανειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

στο φβ ανεβηκε μια φωτο και ενα βιντεο απο ατομα που περπατουσαν στην πλατεια αριστοτελους και στον λευκο πυργο με μμπλουζα συνδεσμου αεκ και ελεγαν μπουγατσες μπαοκτσηδες δεν ειστε πουθενα, και ρωταω εκει στην θεσσαλονικη τι κανετε την παλευεται πως τους αφησατε και δεν τους πεταξε καποιος στον θερμαικο

και ρωταω εγω...που σκατα κολαει αυτο στο τοπικ μεταγραφων?.?
γιατι τα κανετε ολα οπως γουσταρετε.??
κατσε λιγο απο εξω..ειχα κανει ειδικο ποστ για το συγκεκριμενο τοπικ,με γραφετε.
Sourmenetes
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Θα παρεις σβαρνα τα τοπικ τωρα?
Πανε θεσσαλονικη και πετα τους μονο σου...
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Σκατοαεκακια. Έχετε δίκιο οι πιο πολλοί, ας αφήσουμε την γκρίνια και ας ενωθούμε γιατί σε λίγο θα μας καβαλησουν. Πιστεύω ότι τον σαλπι και τον τζαβελλα θα τους πάρουν χαμπάρι αυτοί που πρέπει. Πάμε ενωμένοι γαμημενα αεκακια σιχαμένα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”