Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- ΑποστόληςΑ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Αυτός είναι σίγουρα τρελός, αλλά παίζει να μην είναι ΠΑΟΚτσής.
Παιδιά, προτείνω να βάλετε στο logo του paokmania.gr στο forum, podosfairo κλπ να έχει link προς το paokmania.gr...Τώρα το έχετε μόνο στην αρχική...Είμαι στο forum και για να ανοίξω την κεντρική πρέπει να ξαναγράφω το link...Από ό,τι βλέπω στην κεντρική είναι απλή εικόνα και στις άλλες είναι flash bannerάκι...
μπραβο ρε παιχτη το χω ζητησει εδω και πολυ καιρο, κανα 2-3 χρονια εχει δεν θυμαμαι 
βεβαια αν πατησεις κατω κατω εκει που γραφει Stallion, (τελευταια λεξη στην σελιδα), εμενα με γυρναει στην κεντρικη, δεν ξερω αν το κανει σε ολους!

βεβαια αν πατησεις κατω κατω εκει που γραφει Stallion, (τελευταια λεξη στην σελιδα), εμενα με γυρναει στην κεντρικη, δεν ξερω αν το κανει σε ολους!
Είναι εύκολο σας παρακαλώ πολύ να μην βάζουμε τίποτα απ το
paok next generation
οι άνθρωποι είναι τελείως φελλοί.
paok next generation
οι άνθρωποι είναι τελείως φελλοί.
να ήταν μόνο αυτοί...
παιδιά φόρουμ είναι, ο καθείς βάζει ότι θέλει, αρκεί να συνάδει με τους κανόνες του φόρουμ.
simple as that!

παιδιά φόρουμ είναι, ο καθείς βάζει ότι θέλει, αρκεί να συνάδει με τους κανόνες του φόρουμ.
simple as that!
Θα αρχίσω άρθρα του ΠΑΟΚ από καμία... Ατζουγια, καλύτερο ποσοστό επιτυχίας θα έχουν
Θα το βάλω εδώ, έστω και τύποις καταχρηστικά.
Είμαι πολύ υπερήφανος με αυτά που διαβάζω τις τελευταίες ημέρες από τους αδερφούς μου σχετικά με το επερχόμενο δημοψήφισμα.
Ενημερωμένες, ψύχραιμες, μα πάνω από όλα ελεύθερες και αξιοπρεπείς φωνές.
Να είστε καλά, παιδιά!
Είμαι πολύ υπερήφανος με αυτά που διαβάζω τις τελευταίες ημέρες από τους αδερφούς μου σχετικά με το επερχόμενο δημοψήφισμα.
Ενημερωμένες, ψύχραιμες, μα πάνω από όλα ελεύθερες και αξιοπρεπείς φωνές.
Να είστε καλά, παιδιά!
-
Έχω προσπαθήσει πέντε φορές να κάνω ένα πόστ σήμερα και δεν εμφανίζεται,μπορεί να μου πει κάποιος μοντ τι γίνεται?
- kataramenos5
Επειδη αυτη η φαση με τον K-geo δε παει αλλο εκφραζω τα παραπονα μου.Ξερει οτι δε τον παω μια,κι αυτος το ιδιο και με κατατρεχει σ ολα τα τοπικ,μου ριχνει ban και συστασεις αβερτα και γενικα δε μ αφηνει σε χλωρο κλαρί.Ηθελα να ρωτησω οι αλλοι mod ,τα καλα παιδια(που σαι ρε Ντινο) τι ωρες μπαινουν στο φορουμ για να κανονισω τα ωραρια.
Παιζει το ενδεχομενο να πηραν τα λεφτα της Nova και να την εκαναν δια παντως?
Παιζει το ενδεχομενο να πηραν τα λεφτα της Nova και να την εκαναν δια παντως?

- kataramenos5
Ειπα να το κανω λιγο πιο δραματικο μπας και ενδιαφερθεί κανενας αλλα μπα.
Αν ρωτουσα απλα "Που χαθηκε ο Ντινος (και τ αλλα παιδια) "θα δινε κανεις σημασια?
Αν ρωτουσα απλα "Που χαθηκε ο Ντινος (και τ αλλα παιδια) "θα δινε κανεις σημασια?
- ΑποστόληςΑ