ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
- back in black
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Ανατρίχιασα όταν το διάβασα και με έπιασε διπλή ρίγη όταν είδα το βίντεο της τελετής και έμαθα ότι ήταν και πατριωτάκι από Καστοριά. Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ, για πάντα μαζί μας.
- kataramenos5
Τωρα ειδα το βιντεακι στη κεντρική και ζαλίστηκα,ετσι τον ειχα φανταστει,οπως τον περιγράφει η ανιψιά του,λεβεντανθρωπος και ας μου επιτραπεί η εκφραση μεγαλο αλανι.Εβαλε τον αριανο να το κανει ξέροντας οτι δε θα μπορουσε να το αρνηθεί.Απιστευτος.
- Μπαρκαρούτσος
Τα λόγια σου θα μας θυμίζουν πάντα γιατί Π.Α.Ο.Κ γενηθήκαμε και ας μην το ξέραμε και δεν γίναμε για τους τίτλους και την λεζάντα..........Π.Α.Ο.Κ ΕΊΜΑΙ ΧΑΡΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΉ ΜΟΥ ΠΆΡΕ ΜΟΥ.
Π.Α.Ο.Κ σε αγαπώ και οτν θα πεθάνω θελλω τον δικέφαλο στον τάφο μου απάνω .....ΚΑΛΛΟ ΤΑΞΊΔΙ ΣΤΟΝ Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΠΑΡΑΔΊΣΟΥ ΚΥΡ ΣΆΒΒΑ.
https://www.facebook.com/video.php?v=360322490818522
P.S...προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν αβανταρο τον αρένα το συγκεκριμένο έτυχε να το ακούσω ζωντανά και ακόμα και τώρα τα λόγια του κυρ συβα με διαπερνούν.
Π.Α.Ο.Κ σε αγαπώ και οτν θα πεθάνω θελλω τον δικέφαλο στον τάφο μου απάνω .....ΚΑΛΛΟ ΤΑΞΊΔΙ ΣΤΟΝ Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΠΑΡΑΔΊΣΟΥ ΚΥΡ ΣΆΒΒΑ.
https://www.facebook.com/video.php?v=360322490818522
P.S...προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν αβανταρο τον αρένα το συγκεκριμένο έτυχε να το ακούσω ζωντανά και ακόμα και τώρα τα λόγια του κυρ συβα με διαπερνούν.
και εγω τον ακουσα το πρωι στον τσατσαρο ? καπως ετσι λεγετε, ο κυρ Σαββας (καμμια σχεση με το γνωστο σιχαμα ) .....οποιος ΠΑΟΚΤΣΗΣ τον ακουσει και δεν δακρυσει δεν ειναι ΠΑΟΚ ......ανατριχιλα .....και ηταν απο ενα χωριο της κοζανης λεει ......καλο παραδεισο Σαββα ΠΑΟΚΤΣΗ ......
- ΑποστόληςΑ
Αν μπορεί και ξέρει κάποιος ας επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αυτό που ακούγεται για τον γιώργο.....
αν ναι ...καλό ταξίδι οι προτροπές σου και τα λόγια σου ακόμα με οδηγούν στα ΠΑΟΚτσήδικα συναισθήματά μου.

Kαλο ταξιδι ζοζε εκανες πολλα παοκτσακια κ μεσα σε αυτα ειμαι κ εγω

- john4serres
τελικά αλήθεια είναι.
αν και δεν σε γνωρισα ποτε από κοντά , καλό ταξίδι. έχει πολύ λαό εκεί που πας.

- john4serres
- kataramenos5
Καλο ταξιδι .Αν θυμαμαι καλα η δικη του ηταν η πρωτη οπαδικη εκπομπη που ακουγα.