Frank Arnesen
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Frank Arnesen
Αδερφε, αυριο ειναι η πρώτη προπονηση (με επιστροφη δανεικων, νεα παιδια απο τις ακαδημιες, και το υπαρχον ροστερ). Σε ποια θεση θέλεις να σου πει οτι χρειαζομαστε παικτες?obanebane79 έγραψε:και εγω περιμενα λιγο περισσοτερα λογια για το ροστερ και τις μεταγραφες. οκ μη λες ονοματα ρε φιλε αλλα πες "θελουμε αμεσα παικτες σε θεσεις οπως αυτη , αυτη και αυτη και δουλευουμε να τους φερουμε πριν τα πρωτα ματς"
τωρα απαντησεις του στυλ "εχουμε μεχρι 31 αυγοστου και τον γεναρη και θα παρουμε μονο αυτους που αξιζει να παρουμε" ειναι οτι θα απαντουσε ο καθενας που θελει να αποφυγει να απαντησει. (και το ακουμε και καθε χρονο εξαλλου.)
Σου λεει δε θα μιλησω αν δεν υπαρχει κατι σιγουρο.
Πρέπει να κατανοήσουμε τι θα ακούμε και τι θα διαβάζουμε τους επόμενους μήνες. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...[/quote]
Είναι πολλά τα λεφτά ΠΑΟΚ, ρε Αποστολη.

Είναι πολλά τα λεφτά ΠΑΟΚ, ρε Αποστολη.

- hasio_john
Επιτέλους ήρθε ένας σοβαρός άνθρωπος στην ομάδα ...
Μια χαρά τα είπε, μπράβο του!
Το μόνο που με τρομάζει είναι όλοι αυτοί που παραμονεύουν στην γωνία και του πριονίζουν την θέση ακόμα δεν ήρθε! Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει ρε π@ύστη μου. Σαν πορδές πετάγονται από παντού για να προκαλέσουν προβλήματα! Τον κόβω πάντως γατόνι και στα π@πάρια του οι τριγύρω. Θα κάνει σωστά την δουλειά του, θα κάνει την ΠΑΟΚΑΡΑ μεγάλη και δεν θα κλείσει πολλά στόματα!
Μια χαρά τα είπε, μπράβο του!
Το μόνο που με τρομάζει είναι όλοι αυτοί που παραμονεύουν στην γωνία και του πριονίζουν την θέση ακόμα δεν ήρθε! Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει ρε π@ύστη μου. Σαν πορδές πετάγονται από παντού για να προκαλέσουν προβλήματα! Τον κόβω πάντως γατόνι και στα π@πάρια του οι τριγύρω. Θα κάνει σωστά την δουλειά του, θα κάνει την ΠΑΟΚΑΡΑ μεγάλη και δεν θα κλείσει πολλά στόματα!

τώρα βρήκα λίγο χρόνο να ακούσω τη συνέντευξη, διάβασα όλα τα σχόλια.
παιδιά. κλείσε τα ραδιόφωνα, κλείστε τα αυτιά σας σε όλους αυτούς και δώστε βάση σε όλα όσα είπε. η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ για κάτι καλό θα είναι τα επόμενα 3 χρόνια... το νού μας, η ομάδα μας χρειάζεται όσο ποτέ!
επικοινωνιακά αυτό που μου έμεινε είναι το ότι κάθε κίνηση θα εξηγείται.
αυτό προς απάντηση όλων όσων λένε ότι δεν ξέρει που ήρθε κτλ κτλ.
μια χαρά φαίνεται ότι ξέρει...
εμείς μάλλον δεν ξέρουμε τι τύπο φέραμε...
παιδιά. κλείσε τα ραδιόφωνα, κλείστε τα αυτιά σας σε όλους αυτούς και δώστε βάση σε όλα όσα είπε. η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ για κάτι καλό θα είναι τα επόμενα 3 χρόνια... το νού μας, η ομάδα μας χρειάζεται όσο ποτέ!
επικοινωνιακά αυτό που μου έμεινε είναι το ότι κάθε κίνηση θα εξηγείται.
αυτό προς απάντηση όλων όσων λένε ότι δεν ξέρει που ήρθε κτλ κτλ.
μια χαρά φαίνεται ότι ξέρει...
εμείς μάλλον δεν ξέρουμε τι τύπο φέραμε...

- desperando
- Επικοινωνία:
οταν ξερεις τι κανεις και γιατι το κανεις τοτε μπορεις και να το επικοινωνησεις
οταν δεν ξερεις που παν τα τεσσερα και εισαι μονο σπασμωδικες κινησεις και οπου φυσαει ο ανεμος τοτε ειναι λογικο να μην μπορεις να επικοινωνησεις τιποτα
οταν δεν ξερεις που παν τα τεσσερα και εισαι μονο σπασμωδικες κινησεις και οπου φυσαει ο ανεμος τοτε ειναι λογικο να μην μπορεις να επικοινωνησεις τιποτα
η στήριξη δεν είναι θέμα. πρέπει να θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΗ. αλλιώς δεν κάνουμε τπτ. ούτε μπρίκι δεν κολλάμε...
-
Στο Τερμα ας πουμε. εκει ειναι σιγουρο οτι χρειαζομαστε παικτη.ant έγραψε:Αδερφε, αυριο ειναι η πρώτη προπονηση (με επιστροφη δανεικων, νεα παιδια απο τις ακαδημιες, και το υπαρχον ροστερ). Σε ποια θεση θέλεις να σου πει οτι χρειαζομαστε παικτες?
Σου λεει δε θα μιλησω αν δεν υπαρχει κατι σιγουρο.
βασικα ουτε προπονητς ειμαι ουτε τεχνικος διευθυντης να εχω φιλοσοφια για το τι πρεπει να λεγεται και τι οχι σε μια συνεντευξη τυπου. ΠΑΟΚ ειμαι και ειπα τι περιμενα να ακουσω και δεν ακουσα. τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτεροdesperando έγραψε:με βαση αυτα που ειπε στην συνεντευξη εχετε τελειως διαφορετικη φιλοσοφια
και για να το τελειωσω εδω μικρη σημασια εχουν τα λογια που ειπε ή δεν ειπε.
αυτο που εχει σημασια ειναι να κανει τιςι πραξεις ωστε να γινει η ΠΑΟΚαρα μας μεγαλη που λεει και ο hasio.
και πιστευω οτι θα τις κανει!!!

- Kid Shelleen
Ο Άρνεσεν εξήγησε επαρκώς γιατί επέλεξε τον Τούντορ. Πάντως όχι για την εμπειρία του. Αυτήν όμως έιπε ότι την καλύπτει ο ίδιος.georgedoulk2008 έγραψε:Περιμενετε βρε. Καντε υπομονη. Αμεσως "είναι ο μόνος, είναι διαφορετικός, είναι έτσι είναι αλλιώς"
Θα τον δούμε στην πράξη. Το μόνο που πρόλαβε να κάνει είναι να φέρει εναν προπονητή που ΕΜΕΝΑ προσωπικά δεν μου γεμίζει το μάτι. Στα θετικα του οτι αναλαμβάνει την ευθύνη και λέει απο τώρα οτι θα τον στηρίξει.
Καθίστε ομως πρωτα να δούμε τί θα γίνει και πως θα παει η ομάδα και μετά θα τον κρίνουμε.
Απο λόγια χορτάσαμε.
Τουλάχιστον μέχρι (φτου κακά) να γίνει η πρώτη στραβή δεν μπορούμε να αισιοδοξούμε?

Και όταν λες να δούμε πρώτα τί θα γίνει, εννοείς να περάσουν τουλάχιστον δύο χρόνια?

Τελικά εσύ φίλε που ο Τούντορ δεν σου γεμίζει το μάτι, τι νομίζεις ότι πρέπει να κάνουμε? Να αρχίσουμε το κράξιμο στον Φρανκ

Και από λόγια δεν χορτάσαμε. Από μ@λ@κίες έχουμε χορτάσει. Οι σοβαρές ανακοινώσεις από στελέχη της ΠΑΕ είναι πιο σπάνιες και από τους φαλακρούς Ίβιδες της Παλμύρας.

Ολα τα λεφτα ηταν η απαντηση στον sms reporter,οταν ρωτησε για κλειστες αμυνες.
Την ερωτηση να την κανεις σε μια βδομαδα στον Τουντορ.
Βρειτε στην συνεντευξη το αποσπασμα,μιλαμε για πολυ γελιο,
πιο βλακας πεθαινεις.
Την ερωτηση να την κανεις σε μια βδομαδα στον Τουντορ.

Βρειτε στην συνεντευξη το αποσπασμα,μιλαμε για πολυ γελιο,
πιο βλακας πεθαινεις.
- sourmenetes
- Moderator
καλως ορισες αδελφε....Δημήτρης_Δημητριάδης έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα, πρώτη φορά γράφω, από Μυτιλήνη
Τον άκουσα όσο προσεκτικά δεν έχω ακούσει κανέναν τα τελευταία χρόνια, μετά από τον Santos
Αν δουλέψει όπως θέλει που έχει το ελεύθερο να το κάνει, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, άλλωστε η πρώτη φράση του σε ελεύθερη μετάφραση ήταν: εγώ είμαι ο πεπειραμένος, (συμπληρώνω εγώ: εγώ ξέρω από ποδόσφαιρο)
Μάλλον αντιλήφθηκε από τις άστοχες και άκαιρες ερωτήσεις των ΑΡΔ ότι αυτοί δεν ξέρουν από real football.
Τρίπτυχο επιτυχίας:
Discipline: πειθαρχία
Mentality: νοοτροπία
Progress: πρόοδος
Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Garcia θα μπορεί να δώσει στα πιτσιρίκια την νοοτροπία του ηγέτη και του αγωνιστή που ο ίδιος έχει, και να τους μάθει και την μπάλα που ο ίδιος ξέρει, ο δάσκαλος Frank θα είναι ο καλύτερος δάσκαλος του.
Μαζί και οι δύο θα είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι για του μικρούς μας
- desperando
- Επικοινωνία:
μπανε σιγουρα μικρη σημασια εχουν τα λογια και οτι με τα λογια αγωνες δεν κερδιζονται αλλα τουλαχιστον μερικες φορες μπορεις να καταλαβεις αρκετα πραγματα.και φυσικα δεν περιμεναμε την σημερινη συνεντευξη για να ανακαλυψουμε οτι ο ανθρωπος εχει τεραστια γνωση του ποδοσφαιρου,απλα θελαμε να καταλαβουμε λιγο την φιλοσοφια του
το μονο ευκολο ειναι να βγαινει ο καθενας οπως συνηθιζεται χρονια τωρα στον ΠΑΟΚ και να λεει οτι η ομαδα παει για πρωταθλημα και ΠΑΟΚ εισαι και αλλες λοιπες μακακιες και λαικισμοι,αλλα οπως ειπε και ο ιδιος ο φρανκ οποιος το κανει αυτο ειναι ασχετος απο ποδσφαιρο.
ο φρανκ λοιπον μας εδειξε το σκεπτικο του για το πως μια ομαδα μπορει να φτασει στην κορυφη και αυτο δεν ειναι ουτε οι μεταγραφες ,ουτε αν θα παρεις δεξι μπακ ή αριστερο εξτρεμ κ.ο.κ
με καποια πραγματα που ειπε οτι θελει να βλεπει στην ομαδα και στους παικτες μπορεις να καταλαβεις και για ποιο λογο απετυχε η περσινη ομαδα.
δυστυχως η κοινωνια στην οποια ζουμε μας εχει κανει να αναζητουμε το γκοσιπ, το κουτσομπολιο και την ιντριγκα και ξεφευγουμε απο την ουσια.
σημαρα ο φρανκ μας μιλησε για πολυ πιο ουσιωδη πραγματα απο το αν χρειαζομαστε στοπερ ή οχι
το μονο ευκολο ειναι να βγαινει ο καθενας οπως συνηθιζεται χρονια τωρα στον ΠΑΟΚ και να λεει οτι η ομαδα παει για πρωταθλημα και ΠΑΟΚ εισαι και αλλες λοιπες μακακιες και λαικισμοι,αλλα οπως ειπε και ο ιδιος ο φρανκ οποιος το κανει αυτο ειναι ασχετος απο ποδσφαιρο.
ο φρανκ λοιπον μας εδειξε το σκεπτικο του για το πως μια ομαδα μπορει να φτασει στην κορυφη και αυτο δεν ειναι ουτε οι μεταγραφες ,ουτε αν θα παρεις δεξι μπακ ή αριστερο εξτρεμ κ.ο.κ
με καποια πραγματα που ειπε οτι θελει να βλεπει στην ομαδα και στους παικτες μπορεις να καταλαβεις και για ποιο λογο απετυχε η περσινη ομαδα.
δυστυχως η κοινωνια στην οποια ζουμε μας εχει κανει να αναζητουμε το γκοσιπ, το κουτσομπολιο και την ιντριγκα και ξεφευγουμε απο την ουσια.
σημαρα ο φρανκ μας μιλησε για πολυ πιο ουσιωδη πραγματα απο το αν χρειαζομαστε στοπερ ή οχι
- sourmenetes
- Moderator
Απολυτα σωστο..desperando έγραψε:οταν ξερεις τι κανεις και γιατι το κανεις τοτε μπορεις και να το επικοινωνησεις
- abc_o_ karpouzas
τωρα την ειδα ολη την συνεντευξη........
ολοι γυρω απο την ομαδα και θα παμε καλα........
ρεεεεεεεε σερααα
μηπως εισαι ο ...............πετρωτος???????

ολοι γυρω απο την ομαδα και θα παμε καλα........
ρεεεεεεεε σερααα
μηπως εισαι ο ...............πετρωτος???????