Frank Arnesen
- GiorgosAtha
Re: Frank Arnesen
δεν υπαρχει λεμε...klainmein έγραψε:ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΝΕΣΕΝ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ!!!!!!!
ΚΛΑΜΑ!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρνεσεν: τι συστημα παιζεις?
ΑΑ: οτι αποφασισει η Παναγια...

- Ekatnetworkltd
Τί του απάντησε του στόκου;klainmein έγραψε:GiorgosAtha έγραψε:Τι μ@λακία είπε ο Πετρωτός? Για μας που δεν μπορούμε να την δούμε λόγο δουλείας και είμαστε από κινητό...
Πώς θα μπείτε στο DNA του ΠΑΟΚ εσείς που είστε Δανός και με κροατικό τεχνικό γκρούπ αφού δεν έχετε ούτε έναν Έλληνα...![]()
![]()
![]()
- Ekatnetworkltd
Φρανκ, κλείσε τα αυτιά σου στα τσίρκα που σου κάνουν ερωτήσεις.
Ο άλλος ονειρεύεται ακόμη DNΑ στην ομάδα και αναρωτιέται αν θα είναι Δανεζικο αυτό ή Κροατικό.
Στειλτους ολου ρε, αρκετα με τα γατιά εντός κι εκτός γηπέδου.
Αν μαζεύαμε λεφτά να κλείσουμε λεοφορείο να παμε να παίξουμε δεν θα έβγαζα ακρη, αλλά νισαφι πια!
Ο άλλος ονειρεύεται ακόμη DNΑ στην ομάδα και αναρωτιέται αν θα είναι Δανεζικο αυτό ή Κροατικό.
Στειλτους ολου ρε, αρκετα με τα γατιά εντός κι εκτός γηπέδου.
Αν μαζεύαμε λεφτά να κλείσουμε λεοφορείο να παμε να παίξουμε δεν θα έβγαζα ακρη, αλλά νισαφι πια!
Ekatnetworkltd έγραψε:Τί του απάντησε του στόκου;klainmein έγραψε:GiorgosAtha έγραψε:Τι μ@λακία είπε ο Πετρωτός? Για μας που δεν μπορούμε να την δούμε λόγο δουλείας και είμαστε από κινητό...
Πώς θα μπείτε στο DNA του ΠΑΟΚ εσείς που είστε Δανός και με κροατικό τεχνικό γκρούπ αφού δεν έχετε ούτε έναν Έλληνα...![]()
![]()
![]()
Ότι έχει δουλέψει σε 8 διαφορετικές χώρες και ότι σημασία δεν έχει να είσαι Έλληνας, σημασία έχει η ΔΟΥΛΕΙΑ...Έδωσε παράδειγμα τον Κάτσε που ήταν στις ακαδημίες ενώ δεν είναι Έλληνας και έχει φτάσει στη νπρώτη ομάδα μετά από τη δουλειά που έριξε...
Ακόμη μπουκωμένος είναι ο Μπουφωτός
Φίλε μου με όλο το σεβασμό, ας μείνει στο ποδόσφαιρο, γιατί ο αέρας ΠΑΟΚ έχει ακόμα πολλά τοξικά απόβλητα μέσα και θα τον πεθάνουμε νωρίς, όπως και άλλους.....klainmein έγραψε:ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΠΑΟΚ!!!!
Τώρα για τον Frank, COO (Chief Operations Officer) κανονικός........ευγενής, σχετικά γρήγορος στη σκέψη και το κυριότερο killer. Μου αρέσει και να μακροημερεύσει (έκανα ρίμα, μπράβο μου)
cellophan έγραψε:Φίλε μου με όλο το σεβασμό, ας μείνει στο ποδόσφαιρο, γιατί ο αέρας ΠΑΟΚ έχει ακόμα πολλά τοξικά απόβλητα μέσα και θα τον πεθάνουμε νωρίς, όπως και άλλους.....klainmein έγραψε:ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΠΑΟΚ!!!!
Τώρα για τον Frank, COO (Chief Operations Officer) κανονικός........ευγενής, σχετικά γρήγορος στη σκέψη και το κυριότερο killer. Μου αρέσει και να μακροημερεύσει (έκανα ρίμα, μπράβο μου)
Τώρα να πω ότι έχεις άδικο...ψέμματα θα πω...

Ο πετρωτός δεν θα πηρε χαμπάρι καν την απαντηση και θα γράψει ότι ο Φρανκ απέφυγε να απαντήσει...Γιατί άλλωστε με το μυαλό του έχει δίκιο, πρέπει να έχεις το DNA του ΠΑΟΚ το οποιο είναι ο μικρός παίχτης να γινει κολλητός του ΑΡΔ και να τα λέει όλα σε αντάλλαγμα για καλες κριτικές με αποτέλεσμα να γινει παλαίμαχος από τα 20 του σαν παίχτης και να τον νοιάζουν όλα τα αλλα εκτος από το ποδόσφαιρο!klainmein έγραψε:
Ότι έχει δουλέψει σε 8 διαφορετικές χώρες και ότι σημασία δεν έχει να είσαι Έλληνας, σημασία έχει η ΔΟΥΛΕΙΑ...Έδωσε παράδειγμα τον Κάτσε που ήταν στις ακαδημίες ενώ δεν είναι Έλληνας και έχει φτάσει στη νπρώτη ομάδα μετά από τη δουλειά που έριξε...
...και στα 35 του να γίνει τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ή προπονητής του ΠΑΟΚ στα play off...Thanix έγραψε:Ο πετρωτός δεν θα πηρε χαμπάρι καν την απαντηση και θα γράψει ότι ο Φρανκ απέφυγε να απαντήσει...Γιατί άλλωστε με το μυαλό του έχει δίκιο, πρέπει να έχεις το DNA του ΠΑΟΚ το οποιο είναι ο μικρός παίχτης να γινει κολλητός του ΑΡΔ και να τα λέει όλα σε αντάλλαγμα για καλες κριτικές με αποτέλεσμα να γινει παλαίμαχος από τα 20 του σαν παίχτης και να τον νοιάζουν όλα τα αλλα εκτος από το ποδόσφαιρο!klainmein έγραψε:
ΜΑΚΡΙΆ από το Holajohn4serres έγραψε:μπορεις να βαλεις το Hola στον Chrome , πιστευω θα δουλεψει
Έγινε σκάνδαλο πριν κάνα μήνα, ψάξτε το. Χρησιμοποιεί όποιος θέλει τον υπολογιστή σας για ddos attacks
Μια λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει αυτόν τον άνθρωπο και όσα είπε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.
από κει και πέρα, όμορφα λόγια, σχεδόν τέλειος λόγος, που δείχνει ότι αν μη τι άλλο έχει μυαλό στο κεφάλι του.
Με σκλαβωσε αυτό που είπε για τις συνεντεύξεις σε υποψηφίους προπονητές, δείγμα του ότι, παρόμοιο πράγμα θα γίνεται και σε υποψήφιους παίκτες, πριν υπογράψουν.
Μου άρεσε το δεν ήρθα να σπαταλησω λεφτά!
Μου άρεσαν πολύ τα λόγια, στηρίζουμε ίσως τον πιο ευφυή άνθρωπο που πάτησε στη Τούμπα από τη μέρα που ήρθε Ο Ιβάν, και περιμένουμε να αποδώσει το έργο του.
Κλείνοντας, μου άρεσε ούτε δεν άφησε ούτε μια περίπτωση να μαθαίνουν κάποιοι με SMS κλπ κλπ, κάτι πριν αυτό οριστικοποιηθει από την ΠΑΕ.
Υ. Γ πετρωτε είσαι πολύ γελοίος, και ακόμα πιο γελιοι αυτοί που σε διαβάζουν
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.
από κει και πέρα, όμορφα λόγια, σχεδόν τέλειος λόγος, που δείχνει ότι αν μη τι άλλο έχει μυαλό στο κεφάλι του.
Με σκλαβωσε αυτό που είπε για τις συνεντεύξεις σε υποψηφίους προπονητές, δείγμα του ότι, παρόμοιο πράγμα θα γίνεται και σε υποψήφιους παίκτες, πριν υπογράψουν.
Μου άρεσε το δεν ήρθα να σπαταλησω λεφτά!
Μου άρεσαν πολύ τα λόγια, στηρίζουμε ίσως τον πιο ευφυή άνθρωπο που πάτησε στη Τούμπα από τη μέρα που ήρθε Ο Ιβάν, και περιμένουμε να αποδώσει το έργο του.
Κλείνοντας, μου άρεσε ούτε δεν άφησε ούτε μια περίπτωση να μαθαίνουν κάποιοι με SMS κλπ κλπ, κάτι πριν αυτό οριστικοποιηθει από την ΠΑΕ.
Υ. Γ πετρωτε είσαι πολύ γελοίος, και ακόμα πιο γελιοι αυτοί που σε διαβάζουν
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- desperando
- Επικοινωνία:
ειναι ο μονος απο τοτε που θυμαμαι τον ΠΑΟΚ που μιλησε απο μονος του οτι για να πετυχει η ομαδα περα απο τους παικτες και τους προπονητες εξισου σημαντικοι ειναι ολοι γυρο απο την ομαδα,απο το ιατρικο τιμ,το τμημα σκαουτερ μεχρι τον φροντιστη.
ειναι ο μονος τα τελευταια χρονια που ειχε το θαρος να πει οτι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. χορτασαμε τοσα χρονια απο ευθυνοφοβους.
ειναι ο μονος που σε οποιαδηποτε ερωτηση που αφορα το ποδοσφαιρο και οχι μακακιες ειχε ξεκαθαρη απαντηση σε συγκεκριμενη φιλοσοφια και οχι μεσοβεζικες απαντησεις με μισολογα που στην τελικη δεν ελεγαν τιποτα
ειναι ο μονος που εχει την ποσταση να πει οτι οποιος πει οτι ο ΠΑΟΚ παει για πρωταθλημα εχει μαυρα μεσανυχτα απο ποδοσφαιρο.
ειναι ο μονος που καταλαβαινει οτι η ομαδα δεν μπορει ποτε να κοροιδεψει τον κοσμο.
ειναι ο μονος τα τελευταια χρονια που ειχε το θαρος να πει οτι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. χορτασαμε τοσα χρονια απο ευθυνοφοβους.
ειναι ο μονος που σε οποιαδηποτε ερωτηση που αφορα το ποδοσφαιρο και οχι μακακιες ειχε ξεκαθαρη απαντηση σε συγκεκριμενη φιλοσοφια και οχι μεσοβεζικες απαντησεις με μισολογα που στην τελικη δεν ελεγαν τιποτα
ειναι ο μονος που εχει την ποσταση να πει οτι οποιος πει οτι ο ΠΑΟΚ παει για πρωταθλημα εχει μαυρα μεσανυχτα απο ποδοσφαιρο.
ειναι ο μονος που καταλαβαινει οτι η ομαδα δεν μπορει ποτε να κοροιδεψει τον κοσμο.
-
Καλησπέρα και από εμένα, πρώτη φορά γράφω, από Μυτιλήνη
Τον άκουσα όσο προσεκτικά δεν έχω ακούσει κανέναν τα τελευταία χρόνια, μετά από τον Santos
Αν δουλέψει όπως θέλει που έχει το ελεύθερο να το κάνει, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, άλλωστε η πρώτη φράση του σε ελεύθερη μετάφραση ήταν: εγώ είμαι ο πεπειραμένος, (συμπληρώνω εγώ: εγώ ξέρω από ποδόσφαιρο)
Μάλλον αντιλήφθηκε από τις άστοχες και άκαιρες ερωτήσεις των ΑΡΔ ότι αυτοί δεν ξέρουν από real football.
Τρίπτυχο επιτυχίας:
Discipline: πειθαρχία
Mentality: νοοτροπία
Progress: πρόοδος
Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Garcia θα μπορεί να δώσει στα πιτσιρίκια την νοοτροπία του ηγέτη και του αγωνιστή που ο ίδιος έχει, και να τους μάθει και την μπάλα που ο ίδιος ξέρει, ο δάσκαλος Frank θα είναι ο καλύτερος δάσκαλος του.
Μαζί και οι δύο θα είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι για του μικρούς μας
Τον άκουσα όσο προσεκτικά δεν έχω ακούσει κανέναν τα τελευταία χρόνια, μετά από τον Santos
Αν δουλέψει όπως θέλει που έχει το ελεύθερο να το κάνει, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, άλλωστε η πρώτη φράση του σε ελεύθερη μετάφραση ήταν: εγώ είμαι ο πεπειραμένος, (συμπληρώνω εγώ: εγώ ξέρω από ποδόσφαιρο)
Μάλλον αντιλήφθηκε από τις άστοχες και άκαιρες ερωτήσεις των ΑΡΔ ότι αυτοί δεν ξέρουν από real football.
Τρίπτυχο επιτυχίας:
Discipline: πειθαρχία
Mentality: νοοτροπία
Progress: πρόοδος
Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Garcia θα μπορεί να δώσει στα πιτσιρίκια την νοοτροπία του ηγέτη και του αγωνιστή που ο ίδιος έχει, και να τους μάθει και την μπάλα που ο ίδιος ξέρει, ο δάσκαλος Frank θα είναι ο καλύτερος δάσκαλος του.
Μαζί και οι δύο θα είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι για του μικρούς μας
Αυτό το κοπρόσκ!!@#λο ο πετρωτ!@# για πολλά σουτι!@#!@.
Μάγκες ο ΙΒΑΝ μας έφερε ένα κόσμημα. Πιστέψτε μας.
Δικιά μας ευθύνη είναι να τον προστατέψουμε απ τα δοσίλογα λαμόγια!
ΦΡΑΝΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!
Μάγκες ο ΙΒΑΝ μας έφερε ένα κόσμημα. Πιστέψτε μας.
Δικιά μας ευθύνη είναι να τον προστατέψουμε απ τα δοσίλογα λαμόγια!
ΦΡΑΝΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!