Τότε δεν έχουμε πρόβλημα. Είμαστε σε διαφορετικές διοργανώσεις. Εκτός κι αν με κάποιο τρόπο βρεθούν στο EL (με Olsen)MANIAKOS έγραψε:Cl προκριματικά νομιζω
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Οι ...σωστοι.kataramenos5 έγραψε:Ποιοι ειμαστε ΕΜΕΙΣ?ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα φύγουν αυτοί που ΕΜΕΙΣ θέλουμε να φύγουν.
ΤΕΛΟΣ.
Ευτυχως δεν εχουμε πολλες θυρες.ΑποστόληςΑ έγραψε:Η δική μου εμπειρία λέει ότι στην 7 πηγαίνουν συνήθως κάτι απόμαχοι, συνταξιούχοι, εραστές του φασκόμηλου!Athens έγραψε: μια χαρα ειναι η 7 εκει πηγαινω παντα!!
Φαντασου να υπηρχε θυρα.......14.
Δεν θα πηγαινε κανεις.
ειναι στις βραχονησιδες για βουτιες και μεχρι κι εκει βρηκε wi-fi και το νου του στο paokmaniadesperando έγραψε:ασχετοGiorgosAtha έγραψε:?????desperando έγραψε:ποιος μακακας εχει βαλει Wi Fi στις βραχονησιδες μαμω τον αυτισμο μου μαμω
ΠΑΟΚ παντου despe, δεν θα ησυχασεις..
μα φυσικά ο... Σαμαράς...desperando έγραψε:ποιος μακακας εχει βαλει Wi Fi στις βραχονησιδες μαμω τον αυτισμο μου μαμω
μη με βαζεις ιδέες στο μυαλό ο che χρωστάει και φέτος απο κατι περι κονσεϊσαο ...tzelas έγραψε:Τους πήρε την μπουκιά από το στόμα ο ron![]()
Γκεο αν γυρίσει Λούκας και μείνουν και οι άλλοι και δεν έχεις παίκτες για ριπορτα, Darbo και στην Αλγερία. Πρώτης τάξης ρεπορτ![]()
![]()
![]()
ενας παιχτης νατχο εκει στο μοσχα καλουτσικος μεσος φαινεται...εχει καμια 15αρια γκολ και αλλες τοσες ασσιστ στο πρωταθλημα...
φανταζεσαι να τον εφερναν εδω και να τον εβγαζαν αμπαλο και ασχετο...να τον εβαζαν να παιζει και δεξι χαφ να γελουσαμε λιγο

φανταζεσαι να τον εφερναν εδω και να τον εβγαζαν αμπαλο και ασχετο...να τον εβαζαν να παιζει και δεξι χαφ να γελουσαμε λιγο
K_geo έγραψε:μα φυσικά ο... Σαμαράς...desperando έγραψε:ποιος μακακας εχει βαλει Wi Fi στις βραχονησιδες μαμω τον αυτισμο μου μαμω![]()
![]()
μη με βαζεις ιδέες στο μυαλό ο che χρωστάει και φέτος απο κατι περι κονσεϊσαο ...tzelas έγραψε:Τους πήρε την μπουκιά από το στόμα ο ron![]()
Γκεο αν γυρίσει Λούκας και μείνουν και οι άλλοι και δεν έχεις παίκτες για ριπορτα, Darbo και στην Αλγερία. Πρώτης τάξης ρεπορτ![]()
![]()
![]()
![]()
εχω ξεκινησει κονε με αλγερινους
τι μεταγραφη ρε μανιακε ,ο μαντουρο αρχισε προπονησεις και λεει ειναι ετοιμος να δειξει την αξια του... ο σαλπι εγινε καλα και απολαμβανει τον 8αυμασμο του Λεκο και ο μαρτενς δεν επαιζε στην 8εση του περσυ και τωρα ειναι ετοιμος να δειξει το ταλεντο του...
ξεχασα τον παπαγιαννοπουλο που τωρα που 8α ερ8ει ο ολσεν 8α κανει τον μεταφραστη...
ξεχασα τον παπαγιαννοπουλο που τωρα που 8α ερ8ει ο ολσεν 8α κανει τον μεταφραστη...
Τις δηλώσεις λεκο δεν τις είδα .. Τεσπα δεν ειναι εύκολο να αφήσουν τα συμβόλαια που χουνε εδω...θα δουμε
desperando έγραψε:ασχετοGiorgosAtha έγραψε:?????desperando έγραψε:ποιος μακακας εχει βαλει Wi Fi στις βραχονησιδες μαμω τον αυτισμο μου μαμωsic-4 έγραψε:τι βουτια θα ειναι αυτη ρε despe? θα βουτηξεις Θερμαϊκο και θα βγεις Κρητη?desperando έγραψε:μιας καιεχει πολυ ζεστη παω να κανω καμια βουτια
τα λεμε κατα τον σεπτεμβριο
οποιος βλεπει copa america βλεπει εναν valdivia ονειρο.
10αρι παλιας κοπης με εκπληκτικες πασες
φερτε τον τωρα ειναι ελευθερος
10αρι παλιας κοπης με εκπληκτικες πασες
φερτε τον τωρα ειναι ελευθερος
οτι καλ κανει σημερα η χιλη ξεκιναει απο αυτον, οπως και σε ολα τα ματς εως τωραkalamata4 έγραψε:Συμφωνώ, κάνει πολύ καλό τουρνουά. Είναι παίκτης που μας λείπει.