Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
λογικά το τιμ αποφασίστηκε να είναι επιλογής προπονητή γιατί ο χρόνος πιέζει και το να αποφασίσεις μαζί με τον προπονητή και τους λοιπούς υπευθύνους για στελέχωση απο ανεξάρτητους με τον προπονητή ανθρώπους σίγουρα θα ήταν πολύ πιο χρονοβόρα σαν διαδικασία...
ο χρονος μπορει να πιεζει γκεο αλλα και το τημ του τουντορ θα εχει λογικα τριετη διαρκεια οπως και ο τουντορ και δεν πρεπει να το παραλειπουμε αυτο...
γι αυτο προσωπικα θελω να γνωριζω εαν υπαρχει εικονα και θετικη εισηγηση προσωπικα απο τον αρνεσεν για το τημ ή απλα βασιζομαστε στην αποψη του τουντορ...
γι αυτο προσωπικα θελω να γνωριζω εαν υπαρχει εικονα και θετικη εισηγηση προσωπικα απο τον αρνεσεν για το τημ ή απλα βασιζομαστε στην αποψη του τουντορ...
- abc_o_ karpouzas
- abc_o_ karpouzas
το σκεφτικο σου προσπαθω να καταλαβω............
τι λογο εχεις να ενδιαφερεσε για εαν εχει η δεν εχει αποψη ο φρανκ για τους βοηθους....
εγω π.χ πιστευω οτι εαν διαλεξω εσενα αυτους που θα μου φερεις για να σε βοηθησουν δεν με απασχολει γιατι διαλεξα εσενα....
και φυσικα εσυ θα φερεις τους δικους σου που τους ξερεις που μιλας την ιδια γλωσσα και που ξερεις τι μπορει να κανει ο καθενας
φαντασου ο φρανκ να ελεγε στον ....γρηγορη....
αυτος ο δανος θα ειναι ο α΄βοηθος
αυτος ο σουιδος ο β΄
και για τους τερματοφυλακες ο...........μιχοπουλος.....
τι λογο εχεις να ενδιαφερεσε για εαν εχει η δεν εχει αποψη ο φρανκ για τους βοηθους....
εγω π.χ πιστευω οτι εαν διαλεξω εσενα αυτους που θα μου φερεις για να σε βοηθησουν δεν με απασχολει γιατι διαλεξα εσενα....
και φυσικα εσυ θα φερεις τους δικους σου που τους ξερεις που μιλας την ιδια γλωσσα και που ξερεις τι μπορει να κανει ο καθενας
φαντασου ο φρανκ να ελεγε στον ....γρηγορη....
αυτος ο δανος θα ειναι ο α΄βοηθος
αυτος ο σουιδος ο β΄
και για τους τερματοφυλακες ο...........μιχοπουλος.....
οι ομαδες συνηθιζουν να εχουν ενα μονιμο τεχνικο επιτελειο ενω ο εκαστοτε προπονητης φερνει μαζι του εναν αντε δυο βοηθους...ετσι γινεται σε ολη την ευρωπη εκτος απο κατι χωρες σαν την ελλαδα που κυριαρχει η ταση να ξηλωνονται ολοι και καθε προπονητης να κουβαλαει οτι του καπνισει...
το τεχνικο επιτελειο παιζει παρα πολυ σημαντικο ρολο στο συγχρονο ποδοσφαιρο...ρολο ισαξιο του προπονητη θα ελεγα...
θα περιμενα ο ΠΑΟΚ και ο αρνεσεν να προχωρησουν στην εξευρεση ενος σταθερου επιτελειου...το ιδιο ισχυει και για τον τομεα του σκαουτινγκ και των ακαδημιων...
γι αυτο θα ηθελα να ξερω -απο τη στιγμη που επιλεχθηκε να φερει ο τουντορ το δικο του τημ- αν ο αρνεσεν εχει προσωπικα εικονα (ή αποψη/ γνωμη οπως θες πες το) του τημ που ερχεται ή στηριχθηκε σε εισηγηση του τουντορ...γιατι οπως και να το κανουμε η γνωμη του αρνεσεν εχει και ενα (και δυο και τρια μαζι) βαρος παραπανω...
υγ προσωπικα θεωρω λαθος την κινηση αυτη καθως εχω αναφερει πολλακις το ποσο σημαντικο ειναι να στελεχωθει η ομαδα με ενα σταθερο και ποιοτικο τεχνικο τημ αλλα οπως ειπε και ο γκεο λογικα λογω πιεσης χρονου οδηγηθηκαμε σε αυτη τη λυση...
το τεχνικο επιτελειο παιζει παρα πολυ σημαντικο ρολο στο συγχρονο ποδοσφαιρο...ρολο ισαξιο του προπονητη θα ελεγα...
θα περιμενα ο ΠΑΟΚ και ο αρνεσεν να προχωρησουν στην εξευρεση ενος σταθερου επιτελειου...το ιδιο ισχυει και για τον τομεα του σκαουτινγκ και των ακαδημιων...
γι αυτο θα ηθελα να ξερω -απο τη στιγμη που επιλεχθηκε να φερει ο τουντορ το δικο του τημ- αν ο αρνεσεν εχει προσωπικα εικονα (ή αποψη/ γνωμη οπως θες πες το) του τημ που ερχεται ή στηριχθηκε σε εισηγηση του τουντορ...γιατι οπως και να το κανουμε η γνωμη του αρνεσεν εχει και ενα (και δυο και τρια μαζι) βαρος παραπανω...
υγ προσωπικα θεωρω λαθος την κινηση αυτη καθως εχω αναφερει πολλακις το ποσο σημαντικο ειναι να στελεχωθει η ομαδα με ενα σταθερο και ποιοτικο τεχνικο τημ αλλα οπως ειπε και ο γκεο λογικα λογω πιεσης χρονου οδηγηθηκαμε σε αυτη τη λυση...
- abc_o_ karpouzas
ρε σερα πλακα μας κανεις .................
για τον ΠΑΟΚ μιλας...
τι σταθερα τιμ και σχηματα
με αυτην την νοοτροποια που κουβαλαμε οτι σταθερο παει να μεινει πανω απο χρονο............
καταληγει παρεακι ζζ βζ γχ και νο 14
για να γινουμε οπως λες......μεγαλη ομαδα......
πρεπει πρωτα να γινουμε .............μεγαλοι.............οπαδοι
ολα τα αλλα ερχωντε μετα
εδω ακομη δεν αρχισαμε και εσυ ψαχνεις ............ψιλους στα αχυρα.........
για τον ΠΑΟΚ μιλας...
τι σταθερα τιμ και σχηματα
με αυτην την νοοτροποια που κουβαλαμε οτι σταθερο παει να μεινει πανω απο χρονο............
καταληγει παρεακι ζζ βζ γχ και νο 14
για να γινουμε οπως λες......μεγαλη ομαδα......
πρεπει πρωτα να γινουμε .............μεγαλοι.............οπαδοι
ολα τα αλλα ερχωντε μετα
εδω ακομη δεν αρχισαμε και εσυ ψαχνεις ............ψιλους στα αχυρα.........
-
Κι εγώ συμφωνώ με τον σερα και ολοι εμείς κατά κάποιους περιεργους με περίεργες απόψεις είμαστε μικροι οπαδοί....
βέβαια αυτοί οι χαρακτηρισμοί τους οποίους χρησιμοποιούν και συγκεκριμένοι ΑΡΔ ΜΈΝΟΥΝ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ από κάποιους εδω μέσα ......
Και φυσικά κανένας δεν ψάχνει γιατί έχουμε στενότητα χρόνου ;
Πόσο κερδίσαμε που έφυγε ο Κατσικάς , πόσο κερδίσαμε που ήρθε ο πορτογάλος ;
Πόσο κερδίσαμε που δεν ήρ8ε ο Μαλεζάς ;
Ποιος φταίει που χάθηκε το προπονητικό κεφάλαιο ΓΧ;
Μα οι μικροί οπαδοί της ομάδας , το νέο εφεύρημα των ΑΡΔ , και κάποιον εδώ που συστήνονται οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ.
Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό ενιαίο ανε3άρτητο και πρωταθλητή !!!
βέβαια αυτοί οι χαρακτηρισμοί τους οποίους χρησιμοποιούν και συγκεκριμένοι ΑΡΔ ΜΈΝΟΥΝ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ από κάποιους εδω μέσα ......
Και φυσικά κανένας δεν ψάχνει γιατί έχουμε στενότητα χρόνου ;
Πόσο κερδίσαμε που έφυγε ο Κατσικάς , πόσο κερδίσαμε που ήρθε ο πορτογάλος ;
Πόσο κερδίσαμε που δεν ήρ8ε ο Μαλεζάς ;
Ποιος φταίει που χάθηκε το προπονητικό κεφάλαιο ΓΧ;
Μα οι μικροί οπαδοί της ομάδας , το νέο εφεύρημα των ΑΡΔ , και κάποιον εδώ που συστήνονται οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ.
Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό ενιαίο ανε3άρτητο και πρωταθλητή !!!
Sera4 έγραψε:γι αυτο θα ηθελα να ξερω -απο τη στιγμη που επιλεχθηκε να φερει ο τουντορ το δικο του τημ- αν ο αρνεσεν εχει προσωπικα εικονα (ή αποψη/ γνωμη οπως θες πες το) του τημ που ερχεται ή στηριχθηκε σε εισηγηση του τουντορ...γιατι οπως και να το κανουμε η γνωμη του αρνεσεν εχει και ενα (και δυο και τρια μαζι) βαρος παραπανω...

επίσης μια παρατήρηση στην βάση της ερώτησης. το τιμ δεν είναι μόνο ο Τούντορ και οι 3-4-5. είναι/θα είναι και άλλοι...

τεσπα. σε 13 ώρες θα ξέρουμε.

εγω πάντως αυτό θα ρωτούσα:
και αν έχει άτομα στο μυαλό του που θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν αυτό το σκοπό.Sera4 έγραψε:θα περιμενα ο ΠΑΟΚ και ο αρνεσεν να προχωρησουν στην εξευρεση ενος σταθερου επιτελειου... το ιδιο ισχυει και για τον τομεα του σκαουτινγκ και των ακαδημιων...
- john4serres
- Καπετάνιος
Δεν περναει και η ωρα.
Φρανκ,απο τα χειλη σου......κρεμομαστε.
Φτιαξε την μερα μας.
Φρανκ,απο τα χειλη σου......κρεμομαστε.
Φτιαξε την μερα μας.
- kataramenos5

ΦΕΕΕΕΤΑ!
Μεχρι να κλεισει ο Τουντοριδης ειχα ενα ψιλοαγχος απο κει και μετα δε μου καιγεται καρφι.Ας ανησυχούν οι αλλοι,εγω εχω Φρανκ.