Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από john4serres »

παπαΧυλόπιτα
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Πριν 2 ώρες σε σουηδικό ο παίχτης αποδεχόταν ότι είναι κοντά στον ΠΑΟΚ...
Πριν 1 ώρα σε σουηδικό δημοσίευμα ο παίχτης διαψεύδει ότι είναι κοντά στον ΠΑΟΚ...
ZamanFou έγραψε:Oλσεν: "Βγάζετε απο το μυαλό σας οτι πάω στον ΠΑΟΚ" (δημοσιευμα απο σουηδια)
Και εμείς με το γκρινιοπίστολο οπλισμένο και το δάχτυλο στην σκανδάλη...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Τι γινετε ρε παιδια?Γιατι τετοιο τρολλαρισμα?
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Catch the egg and give it a haircut.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Εν το μεταξύ μόλις διάβασα το αυθεντικό κείμενο που παραθέτει το σουηδικό δημοσίευμα... μεταφρασμένο στα αγγλικά βέβαια. :mrgreen:
ΠΟΥΘΕΝΑ δεν διαψεύδει ότι βρίσκετε σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ. Ίσα ίσα που επιβεβαιώνει σε μεγάλο βαθμό ότι είναι κοντά σε συμφωνία σε εμάς αν το διαβάσετε καλά.
Η μόνη διάψευση που κάνει είναι το ότι χαιρέτισε τους συμπαίχτες του... σιγά τα ωά.

Αλλά είπαμε... με το γρινιοπίστολο στο χέρι. Βέβαια όποιος καεί από τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι... αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

«Yπογράφει άμεσα ο Ολσεν»

Ο Σουηδός δημοσιογράφος, Αντρέας Σάνμπεργκ, που αποκάλυψε την είδηση για τον Ρόμπιν Ολσεν και τον ΠΑΟΚ, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τον 25χρονο τερματοφύλακα.

Πολλά και σημαντικά στοιχεία αναφορικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ρόμπιν Ολσεν, αποκάλυψε ο Αντρέας Σάνμπεργκ, ο Σουηδός δημοσιογράφος, που αποκάλυχε στην ιστοσελίδα «Fotbollskanalen.se», το ενδιαφέρον του Δικεφάλου, για τον τερματοφύλακα της Μάλμε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον "Libero fm 107,4":

Για το πως έμαθε για την υπόθεση του Όλσεν: «Συγνώμη αλλά δε μπορώ να σας πω πως πήρα την πληροφορία. Είμαι πολύ σίγουρος ότι ο Ολσεν είναι μια ανάσα από την υπογραφή του στον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι στις τελικές συζητήσεις με την Μάλμε. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Ολσεν έχει μιλήσει στους συμπαίκτες του και τους έχει πει ότι θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ»
ια την ανακοίνωση της συμφωνίας από τον ΠΑΟΚ: «Δε μπορώ να ξέρω ποια μέρα ακριβώς θα υπογράψει. Ξέρω ότι αυτές τις ημέρες θα ανακοινωθεί πιθανότατα η συμφωνία. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει τα παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ που τον πιέζουν και είναι πολύ πιθανό να υπογράψει άμεσα».

Για το αν η Μάλμε ήθελε να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Όλσεν και τι ήθελε ο παίκτης: «Ο ίδιος ενημέρωσε την ομάδα ότι θέλει να βρει ένα μεγαλύτερο κλαμπ για να συνεχίσει την καριέρα του. Από την πλευρά της Μάλμε έγινε μια προσπάθεια για να τον κρατήσει, αλλα ο ποδοσφαιριστής ψάχνει κάτι διαφορετικό. Πιστεύει ότι ο παίκτης είναι ένα καλό βήμα για τα καριέρα του και για αυτό θέλει να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να πληρώσει και την Μάλμε: «Δεν το γνωρίζω ακριβώς. Στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, τον ήθελε η Χαλ και η Μερσινσπόρ και παρότι έγινε κουβέντα τους απάντησαν ότι θέλουν τουλάχιστον 500.000 ευρώ».

Για την αξία και τα χαρακτηριστικά του Όλσεν: «Τα πήγε πολύ καλά στο σουηδικό πρωτάθλημα, με την Μάλμε κατέκτησε το πρωτάθλημα και τα πήγε πολύ καλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γονείς του είναι Δανοί, αλλά γεννήθηκε στη Σουηδία και τον ήθελαν και οι δύο εθνικές ομάδες, αλλά επέλεξε τη Σουηδία. Είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή στη Σουηδία, αφού ο Ίσακσον είναι 33 ετών και ίσως αποσυρθεί μετά το Euro και τότε μπορεί να γίνει ο πρώτος. Ο Φρανκ Άρνεσεν τον ξέρει και από τις δανέζικες ρίζες του».
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ποιος μακακας εχει βαλει Wi Fi στις βραχονησιδες μαμω τον αυτισμο μου μαμω
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

:?:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

desperando έγραψε:ποιος μακακας εχει βαλει Wi Fi στις βραχονησιδες μαμω τον αυτισμο μου μαμω
????? :?
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ο καθένας γράφει ότι μ@λ@κια του κατέβει. Παίρνουν την συνέντευξη του και την τραβάν απο παντού. Βάζουν άλλες απαντήσεις σε άλλες ερωτήσεις.
Οι περισσότεροι ψοφάνε για κλικ και πετάνε πέντε παπαριές μπας και ψαρώσει κανείς.

«Δεν έχω τίποτα να πω, δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Αν περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα τότε μπορεί κάτι να συμβεί. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτή τη στιγμή είναι να ρωτήσετε τον αθλητικό διευθυντή της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσον, ή τον ατζέντη μου, Χασάν Σεντικάγια».

Στη συνέχεια ο Όλσεν ρωτήθηκε για την κίνηση του να αποχαιρετήσει την Τρίτη τους συμπαίκτες του, όπως διέρρευσε στον σουηδικό Τύπο και μεταφέρθηκε στη συνέχεια στην Ελλάδα, με τον 25χρονο τερματοφύλακα να απαντάει χωρίς καμία διάθεση για παραπάνω σχόλια ότι συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητα του στη Μάλμε αυτή τη στιγμή, τονίζοντας: «Δε ξέρω από πού προήλθε αυτό που μου λέτε».

«Αν η Μάλμε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ σύντομα τότε θα παίξω με τον ΠΑΟΚ στο Europa League. Δεν ξέρω πόσο κοντά είναι οι δύο ομάδες σε μία συμφωνία. Ίσως θα μπορούμε να περισσότερα για αυτό σε 1-2 ημέρες», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Όλσεν σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τους ευρωπαϊκούς αγώνες που έρχονται και για τη Μάλμε, με τη συγκεκριμένη δήλωση να σημαίνει πολλά για την πιθανότητα ο νεαρός πορτιέρο να ντυθεί στα "ασπρόμαυρα".
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Διαβάζοντας το αντίστοιχο άρθρο στο paok24 προκύπτει ότι όντως δήλωσε ότι δεν αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, ωστόσο εμμέσως είπε ότι υπάρχουν συνομιλίες κ ότι πιθανώς να υπάρχει εξέλιξη σε δύο μέρες. Μάλλον κάποιος από τους δύο δημοσιογραφους δεν ξέρει καλά σουηδικά...
black death

Δημοσίευση από black death »

Πώς κάνετε έτσι ρε μάγκες; Απλά την έκανε λίγο (έως πάρα πολύ) ελεύθερα τη μετάφραση το paok365...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

black death έγραψε:Πώς κάνετε έτσι ρε μάγκες; Απλά την έκανε λίγο (έως πάρα πολύ) ελεύθερα τη μετάφραση το paok365...
Απομένει να αρχίσουμε να βάζουμε στοιχήματα ποιός παίκτης θα ανακοινωθεί πρώτος φέτος.
Λογικά αύριο θα ανακοινωθεί.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

GiorgosAtha έγραψε:
desperando έγραψε:ποιος μακακας εχει βαλει Wi Fi στις βραχονησιδες μαμω τον αυτισμο μου μαμω
????? :?
ασχετο
sic-4 έγραψε:
desperando έγραψε:μιας καιεχει πολυ ζεστη παω να κανω καμια βουτια
τα λεμε κατα τον σεπτεμβριο
τι βουτια θα ειναι αυτη ρε despe? θα βουτηξεις Θερμαϊκο και θα βγεις Κρητη? :D
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Δηλαδη αν παμε ετσι για το πρωτο ματς με τους Κροατες.........
Olsen
Σκονδρας
Rat
Rajkovic
R.Costa
Kvist
Noboa
Kace
Mak
Lucas
Αθανασιάδης

Δεν περναμε λέτε..................?????????????
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”