Παντα,αλλά την τελευταια βδομαδα μου ετυχαν τοσες στραβεςAle έγραψε:Πάτερ, λαμβάνεις;
που εχω σαλταρει.
Με το ταχυδρομειο δεν γινεται να σου στειλω μπουκαλια,
ετσι μου ειπαν οταν τους ρωτησα.
Παντα,αλλά την τελευταια βδομαδα μου ετυχαν τοσες στραβεςAle έγραψε:Πάτερ, λαμβάνεις;
Πάτερ, θα ψαχτώ και θα την βρω την λύση.prist64 έγραψε:Παντα,αλλά την τελευταια βδομαδα μου ετυχαν τοσες στραβεςAle έγραψε:Πάτερ, λαμβάνεις;
που εχω σαλταρει.
Ale-ξιε,παω απο το κακο στο χειροτερο.Ale έγραψε:Πάτερ, θα ψαχτώ και θα την βρω την λύση.prist64 έγραψε:Παντα,αλλά την τελευταια βδομαδα μου ετυχαν τοσες στραβεςAle έγραψε:Πάτερ, λαμβάνεις;
που εχω σαλταρει.
Συνήλθες καθόλου αυτές τις μέρες, ή ακόμη τρέχεις;
+1.000.000.000.000.000.000.000.000.000,00kataramenos5 έγραψε: Τετοια εποχη το τσιπουρο θελει καλαμαρακι,κουτσομουριτσα και κανα μυδι τηγανητο διπλα στο κύμα.
Οι πεινασμενοι τελικα ειναι.....................δυο.ΑποστόληςΑ έγραψε:+1.000.000.000.000.000.000.000.000.000,00kataramenos5 έγραψε: Τετοια εποχη το τσιπουρο θελει καλαμαρακι,κουτσομουριτσα και κανα μυδι τηγανητο διπλα στο κύμα.
Το σύνηθες της οικογενειακης εξοδου ειναι βρε.prist64 έγραψε: Αυτα που γραφεις εσυ δεν ειναι μεζες,ειναι κανονικο φαγητο.
Ρε μπας και πεινας?